Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 17:22
- Nahlásit

cernej caj
jestli nechtit k vanocum tu vlastni klec
Pokud ji vyuzijes i krome vyjimecny operace, tak proc ne. Je to uzitecna vec.
birma
Na mě sedla rýmička, doufám, že se ta mrcha pustí cestou na trénink nebo nejpozdějc na tréninku
Tak uz vim, kdo to na me poslal. Ja nemam rymicku, spis nakou mrchu alakripkovitou ci co. Snad se tebe ta tvoje teda pustila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 17:41
- Nahlásit

fifi
ja chtela do budoucna, az obydlime domecek jak lidiapreskladame loznici klec - domecek pro psy, a ted se ukazuje uzitecnist toho mit takovy reseni nauceny kdyz neco.

snad vam obema bude brzo lip, rymicka lepsi nez operace. jinak tta 21-22t, ale ze je to lepsi a je rychlejsi rekonvalescence

zavrelka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 17:52
- Nahlásit

cernej caj
zkus tam dát koberc ... čas od času koupím zbytkový - třeba v Globusu, i Hornbach by mohl mít .... je za pár kaček ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 17:54
- Nahlásit

cernej caj
jinak tta 21-22t,
To mluvis o cene za hnatu krivou Ferincinu? Huuuuuuuuf teda, to je masakr!
Rymicku nelze srovnavat s vasim problemem, ani jsem to nedelala.
ja chtela do budoucna
Jasny, tak do budoucna, proc ne. Ja na ni mam zvykly vsechny psiska, Trolda v ni doposud zere a nekdy si tam i sam vleze lehnout. Na tabore ji prekrytou bral jako svy utociste, vyslovene do ni chtel chodit spat, nez se slo chrnet do stanu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 18:12
- Nahlásit

ufffff - všichni právě odjeli... Jdu na zbytek nádobí a hlavně si jdu hrát s Legem a spol... neb nestihli doklidit a to já ráda...

Night se probral - fotbal s dítky mu nestačil (opět prokousnul míč...) a děsně mě otravuje. Dostává žrát 4x denně - tak snad brzo nabere. I naše Lída tvrdí, že zhubnul viditelně za těch 16 akčních dní

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 18:15
- Nahlásit

Xerxová
hlavně si jdu hrát s Legem a spol... neb nestihli doklidit a to já ráda...

Dodatecne preju i tobe k narozkam! Mamuta ti sem linkovat nebudu, toho uz doma mas. Zdravi, optimismus a pohodu taky, takze, proste jen tak dal.
Co stareckove, byli prekvapeni?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 18:23
- Nahlásit

fifi
to sem ani nenaznacovala.

ale pak bude mit hnatu rovnou prave ta TTA by mrla byt lepsi a dohodl se muz s vetem, ze touhle metodou. ta bezna stoji min. ale zas ma pred sebou treba 10let a doufam ativniho zivota a kdtz rekl, se je lrpsi tak urcite budu mit vetsi sanci, ze se vratime k vandrum.

xerxova
fajn najtik zhubl tak moc? a co oslavenci, mrli radost?

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 18:58
- Nahlásit

cernej caj
tta byla operovaná Apinka a rekonvalescence probíhala rychle, tak přeju, ať je Ferinka brzy po operaci cajk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:02
- Nahlásit

Janiii
diky

co stenatka, jeste mate doma obe? a jak rostou?

jinak znate nekdo knizku 100+1 psich triku?
chci nejakou objednat a neco pak delat s feri, ale potrebuju, aby to bylo hodne staticky, aby to nevyzadovalo moc pohyb psa a nechci nic brat naslepo...

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:03
- Nahlásit

cernej caj
ještě do neděle. bude to hrozný loučení moooooc jsme si na něj zvykli

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:14
- Nahlásit

Janiii
Do Anglie fici, vid? Hlavne bacha na to oznaceni odcerveni, je treba tam zapsat i cas, aby to sedelo do 24 hodin na hranicich. Kulala tu byla z Anglie na prazdninach a delali jim dost velky problemy. Nebo stene poleti?
bude to hrozný loučení
Bude, mne jedno stene zustalo do 5 mesicu a to byl vubec masakr.
cernej caj
Ja myslim, ze zadnou knizku nepotrebujes, staci se mrknout na nejaky videa, birmice ti da urcite tipy. Prvnich par dni to bude muset byt beztak bez triku, jen lezink.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:14
- Nahlásit

Janiii
tak si ten tyden jeste uzijte, i s cacorkou, urcite je taky rada za hraciho partaka. Urcite cim dyl je mate doma, tim hur se louci...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:15
- Nahlásit

neco od darenky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:28
- Nahlásit

Fifi my jeli do Británie s Betou. Chce to mít sestudované stránky jejich ministerstva. Byly tam i vypsané typy vakcín a odčervení, která uznávají. Vím, že na povinné odblešení a odklíšťování stačí Frontline (je jejich). Odčervení musí být i proti echinococcům... Čas aplikace má poměrně široké rozpětí (myslím den), takže se to dá naplánovat docela solidně. Opravdu nutno vše potvrdit veterinářem. My navíc zaběhli na státní veterinu pro kulaté razítko... A tenkrát musela mít i papír na protilátky vzteklinové - ale to už neplatí.

Neměli jsme na hranicích problém - rychlé, profesionální a ... drahé

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:35
- Nahlásit

Xerxová
Neměli jsme na hranicích problém
Bejvavalo, ja mluvim o cerstvy zkusenosti lidi, co z Britanie prijeli do Cech, v pulce srpna. I vzhledem k uprchlikum jsou tam dukladnejsi kontroly a nove vyzaduji dokonce cas! uvedeny u aplikace odcerveni - na veterine jsem tu s nima pak pred navratem byla a vetove sami kroutili hlavou, ale bohuzel, je to tak. Samoze zapsano v Pet passu, s razitkem veta a nalepkou preparatu pouzityho. "Hranicari" tam nechali cekat z Anglie jednu jejich kolegyni ve Francii, 24 hodin, protoze nemela napsanou prave dobu aplikace pri ceste sem. Jejich vlastni zkusenost, stara par tydnu. Doby se meni.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:39
- Nahlásit

ale oni ten čas chtěli vyplnit vždycky - právě protože je tam jen limit asi 24 (nebo 48 hodin) od aplikace po překročení hranic. I v očkováku je proto čas aplikace jako políčko...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:45
- Nahlásit

Xerxová
ale oni ten čas chtěli vyplnit vždycky
Fakt? Tak to se omlouvam, to to anglani teda flakaj, neb sem xkrat jeli bez toho presnyho urceni. A letos prvne skuhrali.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:50
- Nahlásit

mě tenkrát dokonce veterínářka telefonovala domů, jestli tam nejdeme na nějakou výstavu, že jiné klienty pustili přes hranice (s tříletou vakcínou - to i na těch stránkách jejich úřadu povolují) a vyhnali z výstavy, neb v propozicích měli napsáno každoroční vakcinaci... Nás se naštěstí týkaly jen ty hranice - protože na lítání po rašeliništích, procházení ohrad s ovcemi i dobytkem (ehm na značených cestách) a obcházení úžasně krásných lochů jsme žádná potvrzení nepotřebovali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 19:57
- Nahlásit

posledni dovolenkova...
ze vcerejsiho rana. Viditelnost asi o 100% lepsi, nez predchozi dny a NEPRSELO ale slunce sme teda nezahlidli...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 20:26
- Nahlásit

čaj krásná fotka - taková přirozená. Nemusí být krásně - naopak, fotit za každého počasí je kumšt

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 20:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
Ja fotkam nerozumim, ale hned bych se tam sla projit. Skoda, ze vam nevyslo pocasi.
Xerxová
a obcházení úžasně krásných lochů jsme žádná potvrzení nepotřebovali
Taky bych se sla cournout, kolem nakyho locha. Ach.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 20:43
- Nahlásit

Fifi no já jsem čerstvě vydovolenkovaná... takže plánování na příští rok mě ještě nepřepadlo... a absťák nemám. Ale to přijde, jak se znám, nejdéle o vánocích bude jasno...
A pak budu po večerech studovat historii, průvodce, mapy, ubytování a goooooglit a gooooglit... aby se pak tak nějak vidělo co nejvíc a nejrůzněji...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 20:45
- Nahlásit

Fifi
aaaa jela bych taky

Xerxová
me teda planovani prepadlo. po proprsenych 4dnech a zrusene tydenni dovce s muzem

a diky

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 21:07
- Nahlásit

Zdravím. Jsem vyřízená, moribundus se mě nepustil, chytli mě revizoři a Adam si udělal výlet za srnou. Nebejt tam výrazná protiváha, byla bych asi pěkně namíchnutá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 21:17
- Nahlásit

birma
si jrla na cerno? tak snad ste si to uzili adpon maximalne

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 21:19
- Nahlásit

cernej caj
pořád jezdim na černo. Nějak mě nenapadlo, že okolo začátku akademického roku je to blbost...
No že by se Adam mohl přetrhnout se říct nedá, ale bylo to ve výsledku moc fajn

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 22:48
- Nahlásit

taky se přidávám do lazaretu, mám moribundus krkabol, rýmička a kašlíček už se chystají, jak by ne teď, po čtyřech dnech volna, když jdu zejtra do práce, to bude zase masakéro, ale tak zase jsem mohla jít na houby a tak, když mi doteď nic nebylo
birma
v tuhle dobu jezděj načerno jen šílenci
ale tak alespoň žes měla tu protiváhu a Adam se proběhnul

nefunguje mi fb, vám funguje?
mě poslední dobou blbne mozilla, tak nevím, jestli to není závada u mě

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 22:49
- Nahlásit

a už to jde, tak to byl asi jejich výpadek opětovnej, až to jednou vypnou, bude konec světa

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 22:58
- Nahlásit

Maya
až to jednou vypnou, bude konec světa
Jak pro koho.
taky se přidávám do lazaretu,
Staci, ne? Dalsi cleny neberem!

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 23:06
- Nahlásit

Maya
v tuhle dobu jezděj načerno jen šílenci
to mi dneska taky došlo
nejvíc mě naštvalo, že jsme jeli o metro dřív než jsem chtěla, kdybych to časově zvládla, tak mě nejen nechytli, ale ani bychom nestepovali 20 minut na nádraží...
alespoň žes měla tu protiváhu a Adam se proběhnul
tady na svini nenarazíš, že?
nefunguje mi fb, vám funguje?
taky mi nešel a už to bylo tenhle tejden snad podruhý...

Fifi
Dalsi cleny neberem!
však už jsme tři, tak nikdo další nebudéééé

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání