Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:30
- Nahlásit

tváří se, že je to pro všechny. Protože žádnej pes se přece nebude dobrovolně škrtit. Takže je to naprosto účinný pro všechny psy.

Ja ted premitam, jak sem predchozi psy ucila "netahat" - a nic me nenapadlo. Ja je to totiz fakt neucila. Stacilo rict pomalu, kdyz stene nejak pobralo rozum... nebo privolat k noze a pak ta bezna chuze ne u nohy, ale pobliz. Nevadi mi jit se smeckou na napjatych voditkach, naopak, kor kdyz se tesi na vychazku, ale ze by me vlaceli po hube, to taky ne.
Ucinnej ten prvek jiste bude, uz dle happy vyrazu psa na fotkach.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:35
- Nahlásit

Fifi
tak já to Adama učila dlouho a cíleně, protože jinak bych už měla vykloubenej loket, rameno a bederku v řiti i proto vím, že to fakt jde i u hodně tahavýho psa. Zrovna dneska ráno jsem si říkala, že za celou hodinovou procházku zatáhnul jednou slabě a na pár vteřin a jinak si coural okolo mě (případně chodil u nohy a stavěl se přede mě, aby mě překecal k nějakýmu cvičení )
Ucinnej ten prvek jiste bude
když já si to právě nemyslim, že to bude účinný. Na to tu vídám až moc psů, který vypadaj, že je od kolapsu z přiškrcení dělí jen vteřina, ale stejně táhnou, protože jim to za to prostě stojí a nikdo jim srozumitelně nevysvětlil, že si ten zajímavej svět můžou v klidu a pohodlnějc prozkoumat bez tahání a škrcení

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:40
- Nahlásit

birma
tak já to Adama učila dlouho a cíleně, protože jinak bych už měla vykloubenej loket, rameno a bederku v řiti
Adam je jina liga, ja mluvila o stenatech.
když já si to právě nemyslim, že to bude účinný.
Ucinny ve smyslu priskrceni, ne funkcnosti psa. Se asi pri patku vyjadruju nedostatecne.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:45
- Nahlásit

Fifi
Adam je jina liga, ja mluvila o stenatech
však jasný
ale tak kdyby sis štěně zprasila, a vzniknul ti z něj Adam, tak hnedle budeš mít důvod rozhlídnout se po nějakym všespásnym udělátku, no ne?
Ucinny ve smyslu priskrceni, ne funkcnosti psa
no to jo, to ho určitě účinně přiškrtí
Se asi pri patku vyjadruju nedostatecne.
já už mám od úterka moc málo naspáno, takže spíš já špatně chápu

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:45
- Nahlásit

Tak čtu tu horor storku od PetryK, to je teda masakr, bohužel si myslím, že přestěhovat maminku do jiný nemocnice by nejspíš bylo k ničemu, tohle se najde všude.
K mojí babičce se zlomeným krčkem před pár lety šoupli na pokoj infekční paní, na dveře nápis Izolace a vyřešeno. Jo, že je naše zdravotnictví nejlepší jsem taky slyšela, ani si nechci představovat, jak je to jinde.
Poslední srážka včera, kdy na malý dítě s neštovicema a bolestí břicha řeknou do telefonu Dejte jí nurofen a ať jde spát.
birma
ten obojek jsem teda taky nejdřív nepochopila, to je teda děs, diskuzi na fb snad radši ani číst nebudu
já teda nikdy neměla extra tahací psy, ale škrtit psa by mě nenapadlo ani kdyby mi měl urvat ruku

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:48
- Nahlásit

Maya
včera, kdy na malý dítě s neštovicema a bolestí břicha řeknou do telefonu Dejte jí nurofen a ať jde spát
hlavně si nepřidělat práci
diskuzi na fb snad radši ani číst nebudu
já teda nikdy neměla extra tahací psy, ale škrtit psa by mě nenapadlo ani kdyby mi měl urvat ruku

no kdyby sis přeci jen chtěla počíst a nechat se osvítit, kterak nejlepší cvičitelé nedokážou psa naučit netahat a tohle je nejlepší způsob, tak můžeš zde (než to pán smaže)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:50
- Nahlásit

fajka
uzijte si tooooo

vlk
co pinda?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:04
- Nahlásit

birma
tak jsem to přečetla, ono to máš marný takhle někomu kazit kšeftky, o nic jiného nejde
cernej caj
tak co další poznatky? jak to tak od tebe čtu, dám se radši na malování

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:05 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

jo a mám dvoje boty, akorát jiný než jsem chtěla, jsem fakt netušila, že požadavek na černý šněrovací polobotky a černý nezateplený kotníkovky je v dnešní době zcela nereálný a koupit něco takového na našem maloměstě je nemožný

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:06
- Nahlásit

Maya
to máš marný takhle někomu kazit kšeftky, o nic jiného nejde
však jo, jen nechápu, proč má potřebu to rozebírat a prostě to nesmaže. To by totiž bylo pro jeho business rozhodně lepší

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:08
- Nahlásit

Maya
když já nemůžu už cca 9 let v celý Praze a celym Táboře sehnat kozačky na podpatku, s mírně zúženou špičkou a bez cingrlátek pod 6000,- naprosto nechápu, proč ty bys měla u vás tak snadno sehnat kotníkáče a polobotky

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:29
- Nahlásit

birma
tak si kup s cingrlátkama a ty ošmikej
ale je to fakt děs, bot plný krámy a všechny na jedno brdo, konkrétně v polobotkách jsou všechny teď na gumy, což už jedny mám a navíc všechny kromě rieker mi jsou široký a spadly by mi z nohy, tkaniček nět, asi už jsou lidi tak blbý, že si ani neuměj zavázat tkaničky? vrcholem byly jedny na sucháče

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:34
- Nahlásit

Maya
tak si kup s cingrlátkama a ty ošmikej
tak si ty kup bez tkaniček na sucháč, sucháč ustřihni, nadělej si dírky a provlíkni tkaničky

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:36
- Nahlásit

birma
to bych si rovnou mohla vyrobit celý boty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:41
- Nahlásit

fotosopujem aspon reku
origo a fotoshop dost ledabyle teda at stiham.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:43
- Nahlásit

cernej caj
pěkný! ale kdybys to cvakla mym mobilem, tak tam ty barvy máš i bez fotoshopu

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:53
- Nahlásit

rumštajn ve spolek.....

tak jsme doma, Pinďa vyspává opici....není to ten vaz, ale kyčel..7.10. jde na operaci, budou mu dělat dekapitaci....

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:54
- Nahlásit

vlk
tak ať to Pinďa do tý doby vydrží a pak ať se rychle zotavuje.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:55
- Nahlásit

vlk
kyčel? taková málá šibina? tak držím palce, ať to dobře dopadne a může zase běhat po čtyřech

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:56
- Nahlásit

cernej caj
hezký, takže příště bude kurz fotošopování?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 20:00
- Nahlásit

vlk
tak to je blby, ze musi na operaci ale nakonec asi dobre, ze ste na to prisli. At se pinda dobre hoji

Maya
to nevim, je t dost drahy ale na 30 dni zdarma na vyzkouseni takze zkousim, no... holt ty krasny fotky prirody treba ceskosaskyho svycarska sou slozeniny x fotek a doretusavany ve fotosopu, nic toho proste nefunguje tak, ze prijdes, pockas na svetlo a udelas jednu dokonalou fotku. Udelas jich 30 a ak slozis, vyladis...

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 20:04
- Nahlásit

Maya
kyčel? taková málá šibina?
jj prej blbej pohyb, kyčel vyskočila a už nezaskočila tam kam měla...kolem se udělala artróza....tak mu ten kloub ufiknou a nebude ho to bolet... zní to prej blbě ale funguje to....

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 20:14
- Nahlásit

vlk
jj prej blbej pohyb, kyčel vyskočila a už nezaskočila tam kam měla...kolem se udělala artróza....tak mu ten kloub ufiknou a nebude ho to bolet... zní to prej blbě ale funguje to...
To jo, to funga, kor u lehkych psu. Nechcete to jeste nekde konzultovat, treba jen pres DKK snimky? Ufiknuti kloubni hlavice mi prijde az to krajni reseni, treba by to jinej ortoped videl jinak?
Kolik je Pindovi let?

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 20:27 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
Pinďovi je devět.... šiby se dožívají 15 i vice let....nemám to kde konzultovat, jinýho ortopéda neznám...do Ostravy se nepotáhnu. Ten vet je dobrej, ukazoval mi snímky, všechno mi vysvětloval...v podstatě se tím nic jiného dělat nedá, nechat tak...bude to horší a horší, leky od bolesti nejsou řešení, chondra jsou prý taky naprd....

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 20:43
- Nahlásit

vlk
Pinďovi je devět....
Achjo. Diagnoza teda zni predevsim artroza? Nebo si zije s vykloubenou kycli nejakou dobu?

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 20:53
- Nahlásit

Fifi
Diagnoza teda zni predevsim artroza? Nebo si zije s vykloubenou kycli nejakou dobu?
vono to není přímo vykloubený, jen to sedí v té jamce tak jaksi křivo a v těch volných místech to artrotizovalo....a to ho bolí....a bolelo by ho to čím dál víc.... nacpávat ho do konce života práškama....šiby jsou docela dlouhověký...po té operaci by ho to bolet nemělo....takže do toho půjdem.... rozbiju prasátko, vrátím prázdný flašky a Pinďa bude jak novej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 20:56
- Nahlásit

tak supr, ze to operace zlepsi a pindovi se ulevi. cocena?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 21:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

vlk
Tak ma zkratka jen dysplazku, to sem se lekla, huf, ze by neco horsiho.Kremyl si s kycli hnula, kopyto veteránský, pri nejakym jumpovani u plotu, taky tam ma artrozu a DKK - u ni je jedina cesta, udrzovat hnaty primerene nasvaleny. Coz uz taky moc nejde, vzhledem k veku.
Tyjo, ja bych asi v tomhle veku psa do operace nesla, ale to mluvim o tonazi ala Kremyl. Pindovi, kdyz myslite, ze to dalsich x let zprijemni, tak jo. Budu drzet palce moc. Nerikej, ze to je drazsi, nez plastika kolene.

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 21:02
- Nahlásit

cernej caj
říkal že bysme se měli vlézt do 15 000 i s následnejma rehabilitacema...a potěšily mě výsledky krve, játra i leviny v luxusním stavu... při poslechu srdce jak zvon....tak ho přece nenechám trávit práškama

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 21:07
- Nahlásit

vlk
a potěšily mě výsledky krve, játra i leviny v luxusním stavu... při poslechu srdce jak zvon....
zrejme vyvazena strava.
tak ho přece nenechám trávit práškama
Este aby.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání