| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 21:10
- Nahlásit
Fifi
zrejme vyvazena strava.
no, kdy mě pejskaři viděli jak krmím, tak by mě navždy vyloučili ze svých řad....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 23:13
- Nahlásit
vlk
když to pomůže, taky bych do toho šlo, už jsem o tom taky slyšela při vysoký DKK v mladým věku a prej to funguje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 06:15
- Nahlásit
vlk
tqkto je supr xe je pindajinak ve skvely kondici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 12:02
- Nahlásit
6.10 operace. diagnoza potvrzena. pujdem drazsi metodou (tta) moc sme to neprobrali ale pry mu to nevyvracel I kdyz prvne nabid levnejsi, on jak muz vypada osuntele
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 15:28
- Nahlásit
cernej caj
6.10 operace. diagnoza potvrzena.
Achjo. Budu na vas myslet.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 15:37
- Nahlásit
Fifi
dik, pry by bylo dobry 3 tydny od operace s ni byt fakt kazdej den doma, takze to ani nevim, jak zvladnem, protoze nemame tolik dovolene ale minimalne tech 10 dni dohromady dame pracovnich...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 18:19
- Nahlásit
koukám, že tohle by nebylo špatný na venčení
cernej caj
tak hlavně, že nemusíte na operaci dlouho čekat. S tou dovčou je to blbý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 18:56
- Nahlásit
cernej caj
takhle hlavně že už víte co a jak a vyřešíte to, já myslím, že ta klec bude stačit, v ní nic vyvádět nebude moct, tak dřžím palce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 18:58
- Nahlásit
birma
to je pěkná kapsička, akorát psala čaj že tyhle ručně barvený nepálský věci hned pustěj barvu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:18
- Nahlásit
Maya
jestli jenom barvu a nerozpadaj se, tak to ještě neni tak strašný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:39
- Nahlásit
birma
z thaa sem kupovala nekolikery kalhoty a sukni, tohle zrovna celkem nepousti ale s oblibou se srazi minimalne ty kalhoty.
s poustenim sem myslela takovy konkretni obleceni co tu nekdo postoval.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:43
- Nahlásit
birma
no je to bavlna, to ti samo nevydrží tak dlouho jako umělina, ale vypadá to fakt prakticky a za ty prachy kdyby to mělo vydržet rok tak podle mě dobrý
cernej caj
asi to nepředepíraj a proto se to srazí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:47
- Nahlásit
Miluju perdeli srst, hepca. Jeste Bazusaka musim trochu doupravit, ale na zimni sezonu je predbezne pripravena. Hepca. Jen je drobek nasrata, kdyz ji ted Troldas drzi za "lalok".
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:49
- Nahlásit
nedočítám . jen hlásím návrat. A rovnou jsme jeli na veterinu... pes celou dovolenou aktivista, řádil, blbnul... ještě v Německu u dálnice blbnul a lítal a chodil po zadních (cizí pes na dohled)... a po příjezdu na dvorek seděla v autě troska slinící... Torze vyloučena (RTG jsme raději nechali udělat), asi "zaražené prdy" dlouhou cestou (byly vidět ve střevě. Cestou domů ožil, už sežral malou večeři a domáhá se nášupu... Ufff spadnul mi balvan.
Jinak (až na tu půlhodinu skleslého psa na závěr) to všechno vyšlo skoro na jedničku s hvězdičkou. Paráda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:52
- Nahlásit
Xerxová
Vitejte, vyletnici!
a po příjezdu na dvorek seděla v autě troska slinící..
Brr, teda zaver nic moc! Fuj, tak at si prdne a je cajk.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:57
- Nahlásit
cernej caj
a tyhle mikiny jsi neměla? se mi teda dost líbí, ale se obávám, že jsou fakt dost úzký, i ta největší velikost
https://www.thao.cz/mikina-hoodie-seda-p1356,71,73
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:57
- Nahlásit
Xerxová
huuuf, ještěže tak.
Ještě že Cirátko je jen 2D a ten žaludek se mu nemá kam přetočit . Zrovna dneska spás na zahradě několik kilo jablek a hrušek. Jen teda fakt nevím, kam to jako všecko ukládá ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 19:59
- Nahlásit
Xerxová
no teda, Najtík vám zajistil návrat s adrenalinem
ale hlavně že to není nic vážného
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 20:10
- Nahlásit
Maya
za ty prachy kdyby to mělo vydržet rok tak podle mě dobrý
to si právě taky říkám
Xerxová
ufff teda. Dobře, že je v cajku a vy budete mít klidný spaní.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 20:22
- Nahlásit
kachna_
Martinkovi preju krasny narozeniny, vloni si tu skuhrala, ze nestihnes vystavu.
Jen teda fakt nevím, kam to jako všecko ukládá
Neuklada, spaluje.
Ještě že Cirátko je jen 2D a ten žaludek se mu nemá kam přetočit
Koukej to zatukat! Rano Troldas zhltal skelet k snidani, neslo mu si odkrknout - taky je jak skalara. Behem par minut to nastesti cely vyhodil, pote jiz dukladne rozzvejkal.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 20:30
- Nahlásit
Xerxová
tak sup z ste si to uzili a dobre, ze najtik nema nic vaznyho, si prdne a bude
kachna_
ze neni cirovy blbe?
Maya
neznam ty mikiny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 20:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
ze neni cirovy blbe?
podle mě má ty trávicí trubky z nerezi. Sice jako dobrý, nepřetáčí se to, nerezne to, ale tako taky z toho moc nevsakujou ty živiny. Myslim, že proto je tak hubenej
Fifi
vloni si tu skuhrala
no vloni jsem tu skuhrala, kdo by taky neskuhral, když se v něm mlel čtyřkilovej Martínek . Dostal bagr
Jinak to byste fakt nevěřily (nebo vy možná jo, já ne), jak propastnej rozdíl je mezi nima podle pohlaví - Marťánek fakt miluje stroje, přístroje, nástroje, zásuvky, metry, šroubováky, autíčka..., holky naprosto minimálně (bagr Martinovi šlohly, to zas jako jo ). Jo a Martínek miluje psy. S láskou je krmí. Já si vždycky odtrhnu od pusy nějaký super sousto (maso, šunku...), Martínek si kousne, začtyrzubí se a hodí to psovi). A já mám co? Chleba
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 21:04
- Nahlásit
ještě poznámka k dovolené. Ve Francii psy mají rádi snad všichni a psi můžou na hodně míst. Byli jsme tam několikrát s různými čoklíky - a vždy pohoda.
Španělska jsem se trochu bála (čím jižněji, tím méně časté jsou psi "domácí" mazlové). S Xerdou v Andalusii sice kdysi žádná potíž nebyla - ale on byl velmi klidný a důstojný psisko. To, co se dělo kolem Nighta bylo šílenství - opravdu stovky lidí si ho fotilo, s ním se fotilo, hladilo ho, poplácávalo ho, pusinkovalo ho... Někdy už jsem se snažila psisko před lidmi chránit. Naštěstí on si to užíval a vysloveně byl jak ryba ve vodě. U slavných památek s velkou koncentrací lidí je řada ozbrojených složek různých policií (mají ty civilní, místní, státní, dopravní...) - NIKDO nás nikdy neposunul někam stranou (pravidelně jsme se u katedrál střídali), všichni si ho chodili hladit - vrcholem byla tříčlenná hlídka státní policie, která odstavila služební vůz a požádala o fotku s dogou... Moc mě mrzí, že Pepa vyfotil je jejich mobilem a nezmáčknul je svým foťákem. I když tyto složky je lépe nefotit... i kvůli těm nadšeným klukům ve službě...
Nejvíc jsme se řehtali, když celý zájezd Japončíků místo výkladu průvodce se fotil s dogou... průvodce se tak rozlítil, že je ručně otáčel do směru svého výkladu. Viditelně žárlil a byl vzteky rudý...
Města jsem prokládali přírodou, koupáním, vždy měl ubytování se zahradou - aby ráno a večer mohl lítat bez vodítka. Jen klasicky nechtěl moc žrát - takže viditelně zhubnul - opět je totální radiátor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 21:07
- Nahlásit
kachna_
Martínek si kousne, začtyrzubí se
Uspesny zubeni, bez place a tak. Bodejt by pejsky rad nemel, kdyz je u vas.
Dostal bagr
bagr Martinovi šlohly, to zas jako jo
Musite tam mit veselo. Ja brachovi kradla tank, zelenej, ruskej.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 21:19
- Nahlásit
Xerxová
To, co se dělo kolem Nighta bylo šílenství - opravdu stovky lidí si ho fotilo, s ním se fotilo, hladilo ho, poplácávalo ho, pusinkovalo ho..
To je nemecka doga az takova vyjimecnost v zahranici?
Nejvíc jsme se řehtali, když celý zájezd Japončíků místo výkladu průvodce se fotil s dogou... průvodce se tak rozlítil, že je ručně otáčel do směru svého výkladu. Viditelně žárlil a byl vzteky rudý...
Tady bych to asi pochopila, neb museli byt vyskove tak nastejno?
opět je totální radiátor
Radiator se dospi, vyspi, zjisti, ze je v cesky kotlince a zase se budes vztekat s jeho snidacim rezimem - a on si postupne nabere, kor s prichazejicic zimou. Pasak, ze prvni dovolenou takhle cestovaci zvladnul.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 21:35
- Nahlásit
Fifi no snad nabere. Vypadá jako týraný hladem. Ale pravda je, že to pro něj bylo náročných 16 dní. Ale nedával najevo únavu - ani nebyl večer umručený, zalezlý... prostě se tvářil, že je dovolená takto náročného typu úplně normální
tady jsem s majákem na "konci světa"
kachna máš skvělou smečku - tu dětskou i tu psí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 22:02
- Nahlásit
Xerxová
no jo, když ona je doga taková impozantní a celkem raritní, na čivavu by lidi takhle asi nereagovali, ale tak zase měl Najtík pěknou socializaci
kachna_
neterři se bráchové snažej podstrčit klučičí hračky snad už od narození s naprosto nulovým výsledkem, holt na původní pravěká genetika se nedá okecat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2015 08:37
- Nahlásit
noc zcela klidná, ráno starndardní - tj. páník pošlapán psem jako vždy (ráno se "řežou"). Bobek standardní, snídaně překvapivě se zájmem (tj. syrové hovězí zmizelo ihned a nějaké granulky taky) . Takže snad opravdu jen silný břichabol z dlouhé cesty...
Zažila jsem to poprvé. Dlouhé cesty (pochopitelně s přestávkama, proběhnutím, napojením, nějakou tou hrstí masa) všechny dogy na všech cestách snášely obdivuhodně. I on celou dobu byl bez problémový cestovatel
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2015 11:18
- Nahlásit
jo a nárůst focení je určitě dáno moderním šílenstvím mobilofotek - řidič taxíku zabrzdil (zastavil dopravu), zeptal se, jestli může vyfotit Nighta, že má jeho přítelkyně ráda koně - zařehtal se, vyfotil psa, odeslal fotku, naskočil do vozu a odjel... Když se fotilo na kinofilm, zvažoval se každý snímek - a raději si vyfotili lidi katedrálu v Cordobě než psa. Dneska vyfotí oboje a to stokrát. A na mobily a tablety fotí úplně každý a takové selfíčko udělané pomocí tyče s dogou... Fakt dost šílené...
a potkali jsme dogu na cestách. Belgickou, jedenáct a půl roku starou !!! dozí babičku. Úžasné zvíře - seřvala Nighta, že k ní čenichat nebude Její páníci by pokecali víc, kdyby moje angličtina byla lepší... měli velký obytný vůz - v polovině byla "klec" s obřím pelechem pro dogu a dvě mainské velekočky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2015 13:03
- Nahlásit
Xerxová
noc zcela klidná, ráno starndardní - tj. páník pošlapán psem jako vždy (ráno se "řežou"). Bobek standardní, snídaně překvapivě se zájmem
to jsou skvělý zprávy
Belgickou, jedenáct a půl roku starou !!! dozí babičku
to je úžasný! takovej věk
měli velký obytný vůz - v polovině byla "klec" s obřím pelechem pro dogu a dvě mainské velekočky
to musí být bomba takhle cestovat
|