Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 13:20
- Nahlásit

birma
vím, že tobě bych to říkat nemusela

no teď se to myslím dost hodí, jedu v nouzovým režimu, takže díky.

Maya

pobavení

to potřebuju supr dementní výraz

Pinďa pajdá, verdikt budou mít zejtra nebo přes víkend, stejně jako čaj, Fajka si ufikla prst, denyky jena slovači, akorát Adéla se snad už uzdravuje

tak to je teda slušný složení , tak doufám, že se všechno pořeší. Z čeho pajdá Pindik? A ví se co bylo Adélce? Celej prst si fikla Fajfka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 13:26
- Nahlásit

uz su u hranic tak v rychlosti.

petrak
tak to je supr, to si xaradite

maya
fotograf vyrustal s vlcim spicem

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 13:29
- Nahlásit

cernej caj

užij si to!

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 13:30
- Nahlásit

cernej caj
fotograf vyrustal s vlcim spicem
fakt? tak to vyzvěď podrobnosti
PetraK
tak to je teda slušný složení , tak doufám, že se všechno pořeší. Z čeho pajdá Pindik? A ví se co bylo Adélce? Celej prst si fikla Fajfka?
Pinďa má příznaky jako Ferina, ale mají hodného veta, kterj přiznal, že tomu nehoví a poslal je jinam, kam teprva pudou, Adéla má atb bez diagnozy tuším a Fajka si ufikla nehet s kusem prstu nebo tak něco, každopádně prej to bolí

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 13:32
- Nahlásit

ještě tři hoďky a zejtra dovolená, jdu k holiči se nechat ošmikat a pak kupovat boty, tak to jsem zvědavá, jestli letos už konečně budou mít normální polobotky, co nevypadaj jako kecky

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 13:43
- Nahlásit

tak už jsem zjistila, že na laser game můžou děti, akorát teď váhám, protože když budou jen 3, může s nima hrát někdo cizí, celá aréna je až od 6, tak jestli radši nekoupit třeba tu únikou hru, ale zas teda netuším, jak moc je to pro děti zábavný, jakože střílečka je pro kluky zábavná určitě

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 13:58
- Nahlásit

Maya

a pak kupovat boty, ta

tak kup tohle a máš jistotu, že to jako kecky nevypadá
jsou to velevzhledné botky

Pinďa má příznaky jako Ferin

hergot fakt epidemie??

Adéla má atb bez diagnozy tuším

jojo, to ještě vím, jsem právě tehdy psala Darence, jestli brali krev, aby věděli na co ty atb dát, jestli vědí, co jí je, že mi to přijde divný.

eště tři hoďky a zejtra dovolen
se máááš, tady se každej dovoluje

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 14:19
- Nahlásit

PetraK
nbo rozhodně jsou to hezčí botky než ty keckovitý, akorát se obávám, že na to moje cestování taky moc nejsou

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 14:22
- Nahlásit

Maya

ty jsou na cestování právě nejlepšíííí! můžeš stát na zastávce hodinu a rozhodně ti nebude zima od nohou (odzkoušeno na vánočních trzích, kde jsme se jeden rok příšerně zbombardili s Ričrdem, když jsme tam trávili dlouhé hodiny nad grogem )
No a když si pořídíš ty rozepínací, co mám já:

máš hned troje boty v jedněch

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 14:26 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
no jo, ale kdo by se s tím tahal a navíc já nenosím sukně, ke kalhotům jsou takovýhle botky docela zbytečnej přepych
ale jako koukám to sranda nebude, rieker nemá ani v letošní kolekci štěrovací polobotky, tak to do toho krámu ani nepuju
maj akorá nový kotníkáče, ty jsou pěkný, tak leda místo polobotek jedny keckoidy

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 14:32
- Nahlásit

Maya

docela zbytečnej přepych

to chápu.

no ale - teď nechci vnucovat a ani neznám tvůj vkus a co preferuješ, ale mají pochopitelně i "malý" nízký boty , kotníkáče atd. Zmiňuju to proto, že pokud fakt někde stojíš, když čekáš v zimě na bus, nebo tak, je výhoda tý dobře izolující podrážky

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 14:53
- Nahlásit

PetraK
no tyhle jsou super, i ta barva, i když v rámci nositelnosti bych si vzala asi spíš barvu bordó
ale já si je nemám kde zkusit a objednávat boty co neznám přes net se mi fakt nechce

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 15:11
- Nahlásit

PetraK
Ahojky, krev nebrali. Byl viditelný výtok na buchtičce. Dal jí nějaký širokospektrální. A asi se trefil, protože Adéla "už zase skáče přes kaluže".
Vyměňování hnusů za pochoutky funguje, jen by se strhla v tom zvedání hnusů, aby bylo na výměnu těch pochoutek víc. Ale pořád je bere do huby. Dneska se i povedlo, že vysílala žádostivý pohled na šustivé odhozené pytlíky, ale nechala si za pochoutku říct a nezvedla je.
V sobotu jdeme vyzkoušet individuelně cvičitele. Tak snad si padnem do noty stran přístupu ke psům. Kolik to bude stát zatím nevím. Tolik raport

Plac na cvičení pro psy - to je super. Snad to bude kvalitně udělaný - bezpečný a snad budou "normální" páníci, kteří ukočírujou své svěřence, aby nebyly problémy.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 15:30
- Nahlásit

kdo půjde ochutnat?
http://exoticfoodfestival.cz/o-festivalu-2/

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 16:03
- Nahlásit

Maya

já si je nemám kde zkusit a objednávat boty co neznám přes net se mi fakt nechce

to chápu, no. POkud by ses někdy pohybovala v Praze u Jiřáku, tak tam je krám a mají tam toho hafo.

Darenka
e Adéla "už zase skáče přes kaluže".

tak to je fajn, že už je zas cajk. Po Atb bych dávala bílej jogurt kvalitní /Hollandia třeba/

že vysílala žádostivý pohled na šustivé odhozené pytlíky, ale nechala si za pochoutku říct a nezved

TAK!! to je mega úspěch. Snaž se ty situace nastavit právě tak, abys teď už mohla odměňovat tu chvilinku, kdy si to rozmejšlí, aby se ti podařilo ji ukázat, že teď se už neodměňuje jen výměna, ale to, že se ovládla a že se jí to vyplatí víc než ta výměna. Jestli to dobře vysvětluju

ak snad si padnem do noty stran přístupu ke psům.
tož držím palce, ať to klapne, pokud se Ti něco nebude pozdávat, neboj se ozvat, je to tvůj pes, tvoje peníze a je na tobě, co za ně dostaneš.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 17:16
- Nahlásit

čtu tu Gabby a je to dost jiné než další knížky, co jsem o pozitivce četla. Dost možná to bude tím, že to není o pozitivce Rozhodně je to dost zajímavé

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 17:53
- Nahlásit

PetraK
Bubu byla dnes veleradostná, udělaly jsme si mudlací separé chvilku, kdy Herr Rumenige vartoval za dveřma a já Buibu drbala na zádíčkách, na zadnici a ona vyvalovala pupek a děsně kopalala haxnama do vzduchu
Babka blazniva!
jedu v nouzovým režimu,
Uz aby se u vas vsechno zklidnilo.

Troldak ma kontrolu zitra, rano dobira posledni pulku atb. Tak uvidime.
vlkuuu
Drzim zejtra palce!
birma
Knizku vem na tabor, pls, jestli dorazis - rada si ji prectu. Tamta druha od Cajdy byla zajimava, kdyz odmyslis takovy drobek nabozensky veci, ktery tam autorka psala... Vezmu s sebou, urcite.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 17:57
- Nahlásit

Fifi
Knizku vem na tabor, pls, jestli dorazis - rada si ji prectu. Tamta druha od Cajdy byla zajimava, kdyz odmyslis takovy drobek nabozensky veci, ktery tam autorka psala... Vezmu s sebou, urcite.
Domluveno
Myslím, že tohle se ti bude líbit mě se zatím nezdálo asi půl strany a to jsem za 1/3 knihy. Jen teda se dost vidím v těch chybách co popisuje a shledávám, že mám vážně velkej nedostatek nadhledu a smyslu pro humor....

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 18:06
- Nahlásit

Fifi
a přestal ser už Trolda drbat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 18:10
- Nahlásit

birma
Jen teda se dost vidím v těch chybách co popisuje a shledávám, že mám vážně velkej nedostatek nadhledu a smyslu pro humor....
Kdybys mela erdela, tak to je nezbytna soucast souziti. Na knizku tesim.
přestal ser už Trolda drbat?
Se uz tolika nedrbe, bruch si taky vykusuje min. Ale ze by to vymizelo uplne, to ne. Dneska vlastne este musim pupek samponovat, ech, sem na to zapomnela.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 18:15
- Nahlásit

Fifi
Kdybys mela erdela, tak to je nezbytna soucast souziti.
třeba v příštím životě ale minimálně tomu nadhledu mě Adam učí jak jen může
ze by to vymizelo uplne, to ne
to je škoda. Tak budete pátrat nějak po příčině asi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 18:18
- Nahlásit

birma
Tak budete pátrat nějak po příčině asi?
Ja nevim, co vetka vymysli. Ja osobne bych tomu dala cas, co to udela po dobrani atb a podani Strongholdu. Nechce se mi do nej zase neco futrovat, jako zlepseni je o 80%, bych rekla.
ale minimálně tomu nadhledu mě Adam učí jak jen může
To jo, na to je expert.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 18:22
- Nahlásit

Fifi
Ja osobne bych tomu dala cas, co to udela po dobrani atb a podani Strongholdu.
jj to jsem si myslela, že mu nebudeš hned chtít cpát něco dalšího.
jako zlepseni je o 80%, bych rekla
tak to neni tak málo tak hlavně ať se to po vysazení nevrací.
na to je expert
on je expert na tolik věcí co já bych si bez něj počala

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 18:28
- Nahlásit

birma
co já bych si bez něj počala
To jsem si zrovna dneska rikala o Troldakovi, kdyz se rubal se Skritkem a rano si zral hlavy s Kremylem. Jak by to tady bez nej bylo takovy divny, tichy, klidny...

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 18:35
- Nahlásit

Fifi
Jak by to tady bez nej bylo takovy divny, tichy, klidny...
zahnívající stojaté vody ještě že ho máte

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 19:11
- Nahlásit

drasalice, vas docist teda....

foceni nebylo, blby pocasi, zatazeno...

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 19:15 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
tak tfuj tfuj ať se vám tam do rána vyčasí a máte nádherně
edit: nějaký teoretický povídání večer u sklínky k tomu máte taky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 19:21
- Nahlásit

birma
zahnívající stojaté vody
Tohle feneckam radsi rikat nebudu, jak si je nazvala.
cernej caj
Tak snad zitra? At pocasi klapne!

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 19:23
- Nahlásit

Fifi
Tohle feneckam radsi rikat nebudu, jak si je nazvala
Je ne! ale to vaše ticho, klid a nevybočování z komfortní zóny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 20:12
- Nahlásit

birma
jj, zakladni poznatek - bez fotoshopu ani ranu, neni soft co by umrl efektivne pracovat s vrstvama v rawu, a na dobry krajiny vetsinou skladat z vic expozic... bez vic expozic a gotoshopu zahodulit fotak a vykaslat se na krajinu

a diky za prani pocasi, bude potreba

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání