| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:09
- Nahlásit
cernej caj, Fajka
znáte?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
poslouchala jsem tuhle rozhovor s paní, co zakládá Alzheimer domovy důchodců, bylo to hrozně hezký, jak právě považovala za důležitou tu důstojnost pacientů, kdybys to hledala, je to na radiožurnálu, v "host radiožurnálu", to kdyby sis potřebovala dodat sil přežít, že tohle to je jedno z nejlepších zdravotnictví na světě (nejhorší totiž je, že asi opravdu jo)
=%C4%8CRo+Radio%C5%BEurn%C3%A1l&porad[]=Host+Radio %C5%BEurn%C3%A1lu&zobrazNevysilane=1]http://hledan i.rozhlas.cz/iRadio/?stanice[]=%C4%8C Ro+Radio%C5%BEurn%C3%A1l&porad[]=Host+Radio%C5%BEu rn%C3%A1lu&zobrazNevysilane=1
21.9.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:43
- Nahlásit
birma
tak za tyden
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 15:56
- Nahlásit
Fajka
Mututuuu, zrzouni roztomily.
už se jí to krátí ... mám nutkání si z ní udělat srandu a dát jí dárek... špunty do uší
a prihod k tomu nakej Lexaurin ci tak neco.
Taky preju krasnej prodlouzenej - juchuuu! vikend vsem. Majitele pajdu necht laskave pak sdeli info aktualni.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 16:00
- Nahlásit
birma
cernej caj, Fajka
jé, Jan Eskymo Welzl. Na střední jsem o něm přečetla všechny knížky, co jsem našla v antikvariátu .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 16:07
- Nahlásit
kachna_
Jan Eskymo Welzl
to mi nic neříká, to si musim najít
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 16:23
- Nahlásit
tosi budu muset sehnat vypada to dobre
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 16:58
- Nahlásit
Hele, fakt je útulek Dobranov u České Lípy tak strašnej? viz.
https://www.facebook.com/groups/nemeckyspicvnouzi/ permalink/928078473927792/
(pominu, že brát tam odsud psy je v tom případě to nejhorší, co se dá udělat)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:01
- Nahlásit
kachna_
věřila bych tomu. Však to byli oni, jak si odtud jedna slečna vzala štěně s psinkou a řešila to pak tady, ne?
Brát/nebrat, nevím co je horší. Podobný "útulky" jsou schopný ty psy přijímat i přes plnou kapacitu...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:11
- Nahlásit
Ne prostě ona není normální ...jako neteř myslím ...
jako ona chce jít dobrovolně se mnou a jelitem zítra 40 kiláků jen jako doprovod i když nemá domluveného psa tak chce jít jen tak bez něj... a vůbec jí netankuje že musí v sobotu brzo ráno vstávat....prostě de a de a de s námaaaa .....
...tak vám nevím..není to už taky diagnooza???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:14
- Nahlásit
Fajka
...tak vám nevím..není to už taky diagnooza???
vy to máte v rodině prostě to je nějaká dědičná mutace asi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:17
- Nahlásit
kterak si účinně přiškrtit psa (se mi to jako reklama objevilo na FB a tak nějak mě to hezky znechutilo)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:18
- Nahlásit
birma
vy to máte v rodině prostě to je nějaká dědičná mutace asi
no fakt..asi je to dědičnej plemennej znak nebo co....
ještě že až to chytne tu nejmenčí tak Aduš už bude dost velká aby jí vzala pod svá křídla páč to já už jako asi nebudu stačit za těch 10 let...
a to už vymejšlí že zůstane až do pondělka to je přece volnoooo a mohli by jsme dát ještě jeden vejlet :-/ pomoooc...
no tak já jedu pro ní teda... tak si užíjte víkenda !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:19
- Nahlásit
birma
se mi to jako reklama objevilo na FB a tak nějak mě to hezky znechutilo)
děsný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:20
- Nahlásit
Fajka
asi je to dědičnej plemennej znak nebo co....
tak hlavně hlídej, ať pak má děti s nějakym peciválem, jinak bude mít malý Zátopky
to už vymejšlí že zůstane až do pondělka to je přece volnoooo a mohli by jsme dát ještě jeden vejlet
:d
tak si užíjte víkenda !
ty taky! a nenech se od ní šikanovat!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:27
- Nahlásit
Fajka
děsný
dík, jsem ráda, že to nepřijde hrozný jenom mně. Vedu tam poměrně "zajímavou" debatu s prodejcem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:30
- Nahlásit
Fajka
a to už vymejšlí že zůstane až do pondělka to je přece volnoooo a mohli by jsme dát ještě jeden vejlet :-/ pomoooc...
ona te znici jednou.
birma
kterak si účinně přiškrtit psa
Co to je? Jak to ma fungat??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:31
- Nahlásit
Fifi
no to je stahovák, kterej je přidělanej napevno k širokýmu obojku, aby držel nahoře v citlivý části krku. Hezká věcička, což?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:43
- Nahlásit
birma
Brát/nebrat, nevím co je horší.
mně to přijde nemlich to samý jako odebírat psy od množitelů. Naprosto stejnej princip
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:46
- Nahlásit
kachna_
mně ne, protože množitel dostane peníze za psa, co od něj odejde, zatímco městem zřízenej útulek dostává peníze na každej den, co v něm pes je. Takže množiteli se vyplácí psa vylifrobvat pryč (a kvůli tomu ho vyprodukovat), zatímco útulku se vyplácí ho držet u sebe (pokud dokáže snížit náklady).
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:47
- Nahlásit
a byla jsem poučena ohledně metody učení chůze na vodítku výše uvedeným nástrojem "Tuto metodu považuji z dostupných metod za tu nejlepší a hlavně nejméně bolestivou pro psa." Asi jsem divná, tak nějak za lepší považuju, když se pes může v klidu nadechnout a nelikviduje si zdraví.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:49
- Nahlásit
birma
stahovák, kterej je přidělanej napevno k širokýmu obojku, aby držel nahoře v citlivý části krku.
Tomu furt nerozumim, a je teda stahnutej furt? nebo za co pak clovek vede psa, za ten sirokej kozenej? A pripadne treba za couracku nejak jen upozorni, zjevne psa loveckyho, ze ... ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:52
- Nahlásit
Fifi
fotka s připnutym vodítkem vypadá takhle, takže je to stejný, jak když dáš psa na klasickej stahovák zapnutej na stahování, jen to má udělátko, aby to drželo vysoko na krku... Toho psa vedeš evidentně za ten stahovák (zvlášť, pokud jsi prase) a pokud jde slušně, tak se neškrtí no...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 17:57
- Nahlásit
jo jinak se u nás rozmáhá móda dát na halti flexi vodítko - tuhle jsem na tom potkala už druhýýho německýho ohaře. Byl to krásnej rozjívenej pubertální klučina...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:01
- Nahlásit
birma
fotka s připnutym vodítkem vypadá takhle
Aha. Ted uz to smysl dava.
Musim Troldovi nejak vymyslet podobnou vychytavku teda. Tahne si metr prede mnou na voditku a mne to je zatim jedno.
se u nás rozmáhá móda dát na halti flexi vodítko
Tak to je ale echt prasarna, proboha.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:05
- Nahlásit
Fifi
Musim Troldovi nejak vymyslet podobnou vychytavku teda
no to rozhodně! Protože je to nejlepší, nejúčinnější a nejmíň bolestivá metoda. Prej teda.
Tak to je ale echt prasarna, proboha
To je.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:13
- Nahlásit
birma
Protože je to nejlepší, nejúčinnější a nejmíň bolestivá metoda. Prej teda.
Zjevne odbornici, maj to vsechno v kuzi, navic nano technology - to fakt musi bejt pomucka pro nejaky myslivce ci tak?
no to rozhodně!
Se s nim zkusim postupne domluvit radsi, ze at netaha jak debil. V klidu. Kdyz nema jinej povel, tak at si jde, zvolna - toho jeho neurony zatim nejsou schopny a tak to neresim. Radsi, at si smrdlikuje a vocuchava patniky na voditku s vrticim dlouhym ocaskem, nez aby se mi plouzilo stene pobliz strachy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:16
- Nahlásit
Fifi
to fakt musi bejt pomucka pro nejaky myslivce ci tak?
tváří se, že je to pro všechny. Protože žádnej pes se přece nebude dobrovolně škrtit. Takže je to naprosto účinný pro všechny psy.
Radsi, at si smrdlikuje a vocuchava patniky na voditku s vrticim dlouhym ocaskem, nez aby se mi plouzilo stene pobliz strachy.
To určitě Já bych ho v době tahání dala na postroj, ale to ty víš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:25
- Nahlásit
birma
Já bych ho v době tahání dala na postroj, ale to ty víš
Vim, ale on zase neni pako, obojecek ma polstrovanej a sirokej, kdyz se zacne vlastni vuli pri tahani dusit, tak zvolni sam. Zadny prdy do toho nedava, na postroji s nim ve meste a na veterine, kor s podrazdenyma spodnima partiema - to nejde.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 18:29
- Nahlásit
Fifi
on zase neni pako
to je moc dobře
kor s podrazdenyma spodnima partiema
vidíš, to mi vůbec nedošlo, že by mu to ještě dráždilo to bříško svědivý
|