| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:29
- Nahlásit
birma
Taky je fakt, že tam za ní pořád někdo chodil a bratránek neustále sestřičkám něco nosil a věřím tomu, že i když jsou to profesionálové, tak pokud budou zvonit dvě paní s tím, že chtějí na záchod/podat vodu/cokoliv jinýho na zdraví neohrožujícího a bude na to jedna sestra, tak půjde dřív za tou milou paní s hezkým vnukem, co jim pravidelně nosí bonbošku, než za nerudnou paní za kterou nikdo nechodí....
hele, ale máma tam sama není, jsem tam poměrně často. I jsem taky pozornost přinesla. O sestřičky fakt nejde. Ten přístup k hygieně je tam takhle všeobecnej. Propadák je hlavně ta doktorka, od toho se všechno odvíjí. tohle se vůbec nemuselo stát, Kdyby aspoň teda komunikovala se mnou. A nedrhla jak kolovrátek, že podle ní je máma v pořádku. Až včera,když jsem jí řekla, jestli si všimla, jak mělce máma dýchá, bylo chvili v telefonu ticho a pak nechala sestru jít změřit mámě kyslík v krvi. Úkon, který tam na vedlejším oddělení dělali kontrolně dost často, aby věděli, kolik toho kyslíku člověk v krvi má /když je ho tam málo, začnou odcházet orgány, jako první pochopitelně mozek/
Fajka
.ale v nemocnici v týdle situaci starej člověk těžko... j
jo!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:34
- Nahlásit
PetraK
máma tam sama není, jsem tam poměrně často. I jsem taky pozornost přinesla. O sestřičky fakt nejde
ale jo, tohle už nebylo k tvý mamince, spíš dodatek k tomu, jak jsem psala, že to bylo u nás.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:34
- Nahlásit
Fajka
tadle fotka
ale ta je boží. Neteřinka už se nemůže dočkat, co?
PetraK
hele, nevim teda, jestli je to útěcha, ale myslim, že pro spoustu doktorů nemá hodnotu ani mladej člověk.
Jo a otevřeli nám Blááááňu. To je tak skvělá cesta teďka, na Zlíchově se vnořim do tunelu a vyjedu až v Holešovicích. Ou jé. Bez kolon! Trvá mi to teď k mamče hodinu a pět minut.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:36
- Nahlásit
kachna_
Jo a otevřeli nám Blááááňu
ano. 12/9 v cca 12:30. Ale pak ji zas zašili Už je srostlá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:38
- Nahlásit
birma
ale jo, tohle už nebylo k tvý mamince, spíš dodatek k tomu, jak jsem psala, že to bylo u nás.
to je ale podle mě špatně.těm lidem je tam zle pokud je někdo i protivnej, měl by se umět profesionál odstřihnout a vzít v potaz, jak na tom ten NE-MOCNEJ člověk je. Je ne-mocnej, tedy nemá moc se o sebe postarat a ten pracovník, jedno jestli doktor, nebo sestra, nebo ošetřovatel. se SAMI rozhodli tohle povolání (záměrně nepíšu zaměstnání) dělat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:38
- Nahlásit
PetraK
mrkni na ty semináře, co jsem sem dávala, myslim, že by minimálně jeden byl pro tebe s Bláňou zajímavej (pro jistotu ještě odkaz mimo FB)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:39
- Nahlásit
PetraK
Ale pak ji zas zašili
Jsem si představila Krnáčovou, jak látá plachtu na ten vjezd
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:40
- Nahlásit
kachna_
ale ta je boží. Neteřinka už se nemůže dočkat, co?
no jo mám pocit že momentálně hejká radostí víc jak jelito
už se jí to krátí ... mám nutkání si z ní udělat srandu a dát jí dárek... špunty do uší
Jo a otevřeli nám Blááááňu. To je tak skvělá cesta teďka, na Zlíchově
tak aspoň že někomu je to ku prospěchu dyž už to stálo takovy money...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:42
- Nahlásit
PetraK
Znova opakuju, že jsem nepsala o tom, že by se starali jen o některý pacienty, nebo že by ti další měli nějak horší péči (v tom smyslu, že nepřijdou, nepodaj, nepřinesou, nepomůžou....), něco nedostali nebo tak. V tom případě s tebou samozřejmě souhlasim, že je to hodně špatně a dít se to nemá (přestože víme všichni, že se to leckde děje). Píšu jen o tom, že ve chvíli, kdy jeden člověk nemůže dělat dvě věci najednou ve dvou různých místnostech a ty věci mají stejnou důležitost, tak se podle něčeho rozhoduje, co udělá dřív a co pozdějc. A nedělám si iluze o tom, co v takovym případě udělá dřív nebo pozdějc (minimálně si v tomhle směru nedělám iluze o tom, co bych dělala já osobně).
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:44
- Nahlásit
PetraK
odstřihnout a vzít v potaz, jak na tom ten NE-MOCNEJ člověk je. Je ne-mocnej, tedy nemá moc se o sebe postarat a ten pracovník, jedno jestli doktor, nebo sestra, nebo ošetřovatel. se SAMI rozhodli tohle povolání (záměrně nepíšu zaměstnání) dělat.
souhlasim... ono taky možná je ten člověk protivnej protože je nemocnej a jak se mu uleví bude z něj ta zase ten hodnej důchodce...
podle mě to profík prostě musí zvládnout a pokud ne..tak si neměl vybírat tohle povolání a nebo by ho měl okamžitě změnit..někdo to může dělat celej život a velice dobře někdo by měl rači po čase odejít a někdo by to nemohl dělat vůbec (já)...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:55
- Nahlásit
birma
děje). Píšu jen o tom, že ve chvíli, kdy jeden člověk nemůže dělat dvě věci najednou ve dvou různých místnostech a ty věci mají stejnou důležitost, tak se podle něčeho rozhoduje, co udělá dřív a co pozdějc.
no ale ono to může bejt taky jinak... rači půjdu obstarat tu uřvanou a uštěkanou bábu která tam ryčí abych měla klid a nemusela jí poslouchat... a ta hodná milá co se nikdy neozve tak na ní už se nedostane nezbyde na ní čas ale protože ona se sama o svá práva nehlásí a nebojuje a nemá se jí kdo zastat, je najednou každýmu šumák... hladová..nemytá... smutná...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 12:16
- Nahlásit
birma
semináře
dík, ale ted na tohle fakt nemám kapacitu, jedu držkou v zemi. ale dík.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 12:24
- Nahlásit
Fajka
souhlasim... ono taky možná je ten člověk protivnej protože je nemocnej a jak se mu uleví bude z něj ta zase ten hodnej důchodce...
přesně tak, on člověk ani nemusí být protivnej, může se jen bát, být v panice.
podle mě to profík prostě musí zvládnout a pokud ne..tak si neměl vybírat tohle povolání a nebo by ho měl okamžitě změnit..někdo to může dělat celej život a velice dobře někdo by měl rači po čase odejít a někdo by to nemohl dělat vůbec (já)...
přesně. Řekla bych, že ty sestry tam mají mnohem těžší práci, než takováhle čůza doktorka a přes to, jsou vstřícnější, než ona, která tam jednou za den projde. Pizda.
birma
Znova opakuju, že jsem nepsala o tom
jojo, ale to je prostě o něčem naprosto jiném, než jsem zmiňovala já.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 13:20
- Nahlásit
tak jsme přihlášení na mid, ještě mě to vyjde levnějc, než kdybych se hlásila v termínu. Já to snad tak začnu dělat pravidelně - tenhle tejden jsem se přihlásila na dvě akce, obě plný, obě dlouho po uzávěrce a na každý jsem ušetřila přes 150,- oproti těm poctivcům, co se nahlásili včas
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 13:47
- Nahlásit
něco pro kafe jakožto milovnici vychytávek - až prodá tu zrcadlovku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:20
- Nahlásit
PetraK
Achjo, nehezky cteni o mamine. Segra je taky unikat, kdyz netusis, co s mamou bude... Pevnej nerv, pani, jak spagaty!
Troldak ma na dalsich 12 dni atb. A dalsi davku Strongholdu. A 2x tydne este bruchosampon. Snazila jsem se smlouvat, ale vetka byla neoblomna. Aby se to radne dolecilo, jeste tam ma loziska u pindika. Pry se tyhle dermatitidy rady vracej. Doufam, ze pak uz bude total klid.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Achjo, nehezky cteni o mamine. Segra je taky unikat, kdyz netusis, co s mamou bude... Pevnej nerv, pani, jak spagaty!
hm, neveselý je to. Sestra mi právě napsala emajla, prý se mnou není dohodoa možná. Tak jsem se opýtala, že tomu nějak nerozumím, jakou dohodu má na mysli, když spolu nejsme v kontaktu Sem blázen, nebo letatdlo?
