Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 20:16
- Nahlásit

cernej caj
bez vic expozic a gotoshopu zahodulit fotak a vykaslat se na krajinu
jestli vono ti nebylo líp, než ses to dozvěděla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 20:33
- Nahlásit

birma
ale aspon vis, ze se nemusis stresovat, ze takvou fotku nrmas

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2015 22:26
- Nahlásit

cernej caj
corel to pej taky umí, já ho mám, akorát je to na mě moc složitý
tak holt musíš prodat zrcadlovku a koupit levnej kompakt a fotošop

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 06:57
- Nahlásit

Maya
ja mam kompakt, takze to je v klidu

zjisteni cislo dve: mimochodem je tlakova nize, takze sme v nizky oblacnsti a mlha kam se podivas. takze zadny vychody. zadny foceni. ted to zjisteni - pekny makro fotky hmyzu sou taky slozeniny treba 60 ti fotek focenych ze stativu, takze opet to samy co u krajinky. taky panoramata malokdy sou foceny na sirokac ale je to slozenina treba 3x10 fotek takze opet ze stativu

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 08:55
- Nahlásit

cernej caj
tady je nádherně, tak snad to k vám brzy taky dorazí
pekny makro fotky hmyzu sou taky slozeniny treba 60 ti fotek focenych ze stativu
ups

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 09:42
- Nahlásit

Zdravím fotografický kroužek.

Bubi dnes honila Avanku a byla načtvatá. Avanka jako správný teriér totiž nelevituje jako Belíš, když na ni Bubi zahaleká svým opileckým hláskem. Avanka honila Rumíčka, který poučen z předchozích nezdarů nepořídil életrickou kytaru , ale hlídal si žužlomíček o který ho před časem Avanka připravila. Avanka taky byla načtvatá, povinadž nemohla dostihnouti proudivého Rumíčka s balonkem. Hezký ráno to bylo. A jest mi toho zapotřebí teda, protože to, co s mámou v nemocnici udělali starej člověk nemá žádnou hodnotu. Myslím, že je lepší se na stáří zastřelit.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 09:46
- Nahlásit

i my měli dneska krásný ráno - Adam si hrál skoro celou hodinu na pípo psa, lepil se na mě a dyndal cvičení (a hlavně to vařený vepřový ) a to i když tam byli velcí psi a taky mi krásně ukazoval, že jedou cyklisti celej našpicovanej "Mamíí! Vídíš? Cyklista!! A vidíš??? Já koukám na TEBE!!! (tak přihraj to MASO!!!)"

PetraK
A jest mi toho zapotřebí teda, protože to, co s mámou v nemocnici udělali starej člověk nemá žádnou hodnotu.
Co se stalo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 09:57
- Nahlásit

birma

doktorka vůbec nebere v potaz, že máma houby vidí a ještě větší houby slyší, svým přístupem - dlěá z mámy simulanta a řekla jí, že zbytečně zatěžuje sestry /mámě spadly léky za stolek/ mámu vynervila tak, že ji psychicky rozložila, tím pádem máma skoro nedejchá, nedojde nikam, nechce sestrám o nic říkat, takže včera nejedla, protože to položili na stolek u protější zdi a máma tam nedojde, zjistila jsem včera večer, že je máma několik dní neumytá, myli jsme ji včera se sestrou a .......... no, ne prostě fakt radši skočím asi z mostu, tohle je hrozný, s tou doktorkou se nedá mluvit, vůbec. Navíc mi včera řekla, že je už domluvená se ségrou a že mi nic říkat nebude. Mámě se nemůžu dovolat, po včerejšku mám trochu strach.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 10:13
- Nahlásit

PetraK
to neni možnýýýý
kdyby nic jinýho, tak naprosto nechápu, jak si může dovolit tě odstavit, protože je domluvená se sestrou, však jste obě dcery, máte obě stejný právo na informace...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 10:17
- Nahlásit

PetraK
starej člověk nemá žádnou hodnotu. Myslím, že je lepší se na stáří zastřelit.

myslím že tak dopadnem...zabalíme to dřív dokud toho budem schopný..tak nějak s tím vduch vlastně už dávno počítám ...

ale je to hrozný..mamču moc lituju a vás taky kor když je se ségrou domluva jaká je..nebo spíš není...

Jedna aktuální ... malé zrzavky

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 10:19
- Nahlásit

Fajka
to je plyšáček! jak štěně nechci, tak fotky takovejch mimin mě fakt berou

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 10:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
, tak fotky takovejch mimin mě fakt berou
jj jsou to plyšáci

a tydle jsou ještě volné..samá děvčata ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 10:36
- Nahlásit

Fajka

PUSŤE BRATRY DOMU! PUSŤTE BRATRY DOMŮ!......
úplně vidím a slyšim Póla Ňůmena!!

birma
to neni možnýýýý

je. bohužel je.Tahle doktorka je neuvěřitelná kráva. Máma při přijmu řekla, že nechce kyslík /je to dost návykový, tak se tomu zatím snaží vyhýbat, i když k tomu jednou dojde- teda spíš už došlo, ale chtěla to co nejdýl zvládat bez něj/ a inhalace, protože minule se ověřilo na vedlejším oddělení, že když jí po x žádostech, ať jí to nedávají, vyhověli, tak se jí ulevilo (máma nedává asi velkou vzdušnou vlkhokst). Mno takže jí berou, jako že nechce spolupracovat, ale jaksi jí nikdo neřekl, že ty inhalace OBSAHUJOU LÉKY, který má brát! Jak to kurva ten starej člověk má vědět??? Mně to propojení došlo dneska v noci!!! Udělalo se mi zle a pochopitelně do rána nespala. Máma byla celou dobu bez léků, pak se nemá její stav zhrošovat! A doktorka z ní dělá simulantku. Pochopí tohle někdo?

Pokud k tomu budu mít odvahu, tak tohle fakt nechci. Nemluvím o tom, že máma je na pokoji, kam evidentně odkládají ty, co mají umřít. Už umřely tři paní. jak to asi tak působí na psychiku? Stejně jako to že paní vedle má takovou tu WC židli, kterou ale když použije, tak to tam stojí a stojí a stojí. jakej je tam asi vzduch??

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 10:41
- Nahlásit

PetraK
PUSŤE BRATRY DOMU! PUSŤTE BRATRY DOMŮ
tak na to se hodí spíš tadle fotka

no to bude uřvaný duo..co nezvládne jelito vyřve asi tadle zrzavka a já budu most říkat...já sem tě varovalááá

jaksi jí nikdo neřekl, že ty inhalace OBSAHUJOU LÉKY, který má brát! Jak
no ale to by mě jako fakt nenapadlo ani mě mladýho člověka , natož starého... to je v řiti

Pokud k tomu budu mít odvahu, tak tohle fakt nechci
já myslím že nás k tomu jednou okolnosti bohužel doženou

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 10:51
- Nahlásit

zvažuju, jestli vzít jedno místo na mid, který se teď nabízí - aneb dokážem v kopečkách s Adamem ulézt 45 km za 11 hodin??

PetraK
jaksi jí nikdo neřekl, že ty inhalace OBSAHUJOU LÉKY, který má brát! Jak to kurva ten starej člověk má vědět???
jak je to možný???

Fajka
já myslím že nás k tomu jednou okolnosti bohužel doženou
třeba ne, třeba moje babička byla v nemocnicích dost (po zlomenině nohy a ramene v 81 letech dýl jak půl roku v kuse) a neměla žádnou zkušenost, jako popisuje Petra. Sestřičky vždycky milý, cokoliv bylo třeba, to bylo, doktoři ochotný všechno vysvětlit, hned jak se uvolnil nadstandart, tak byl její...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 10:58
- Nahlásit

zajímavá série přednášek o výživě psů. Možná by se něco mohlo líbit i Petře. Přednáší ta paní, co jsem se k ní snažila nasáčkovat do Švédska.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:00
- Nahlásit

birma
zvažuju, jestli vzít jedno místo na mid, který se teď nabízí - aneb dokážem v kopečkách s Adamem ulézt 45 km za 11 hodin??
a co to je ? ta moravská brána nebo pojizeří?

nemocnicích dost (po zlomenině nohy a ramene v 81 letech dýl jak půl roku v kuse) a neměla žádnou zkušenost, jako popisuje Petra. Sestřičky vždycky milý, cokoliv bylo třeba, to bylo, doktoři ochotný všechno vysvětlit, hned jak se uvolnil nadstandart, tak byl její...

no kéž bys měla pravdu... ale rači bejt příjemně překvapen než zklamán ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:02
- Nahlásit

birma
Sestřičky vždycky milý, cokoliv bylo třeba, to bylo, doktoři ochotný všechno vysvětlit,

sestřičky jsou fajn, včera obě byly zlatý-hlavně ta starší, co mi pomáhala zorganizovat to mámino mytí (sehnala židli, kyslík...), i jindy, když tam přijdu.
Leč jaksi hygiena je tam moc nebere,to bez debaty. Na vedlejším oddělení bylo všechno supr, jak sestry, tak doktoři, nebyl problém v komunikaci. Tohle oddělení vedle, to je dost propastnej rozdíl.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:03
- Nahlásit

Fajka
Železný hory, teoreticky bychom to dát měli, ale....
rači bejt příjemně překvapen než zklamán ...
já to budu radši řešit až to přijde a zařídím se dle situace. \Víc než tohle mě děsí, že bych měla zůstat viset na krku dětem a znepříjemňovat jim život. Holt každý se bojí toho, co vidí okolo sebe...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:06
- Nahlásit

PetraK
Na vedlejším oddělení bylo všechno supr, jak sestry, tak doktoři, nebyl problém v komunikaci. Tohle oddělení vedle, to je dost propastnej rozdíl.

tady je krásně vidět jak je to všechno o lidech... když prstě nechtěj a nebo chtěj bejt hnusný tak s tím prostě nenaděláš nic..v normálním životě je prostě už k sobě nepustíš a nebo uděláš pápá a odejdeš..ale v nemocnici v týdle situaci starej člověk těžko... je to na pikaču

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:06
- Nahlásit

PetraK
Leč jaksi hygiena je tam moc nebere,to bez debaty.
tak tady nebyla naštěstí problém ani ta hygiena. A je pravda, že tam babička vymetla oddělení hromadu. Taky je fakt, že tam za ní pořád někdo chodil a bratránek neustále sestřičkám něco nosil a věřím tomu, že i když jsou to profesionálové, tak pokud budou zvonit dvě paní s tím, že chtějí na záchod/podat vodu/cokoliv jinýho na zdraví neohrožujícího a bude na to jedna sestra, tak půjde dřív za tou milou paní s hezkým vnukem, co jim pravidelně nosí bonbošku, než za nerudnou paní za kterou nikdo nechodí....

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:08
- Nahlásit

birma
Železný hory, teoreticky bychom to dát měli, ale....
jo tydle vidle ... a tak tam zas až tak moc kopečky nejsou ne?

no a když přijdete dýl tak co? maximálně nestihnete vyhlášení (to se nám taky stalo) a co ? nic..dyk vo houno de ne?

. Holt každý se bojí toho, co vidí okolo sebe...

jj to je jasný ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:09
- Nahlásit

birma
bude na to jedna sestra, tak půjde dřív za tou milou paní s hezkým vnukem, co jim pravidelně nosí bonbošku
no jo ale co paní která nemá vnuky ani děti a je sama...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:10
- Nahlásit

Fajka
maximálně nestihnete vyhlášení (to se nám taky stalo) a co ? nic..dyk vo houno de ne?
no ještě jde o to, že poslední vlak domů nám jede 20:39 a já bych ráda ráno vlakem tam a večer domů, ať nemusím tahat vlakem velkej batoh se stanem, spacákem a dalšíma věcma, když při jednom dni vystačim s malým batůžkem...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:11
- Nahlásit

birma
no ještě jde o to, že poslední vlak domů nám jede 20:39 a já bych ráda ráno vlakem tam a večer domů,
aha..no jo tak to jo..tak halt budete muset přidat do kroku

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:12
- Nahlásit

Fajka
ale co paní která nemá vnuky ani děti a je sama...
já tomu naprosto rozumím a chápu, jak strašně je to nefér. Ale když se na to podívám ze svýho pohledu - babča, kterou někdo navštěvuje třeba 5x týdně bude určitě ve větší psychický pohodě, než ta, za kterou nikdo nedojde jak je rok dlouhej a tak bude (pravděpodobně) i k sestřičkám milejší. Za kterou by se ti jako udřený holce chtělo víc?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:15
- Nahlásit

tohle video znáte? Doufám, že ho uvidí i ti, co nemají FB)

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:17
- Nahlásit

tak jsem si o místo řekla, ještě záleží na tom, jestli půjde změnit kategorie z tour na mid ale řekla bych, že by to pořadatelům vadit nemuselo, když na midu mají 19 lidí a na tour přes 70

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:23
- Nahlásit

birma

Za kterou by se ti jako udřený holce chtělo víc?

jasný ......ale jako profesionál kterej si to zaměstnání dobrovolně zvolil a na kterýho si celej život i ta protivná babča platila sociální a zdravotní ze své celoživotní dřiny... bych se měla postarat o obě stejně dobře..+ té milé můžu udělat něco navíc..
a ne že ta milá dostane základ a ta co je na tom hůř a není mi tak sympatická na tu se s prominutím vyseru...
pokud to tak má někdo nastavený tak tam podle mě asi nemá co dělat ...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:29
- Nahlásit

Fajka
ale já nemyslim vyseru! To rozhodně ne! Mluvim o tom, že jsi jeden člověk, takže musíš udělat něco dřív a něco pozdějc a dva lidi budou chtít podobně důležitou věc, tak komu pomůžeš dřív (ne, že tomu druhýmu nepomůžeš vůbec!). No a teď si vezmi, jak propastnej rozdíl v péči to bude z pohledu tohho pacienta, pokud to tak budou dělat všichni. Obě babičky dostanou všechno co chtěj, jen ta jedna bude mít všechno prakticky ihned, ta druhá bude muset na všechno pár minut počkat.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání