Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 23:19
- Nahlásit

cernej caj
jo mám pro tebe inspiraci na klidový triky. Řekla bych, že většina se jich dá dělat fakt od prvního dne, kdy se ten pes vážně ještě nemá hejbat

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 00:08
- Nahlásit

celkem se mi zvednul kufr, my si fakt to vyhlazení uprchlíkama zasloužíme
http://euro.e15.cz/archiv/smernice-eu-narizuje-ces kym-firmam-sirit-dobro-a-sepsat-o-tom-elaborat-122 6926

birma
to je pěkný video, no jo, já kdysi dělala spíš takový improvizace, ale ono naštěstí se špicem to není tak hrozný jako s nějakým aktivnějším plemenem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 07:59
- Nahlásit

birma
ajooo on vlastne je zacatek semestru taky by mi to nedoslo asi. to lity lity.

jinak sem to proklikala, snad tam neni AJ moc, mam to bez zvuku ale vypada to zajimave, poslala sem si to uz na mail.

Maya

zas bude fakt vyzva jestli ferina neco veme do tlamy

spocitala sem si dovolenou. ta zrusena od soboty s muzem je 5dni a syslila sem 3dny na vanoce (nouzovy nemocny situace) takze 8... plus urcite ukecam jeden den HO, mozna i dva. prace z domu je ovsem peklo (kvuli odezve) ale dva dny bych to vydrzet mohla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 08:01
- Nahlásit

a jeste bych mohla koupit nejakej pamlskovej hlavolam, s tim by si mohla vystacit i sama. jeste, ze mam ten kong, ten ji celkem bavi, i kdyz prvni dny/tydny s trychtyrem to asi ani nepujde

HaZa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 08:05
- Nahlásit

cernej caj knizku 100+1 psich triku?
před časem byla ke stáhnutí na uložto ... kouknu doma jestli jí mám staženou ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 08:15
- Nahlásit

HaZa
spis kdyztak, jestli ji mas, jestli bys mohla mrknout jestli tam sou dost i staticky triky, ja bych to stejne nemela moc kde tisknout a aspon mam dycky v klidu cas si to projit v knizce a vracet se k tomu kdykoli.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 08:26 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
tu knížku mám, když mi to připomeneš večer, tak se ti mrknu, co tam přesně je
já s Kimem hodně dělala skořápky, to ho celkem bavilo, 3 kelímky od jogurtu, pod jeden mlsku a značení čenichem, pochopil to hned
límec na kong určitě vadit nebude, Kim i Dorin oba v pohodě se s límecem najedli i napili, stačí jim ukázat, že musí dát ten límec okoli misky, ono si tu hračku sebere a hodí si jí do límce, vleže ten límec lezí na zemi a v něm si může žužlat co cche

edit: akorát si to teda nepřidrží packama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 09:03
- Nahlásit

Maya
dik, no.

zatim hledam o neco vetsi klec (ta pujcena je 60x91myslim), nasla sem 105x77 (teda jeste nevim, zda je to 105x77 nebo 105x67) protoze co vyrobce a obchod, jiny poradi v/s/h...

105x77 by uz mohla byt v pohode klec pripadne i pro tima. Uvidime po operaci, jak to bude vypadat v te pujcene...

nabytek v kazdym pripade o vikendu budem muset preorat tak jak tak, kdybysme NAHODOU museli tu vetsi klec resit, at jen vyndame psa, nandame novou klec a je to, a ne ze vyndavame psa, stehujem klec, stehujem nabytek, mame s tim furu prace a pes mezitim je v kleci nekde na chodbe a zavazi...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 09:21
- Nahlásit

cernej caj
tak přinejhorším můžeš mít psa chvíli v kleci i na dvorku a v pohodě si stěhovat nábytek, vždyť není ještě taková zima
asi to chce nehrotit a řešit operativně, Kim když byl na první operaci, to po netu moc rad nebylo, tak holt to člověk řešil za pochodu operativně samodomo řešeníma a taky to šlo

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 09:24
- Nahlásit

cernej caj
ty klece jsou nějak rozebírací? nebo jak to pak budeš skladovat, když si jí koupíš?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 09:29
- Nahlásit

cernej caj
Plot má slevu na knížku se hrama, ale tu neznám
http://www.plotknihy.cz/titul.php?titul=478

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 09:34
- Nahlásit

nestíhám probíhám

jen rychlý info pro černej čaj..na plotu je dneska nějaká kniha psích her za polovic

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 09:35
- Nahlásit

Maya
aaa Mája byla vo chlup rychlejší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 09:44
- Nahlásit

Maya
jj sou skladaci, takze je to pak zakladna (to nezmensis a tak treba 5cm na vysku) ale ja stejne chtela kvuli timovi ze on rad domecek a pak taky diky tomu, ze ochcava obcas v dome sou situace, kdy je nutno je zavrit doma tak aby taky furt neochcaval tu zed... a to pak v poho strcis treba za skrin.

Fajka
diky, mrknu zas lepsi 2x nez vubec, ze jo

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 10:04
- Nahlásit

cernej caj
aha, tak to jo, když to jde takhle pěkně složit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 10:16
- Nahlásit

Maya
no prave, navic timik ma fakt rad ty domecky takze furt pod zidli, pod stul a tak

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 10:17
- Nahlásit

cernej caj
tak když jí využiješ i jinak, tak to se vyplatí, u mě by to byla zbytečná investice

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 10:18
- Nahlásit

psí bouda

další travní domečky se super popiskama tady
http://www.lovethesepics.com/2015/04/grass-roofs-a cross-the-globe-54-pics/

u nás by ty kozy asi byly přežraný, tohle je asi čistě skandinávská věc, že tam ta tráva moc neroste

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 10:20
- Nahlásit

tohle by mohla být zajímavá kniha
https://www.kosmas.cz/knihy/160020/pragmatika-lids ke-komunikace/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 10:26
- Nahlásit

Maya
jj, prave ja ji chtela az budem bydlet, mam na ni i vymysleny misto, tak uvidime. idealni samo bude, kdyz ji nebudem muset resit akutne a kdyz se vleze do te zapujcene

HaZa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 11:14
- Nahlásit

cernej caj
největší klec (co teda vím) je 116 x .... http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_au to/klece

pak už jen leda nechat udělat na míru ....

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 11:17
- Nahlásit

cernej caj
znáš?
http://www.tutoriarts.cz/tutorialy/foceni-43

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 11:19
- Nahlásit

krucinááál zase vopruz s doložením zdravotního stavu, což bude zbytečná cesta k mojí doktorce a pak navštívit tu megeru tady
jeslti budu něco platit za to razítko, tak doufám, že mi to proplatěj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 11:39
- Nahlásit

HaZa
ja mam prave problem s tim, ze potrebuju klec, kdyz uz, tak ctvercovou, protoze maximalni nejvetsi rozmer je 105 co zvladnem domu narvat a do sem zjistila, ze bud sou bezny ty klece co mam pujcenou (91x60+/-) nebo pak az 110/112/118 coz je proste moc. A klec na miru, co si budem povidat, v tyhle situaci fakt nedavame...

a prave sem nasla jednu co vypada, ze by mohla byt dobra, jenze nemaj jasne napsany rozmery tak cekam, co mi odepisi a pokud to bude jinak, nez si myslim, tak ta pujcena proste bude muset stacit.

Maya
aaaaa des na firamni prohlidku, jo... nam to teda proplaceli proti dokladu.

neznam, mrknu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 12:03
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

HUž má Fajfka srostlej prstik, jako tady strejda TIlda?

a táákle jde KOláči taky pára z uší jako tady strejdovi Tildovi:
neb sestra je......... no prostě něco je, kdybych to měla napsat, tak mě vypnou

Gůůtn Tág majne líbe Kindr.Taky jste měli tak krasavej víkend?? My jsme byli na houbičkách. Našli jsme křemílky, kozáčky, hříbky. A Rumíček se učíl hledat hříbečky!!! A moc mu to šlo!! Ve svém svatém nadšení teda jeden rozšlápnul , ale velmi rychle pochopil o co tam jde. Škoda, že se tohle nedá víc trénovat, páč by v tom byl fakt dobrej.A KOláče vyrobilo svkělou kulajdu a opíklo řízečky. A dneska to dovalí za mámou. Už jí převezli .
Chodili jsme s Rumíčkem polema a hledali žvížátka. Bohužel fšicí zající byli těžce nespolupracující tentokrát a vzali kramle, než jsme k nim dorazili. Tak si Rumíček aspoň potrénoval tedy poslušnost na stopě. A pak hledal ve strništi ztracený věci. A Bubi taky vyrazila do polí, ešivá tam prej nejni ženich nějakej. KDyž s Rumíčkem nemůže. Flundra jedna koketérní!! Když ošéfuju to malý zrzavý chůdě, s kterým lomcujou hormóny, tak se dovalí Bubrdle a nastaví mu zadek před gezicht!! A dneska ráno se rozhodla, rekonvalescentka naše, že vyvíjim nedostatečnou rychlost při procházkách a že takhle si teda toho ženicha nesežene a nasadila, mrcha jedna , třetí kosmickou a já jsem musela vypálit, abych ji měla pod dozorem VONA JE NESKUTEČNÁ!! A CO NAVÍC!!! To nevymyslíte, co jí včera zas napadlo!! Vona má sešitej pupek, přišitej žaludek za nehorázný peníze, nikdá tohle ještě neudělala, ale tetkon musí!! Takže si nacpala bachor a HNED PO VEČEŘI SE ZAČALA VÁLET NA ZÁDECH.!!!!! NEZABILI BYSTE JÍ? Hodila sem šíbru od šporheltu a okamžitě jsem jí narovnala. jednou mě z ní šlehne. Fakt že jo. A Rumíček dělá čím dál tím víc věcí jako Ešíček . Stává nad myšodírama a už nad nima začal huhlat. Zatím v tichosti. A.... stejně jako Ešátor, stává u korýtek s kytkama a žádá ropuchu Báru, aby opustila úkryt. A naopak v sobotu jsem ho, zcela neEšátorovsky musela prolejt vodou, protože prej už dlouho nebojoval s vodičkou

Krásné fotky jste tu vyráběli teda. A jak si cernej caj užila dovču? A co enyky denyky, birma si koukám pěkně užila Adámkocvičení a jak moribundus, již vás všechny opustil?
Darenko - Adélka je bobmastická jak tam pěkně konejší- jestli teda dobře vidím . Ad to tahání, opravdu to chce trpělivost, návod co dala birma je prima. Bubice, když přišla, táhla jako kráááááva. A dneska nám to jde pěkně. Dokonce i ve dvou tedy s Rumíčkem. (jen musím občas procvičit, protože jak jsme bezvodítkoví, tak mají tendenci zapomenout, ale nesnáším tahací spřežení a vzhledem k tomu, že jinak mají volnost, tak na tomhle si trvám )

birma
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 12:15
- Nahlásit

Zdravím!!
Moribundus se zhoršuje. Dělá mi to ta mrcha schválně, páč venku je překrásně a v sobotu máme toho mida... Tak jsem aspoň zavařila Adámkovi hlavu rozlišováním targetů a s tím, že jsme to zkoušeli prvně, mě výsledek úplně nadchnul

PetraK
Chudinta Rumíšet, chudinta Bubišta

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 12:26
- Nahlásit

birma

a chudinka my s Brtnikem! Páč Rumíček ač jinak nemluvný hošíček, pěje občas písně kosmické.
Ne ale musím ho pochválit, zatím funguje hezky. Řešíme to přes povel místo a to hezky zvládá. Jde a zůstane tam. Je jasný, že to ani pro jednoho z nich není lehký, no. Rumajzl má jako kompenzaci spoustu aktivit, aby mohl vypustit páru. Bubi má zase spoustu mazlení, aby se nasytila její potřeba se mazlit.

Původně to vypadalo, že kritickej je minulej týden a že to Bubi letos tak neprožívá. No tak si to nějak natáhla a krize přišla teď v sobotu. nebo krize, prostě si řekla, že proč nevyužít šance, když má doma kolouška a od soboty by si dala říct a chodí ho, vzorňoucha na pelíšku ležícícho pońoukat . Nejlepší řešení je kuchyň na chalupě. BUbi leží na matraci pod schodama a může loudit, tím pádem jí sex až tak nepřepadá a když jo, tak ale nemůže poňoukat, páč! Rumíček leží na podestě schodů na půdu, což je jeho výsostný místo, chodí tam rád, úplně nejradši od tama vytlačuje Brtnika a nebo mi tam sedí na klíně. A Bubi se tam blbě leze, takže tam za ním nejde. A Rumíček je vzronej a poslechne. A aspoň teda může jukat na Bubrdli shora mezi schodnicema a zpívat. Zaplať nadbůch za ovladatelnost. Nedovedu si představit, jak to dělaj lidi, když maji psy co nepslouchaj . Už jen naučená výměna, kdy jeden čeká a druhej vychází ze dveří - jak by to probíhalo, když ti psi si dělají co chcou?

Dělá mi to ta mrcha schválně, páč venku je překrásně a v sobotu máme toho mida...

a není reálná naděje, že tě to do sobotu opustí, když bude teda hodnej pacient? Je to velkej moribundus?

Tak jsem aspoň zavařila Adámkovi hlavu rozlišováním targetů a

wo co go? Věc kterou neznám? nebo znám a jen to nemám nazvaný? Povídej, jsem zvědavá.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 13:04
- Nahlásit

PetraK
Věc kterou neznám? nebo znám a jen to nemám nazvaný? Povídej, jsem zvědavá.
asi rozlišuje míček od medvídka a tak?
jste si pěkně užili, houby závidím, já byla taky a ani prt, za dvě hoďky asi 3 prašivky a jedna mochomůrka, já chci taky houbyyyyy
zato za barákem na louce na mě včera juknul černej králík, předpokládám, že to je vyšší levl poprázninových bezprizorních koťat
birma
musim zaklepat, mě se morbundus nezhoršuje, ba bych řekla, že je to lepší, ale já zaháním hned od začátku chemií

birma
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 13:26
- Nahlásit

PetraK
Ti s váma maj ale těžkej život
není reálná naděje, že tě to do sobotu opustí, když bude teda hodnej pacient? Je to velkej moribundus?
Ucpaný dutiny, takže objektivně ne, subjektivně smrtelná rýmička a pustit mě to muší, když s tim přehlašovánim a změnou dýlky tratě bylo takovýho zařizování, tak neexistuje, že bychom nejeli
Věc kterou neznám? nebo znám a jen to nemám nazvaný? Povídej, jsem zvědavá.
Jen jsem v rámci Wami výzvy vzala ven čočku (balanční pro neznalé ) a kužel. Řekla jsem Adámkovi, že když stojí na čočce předníma, tak se to jmenuje "čočka" a když se dotýká kuželu frňákem, tak se to jmenuje "kužel" (obě chování znal ale bez povelu) no a začala jsem ho na ty targety vysílat i když tam byly oba a pak i posílat z jednoho na druhej čočku má jako chování zažitější, tak vedla, vzdálenost zatím tak na 2-3 metry, ale i tak se mi to moc líbilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2015 13:37
- Nahlásit

Maya
asi rozlišuje míček od medvídka a tak?

jo taaaak, tak to jo. Tyhle názvosloví mě matou I když zatím nemáme tak našlápnuto jako s Ešusem (což je škoda, Rumíček je hodně chytrej), ale není čas.

já chci taky houbyyyyy

hm a to bych řekla, že to tam u vás bude růst víc jak u nás na chalupě, páč tam je to hodně suchá oblast, je ale fakt, že teď kapek napršelo.

a louce na mě včera juknul černej králík

jé! a ty zas nemáme my! škoda. I když Brtnika by asi fláklo, kdybych ho přinesla dom! .Odchytlas ho?

birma
tak neexistuje, že bychom nejeli

tak držím palce, ať to přepereš, musíš bejt hodná a vyléčit se.

že když stojí na čočce předníma, tak se to jmenuje "čočka" a když se dotýká kuželu frňákem, tak se to jmenuje "kužel"

jo takhle. My máme zatím variantu dvou kýblů a vysílání na ten jeden určitej. Ale to je v podstatě procvičování vysílání do směru Tohle bychom taky mohli / měli zařadit. Enem musím nahradit ty předměty, čočky a kuželu nemaje.

ak na 2-3 metry, ale i tak se mi to moc líbilo
jo jo to věřím, to člověka potěší.

Já dneska Rumíčkovi ráno udělala rébusa. Bubi měla odložení a jemu jsem pohodila dva stejný žužlo míčky a musel jít pro ten, který jsem určila já. Nooooo to byly můůůkaaa

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání