| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 19:38
- Nahlásit
cernej caj
jeste by to chtelo tu linku at nemusim krajet na plynovym primotopu
Cajdo, tak to at ti vyrobi nakou jinou plochu krajeci co nejdriv, timhle si dost koledujete.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 19:42
- Nahlásit
cernej caj
no uvidíme....ale musím se pochlubit, Pinďa se choval naprosto vzorně, doktor nevěřil svým očím, říkal že minulej tejden tam byli jedni se šibákem a ten ryčel na celou ordinaci...akorát teda když jsme Pin´du položili tak ztuhnul a nešla mu přádně vyšetřit ta noha páč byl jak prkno...
Fifi
nám se sem tam tak 2x do roka drbe Maruš....rozdrbe se do krve a pak na veterině dostane něco, co vypadá jako ple´tové mléko párkrát ji s tím natřem a zas je nějakou dobu klid.... nikdy doktoři nepřišli na to co to může být
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 19:44
- Nahlásit
Fifi
primotop je vyplej a neprimotopuje, to se neboj
vlk
tak to je zas supr, ze byl pinda vzornej, i kdyz teda blby, ze vysetrit moc nesel, ale tak ortoped si s tim poradi, urcite vi kam smatnout aby vedel
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 20:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
vlk
Pinďa se choval naprosto vzorně
Vsak mate taky sibaky spravne vychovany.
akorát teda když jsme Pin´du položili tak ztuhnul a nešla mu přádně vyšetřit ta noha páč byl jak prkno...
To znam od rtw, zatnou svaly a prd se pozna.
nám se sem tam tak 2x do roka drbe Maruš.
Kremyl taky je vic drbaci a vylina a scucne se, dycky pri harani. Ale nikdy se nedrbala do krve. To mate asi naky kortikoidni mleko, ty jsou zazracny.
cernej caj
primotop je vyplej a neprimotopuje, to se neboj
Tak to jo!
ze vysetrit moc nesel, ale tak ortoped si s tim poradi, urcite vi kam smatnout aby vedel
Presne tak, ortoped si necha psa predvest v pohybu a hned tusi, vo co gou.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 20:28
- Nahlásit
cernej caj
ale tak ortoped si s tim poradi, urcite vi kam smatnout aby vedel
to doufám, no říkal ten doktor, že ho budou muset přispat na ty rentgeny, tak snad povolí až bude utlumen....
Fifi
Vsak mate taky sibaky spravne vychovany.
i prd velebnosti, šibu moc vychovat nelze....jen kapičku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 20:35
- Nahlásit
vlk
tak jak to, ze mas tak hodnysiby
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 20:40
- Nahlásit
cernej caj
tak jak to, ze mas tak hodnysiby
jakej pán takovej pes....já su hodná, psi jsou hodní....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 20:43
- Nahlásit
cernej caj
zaprahni ciiifa, at ti to nabrousi me muz nabrousil kraaaasne noze
šiš jen to néééé!!! já se řízla páč byl nabroušenej !!! já chcu tupý kudly !!! kdyby bla tupá tak sem se takhle debilně nefikla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 21:13
- Nahlásit
Fajka
příště si dej chleba s hořčicí a nefikneš se....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 21:14
- Nahlásit
ajooo tak to su tups ja ze sem ceketla tupou, pardon
vlk
ahaaa takhle se na to musi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 21:27
- Nahlásit
vlk
příště si dej chleba s hořčicí a nefikneš se....
no jako co ti budu povídat, hlad mě přešel okamžitě bo sem se málem potento...bolestí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 21:37
- Nahlásit
Fajka
jj to znám...taky jsem si párkrát málem amputovala prst když přítel omylem nabrousil nůž a zapoměl mě informovat....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 21:56
- Nahlásit
vlk
taky jsem si párkrát málem amputovala prst když přítel omylem nabrousil nůž a zapoměl mě informovat....
no mě ho nabrousil děda... asi nechtěl bejt rozřezanej sám...
Birma
http://cuteiza.rajce.idnes.cz/Frystak/#IMGP0368.jp g
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:05
- Nahlásit
Hele, zivocichari, kterej zivocich si nejak dava hlodavce na rostliny? Dneska sem potkala tri takovy, mys nejak ulovena doslovne navlecena na tvrdy stvoly bodlaku ci jinych rostlin. Predpokladam, ze bud blbe tvori zasoby nebo naopak laka neco jinyho na "hacek"?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:10
- Nahlásit
Fajka
Dík! Barney je tam moc hezky
Fifi
kterej zivocich si nejak dava hlodavce na rostliny?
to je jeden fták, jméno si nevybavim, ale zkusim dohledat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:12
- Nahlásit
birma
Najdi, pls, me google-fu v tomto zklamava a taky sem si to tipovala na ptaka.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:12
- Nahlásit
Fifi
myši schovaný na kytkách, to teda slyším prvně
že by někdo až takhle lovil?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:13
- Nahlásit
Fifi
tak je to ťuhýk šedý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:14
- Nahlásit
Fifi
moje google fu zabralo - heslo "pták nabodávání myší na trny"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:16
- Nahlásit
jinak kdyby vás to zajímalo, tak u nás to vypadá na změnu plánů a stěhování do podnájmu. Já už bych se stěhovala snad i pod most, pokud by nebyl v Praze...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:18
- Nahlásit
birma
Ťuhýk nejraději zimuje na křovinatých místech mezi poli a loukami, kde má úkryt i loviště.
Presne, kroviny mezi polema. No chudak sedej, snad mu tam zasoby zustanou. Kdyby Trolda dneska tolikrat nesignalizoval mys ve vzduchu, tak si reknu, ze mu hrabe. Tyjo, takova pipi tu zije, to sem ani nevedela, diky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:22
- Nahlásit
Fifi
ho zajímaj i lítající myše, jo? Adam i mrtvou myš na cestě překročí a nevšímá si jí. Když se to nehejbe, neni s tim žádná zábava....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:26
- Nahlásit
birma
ho zajímaj i lítající myše, jo?
Mysilov Troldi a Bazusi jdou po zivejch, dneska se vyradili. Ale pri navratu prave si mrtvejch vsimali, on vic. A ja este vic, sem to videla prvne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:28
- Nahlásit
tak u nás to vypadá na změnu plánů a stěhování do podnájmu.
Ale to snad nene???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 22:29
- Nahlásit
Fifi
no zatim společný. Asi budu ve výsledku i radši, pokud to tedy klapne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 05:57
- Nahlásit
birma
ale tak spolecnej podnajem je krok vpred snad to nebude dlouhodoby a brzo bude domecek
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 07:12
- Nahlásit
Fajka
DĚVČE, DĚVČE, ať se brzy vyhojíš!!! A úplně chápu tvé cítění, že lepší, když trpím sama než čtyřnožci.
Fifi
Jestli se Troldík drbe míň, tak snad léčba bude účinná a nebudeš muset vylučovat tu alergii na maso. Držím palce, ať je v pořádku bobánek malej.
Adélka je trošičku živější,tak snad bude taky v pořádku.Asi se na ten původně zamýšlenej cvičák vyprdneme. Včera jsem volala člověku, který tam trénoval ten mi řekl, že tam teď moc nemůže chodit kvůli pracovnímu vytížení, ale že tam někoho určit najdem, kdo pomůže. Ale vyslechla jsem ve zverimexu názor, že tam je pro všechny priorita - vlčáci a ostatní plemena prý moc neuznávají. Byl mi doporučenej mladej člověk uznávající pozitivní výcvik. Je sice hodně zaneprázdněnej (zjistila jsem, že znám celou jeho rodinu) - studuje 2 VŠ a ještě má zaměstnání. Ale večer jsem s ním mluvila a jsme domluvení na sobotní dopoledne. Plus je, že to bude individuální a tudíž se bude věnovat jen nám. Jde nám hlavně o to, aby nás naučil jak s Adélou cvičit, abychom nědělali větší kraviny než je nezbytně nutné......Uvidím po tě sobotě......cenu jsme ještě neprobírali.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 07:30
- Nahlásit
Darenka
s tema cvicakama je trochu problem, kor na mensim meste, ze prezivaj dost ty svazarmovsky, nekdy je jejich jedina nevyhoda prioritizace plemen, jindy i metody vycviku... na druhou stranu v nejakym takovym prostoru je supr si uzit trochu socializace a pokecat s paniky.
gratuluju k sobotnimu uspechu uloveneho cvicitele a doufam, ze si to moc uzijete
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 08:13
- Nahlásit
Darenka
tak skvělý, že jste někoho na výcvik sehnali, tak snad se vám to s ním bude líbit
[birma
teda koukám jak u nás nejsou křečci, tak asi ani ťuhýci, jsem nabudnutou myš nikdy neviděla
podnájem bude teda mimo Prahu? tak asi lepší než nějakej rozestavěnej domek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2015 08:21
- Nahlásit
Rumštajn!
Darenka
Adélka je trošičku živější,tak snad bude taky v pořádku
tak to je dobře, a držíme palce dál at je ok fit a zas řádí jak zrzavá ruka
|