| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 18:35
- Nahlásit
Troldak podstoupil koupel brucha a za odmenu dostal Stronghold.
vlk
Nazdar vlcisko.
akorár Amina hárá
Tyjo, uz zase? Neharala nedavno?
tak Pinďa má s nohou to samý....sakra..
Ale nene! Treba to bude neco jinyho.
Snad ne nakaza zdejsi, rupturovazovita, boze chran!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 18:40
- Nahlásit
Fifi
Tyjo, uz zase? Neharala nedavno?
jj hárala v květnu....je to nějak dřív....
Treba to bude neco jinyho.
tak doufám, ale nevěřím....typříznaky jsou nachlup stejný....zítra půjdem k vetovi a uvidíme....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 18:41
- Nahlásit
vlk
drzim palce, at to neni to samy...
fifi
tak at ma pindik klidnou noc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 18:53
- Nahlásit
vlk
zítra půjdem k vetovi a uvidíme
Drzim palce, dej vedet.
cernej caj
at ma pindik klidnou noc
Diky, takova prkotinka proti vasim starostem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 18:53
- Nahlásit
Fifi
Snad ne nakaza zdejsi, rupturovazovita, boze chran!
nestraš!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 18:55
- Nahlásit
Fifi
Drzim palce, dej vedet.
jj dám....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 19:37
- Nahlásit
teda koukám tady je kolenní epidemie, doufám, že už se to nebude rozšiřovat, já už mám doufám operace vybraný
držím palce všem ať to dobře dopadne
cernej caj
12 tisíc je normální cena s inhalačkou, to jsem platila už před lety, levnější o pár tisícovek je normální narkoza, ale to byl tak strašnej zážitek, že by mi to za ty prachy fakt už nikdy nestálo
Fifi
super fotky, teda jak vidím pruhatce, tak si vždycky vzpomenu na tu hyenu z Bohové musí být šílení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 19:44
- Nahlásit
Maya
tak ja nerikam, ze to neni normalni cena, jen ze to neni malo, ale pocitame s tim. Drzte palce, at se proda objektiv
jinak par slibenych fotek ze vcera
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 19:55
- Nahlásit
cernej caj
parádní fotky! Hned bych někam vyrazila!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 19:58
- Nahlásit
cernej caj
Drzte palce, at se proda objektiv
Tak fajny, ze mas co prodat. Jinak ta cena je opravdu zhruba stejna, co pred x lety. Je to darda.
Pekny urousany fousi holky.
Maya
teda jak vidím pruhatce, tak si vždycky vzpomenu na tu hyenu z Bohové musí být šílení
Pravda, zvuky vyluzuje podobny. Ten obojecek krasnej s tapickama mu byl zacatkem srpna velkej, ted ho ma maximalne utazenej a je mu akorat. Vydrzi mu na hoodne dlouho.
Jak darenka na veterine, haloo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:05
- Nahlásit
birma
jj, i ja a kdyz bude muz vyrazet az kolem poledne o vikendech, tak jednodenni vylety mi nebudou zapovezeny
Fifi
to sice bohuzle neni ale tak pouzivam ho malo, tak sem dneska vyhodila inzerat a kdyz se proda, urcite to pomuze. JJ, fousatky sou kamosky
takze nemame klec, ale v rohu pod skrinkou (ktera pude pryc, at se tam vleze klec) sme vytahly jeden ten pul dil a zkusim to zatim na deku nejak, ze ji tam budu hazet pamlsky...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:05
- Nahlásit
rozhovor o stařecký demenci u zvířat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:07
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky, letadlo jsem se taky pokoušela vyfotit xkrát a nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:21
- Nahlásit
Maya
taky teda mohlo byt lepsi, ale si rikam, jestli to neni nejaky to vojensky? letelo na namest nad oslavou a tam je myslim zakladna
zitra budu cist asi hromady veci jak na ten nacvik/mista, klece. S tim, ze bychom asi chteli mit klec jak v pokoji, tak i ve verande, kde by mohli byt otevreny dvere ven, aby tim mohl bud dovnitr za feri, nebo ven curat. Myslim, jestli neni pro feri lepsi, kdyz by nebyla od tima tak oddelena?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:28
- Nahlásit
úkol za včerejší den - jak se jmenuje nejvyšší hora velehor Siera Gredos Na ni jsme nelezli, i tak si psík hrábnul - tři hodiny na šutrech. Zvládl v pohodě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:30
- Nahlásit
Xerxová
NADHERA! fakt a ta voda, to je dokonaly
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:33
- Nahlásit
Xerxová
ta fotka s vodou je úplně božská!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:34
- Nahlásit
birma
kdy jedem do spanelska?
jo a nejedu ani na malou fatru... pockam do potvrzeni diagnozy, ale uz s ni nepocitam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:36
- Nahlásit
Xerxová
To je kraaaaaasa!!! Jsem si sim vygooglila, at mam taky aspon jeden bod, ze nejvyssi horou tam jest Pico Almanzor, pres 2500m. Snad mam aspon tohle spravne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:44
- Nahlásit
cernej caj
kdy jedem do spanelska?
já přeci jen radši do toho Rumunska
a chtěla bych si projít jednu z těch evropských dálkových tras. Spočteno to mám na cca 3 měsíce v kuse...
nejedu ani na malou fatru... pockam do potvrzeni diagnozy, ale uz s ni nepocitam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 20:50
- Nahlásit
cernej caj
zitra budu cist asi hromady veci jak na ten nacvik/mista, klece. S tim, ze bychom asi chteli mit klec jak v pokoji, tak i ve verande, kde by mohli byt otevreny dvere ven, aby tim mohl bud dovnitr za feri, nebo ven curat. Myslim, jestli neni pro feri lepsi, kdyz by nebyla od tima tak oddelena?
Je fajny si zjistit neco predem, ale zase moc nevysiluj. My meli minimalni info a slo to, prvni operaci mela Dorota v roce 2002 tusim. Ja ji na klec zvyklou nemela vubec, po diagnoze tam dostala parkrat zradlo, mela v kleci svou milovanou perinku a dvirka otevreny. Sama si tam nevlezla. Po operaci tam zkratka sla, chca nechca a zadny stresy se nekonaly, sama mela se sebou co delat. Nastesti nemusela mit limec, stehu si vubec nevsimala - ale vzdycky byl nekdo doma, nebyla bez dohledu. Coz me napada, aby se ti do klece s limcem Ferina vesla, kor kdyz bude doma o samote.
Klec staci jen jedna, bych rekla? Stejne ji po operaci nemuzes mit nekde v chladu na verande, kor po narkoze (teplo, teplo, porusena termoregulace) + bude mit oholenou celou nohu, tak aby neprostydla.
Oddeleni od Tima je na par dni nezbytny, hned po operaci. Jednak muze F. podivne reagovat na narkozu a druhak by treba mohla chtit za nim, z klece. V noci to treba zvladnes, vzit Tima k vam a Feri v kleci, kdyz by se neco delo, uslysis to. A celkove, z mych zkusenosti nema pes po operaci naladu na kamaradicky, ano, rad se ujisti, ze tam partak je, ale pak si lehne spokojene o samote. Po par dnech, kdyz se mu ulevi, tak partak zase muze psa zoperovanyho lakat ke hratkam, coz taky neni dobry. A ze tady se bavime o dobe v radu tydnu, ne par dni do stehu. Protoze ten klidovej rezim je podstatnej pro hojeni, my meli treba i rehabilitacni cviky od prof. Necase hned po operaci, jak s nohou Doroti cvicit, jak zatezovat, ale slo o cviky vestoje. Ne zadny litani a tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:10
- Nahlásit
fifi
dik. ja myslela spis po par tydnech, kdyz sem cetla neco o klidovym stavu 2 mesice striktne, dalsi dva polistriknectak sibpredstavuju klec tak na pul roku... a pravda, ted jectrplo sle na podzim az taky nebude. to me vubec nenapadlo.
prvni dny s ni urcite budem doma, 5dni dovci tam bude za tu zrusenou.
s tim limcem taky dobrej postreh, dekuju za zkusenosti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:13
- Nahlásit
ten vůl tu spí po jídle na zádech!!!!!!!!! Že mám infarkt z Bubitorze je mu fučik, idojetovi. Doteď tu ležel na boku, hrabal všema čtyřma a dělal steklýho pejska, páč von tu Bubinu chce a chce a chce a ešče víc jak puve, abych tak citovala Psíčka
Sehnalo Koláče stejnej žužlo balonek jako má Rumíček......... a Bubi je nadšena, že má svůj vlastní, ne jen pučovací a pro jistotu krade oba . Vyrazili jsme si pěkně do polí a Rumíček byl moc skvělej, protože chodil pro balonky pěkně podle ukázání. Jen měl pak trochu to, problém, když jsem mu hodila oba najednou a těsně vedle sebe . Bubi problém neměla, Bubi prostě vyrazila po jednom a byl její. A hrozně jí baví chytat ho ve vzduchu do držky. že to krásně píchá! . Jsou to magoři
vlk
Tak jsem mooooc ráda, že to Bubi zvládla....nerada bych zas četla něco smutnýho
děkuju, ona je moje neuvěřitelná Bubina blbina ,
akorár Amina hárá a tak je v arestě...
áá probíhá test Alcatrazu v reálu
Bubi taky hárá, no. Alcatraz zatím nemáme, doufám, že vystačíme s pozamykanejma pokojema
cernej caj
12 000..
no hezký!! Máš to ale ještě o 4 táci levnějš než my.
tak kde jsou ty fotky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:15
- Nahlásit
cernej caj
tak sibpredstavuju klec tak na pul roku...
To snad ne, my meli myslim mesic opravdu dycky striktne jen voditko a klec, pak uz doma v pohode (ale neskakala na postel), ale venku voditko a pak po 3 mesicich zvolna zatezovat i venku, primerene, takze do ty doby i hlidat rychly starty na zahrade a tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:17
- Nahlásit
Fifi
Troldak podstoupil koupel brucha a za odmenu dostal Stronghold.
a to se mu vyplatí Bobe
vlk
k Pinďa má s nohou to samý....sakra..
žiš to sem přehlídla!! jak to? takže držím palce!!
cernej caj
jinak par slibenych fotek ze vcera
ááha, fotos juž vidím, byla jsem o stránku pozadu, když jsem psala
a to se teda Timík měl!!! Fešandy!
ten zvonek na kameni, to je krásný!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:18
- Nahlásit
PetraK
ten vůl tu spí po jídle na zádech!!!!!!!!! Že mám infarkt z Bubitorze je mu fučik, idojetovi.
Bud v klidu, to je oblibena spici poloha. Je mu to fucik, bo co se stane jednomu, nestane se druhymu.
Bubi problém neměla, Bubi prostě vyrazila po jednom a byl její. A hrozně jí baví chytat ho ve vzduchu do držky. že to krásně píchá!
Vona si uz vila takhle vyrazi a aportkuje? Neskutecna babrdle, fakt, posilam ji velky, VELKY pohlazeni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:19
- Nahlásit
cernej caj
no to držím!!
Fifi
taky jsem si říkala, cestou z polí právě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:22
- Nahlásit
PetraK
a to se mu vyplatí Bobe
No jen mam ted pocit, ze ta chemie na hrbete mu zpusobuje vetsi drbanky, nez celej jeho problemecek dosavadni. Ja spot psum nikdy nedavala. Chjo, snad se to do rana zklidni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:26
- Nahlásit
Fifi
Je mu to fucik, bo co se stane jednomu, nestane se druhymu.
v to pevně doufám. No jo, spává tak často,ale to už má tak nějak potráveno. Já s nima byla venku do sedmi, pak vyrazila ještě jednou za mámou, páč jsem tam byla v poledne a dovalila ji tu poblifku a smažený houby a ona byla tak nadšená, že jsem to otočila, nejela za ní rovnou z práce, ale jela nejdřív dom, ovenčila a pak nandala kyblik poblifky a mazala do nemocnice. Takže jsem jim nemohla dát jídlo, až teď . No a von se napucnul, chvíli otravoval Bubinu s nabídkou kvalitního seksu a když mu to bylo rozmluveno, tak se chvíli vztekal na pelechu a teď spí na Hitlera - neboli na zádech a hajluje.
Vona si uz vila takhle vyrazi a aportkuje? Neskutecna babrdle, fakt, posilam ji velky, VELKY pohlazeni.
běhala by jako šůs, ale to jí pochopitelně nedovolím, stačí že za ní musim utikat venku, když jdeme normoš procházkou /ona má takovou zvláštní rychlost pohybu- jde jakoby pomalu, ale v podstatě je to rychle. Je to megarychlá chůze, Pribilinec hadra/ potřebuje teď občůrat půlku Evropy . takže jí "házím" jen kousek. Nebo balonky položím a vrátím se k ní, páč má to čekej, že jo a pošlu jí pro ně. Když hodím, tak takovým způsobem, aby neskákala, ale mohla si to chytnout.
Zweigeltrebe a originál vícedruhový perník (z Pardubic ) nejsou marná večeře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2015 21:28
- Nahlásit
Fifi
ed pocit, ze ta chemie na hrbete mu zpusobuje vetsi drbanky,
a himl teda. No a nemůže to být takový to, že některý léky věc dočasně "zhorší"? No on ten Stronghold bude asi síla, jestli je citlivej?
|