| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 14:48
- Nahlásit
cernej caj
fakt nepotrebuju aby si kazdej mohl spocitat kolik knizek mam v policce a zaevidovat si myho oblibenyho autora
ale tak víš co, v Holandsku třeba to tak prej maj běžně
no jo, mě to nedošlo, že když tam skáče kvůli lidem, že to asi nebude okno do dvora
birma
no to já si radši něco přečtu, to můžu svým tempem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 14:53
- Nahlásit
Maya
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 14:58
- Nahlásit
Maya
to já si radši něco přečtu, to můžu svým tempem
já mám nejradši kombinaci obojího - když si můžu od stejnýho autora něco přečíst i jít na seminář. Jedno je super, že se k tomu můžu neustále vracet, u druhýho zas je úžasný, že když je něco nejasný, tak se můžu hned zeptat, ověřit si, že to chápu dobře (a občas zjistim, že ne když si to ověřuje někdo jinej)...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:06
- Nahlásit
birma
v tom taky vnimam hroznou vyhodu seminare
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:08
- Nahlásit
birma
já bych se v životě na semináři nikdy na nic veřejně nezeptala, takže u mě je to jedno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:10 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Maya
já dřív taky ne, ale s Adamem jsem odhodila všechen stud a pocity trapnosti, protože jsem se cejtila díky němu trapně už tolikrát, že mi to přestalo vadit (a vždycky můžeš ukecat souseda, ať se zeptá on )
edit: asi by se to dalo brát jako vypěstovaná rezistence na pozitivní trest, takže pocit trapnosti už nijak nesnižuje četnost mého chování (teda v pejskařskym směru, aby si to zas někdo nevysvětlil jinak )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:16
- Nahlásit
birma
prostě si prošla desenzibilací, to se to pak vyptává
jeden aktuální vtip
Lidovky: „Hradní stráž fatálně selhala, mohli přinést bombu“
Twitter: „Umělci fatálně selhali, mohli přinést bombu“
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:18
- Nahlásit
Maya
prostě si prošla desenzibilací, to se to pak vyptává
jestli se chceš taky ptát, najdu ti vhodného útulkáče, co tě desenzibiluje chca nechca
jeden aktuální vtip
nééééééé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:30
- Nahlásit
tak to je nekdy moje nechapavost silbejsi nez pocit studu, navic su moc reaktivni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:32
- Nahlásit
birma
u mě by to nefungovalo, porotože já toho útulkáče můžu klidně zavřít na zahradě, otázka je co by bylo silnější, ale zjišťovat to nehodlám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:37
- Nahlásit
Maya
porotože já toho útulkáče můžu klidně zavřít na zahradě
vyberu takovýho u kterýho když to zkusíš, nebudeš mít do týdne ani toho psa ani tu zahradu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:41
- Nahlásit
birma
vyberu takovýho u kterýho když to zkusíš, nebudeš mít do týdne ani toho psa ani tu zahradu
se halt pozná šikovná "kamarádka"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:44
- Nahlásit
birma
se obávám, že to bych pak neměla ani psy, kočky, králíky, slepice a další havěť, takže děkuji, ale radši si ponechám svůj zvěřinec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:45
- Nahlásit
Maya
no to bys asi neměla, holt by sis musela vybrat mezi zvěřincem a nucenou desenzibilizací
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:46
- Nahlásit
Fajka
nechápu proč ty uvozovky! se jí tu snažim pomoct překonat ostych a evidentně to nikdo nechápe a neumí ocenit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:53
- Nahlásit
birma
jak se znám, tak nakonec by to dopadlo tak, že bych s nějakým baskervilem musela chodit kanálama
radši si ponechám ten ostych
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 15:58
- Nahlásit
a zdejší šlapky nic?
http://www.novinky.cz/cestovani/tipy-na-vylety/381 452-na-morave-se-o-vikendu-sejdou-turiste-z-celeho -sveta-na-mezinarodnim-pochodu.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 16:07
- Nahlásit
birma
nechápu proč ty uvozovky! se jí tu snažim pomoct překonat ostych a evidentně to nikdo nechápe a neumí ocenit
já to umím ocenit..jen já sem jaksi desenzibilovaná aj bez ptaní s těma mejma dvouma jelitama
Maya
a zdejší šlapky nic?
my bém šlapat chodník jinde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 16:15
- Nahlásit
Fajka
my bém šlapat chodník jinde
tak to jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 16:18
- Nahlásit
Maya
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 16:32
- Nahlásit
Fajka
a co prst, hoji se?
Maya
jj, taky budu slapat chodnik jinde takovymhle akcim je treba se vyhybat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 16:43
- Nahlásit
cernej caj
co prst, hoji se?
no pokud hojí = bolí...tak jo.... tak se možná i hojí a to jako dost...
nehet se navlík do modrýho outfitu a při každým klepnutí do klávesnice mě hraje na nervy.... je to peklo nemoct datlit všema deseti když je čék na to zvyklej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 17:12
- Nahlásit
Fajka
tak snad to brzo bude ok, pripadne si prst zvykne, jestli ho mas nejak zafacovanej, tak at se hoji
snazim se narvat na 4dny do 28l batohu a nejak se mi to nedari... asi sem ty kotnikace a notebook mela vzit bokem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 19:07
- Nahlásit
cernej caj
vemu kreditku a jedu ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 19:16
- Nahlásit
Maya
nemam kreditku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 19:34
- Nahlásit
cernej caj
Uzij si dovcu. Diky za upozorneni, ze je v po volno, me by to nedocvaklo. Tudiz kontrolu ma Troldas uz patek. A muzikovi budu s Feri drzet palce na sobotu.
birma
ale s Adamem jsem odhodila všechen stud a pocity trapnosti, protože jsem se cejtila díky němu trapně už tolikrát, že mi to přestalo vadit
Hodnej utulkacek, pracuje se svou panickou. Seminar si uz asi uzivas, tesim se pak na nejakej vycuc.
Fajka
nehet se navlík do modrýho outfitu a při každým klepnutí do klávesnice mě hraje na nervy.... je to peklo nemoct datlit všema deseti když je čék na to zvyklej
Modri vedi... At se odbarvi a sroste co nejdriv. Kde budete tapat o vikendu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 19:36
- Nahlásit
Cau decka, hlasim se z Trencina, dnes krasne, venku na trico, daly jsme na terasce burcaka a uzivaly krasneho podzimniho dne. Bryndza nakoupena, neco domu a zitra budou halusky. Mamku zas bacil bacil, ma zas antibiotika. cernej caj no to mate polizanici s tim prednim krizovym vazem u Ferinky. Ja jsem s tim tady asik zacala ze... a ano ono se to opravdu (aspon u cloveka) pozna tim nevimjaksetojmenuje-jak psala Fifina. Drzim palecky at je brzo fit a moc neblbne. Ja mam na tohle Bukace aspon pojistenyho, kdyby neco tak nemusim solit tech x tisic. Hezky vecer
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 19:37
- Nahlásit
cernej caj jooo ty valis na dovcu? Tak si to uzij
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 19:44
- Nahlásit
denyk
Jee, Enyky denyky se hlasi z dovoleny, ze sve rodne krajiny. Taky si to tam moc uzij. Bukvicka je doma u tety hlidaci hodnej? Nebo kde ted dli, hosik zrzaty...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 19:46
- Nahlásit
denyk
ono je otazka, jestli jednou za zivot psa vysolis 12 tacu a pritom budes platit tak dvojku rocne, tak se to ani nevyplati a je taky otazka, kolik % pojistovna da, tak uvidime. SUpr, ze si to uzivas, at je mamca brzo zdrava a diky, mam fotodovcu v pieninach
Fifi
tak doufam, ze kontrola bude OK, nedostane zadny chemicky sragory uz a bde se pekne hojit pruhatec a ja se pokusim dat vedet.
|