| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 13:41
- Nahlásit
Brima
Doufám, že bacily bacíš a půjdou do kšá- To by bylo, aby se nakazila celá početná domácnost
Fifi
Snad se křipka nerozjela a je ti líp.
PetraK
Krásné čtení o Zrzavečcích. Bubitka je světová bábrle a Rumík vzornej pééééffff. Já jsem snad ani nezaznamenala u něj žádnou pubertu - ty jo?
Černej čaj
Děkuju za vytažení fotek. Ty ohaří (němci vs.maďarka) fotky dávala Lenka jen asi pro úzký okruh, proto je nevidíš. Nešly mi ani stáhnout ke mě do PC - že bych je šoupla na rajče.
Myslíš, že klec koupit je investice, kterou dostatečně budeš využívat i do budoucna? Na jak dlouho máš půjčenou tu, kterou jsem viděla na fb?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 13:52
- Nahlásit
Darenka
Bubitka je světová bábrle a
jo ona je moc úžasná. Teď je mi jí teda líto, protože třeba na chalupě jsou momenty, kdy je musím prostřídat. A na ní je vidět, že si přijde jako odstrčená. Chce u všeho být a všechno dělat taky. Teď těch 14 dní měla pro ni hodně nezvyklej režim a bylo vidět, že to bere jako nespravedlnost.NO a zatímco Rumajzl, svou separaci v chalupě bere normálně, tak na ní je vidět, že jí to vadí. A to i přes to, že to normálně taky trénujem, když jdu třeba s jedním "na stopu" na louku, je druhej v chalupě. Ale teď to bere nějak "osobně" , jako hnusárnu ode mne. A taky pak chodí za Brtnikem a mazlí se s ním .
Rumík vzornej pééééffff. Já jsem snad ani nezaznamenala u něj žádnou pubertu - ty jo
jo je fakt hodnej. No proti Ešátorovi pubertu zatím nemá / neměl???. Sem tam se objeví nějakej slabší závan jakože samostatnosti (i to plyne z jeho povahy), ale je v pohodě. Je ale pravda, že proti Ešusovi je stále ještě hodně "dětskej". Na druhou stranu je v povaze měkčí. Zatímco u Ešátora bylo období, kdy jsem v každým oku mohla číst, že jsem kráááva , tak u něj je to jiný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:01
- Nahlásit
Darenka
tak ja ji chtela uz v minulosti, ze do budoucna jo - proste uzaviratelnej domecek se muze hodit. Zatim ji mam pujcenou na dobu neurcitou, rikala sem klido pul roku a kamaradka ze v pohode.
PetraK
bubice se fakt zacala valet po zadech? tak snad z toho nebudou dalsi potize. Snad zver potkate priste, asi uz vi, ze s podzimem prichazi hony a tak se klidi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:14
- Nahlásit
PetraK
tak to je supr, ze puberticka nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:18
- Nahlásit
PetraK
Odchytlas ho?
jak? nechal nás přijít na pár metrů, v tý trávě jsem myslela, že je to kočka a pak si tryskem odhopkal do křoví
jako z první voleje jsem myslela, že je to zajíc, ale pak mi docvaklo, že černí zající asi nejsou
holt tu zimu dá a nebo ne, třeba bude mírná jako loni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:19
- Nahlásit
cernej caj
bubice se fakt zacala valet po zadech?
Jo! protože je koza! ona se válela vždycky tak jako bokem a šmrdolila se, pak se třeba vyvalila na záda a rozvalila se, ale tohle byly regulérní sudy!! Mrskala tam s sebou jak vorvaň na souši čůza jedna, málem mě kleplo, když jsem si představiila, co se jí v tom pupku děje. A hlavně, nikdy tohle nedělala s nacpaným pupkem! Svou radost z napucnutí vyjadřovala předecentně - chodila si bytem a mrůůůčala, že to bylo dobrý, nebo si třela hlavu a mrůčala, ale neválela sudy, blbka .
Snad zver potkate priste, asi uz vi, ze s podzimem prichazi hony a tak se klidi
no spíš to tam vymlátili před časem pytláci ve spolupráci s myslivcema (dodneška vidím ten pochod na remízek, kde srnky bydlely ) a je tím pádem zvěř celoročně plašší, a u zajíců krom toho myslím zapracovala i nějaká nemoc.
Je to škoda, protože takhle máme ten základ,, ale nemáme možnost pilovat to do tý dokonalosti.
Myslím, že to není marná myšlenka s tou klíckou.... nasadilo mi to brouka do hlavy, přemýšlím, jestli si ji na nějakej čas nepůjčit a jen tak si to nenacvičit.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:19
- Nahlásit
cernej caj
uvidíš, jak moc jí využiješ, jestli po doléčení ještě uznáš za potřebné jí kupovat.
PetraK
Jj, každej jedinec je odlišnej a platí to u všech živočišnejch druhů. To je jasný, že se Bubiška teď cítí podvedená, ale ono je to daný vzbouřenejma hormonama, jinak by to určitě tolik neprožívala. No a všechno má svý pro a proti. Brtník musí mít radost, že je žádaná osoba na mazlení .
Jsem laik, ale tuším asi správně, že Rumíček by měl mít pubertu za sebou - je mu už skoro rok a půl nebo se pletu?
Jsem zvědavá co čeká nás v období puberty.
Adélka je v posledních dnech nějak hodná, až podezřele. Ale není na ní vidět, že by jí něco trápilo. V sobotu řádila s ohaří smečkou němci vs.maďarka, v neděli s koliema (birdet a border). Mají s ní svatou trpělivost. Věčně jsme jí rvali chlupy z huby
Ještě tenhle týden je s ní pořád někdo doma (i když dopoledne tak nějak neviditelně), od příštího týden bude 1 až 2 dny sama dopoledne (podle manželovo směn). Říkám si, že to musí dát. Se ztrátama na majetku počítáme.......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:23
- Nahlásit
PetraK
Našli jsme křemílky, kozáčky, hříbky.
Houby! Houby? Ja chci takyy!
Když ošéfuju to malý zrzavý chůdě, s kterým lomcujou hormóny, tak se dovalí Bubrdle a nastaví mu zadek před gezicht!!
Rumicek ubohy, ma to tezky s touhle courou.
Už jen naučená výměna, kdy jeden čeká a druhej vychází ze dveří - jak by to probíhalo, když ti psi si dělají co chcou?
I sebelip vychovanej pes nekdy vypne mozek, kdyz ma u rypaku haravku v nejlepsim. My jsme to delali tak, ze pri vymene byla haravka v pokoji, do jinyho se zavrel pes, proklouzlo se s haravkou ven. Nejaky mijeni se ve dverich, to by fakt neslo, byl by hop a skok.
Vona má sešitej pupek, přišitej žaludek za nehorázný peníze, nikdá tohle ještě neudělala, ale tetkon musí!! Takže si nacpala bachor a HNED PO VEČEŘI SE ZAČALA VÁLET NA ZÁDECH
Sak coby ne, vi, ze to je prisity a nehne se to.
cernej caj
Ctvercovou klec budes mit hodne tezky sehnat. Co ta pujcena, je to s karimamou lepsi a Ferinka si tam leze?
Muj moribundus se nelepsi, spis naopak. Je nakej komplexni, krome dutin me boli clovek, rymicka k tomu jak vysita a este rikaj prudusky, ze at si jich taky vsimnu.
birma
pustit mě to muší, když s tim přehlašovánim a změnou dýlky tratě bylo takovýho zařizování, tak neexistuje, že bychom nejeli
Tak to ti drzim palce.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:24
- Nahlásit
cernej caj
teda ty články o focení jsou super, mě to nedá, tohle je podobná fotka jako tvoje
původní
fotošop
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:27
- Nahlásit
PetraK
je zajimavy, jak to ty psy muzou i tak zmenit, myslis, ze ji znas a jak te prekvapi
aha, tak to je naprd se zveri ale to dopilujete az bude moznost.
Darenka
no prave ja ji chtela primarne jako ten domecek pro tima
jinak teda zkus poprosit lenku, jestli ti par fotek neposle bokem treba do mailu, ze si chtela ukazat znamym ale z fb ti to nejde.
to urcite zvladnete tu samotu
? otazka, zda kenelka muze splnit stejnej ucel jako klec), coz si nejsu jista, jestli kenelku ten pes proste nemuze rozborit, kdyz by chtel?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:30
- Nahlásit
cernej caj
zda kenelka muze splnit stejnej ucel jako klec), coz si nejsu jista, jestli kenelku ten pes proste nemuze rozborit, kdyz by chtel?
Kenelka stejnej ucel splni. Jen je min prostorna, prodysna, hur skladatelna. Pokud je pes velkej nicitel, tak muze i projit skrz. Ja osobne mam radsi klec - na tabore, kdyz je hic, tak ji odkreju, kdyz byla kosa, tak zakreju a pes si ji vydejcha.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:34
- Nahlásit
cernej caj
kenelkou ti pes projde když chce, tak co vím, jí kupujou lidi, co buď jsou furt u psa když je v kenelce, třeba na výstavě, a nebo vědí, že jí nerozbourá.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:36
- Nahlásit
super fotka, v první chvíli mi zatrnulo, než mi přepnul mozek
schválně jen odkazem
http://acidcow.com/pics/20150929/acid_picdump_59.j pg
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:37
- Nahlásit
cernej caj
tak to je supr, ze puberticka nic
no helej, ešče nebudem vykřikovat hoplá, páč on je opravdu ňunínek dětinskej. Může bejt, že se probere později.
Maya
pak si tryskem odhopkal do křoví
škoda. chůdě malý. Kolegyně takhle odchytávala taky králíka a měla ho pak doma ubytovanýho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:43
- Nahlásit
PetraK
páč on je opravdu ňunínek dětinskej.
Pindourci.
Trolda je taky takovej nuninek, v nedeli na vychazce prudil Arnosta, zase ho chtel nahanet. Dostal od nej po tlame, a i kdyz ma 5nasobnou vahovou prevahu, sklapne usi a uctivost.
Pruhy a pliisen! Neuveritelny, ze byl Troldas kdysi mensi nez A.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:44
- Nahlásit
Maya
pekna
Fifi Maya
diky za postrehy. prave si myslim, ze by ji za normalnich okolnosti nezborily, ale nejsu si jista, jestli by ji nudici se feri sama doma taky nechtela borit...
PetraK
kolik ze mu vubec je? nejak se uz zacinam ztracet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:45
- Nahlásit
Fifi
fakt byl trolda mensi nez arnostek?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:49
- Nahlásit
Fifi
ty jsou v tý trávě jak maskovaný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Fakt! Kdyz jsme se na nej jely prvne podivat, v 6 tydnech. V 9 tydnech byli tak nejak nastejno.
Edit - tady to je videt. Valecek pruhatej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Darenka
Brtník musí mít radost, že je žádaná osoba na mazlení
jojo, je poctěn. Ono, kdyby to uměl trochu víc, byla by spíš jeho psicí a myslím, že by jí to i víc vyhovovalo. Je to škoda. Přála bych jí jejího "chlapa"
sem laik, ale tuším asi správně, že Rumíček by měl mít pubertu za sebou - je mu už skoro rok a půl nebo se pletu?
jooo, určitě, ale jak říkám. On je ještě pořád takový psí dítě, takže uvidíme, jestli ještě dospěje nějako. Vižla je dospělá, opravdu dospělá tak ve dvou, někdy třech letech.
, až podezřele. Ale není na ní vidět, že by jí něco trápilo. V sobotu řádila s ohaří smečkou němci vs.maďarka, v neděli s koliema (birdet a border).
no bude unavená z náročnýho programu??
Věčně jsme jí rvali chlupy z huby
häjzlíci malý, pamatuju si Štajnidlo.
Říkám si, že to musí dát. Se ztrátama na majetku počítáme.......
a zlepšilo se už to její zvykání na samotu? Připrav si nějaký povolený věci na demolování
Fifi
Rumicek ubohy, ma to tezky s touhle courou.
má , má, chudínek malej. Naštěstí aspoň venku při venčení má mozek a emoce volno, to si jí nevšímá, takže si odfrkne (oba si odfrknou) Škoda, že to neplatilo na zahradě na chalupě, tam se to prej bere jinak, než venku - venku
I sebelip vychovanej pes nekdy vypne mozek, kdyz ma u rypaku haravku v nejlepsim. My jsme to delali tak, ze pri vymene byla haravka v pokoji, do jinyho se zavrel pes, proklouzlo se s haravkou ven. Nejaky mijeni se ve dverich, to by fakt neslo, byl by hop a skok.
jojo, jasně, neberu tyhle krizový dny, spíš ten provoz okolo, když pes neposlouchá vůbec, jak to pak vypadá, když se nastartuje hárání, takhle to myslím. +
Sak coby ne, vi, ze to je prisity a nehne se to.
no tak by se mohla ale madame uráčit mi to teda sdělit, ať jsem si jistá, páč jaksi já to s jistotou nevím. Dovedeš si představit, co to se mnou (při všech těch nervech) uďálo, že jo?
A Brtnik hááájzl se mi (zcela pochopitelně, uznávám) smál.No má pravdu, co bych asi mohla dělat, že jo. Bylo mi to líto, jí to kazit, uznávám, že to nejni hezký, ale.......... zas dostala piškůta.
Muj moribundus se nelepsi, spis naopak. Je nakej komplexni, krome dutin me boli clovek, rymicka k tomu jak vysita a este rikaj prudusky, ze at si jich taky vsimn
ste si koupili s birmou stejnej vzorek?
FUJ HRUBKA KOUPILY!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 14:59
- Nahlásit
Maya
fotošop
sem divná, mně se ty upravený fotky tolik nelíběj (mně by stačilo vypreparovat ty lidije a pak už dobrý )
cernej caj
je zajimavy, jak to ty psy muzou i tak zmenit, myslis, ze ji znas a jak te prekvapi
Bubrdle překvapuje neustále . Páč prej život je změna a vona žije na 100000000000000%. Kdyby tak máma měla desetinu jejího elánu
jestli kenelku ten pes proste nemuze rozborit, kdyz by chtel?
pokud kenelka je to co myslím /plastová budka?/ tak kamarádka používá v době hárání a nezbořeno.
Fifi
. Dostal od nej po tlame, a i kdyz ma 5nasobnou vahovou prevahu, sklapne usi a uctivost.
heh to vidím. Jak Arnošt zabzučí a jednu mu flákne a ten ťulda čumí jak puk.
Troldas kdysi mensi nez A.
vyrost hodně!! jsem koukala na ty Zlatoprcinový fotos, cos sem hodila (s rajčetem mám smolikof, jak to není tu, tak nic ) a tam vypadá veeelikej.
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
ste si koupili s birmou stejnej vzorek?
Zjevne mame stejnyho dealera.
Dovedeš si představit, co to se mnou (při všech těch nervech) uďálo, že jo?
To umim, chnapu, ze je clovek v nervu. Taky bych byla.
Jo a kam prevezli mamcu?
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Fifi
je videt, ze je to puclik proti arnostkovi ale teda fakt bych neverila, nevidet to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:02
- Nahlásit
Fifi
Valecek pruhatej.
ty vole! Buřtik ! Pruhovanej buřtik s noženkama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:03
- Nahlásit
Maya
Mne se taky vic libi ta prvni, sem divna.
cernej caj
Hlavne rozlozenou kenelku nesoupnes za skrin. Je to kram obrovskej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:05
- Nahlásit
cernej caj
no tak minimálně se narodil menší než Arnoštek
PetraK
taky už netrpělivě čekám na tu Rumíčkoj pubertu a von furt nic!!
fotky se mi líběj většinou ty upravený, má to lepší prokreslení věcí a tak a tam je spousta ukázek, jak udělat z fádní fotky fakt pěknou třeba hřbitov tam byl, tahle byla ještě taková obyčejná, jsem jí vybrala, že je jako podobná tý od čaje
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:05
- Nahlásit
cernej caj
Omlouvám se, že sem lezu, jen jsem mrkla, co nového u tebe a koukám jako blázen: operace Feri? Snažila jsem projít, co jsi psala zpátky, ale to u vás snad ani zvládnout nelze jak jsem pochopila..asi...utržený křížák na zadní? To měl náš Alfík, v 10letech utekl za zajícem a vrátil se úplně nakřivo, myslela jsem, že si někde přerazil páteř Za nějakou hodinu už jen kulhal a pak na střídačku někdy kulhal někdy ne...taky jsme to dlouho nepoznali, mysleli jsme, že to nakonec rozchodí. Ale když to trvalo snad měsíc, jeli jsme na veterinu a vet to poznal hned. Byl operovaný normálně, dostal tam vaz umělý. Neskákal, jako skáče Feri, ale zase vybíhal k plotu(byl v zahradě, jen pár dní doma) takže jsme mu také museli vytvořit malou ohradu, kde se nemohl rozeběhnout. Bylo to dost peklo teda, to omezení pohybu, pro něj. Ale zvládnul to v pohodě, pak ještě 5 let lítal, než se mu začaly horšit ty zadní stářím...Držím palce
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:11
- Nahlásit
Fifi
to jsou skvělý srovnávací fotky s Arnoštkem
PetraK
Připrav si nějaký povolený věci na demolování
Nějaké doporučení by nebylo?
Když jí dám krabice, tak je sežere než se vrátím domů.........
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Zjevne mame stejnyho dealera.
a já nedostatky ve vzdělání! takovou hrubku, fůůůůůůůůůj, fhůůj!
Jo a kam prevezli mamcu?
CNP což se rovná LDN, jen se to jinak jmenuje. Říkala jsem jí, že tohle nedá, že to ještě nějak půjde, že to musí jít. Rozhodla se. Mně teď nezbejvá než rychle začít něco hledat, když jí se do toho z pochopitelných důvodu před tím nechtělo, chjo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:21
- Nahlásit
Darenka
Nějaké doporučení by nebylo?
U myho fetisisty ficej boty. Ma nekolikero starych krusek, ktery si demoluje - vytrhava jim stelky, zvejka okraje boty - ale nezere to. A krade fusky, spinavy, cim smrdutejsi, tim lepsi, odnese si na hromadku a kocha se - opet nic nelikviduje. Vdecny jsou i kusy staryho koberce, ty para po vlaknech. Krabice papirovy bez potisku, proc ne, at si je klidne sezere, rozskube, z toho by se ji nemelo nic stat. Zadny lepidlo a svorky teda v nich nesni bejt, samoze.
To urcite zvladnete, vsak uz mate najetej nejakej rytmus.
|