Troldak ma na dalsich 12 dni atb
áách joo, no ale zase asi lepší, než aby se to pak vrátilo. Aspon, že tam je velkej posun k lepšímu -
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:26
- Nahlásit
Fifi
Troldak ma na dalsich 12 dni atb. A dalsi davku Strongholdu.
Chůdě malý tak ať to aspoň zažehnáte jednou provždy, když už kvůlivá tomu prochází takovou chemickou dardou!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:27
- Nahlásit
PetraK
Sestra mi právě napsala emajla
No a objasnila teda, co se bude dit?
Sem blázen, nebo letatdlo?
Oboji nejspis.
no ale zase asi lepší
To jo. Jen mam na vikendy naplanovany vetsi protapky, tak sem se ptala, jestli s atb muze... "Primerene" ? - hmm, to toho teda vim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:27
- Nahlásit
PetraK
prý se mnou není dohodoa možná
no tak to je jasný, že neni. Jak by mohla bejt, když spolu nemluvíte?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:29
- Nahlásit
birma
když už kvůlivá tomu prochází takovou chemickou dardou!
Prave, to me stve nejvic.
Co vlkova, uz dala info o Pindovi? Jsem na ne v cekarne myslela, byla tam pani s francouzskym buldockem, stejne starym s Troldou. Radili tam pekne, blbeckove.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:30
- Nahlásit
Fifi
Prave, to me stve nejvic
To je mi jasný!
Co vlkova, uz dala info o Pindovi?
ještě nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:47
- Nahlásit
Fifi
"Primerene" ? - hmm, to toho teda vim
no, člověk s atb třebááás by neměl cvičit, jít do posilky, nějakej velkej výlet, a tak.
. Radili tam pekne, blbeckove.
dost si to umím představit
birma
no tak to je jasný, že neni. Jak by mohla bejt, když spolu nemluvíte?
když s někým nekomunikuju, tak nevím, zda se s ním můžu dohodnout - věcně, prakticky, v oblasti, kde je toho zapotřebí, a nebo nemůžu. Dokud to nezjistím. a to s teda nezjistilo, páč co já vím, bylo ticho po pěšině.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:51
- Nahlásit
PetraK
když s někým nekomunikuju, tak nevím, zda se s ním můžu dohodnout - věcně, prakticky, v oblasti, kde je toho zapotřebí, a nebo nemůžu
já ti rozumím. Chtěla jsem to trochu odlehčit (a asi blbě), že když s někým nekomunikuju, tak se s ním dohodnout nemůžu, prostě protože s ním nekomunikuju...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:52
- Nahlásit
PetraK
člověk s atb třebááás by neměl cvičit, jít do posilky, nějakej velkej výlet, a tak.
Prave, ja vim. Na vychazky do hodiny dylky chodi i ted, jinak by s nim nebylo k vydrzeni. Tak to nak zkratime, halt, ze tri planovanych nebo kolika hodin na kratsi. S prcinama nasima zlatejma.
když s někým nekomunikuju, tak nevím, zda se s ním můžu dohodnout
No jak u blbecku na dvorecku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:01
- Nahlásit
birma
ěla jsem to trochu odlehčit,
jojo, díky.
Fifi
i]No jak u blbecku na dvorecku. [/i]
smutný je, že ani poté, co jsem jí vypsala, jak to s mámou je, tak jediný co jí zajímá, je, že ona má pravdu a já jsem hrozná , že by se nějak zajímala co se fakt s mámou stalo, co se děje,jak na tom je, tak to ne. Nic, ani slovo. To by člověk zvracel. fakt. Hlavně, že když jde o notářský řízení po otci, to píše emaily, jak o život.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:02
- Nahlásit
HÁSKEJ VÍKEND VŠEM
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:04
- Nahlásit
PetraK
HÁSKEJ VÍKEND VŠEM
i tobě pani. Ať se všechno špatný začne vylepšovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:04
- Nahlásit
birma
uzij si trek
fajka
skvely stenitko
petrak
tak to s maminkou je blby, aspon ze sis to uzila venku
4hodky v chcancu, tak 2km nachozeny, par fotek vody ze stativu. fut cekam na ty krajinky a jejch dkladani v pc. fakt necas
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:08
- Nahlásit
cernej caj
až za týden
|