Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 21:10
- Nahlásit

Fifi
zrejme vyvazena strava.
no, kdy mě pejskaři viděli jak krmím, tak by mě navždy vyloučili ze svých řad....

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 23:13
- Nahlásit

vlk
když to pomůže, taky bych do toho šlo, už jsem o tom taky slyšela při vysoký DKK v mladým věku a prej to funguje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 06:15
- Nahlásit

vlk
tqkto je supr xe je pindajinak ve skvely kondici

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 12:02
- Nahlásit

6.10 operace. diagnoza potvrzena. pujdem drazsi metodou (tta) moc sme to neprobrali ale pry mu to nevyvracel I kdyz prvne nabid levnejsi, on jak muz vypada osuntele

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 15:28
- Nahlásit

cernej caj
6.10 operace. diagnoza potvrzena.
Achjo. Budu na vas myslet.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 15:37
- Nahlásit

Fifi
dik, pry by bylo dobry 3 tydny od operace s ni byt fakt kazdej den doma, takze to ani nevim, jak zvladnem, protoze nemame tolik dovolene ale minimalne tech 10 dni dohromady dame pracovnich...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 18:19
- Nahlásit

koukám, že tohle by nebylo špatný na venčení

cernej caj
tak hlavně, že nemusíte na operaci dlouho čekat. S tou dovčou je to blbý

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 18:56
- Nahlásit

cernej caj
takhle hlavně že už víte co a jak a vyřešíte to, já myslím, že ta klec bude stačit, v ní nic vyvádět nebude moct, tak dřžím palce

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 18:58
- Nahlásit

birma
to je pěkná kapsička, akorát psala čaj že tyhle ručně barvený nepálský věci hned pustěj barvu

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:18
- Nahlásit

Maya
jestli jenom barvu a nerozpadaj se, tak to ještě neni tak strašný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:39
- Nahlásit

birma
z thaa sem kupovala nekolikery kalhoty a sukni, tohle zrovna celkem nepousti ale s oblibou se srazi minimalne ty kalhoty.

s poustenim sem myslela takovy konkretni obleceni co tu nekdo postoval.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:43
- Nahlásit

birma
no je to bavlna, to ti samo nevydrží tak dlouho jako umělina, ale vypadá to fakt prakticky a za ty prachy kdyby to mělo vydržet rok tak podle mě dobrý
cernej caj
asi to nepředepíraj a proto se to srazí

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:47
- Nahlásit

Miluju perdeli srst, hepca. Jeste Bazusaka musim trochu doupravit, ale na zimni sezonu je predbezne pripravena. Hepca. Jen je drobek nasrata, kdyz ji ted Troldas drzi za "lalok".

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:49
- Nahlásit

nedočítám . jen hlásím návrat. A rovnou jsme jeli na veterinu... pes celou dovolenou aktivista, řádil, blbnul... ještě v Německu u dálnice blbnul a lítal a chodil po zadních (cizí pes na dohled)... a po příjezdu na dvorek seděla v autě troska slinící... Torze vyloučena (RTG jsme raději nechali udělat), asi "zaražené prdy" dlouhou cestou (byly vidět ve střevě. Cestou domů ožil, už sežral malou večeři a domáhá se nášupu... Ufff spadnul mi balvan.

Jinak (až na tu půlhodinu skleslého psa na závěr) to všechno vyšlo skoro na jedničku s hvězdičkou. Paráda

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:52
- Nahlásit

Xerxová
Vitejte, vyletnici!
a po příjezdu na dvorek seděla v autě troska slinící..
Brr, teda zaver nic moc! Fuj, tak at si prdne a je cajk.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:57
- Nahlásit

cernej caj
a tyhle mikiny jsi neměla? se mi teda dost líbí, ale se obávám, že jsou fakt dost úzký, i ta největší velikost
https://www.thao.cz/mikina-hoodie-seda-p1356,71,73

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:57
- Nahlásit

Xerxová
huuuf, ještěže tak.

Ještě že Cirátko je jen 2D a ten žaludek se mu nemá kam přetočit . Zrovna dneska spás na zahradě několik kilo jablek a hrušek. Jen teda fakt nevím, kam to jako všecko ukládá ?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:59
- Nahlásit

Xerxová
no teda, Najtík vám zajistil návrat s adrenalinem
ale hlavně že to není nic vážného

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 20:10
- Nahlásit

Maya
za ty prachy kdyby to mělo vydržet rok tak podle mě dobrý
to si právě taky říkám

Xerxová
ufff teda. Dobře, že je v cajku a vy budete mít klidný spaní.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 20:22
- Nahlásit

kachna_
Martinkovi preju krasny narozeniny, vloni si tu skuhrala, ze nestihnes vystavu.

Jen teda fakt nevím, kam to jako všecko ukládá
Neuklada, spaluje.
Ještě že Cirátko je jen 2D a ten žaludek se mu nemá kam přetočit
Koukej to zatukat! Rano Troldas zhltal skelet k snidani, neslo mu si odkrknout - taky je jak skalara. Behem par minut to nastesti cely vyhodil, pote jiz dukladne rozzvejkal.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 20:30
- Nahlásit

Xerxová
tak sup z ste si to uzili a dobre, ze najtik nema nic vaznyho, si prdne a bude

kachna_
ze neni cirovy blbe?

Maya
neznam ty mikiny

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 20:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
ze neni cirovy blbe?
podle mě má ty trávicí trubky z nerezi. Sice jako dobrý, nepřetáčí se to, nerezne to, ale tako taky z toho moc nevsakujou ty živiny. Myslim, že proto je tak hubenej
Fifi
vloni si tu skuhrala
no vloni jsem tu skuhrala, kdo by taky neskuhral, když se v něm mlel čtyřkilovej Martínek . Dostal bagr
Jinak to byste fakt nevěřily (nebo vy možná jo, já ne), jak propastnej rozdíl je mezi nima podle pohlaví - Marťánek fakt miluje stroje, přístroje, nástroje, zásuvky, metry, šroubováky, autíčka..., holky naprosto minimálně (bagr Martinovi šlohly, to zas jako jo ). Jo a Martínek miluje psy. S láskou je krmí. Já si vždycky odtrhnu od pusy nějaký super sousto (maso, šunku...), Martínek si kousne, začtyrzubí se a hodí to psovi). A já mám co? Chleba

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 21:04
- Nahlásit

ještě poznámka k dovolené. Ve Francii psy mají rádi snad všichni a psi můžou na hodně míst. Byli jsme tam několikrát s různými čoklíky - a vždy pohoda.
Španělska jsem se trochu bála (čím jižněji, tím méně časté jsou psi "domácí" mazlové). S Xerdou v Andalusii sice kdysi žádná potíž nebyla - ale on byl velmi klidný a důstojný psisko. To, co se dělo kolem Nighta bylo šílenství - opravdu stovky lidí si ho fotilo, s ním se fotilo, hladilo ho, poplácávalo ho, pusinkovalo ho... Někdy už jsem se snažila psisko před lidmi chránit. Naštěstí on si to užíval a vysloveně byl jak ryba ve vodě. U slavných památek s velkou koncentrací lidí je řada ozbrojených složek různých policií (mají ty civilní, místní, státní, dopravní...) - NIKDO nás nikdy neposunul někam stranou (pravidelně jsme se u katedrál střídali), všichni si ho chodili hladit - vrcholem byla tříčlenná hlídka státní policie, která odstavila služební vůz a požádala o fotku s dogou... Moc mě mrzí, že Pepa vyfotil je jejich mobilem a nezmáčknul je svým foťákem. I když tyto složky je lépe nefotit... i kvůli těm nadšeným klukům ve službě...
Nejvíc jsme se řehtali, když celý zájezd Japončíků místo výkladu průvodce se fotil s dogou... průvodce se tak rozlítil, že je ručně otáčel do směru svého výkladu. Viditelně žárlil a byl vzteky rudý...
Města jsem prokládali přírodou, koupáním, vždy měl ubytování se zahradou - aby ráno a večer mohl lítat bez vodítka. Jen klasicky nechtěl moc žrát - takže viditelně zhubnul - opět je totální radiátor

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 21:07
- Nahlásit

kachna_
Martínek si kousne, začtyrzubí se
Uspesny zubeni, bez place a tak. Bodejt by pejsky rad nemel, kdyz je u vas.
Dostal bagr
bagr Martinovi šlohly, to zas jako jo
Musite tam mit veselo. Ja brachovi kradla tank, zelenej, ruskej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 21:19
- Nahlásit

Xerxová
To, co se dělo kolem Nighta bylo šílenství - opravdu stovky lidí si ho fotilo, s ním se fotilo, hladilo ho, poplácávalo ho, pusinkovalo ho..
To je nemecka doga az takova vyjimecnost v zahranici?
Nejvíc jsme se řehtali, když celý zájezd Japončíků místo výkladu průvodce se fotil s dogou... průvodce se tak rozlítil, že je ručně otáčel do směru svého výkladu. Viditelně žárlil a byl vzteky rudý...
Tady bych to asi pochopila, neb museli byt vyskove tak nastejno?
opět je totální radiátor
Radiator se dospi, vyspi, zjisti, ze je v cesky kotlince a zase se budes vztekat s jeho snidacim rezimem - a on si postupne nabere, kor s prichazejicic zimou. Pasak, ze prvni dovolenou takhle cestovaci zvladnul.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 21:35
- Nahlásit

Fifi no snad nabere. Vypadá jako týraný hladem. Ale pravda je, že to pro něj bylo náročných 16 dní. Ale nedával najevo únavu - ani nebyl večer umručený, zalezlý... prostě se tvářil, že je dovolená takto náročného typu úplně normální

tady jsem s majákem na "konci světa"

kachna máš skvělou smečku - tu dětskou i tu psí

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2015 22:02
- Nahlásit

Xerxová
no jo, když ona je doga taková impozantní a celkem raritní, na čivavu by lidi takhle asi nereagovali, ale tak zase měl Najtík pěknou socializaci
kachna_
neterři se bráchové snažej podstrčit klučičí hračky snad už od narození s naprosto nulovým výsledkem, holt na původní pravěká genetika se nedá okecat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 08:37
- Nahlásit

noc zcela klidná, ráno starndardní - tj. páník pošlapán psem jako vždy (ráno se "řežou"). Bobek standardní, snídaně překvapivě se zájmem (tj. syrové hovězí zmizelo ihned a nějaké granulky taky) . Takže snad opravdu jen silný břichabol z dlouhé cesty...

Zažila jsem to poprvé. Dlouhé cesty (pochopitelně s přestávkama, proběhnutím, napojením, nějakou tou hrstí masa) všechny dogy na všech cestách snášely obdivuhodně. I on celou dobu byl bez problémový cestovatel

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 11:18
- Nahlásit

jo a nárůst focení je určitě dáno moderním šílenstvím mobilofotek - řidič taxíku zabrzdil (zastavil dopravu), zeptal se, jestli může vyfotit Nighta, že má jeho přítelkyně ráda koně - zařehtal se, vyfotil psa, odeslal fotku, naskočil do vozu a odjel... Když se fotilo na kinofilm, zvažoval se každý snímek - a raději si vyfotili lidi katedrálu v Cordobě než psa. Dneska vyfotí oboje a to stokrát. A na mobily a tablety fotí úplně každý a takové selfíčko udělané pomocí tyče s dogou... Fakt dost šílené...

a potkali jsme dogu na cestách. Belgickou, jedenáct a půl roku starou !!! dozí babičku. Úžasné zvíře - seřvala Nighta, že k ní čenichat nebude Její páníci by pokecali víc, kdyby moje angličtina byla lepší... měli velký obytný vůz - v polovině byla "klec" s obřím pelechem pro dogu a dvě mainské velekočky

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 13:03
- Nahlásit

Xerxová
noc zcela klidná, ráno starndardní - tj. páník pošlapán psem jako vždy (ráno se "řežou"). Bobek standardní, snídaně překvapivě se zájmem
to jsou skvělý zprávy
Belgickou, jedenáct a půl roku starou !!! dozí babičku
to je úžasný! takovej věk
měli velký obytný vůz - v polovině byla "klec" s obřím pelechem pro dogu a dvě mainské velekočky
to musí být bomba takhle cestovat

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání