Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:31
- Nahlásit

cernej caj
ad ten stav po operaci - on by ji mohl taky Tim chtít ošetřovat - záleží na tom jakej je. Třeba Rumíček Bubi opečovává.
Což ale pochopitelně nejde, když jde o šitou ránu. Takže i tohle hlídat, aby to co nezvládne ona s límcem v kleci, aby nezmáknul nějakou náhodou Timík.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:37
- Nahlásit

PetraK
No a von se napucnul, chvíli otravoval Bubinu s nabídkou kvalitního seksu a když mu to bylo rozmluveno, tak se chvíli vztekal na pelechu a teď spí na Hitlera - neboli na zádech a hajluje.
U nas teda krom nabidny kvalitniho sexu bezna situace. I kdyz te naprosto chapu, ze mas uz z toho ujimani, aby se neco nestalo, rozvin svuj klid.
Je to megarychlá chůze, Pribilinec hadra/ potřebuje teď občůrat půlku Evropy
Jozefa Pribilincova! Neskutecna.
Jak mamina, je ji lepsi?
a himl teda. No a nemůže to být takový to, že některý léky věc dočasně "zhorší"? No on ten Stronghold bude asi síla, jestli je citlivej?
Tak smrad to byl slusnej, este jak to zaschne na srsti, tak ho muze stvat i to. Ja spot psum fakt nikdy nedavala a jak idiot to vypreparuju z baleni, odsroubuju vicko a jmu se nebohe pruhy ty chemii vystavovat. A vono nic, zato odmeny mu prsely. Si rikam, Fifino?! neco delas blbe - ano, este otvurek bylo nutny vytvorit v kapsli... Klidne se mi smejte, ja sobe pak taky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:39
- Nahlásit

PetraK
Zweigeltrebe a originál vícedruhový perník (z Pardubic ) nejsou marná večeře
Aby ses neposrala.
on by ji mohl taky Tim chtít ošetřovat - záleží na tom jakej je.
Taky hodne dobra pripominka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:52
- Nahlásit

Fifi

rozvin svuj klid.

ano! a Bůh Zwajgltrébra mi buď při tom nápomocen

Jozefa Pribilincova! Neskutecna.

vole!! jen teda nejni tak hubená, jako byl Jozka

Jak mamina, je ji lepsi?

bohužel moc ne, a domluva s lékařkou velmi špatná. Podle ní máma simuluje. No nevím, stačí slyšet jak dejchá. Teda spíš moc nedejchá.

ano, este otvurek bylo nutny vytvorit v kapsli.

ne, že ne?? nenenene?
Tak ale tohle by se mi asi taky stalo.
Hele my zase podávali kdysi Murphymu homeopatika (za příšerný peníííízeeee!) tak, že jsme mu je cvrnkali po zemi, aby je jedl . No. Páč von pan doktor Herčík mluvil tak potichu a Brtnik se nechtěl ptát už potřetí, jak že se to má dávát......

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:57
- Nahlásit

Fifi
Aby ses neposrala.

hele, když jsem se posrala se střevní chřipkou a křečema v noc v čekárně u veterináře - bez možnosti jít na WC, neb oni operovali a museli zavřít vstup do ordinací, recepce a dolní čekárny, kde WC je a mě nechali -páč jsou hodní - čekat na Brtnika (kterej musel jet zpátky na chalupu, páč Koláče nevědělo, zda vypnulo remosku...)v horní čekárně, kde tedy není nic, jen automat na kafe. A vydržela jsem tam od půl jedný do půl třetí s čistým štítem......... tak tohle mě nezdolá

Taky hodne dobra pripominka.

no on je totiž Rumíček taková sestřička, pečovatelka. Takže to jsme taky hlídali, když byli pod dozorem a spolu Teď jak jsme sundali Bubi prubanový šatečky, tak koukám a ona má odřený ty třísla. Na jedný straně dokonce chudera strup. A Rumíček ošetřuje, operuje. Když už teda nemůže ten seks

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:03
- Nahlásit

Fifi

koukla jsem na rajčáka - je to prostě dementík Troldík a jak si pěkně hlídá paničku! Žiškovnej pruhatec.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:05
- Nahlásit

PetraK
bohužel moc ne, a domluva s lékařkou velmi špatná. Podle ní máma simuluje. No nevím, stačí slyšet jak dejchá. Teda spíš moc nedejchá.
Achjo, ale tak sama si rikala, ze se rada nechava presvedcovat, ze zvladne vic, nez si mysli... Je to tezky, kor pro tebe ted, sestra se zjevne nezapojuje? Ci synovci?
ne, že ne?? nenenene?
Tak ale tohle by se mi asi taky stalo.

No to jojo, bo ja fakt spoty nedavam. A uz jen vicko z toho dostat dolu byla prace, tak sem si rikala, jak to maj zabezpeceny...
jsme mu je cvrnkali po zemi, aby je jedl
Tak tos povysila mou ampuli na jinej level.
Páč von pan doktor Herčík mluvil tak potichu a Brtnik se nechtěl ptát už potřetí, jak že se to má dávát...
ANO - a to je dalsi podotek sikovnej pro Cajdu. Nechat si klidne vsechno od veterinare pak zapsat, rady, doporuceni, byt v heslech na papir rukou.
Mne sla hlava kolem v ordinaci, a to slo o informace o blbym samponovani a atb a strongold, moc info najednou a clovek se vypne. Jak ten debil jsem pozadala o sepsani hesel, protoze "po dvou dnech sampon znova a podat stronghold" - ale to se mu smyje ta ucinna latka? - "ja vam rikala, ze jen brisko vysamponovat..." - clovek proste nezachyti info, i kdyby chtel, kor kdyz s tim nema zkusenosti. Ja resila dycky raka, osteo, urvany vazy a naky spoty a sampony jsou pro me novinka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:10
- Nahlásit

PetraK
Teď jak jsme sundali Bubi prubanový šatečky, tak koukám a ona má odřený ty třísla. Na jedný straně dokonce chudera strup. A Rumíček ošetřuje, operuje. Když už teda nemůže ten seks
Ale to je chuvicka. V tom je pruban zaludnej, Agulka mela i od jemnejsiho matrose na prednich tlapkach, jak to drzelo napruzeny, taky pak srafance.
A vydržela jsem tam od půl jedný do půl třetí s čistým štítem......... tak tohle mě nezdolá
Tak copak stit...
a jak si pěkně hlídá paničku! Žiškovnej pruhatec.
Dik, na tom od mala pracuju. Uvidime, az mu neco vyleti fakt pod rypakem. Zatim, tukam, nema perdeli drajv a je snadno tak nak "utahnutelnej" na privolani.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:15
- Nahlásit

Fifi
ze se rada nechava presvedcovat, ze zvladne vic, nez si mysli..

jojo, to se mi podařilo ji nakopnout, jak jsem tam byla v poledne, vyrazila sama, že se půjde osprchovat. Mno, musela zvonit na sestry, protože to nedala. VYsvětlovala jsem jí, že půlku z toho hrajou nervy /doktorka se fakt nechová moc vhodně, když to řeknu taktně, obtěžuje jí, když se vyptávám, máma je naprosto fit, ukazujou jí to výsledky,jenže výsledky jsou jedna věc a druhá věc je to, že jsem mámu viděla, když jí ten záchvat vzal. Vidím,jak je to zase horší než to bylo, když tam přišla. Když tam přišla tak mohla i sednout (sama od sebe, po dohodě pochopitelěn) na rotoped a chvíli rotopedit. Teď si nedojde ani do kuchyňky do lednice pro něco dobrýho. Tak jsem jí tam dala tu další polívku, abych ji namotivovala . Ségra se teď kupodivu zapojit chce- že by si vzala ošetřovačku. Jen........... nevím, jestli je to dobrej nápad, bude to pro mámu nerv. Ale jiný řešení asi není, já si teď vzít volno bohužel nemůžu. A u ní v práci je to fuk.

A uz jen vicko z toho dostat dolu byla prace, tak sem si rikala, jak to maj zabezpeceny...

líp než Round-up

Tak tos povysila mou ampuli na jinej level.

jojo, no jo, chlapi se neradi ptaj nejen na cestu

a to je dalsi podotek sikovnej pro Cajdu. Nechat si klidne vsechno od veterinare pak zapsat, rady, doporuceni, byt v heslech na papir rukou.

Jo! to je fakt. Nebo do telefonu si to napsat.. Já když si šla pro Bubrdli, měla na papírku napsaný praktický dotazy - třeba - jak krmení -/ to jsem měla dokonce i vzorek a odměřené množství na jednu dávku, aby mi to Lucka odsouhlasila /, Jak venčení , jak dlouho je držet od sebe, jestli je problém pár schodů na podestu a blá,blá,blá.

ale to se mu smyje ta ucinna latka? - "ja vam rikala, ze jen brisko vysamponovat..." - clovek proste nezachyti info,

přesně!!!

jsou pro me novinka.
sem četla hovínka

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:18
- Nahlásit

Fifi
Ale to je chuvicka

jo on je, on ji opečovává, myje očička, kožíšek a tak.

. V tom je pruban zaludnej, Agulka mela i od jemnejsiho matrose na prednich tlapkach, jak to drzelo napruzeny, taky pak srafance

to mě vůbec nenapadlo- hlídala jsem hlavně ty přední, protože tam jsem viděla, jak to pne a furt jsem jí ten pruban natahovala dopředu, aby jí to nešrtilo, ta řasa u zadních nožiček mi unikla

Tak copak stit...

viď? hlavně že čekárna vydržela . sem se dost modlila, ať to zvládnu, protože kdybych z tý čekárny bývala musela někam vypadnout, neměla jsem se už kam vrátit, zavřelo by se to a fertig. A venku lilo a fičel vítr.

je snadno tak nak "utahnutelnej" na privolani
to je super, což?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:31
- Nahlásit

cernej caj
no Kim třeba límec vůbec neměl, kromě první noci, jemu stačlo navlečený triko, drbat se chtěl jen když se sundalo při převlíkání a jinak pohoda, sem koupila v sekáči dětský mikiny s dlouhým rukávem dole s rantlíkem, on to teda měl na přední, ale podle mě něco se širším rukávem by šlo navlíknout i na zadní a případně vystříhnoutí díru na zadku na čůrání, jako za pokus to stojí, protože límec je děsněj vopruz, že se s ním pes fakt nikam nevejde, to jsem taky řešila dopředu, jestli bude s límcem, že bude muset bejt doma a nejni na to zvyklej

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:32
- Nahlásit

psovi už se musí motat šiška z těch koleček
https://www.youtube.com/watch?v=aLDXdRNcPFE&featur e=youtu.be

a takový pěkný kynologický povel "Sundáš z něho tu hnátu?"

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:35
- Nahlásit

PetraK
Ségra se teď kupodivu zapojit chce- že by si vzala ošetřovačku. Jen........... nevím, jestli je to dobrej nápad, bude to pro mámu nerv.
Tak... pani, pro maminu asi lepsi, nez vis co. A casem se uvidi.
hlídala jsem hlavně ty přední, protože tam jsem viděla, jak to pne a furt jsem jí ten pruban natahovala dopředu, aby jí to nešrtilo, ta řasa u zadních nožiček mi unikla
Unikne, vsak zadna velka ujma se nestala. Kdyz si hupika spokojene a Rumicek ji to vydenzifikuje.
sem se dost modlila, ať to zvládnu, protože kdybych z tý čekárny bývala musela někam vypadnout,
No kdyby nebylo vychodiska, tak bys to nejak pytlikama psima vyresila a zbytek kelimkama z automatu? Protoze ja bych taky neodesla, cekajic tam...
to je super, což?
Prozatim ano. Kez to tak vydrzi.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:40
- Nahlásit

PetraK
když to tak čtu, tak díky za kliniku v Brodě, kde bylo votevřeno ve dne v noci a záchody přístupný furt, protože i bez nějaký nehody bych to fakt nedala za tu dobu co jsem tam strávila, dokonce tam v čekárně měli i telku, tak se člověk mohl zabavit
mamince držím palce ať je brzy líp, doktorka je nějaká mimo, jak si může myslet, že simuluju dušnost?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:42
- Nahlásit

Fifi
Tak... pani, pro maminu asi lepsi, nez vis co. A casem se uvidi.

já vim. ale taky vím, že to nedaj. Ani jedna. Ségra je protivná už i při návštěvách.
Unikne, vsak zadna velka ujma se nestala.

já vím. Jsem na ní tak kapek jako tooooo, no... přecitlivělá.A ona na všechno tak prdí!!

tak bys to nejak pytlikama psima vyresila a zbytek kelimkama z automatu?

néééééééééééééééééééééééééééé
strašná představa jak se znám, skončila bych na dešti a vichřici.

Prozatim ano. Kez to tak vydrzi.

a já myslím, že jo, je to pupík a záprdek., ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
kde bylo votevřeno ve dne v noci

nojo, tak ale byla tam jen doktorka a sestra. A ty šly operovat-dvě operace za sebou /Bubi šla první a po ní fenka s pyometrou), nemohly to tam nechat jen tak, to chápu. A taky nemohly ale pak zase jít mi ze sálu otevřit, když Brtnik dorazil. Zachránily mě aspoň takhle.

mamince držím palce ať je brzy líp, doktorka je nějaká mimo, jak si může myslet, že simuluju dušnost?

dík. doktorku taky nechápu. navíc máma se těšila domů, byla sbalená. No a nakonec doktorka teda nasadila ATB. když jsem se jí ptala proč teda, když máma má podle ní dobrý nezánětlivý výsledky, tak říkala, že už neví co a dneska mámě říkala, že něco na těch průduškách slyší Mně říkala, že máma odmítá léky.... no děs.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:45
- Nahlásit

Maya
on to teda měl na přední, ale podle mě něco se širším rukávem by šlo navlíknout i na zadní a případně vystříhnoutí díru na zadku na čůrání
To urcite jde, ale nejdriv musis zjistit, jak se pes k rane bude chovat. Jestli si vykouse/vyhrne tricko i se stehama, protoze ho svedi oholena noha, nebo to necha bejt. A nez tohle riskovat, tak urcite po operaci limec.
Ag limec mit nemohla, mela z nej totalni paniku. Ale s tou jsem byla doma, na gauc si mohla vylezt uz druhej den. Vlastne dalsi podotek pro Cajdu.
Pred postele nastel matrace/deky/proste material treba na noc, po tech par kritickych tydnech. Aby mela nastupni patro a nemusela si tam skakat.
PetraK
Tak to u nas by bylo: "Pustis uz tu mrvolku?!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:48
- Nahlásit

ad ten límec - oni dneska dělají i jiný, než ty satelity

a je jich ještě víc druhůch

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:49
- Nahlásit

žiš tady je tak božskej klid!! Ani se mi to nechce rušit a jít venčit. Oba chrápou, nikdo po mě nic nechce, mám ještě 3/4 láhve Cvajgla.... eh.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:50
- Nahlásit

Fifi

prosím vyřiď Troldíkoj, že s ním držím basu. DRBU SE!! už nejen makovici, ale tak jako porůznu. Pokud vám zbyde nějakej šampon, beru ho. STrongold taky a možná si zobnu i ATB, pokud budou

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:51
- Nahlásit

PetraK
a já myslím, že jo, je to pupík a záprdek., ne?
On se nezda, zrychleni ma z nuly na sto za vterinu, kdyz treba leti ptak nizko nad polem. Ridi se zrakem hlavne, stopy zvere jsou mu, krome mysi, sumak. Zatim.
strašná představa jak se znám, skončila bych na dešti a vichřici.
To ja asi taky, mno. Nejsem takovej drsnak.
navíc máma se těšila domů, byla sbalená. No a nakonec doktorka teda nasadila ATB. když jsem se jí ptala proč teda, když máma má podle ní dobrý nezánětlivý výsledky, tak říkala, že už neví co
Echjo, to je furt dokola a 100x nic utahalo osla. Kez se to nak vyresi, ke spokojenosti na vsech frontach, fakt at aspon v necem mate klid.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:54
- Nahlásit

PetraK
tenhle nafukovací mám, koupila jsem ho při kastraci, protože tam jaksi triko nešlo a byl na prt, Kim si to otočil tou stranou jak se dotýkaj ty konce tam kam potřeboval a přes to se dostal v pohodě až na koule, protože to je bohužel slabý místo toho límce
Fifi
tak samo s tím trikem se to musí vyzkoušet, mě to tenkrát někdo poradil, tak jsem to zkoušela pár dní bedlivou sledovačkou a fakt to bylo, jak měl triko, tak jako kdyby žádnou ránu nebo oholení neměl, vůbec si toho nevšímal, stačilo sundat a už jela drbačka a ošetřovačka

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:55
- Nahlásit

PetraK
to je klasika naše zdravotnictví, bohužel s tím člověk nic nenadělá

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 22:58
- Nahlásit

Fifi
Ridi se zrakem hlavne

že by opravdu ty chrtí geny? já tam u mámy něco málo viděla /ale tak lze vidět cokoliv, vím/

Nejsem takovej drsnak.

náměstek se mi smál, když se mě ptal jak jsem to zvládla /páč věděl, že v tu dobu operuju víc na hajzlu, než v kanceláři a během některýho diskutýrování jsem mu zmizela pod stolem, páč mě ohnuly křeče vejpůl /, když jsem mu popsala, jak šikovná jsem, pravil !Nojo, tělo pro tu chvíli zapomnělo, řešilo jiný věci!" no a měl pravdu, když jsme si druhej den šli pro Bubinu, tak jsem domů stíhala s vyšpulenýma očima

Kez se to nak vyresi, ke spokojenosti na vsech frontach
ti nevim, člověče. Máma mi říkala, že se doma sama bude bát. Se ségrou to dlouho nepůjde, sem nechce (kvůli pesům, mýmu blbýmu spaní... atd).... má to bohužel jediný řešení

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 23:00
- Nahlásit

Maya

e, protože to je bohužel slabý místo toho límce

aha , aha, no a nemají na veterině i něco jinýho?

to je klasika naše zdravotnictví, bohužel s tím člověk nic nenadělá

to je hrozný ale. Když byla máma na tom druhým oddělení, tam to bylo v pořádku ale tahle čůza....

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 23:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

a tohle?

[imgs]https://e215.ecdn.cz/img/big/28910.jpg[/imgs ]

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 23:03
- Nahlásit

sakra nejde to vložit, ani jedno!!

https://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&sou rce=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCKq rk6aDicgCFUpzcgod2JkJRA&url=https%3A%2F%2Fwww.zvir ecieshop.cz%2FLekarsky-material-a-potreby%2FObvazo vy-kryci-a-fixacni-material%2FLimce%2FLimec-ochran ny-mekky-Tepaw-vel-4-vnejsi-pr-38cm&psig=AFQjCNGnK _XcsMlSqABI366kf6WjDAh-ZA&ust=1442954826458885

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 23:03
- Nahlásit

PetraK
prosím vyřiď Troldíkoj, že s ním držím basu. DRBU SE!! už nejen makovici, ale tak jako porůznu.
To budou nervy.
Maya
a fakt to bylo, jak měl triko, tak jako kdyby žádnou ránu nebo oholení neměl, vůbec si toho nevšímal, stačilo sundat a už jela drbačka a ošetřovačka
U loktu mi to prijde jednodussi nejak, s trikem. Ja trikama resila i kastracni jizvy, este se tu Dorote nekdo posklibal, ze nema slusivy oblecek. Ale je to fakt o nature psa, predem neodhadnes. Kazdopadne bud limec, vymyslenej trikot ci tak neco neni od veci.
Ach, musim si sem dat sladouckou Dorotku. Styska se mi po ni. Tenkrat se rozhodla, ze vyleze este hrobnikovi z lopaty po uzavreny pyometre, po velkym boji si dala tenkrat veprovou smazenou panenku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 23:04
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 23:05
- Nahlásit

Fifi
To budou nervy.
nojo, budou, ale vypadám fakt jak zablešenec

jehehééé Dorotka a její outfity!!!

este se tu Dorote nekdo posklibal, ze nema slusivy oblecek.

debil asi nějakej hroznej, že jo? Jak se může někco tááákhle posmívat

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání