Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 08:23
- Nahlásit

Maya
ono by asi domek byl levnejsi, kdyz uz je, (ja si treba nedokazu predstavit, jak bych mela platit hypo, rekonstruovat a u toho jeste platit najem), ale tak nakonec je to aspon pul cesty k planu, budou bydlet spolu a treba aspon bude vic casu pak resit domecek

rano uz mizim smer pieniny, tak su mooooc zvedava, pribalim si asi do kapsy i kompakt, se muze hodit az bude fotak uveznen na stativu (a porovnat profi stativovy fotky s kompaktem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 08:49
- Nahlásit

a kdyby nekdo nevedel, co pod stromecek tak nova kniha u Plotu - dotkni se zvireci duse

libila by se mi asi ale nevim, jeslti si ji muzu dovolit

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 10:21
- Nahlásit

cernej caj
jak dovolit, napiš ježíškovi ne?
mě už tyhle knížky přijdou tak furt na jedno brdo, tak si radši koupím něco užitečnějšího, asi zahradní hadici

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 10:25
- Nahlásit

Maya
ja uz si napsala o detektivku, tak uvidime

a na dovcu si vemu ke cteni frantiska sustu. mam ted pujcenou tuhle a je to zajimavy

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 10:54
- Nahlásit

Máme za sebou úžasnou procházku s nejvzornějšim psékusem přesně to jsem dneska potřebovala.

cernej caj
Pieniny si moc užij
kdyby nekdo nevedel, co pod stromecek
Já vím, překládala ji Katka Lerlová

Maya
Já mám Gabby ráda, byla jsem před dvěma lety na jednom jejim semináři a bylo to fajn. Zrovna teď je v ČR, knížku křtila tuším včera

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 11:23
- Nahlásit

birma
tak to je skvely

jj, cetla sem. i sem na to nekde narazila prave asi pres fb, tak sem si to vyhledala o co konkretne jde

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 11:29
- Nahlásit

cernej caj
mam ted pujcenou tuhle a je to zajimavy
ten příběh už jsem někde kdysi četla, ale může to bejt zajímavý, no brzo taky budu psát ježíškovi, tak uvidím
birma
Já mám Gabby ráda, byla jsem před dvěma lety na jednom jejim semináři a bylo to fajn
ale jo, já v celku jako proti tomu nic nemám, jen že poslední dobou je toho moc a ono jaksi nejde mít na daný téma něco furt novýho, takže se omílá jinejma slovama pořád to samý
takže jako bavilo mě číst si o pozitivkách před pár lety, teď už je to spíš nuda

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 11:31
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 11:38
- Nahlásit

Maya
takhle visi ferina na vokne dycky, ja si vubec nedokazu predstavit jak tak neposednej pes se kterym sijou vsichni certi, bude davat ten rezim

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 11:43
- Nahlásit

cernej caj
no ona to dá normálně a ty přijde o nervy
však Kimovi bylo něco přes rok když byl na první operaci a on byl teda třeštiprdlo děsný a přežili jsme to
ale pravda psychicky to odnes taky a pár měsíců než se zase srovnal to trvalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 11:57
- Nahlásit

Maya
jj, tak nejak to vidim, ale hodne me trapi jak zabranit hopskulce v klidovym rezimu skakat na okno a modlim se, aby to v sobotu bylo cokoli min drastickyho, aby ta diagnoza byla spatna...

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:10
- Nahlásit

Maya
jen že poslední dobou je toho moc a ono jaksi nejde mít na daný téma něco furt novýho, takže se omílá jinejma slovama pořád to samý
tak já zatim nečetla nic, v čem bych nenašla aspoň jednu novou informaci nebo co mi nenabídlo na nějakej problém takovej úhel pohledu, kterej mě do tý doby nenapadl. Ale zas chápu, že ne každej je ochotnej číst knížku, co má víc jak 200 stran, kvůli jedný větě To říká Wami, že čim víc ví a zná, tim je pro ní každá nová informace dražší, že dá za seminář pár tisíc, jede přes celou republiku nebo za hranice a odváží si z toho jednu pro ní novou větu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:11
- Nahlásit

birma
tak to ja se tesim, ze nacucam tisice novych informaci o vikendu

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:13
- Nahlásit

cernej caj
Držím palce Ferince v sobotu a ty si užij pěkný víkend Musíš si pročistit hlavu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:25
- Nahlásit

Darenka
dekuju

na penzionu by mela byt wifi, takze budu ve spojeni aspon castecne, muz mi pujci stary ntb, abych si pripadne mohla zkouset i upravy v pc od lektora, tak mozna i vrazim sem tam nejakou tu fotku, kdyz bude cas

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:26
- Nahlásit

cernej caj
tak uvidíš v sobotu, co vám řeknou
k oknu můžeš dát nějakou zábranu si myslím
birma
tak když to někoho tak baví, že jede až po těhle detailech, tak nic proti, ale to já nejsem ten typ, mě stačí všeobecný informace na tohle téma a ty jsou fakt už všude stejný, protože první knížku na tohlé téma jsem četla už tak před 5 lety
akorát ten Šusta byl extra

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:27
- Nahlásit

cernej caj
to je kurz na celý víkend?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:31
- Nahlásit

Maya
jenze kdyz je na ulici provoz (lidi, psi, zastavi auto) ferina po nem skace (postel je 40cm od okna, takze ona preskoci prednima tu propast, steka do okna z parapetu a zadnima stoji na posteli.

Jako dala by se tam asi dat nejaka deska, aby nemohla prednima na parapet ale to ji nezabrani asi neskakat na tu desku

jj, je to 4denni kurz, tak v pondeli svatek, budu to moct doma dospat a vybehat timicka muz da vedet po vysetreni sms co a jak

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:34
- Nahlásit

Maya
první knížku na tohlé téma jsem četla už tak před 5 lety
akorát ten Šusta byl extra

tak třeba pro mě tam nebylo nic novýho. Spousta věcí k zamyšlení, to jo, ale nová informace snad žádná (ale určitě to má co dělat i s tim, že jsem to četla po absolvování jeho dvou seminářů). Mnohem víc mě dostalo Reaching animal mind od Karen Pryor.
A Gabby je Šustova učitelka (my o vlku a zrovna se uvolnilo místo na dnešní seminář...)

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:36
- Nahlásit

cernej caj
tak závěsy na okno, aby neviděla co se venku děje?
dát postel dál od okna nejde?
birma
no já o tom stresu a tak nikde jinde nečetla, taže mi to připadalo zajímavý

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:38
- Nahlásit

cernej caj
Jj, to bude fajn. Budeme to mít s reportáží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:43
- Nahlásit

Maya
ji staci slyset, si myslis, ze kdyz bydlim na hlavni ulici v prizemi, ze nemam jako zavesy, jo?

nejde, posilala sem jak vypada pokoj. sme radi, ze sme se tam nejak naskladali. Je moznost vyhodit dve skrine (nevim kam s tema vecma) a prestehovat uplne celej pokoj jinak coz znamena nalepit postel na venkovni zed a doufat, ze mezitim nesplesnivi jak zed, postel tak veci v ni... pac jestli se tohle bude absolvovat tak uz se vidim ja delam 4m2 drevenyho oblozeny at je tam vzduchova mezera...

birma
hmmm, chystas se?

Darenka
ja se hlavne tesim na tvoji reportaz od cvicitele

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:44
- Nahlásit

Maya
tak já o trojúhelníku stresu slyšela na jeho přednášce, něco i na přednášce o agresi u psů od Wami a Magdy a pak na Wamiině přednášce o stresu u psů (i když tam to bylo zaměřené jinak) a ten trojúhelník je jeho "vynález", dostal za to myslím i nějakou mezinárodní cenu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:46
- Nahlásit

birma
me stve, ze sem od segry e knizce dostala i cd cicitel zvirat ale ta hra se nepodarila rozchodit.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:46
- Nahlásit

cernej caj
no psala jsem, uvidím, jestli jsem první, nebo už je obsazeno. Téma je pro mě hodně zajímavý, tak bych moc ráda. Bylo mi dost líto, že jsem se na ni nedostala loni ani letos, tak by bylo fajn, kdyby to klaplo.
náplň:
1) Práce se strachem (zvířete i člověka)
2) Intuice v tréninku zvířat – je to pověra nebo fungující nástroj? Jak ji můžeme cíleně používat?
3) Co mají duše a intuice společného s vědeckým přístupem v tréninku zvířat
4) Naše osobní limity v tréninku zvířat jako výsledek našich vnitřních obav a přístupu ke světu

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:49
- Nahlásit

a místo je moje!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 12:50
- Nahlásit

birma
to zni docela zajimave, tak drzim palce

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 14:37
- Nahlásit

cernej caj
ji staci slyset, si myslis, ze kdyz bydlim na hlavni ulici v prizemi, ze nemam jako zavesy, jo?
tak já nevim, já mám závěsy, ale nepoužívám je, tudíž by někdo mohl dělat klidně to samý
birma
tak nás budeš zas moct poučit, jak stručnej výtah je zajímavej, celej seminář by mi asi připadl nudnej
ale tak zase bych vydržela poslouchat seminář o něčem jiným, každej jsme nějakej

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 14:40
- Nahlásit

Maya
celej seminář by mi asi připadl nudnej
jsem zvědavá. včera byla první teoretičtější část a prej to bylo místama hodně ezoterický
zase bych vydržela poslouchat seminář o něčem jiným, každej jsme nějakej
já nějak dospěla do bodu, kdy vydržim poslouchat seminář prakticky o čemkoliv, pokud to přednášející umí podat tak, že se hned v první větě neztratim a pokud to neni finačnictví (a pokud nejsem ospalá, protože pak usínám ať se v okolí děje úplně cokoliv, takže bohužel i na těch nejzajímavějších akcích :/ )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 14:41
- Nahlásit

birma
no skvely!! toz si to fakt mooooc uzij

Maya
tak u vas, bez urazky, je k nicemu nepotrebujes me jezdi 3metry od oken vsechno, co jede na hodonin s tim, ze mi tam jeste kazdej chodi, fakt nepotrebuju aby si kazdej mohl spocitat kolik knizek mam v policce a zaevidovat si myho oblibenyho autora

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání