| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 08:59
- Nahlásit
cernej caj
límec jsme kupovali na veterině za cca 50 Kč tuším, bere se podle obvodu krku a pak to chce tam rovnou vyzkoušet přiložením jestli dýlkou to má dál než tlamu, ale to vet určitě poradí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:01
- Nahlásit
cernej caj
bubi je fakt statecna
je to pitvůl kříženej s buldozerem
tak minimalne 2 mesice
ježiš!! a to jako dva měsíce opravdu minimálního pohybu, nebo jde po nějaké době "jen" o to zabránit větší zátěži a skákání. Ptám se páč, kdyby byla jinak hodná, tak by - když budete doma, mohla být s vámi a třeba na vodítku???
vic manevrovat, nez ja, takze by se mohlo podarit, ze by byl dopo doma on a odpo pak uz ja.
to by bylo supr, zjedonušilo by to časovou náročnost. Jen teda musí fakt striktně dodržovat, co mu bude nařízeno. Oni na to někdy kašlou. Brtnik teda překvapil a jel podle jízdního řádu. Určitě bych mu důrazně připomenula částku, která jinak prohučí komínem, když nebude dodržovat pravidla. Plus to, že pokud by se to pokazilo, jedete to znova. Buď v tomhle fakt hodně bububu.
sikovnaa
jo! dostanu ešče tlačenku?
aha, tak to je blby...
nenaděláš nic. Je škoda, že nemáme domek, to by bylo supr řešení.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:07
- Nahlásit
Maya
PetraK
docetla sem se, ze u metody TTA (drazsi, spis u vetsich psu) je to tak 6tydnu a pak asi podle stavu hojeni. Ta starsi a levnejsi muze byt i na dyl, ale porad minimalne tech 6 tydnu zabranit rychlym startum, skakani. coz zabranim jedine kleci bez dozoru.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:10
- Nahlásit
PetraK
tak holt ne vzdycky to de tak, jak by si clovek planoval a ten domek treba jeste prijde. Navic - nepomohla by mamince i nejaka psychoterapie treba, jestli ji neco netrapi? tohle to muze taky dost zhorsovat, takze naprd, ze problemovy prostredi jak v nemocnici tak jinde bude naprd
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:16
- Nahlásit
cernej caj
6 tydnu zabranit rychlym startum, skakani. coz zabranim jedine kleci bez dozoru.
jojo, jasný! takže ale když budete doma,tak až přejdou ty nejhorší dny, tak když budete s ní, tak v tý kleci být nemusí, to je fajn!!!
nejaka psychoterapie t
naja taky mě to napadlo, ale myslím, že máma chtít nebude.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:21
- Nahlásit
PetraK
Kim to měl stejně, 2 měsíce jen na vodítku a pak ještě měsíc jen tak lehký pobíhání, takže na zahradě samo na vodítku celou dobu, jinak by startil kolem plotu
blbý je, že tejden po operaci se už ten pes tváří, jako že nic a nikdy mu nic nekuchali a po měsíci už je fakt na zabití, s něčím aktivnějším než je špic si to radši ani nechci představovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:22
- Nahlásit
PetraK
no to uvidime, jestli nebudeme muset prirazit postel primo pod okno na topeni( aby bylo snazsi obestlat o jednu stranu min a zaroven udelat schudek i pod to okno, aby na nej pripadne lezla ale neskakala, ale zas topit do postele uz v tom rijnu/listopadu/prosinci je zas naprd, ale tak zkusime nejak vymyslet, aby to slo. ono blby, ze jak to mame tech 13m2 ve kterych je loznice, obyvak, jidelna a satna, realne tam neni vubec zadny misto na nic, coz se bezne vcelku da, ale podobny situace uz to komplikuje.
tak to je skoda, ze mama chtit nebude, a co aspon nejaky relaxacni terapie po navratu, masaze, solna jeskyne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:24
- Nahlásit
Maya
, 2 měsíce jen na vodítku a
tak aspoň, že vodítko je povolený, že ten pes nemá toho pohybu totál minimum.
s něčím aktivnějším než je špic si to radši ani nechci představovat
já taky ne. Bubi se nudila teď. A to měla dost volnej režim, proti tomuhle. Musí člověk zaměstnat hlavu, no. Takže když pak už měla povolenou jinou konzistenci než kaši, tak jsem s ní hrála hlavolamy, aby měla nějakou činnost a hlavně činnost se mnou.
To by pak mohla být pro Čajdu a Feri taky záchrana
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:27
- Nahlásit
PetraK
no na vodítku čůrat, samo ne žádný procházky, ale jak jsem psala, pes není blbej, takže po tejdnu se milostivě vyčůral tak po půl hoďce, takže ve výsledku jsme něco nachodili, i když jen po zahradě a kolem, ono taky se psem je to horší než s fenou v tomhle směru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:27
- Nahlásit
cernej caj
ale podobny situace uz to komplikuje.
tomu věřím. No my to měli jednodušší. Psi gaučujou jen na chalupě a v jednom pokoji doma. Ten se zavřel, gauče a křesla na chalupě udělaly výbuch . Do postelí oni nejdou, tak měli oba zase "jen" svou matraci. A Bubi ji měla u kamen, aby se mohla víc hřát. Ale to zvládnete! už máte termita operace?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:28
- Nahlásit
Maya
samo ne žádný procházky
jo jo, to je mi jasný, já spíš jen že nemusí být furt pes v tý kleci, že to je jen pro dobu, kdy člověk není doma, není dozor, že aspoň doma ten pes může být volně loženej, když se tomu uzpůsobí podmínky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:30 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
tak jsem s ní hrála hlavolamy, aby měla nějakou činnost a hlavně činnost se mnou.
jj, taky jsem pak už vymejšlela blbiny s kelímkama a tak, ale ono špice to baví chvilku, největší zábava byla trhání plyšáků, tak jsem byla pravidelnej zákazník sekáče, padlo jich hodně
jako bylo to na palici, ale člověk to dá, protože musí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:32
- Nahlásit
cernej caj
s tou postelí je to blbý, ale tak snad to nějak vymyslíte, nějaký bedýnky kolem jako stupínky a tak, dát kolem židle jako zábrany?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:32
- Nahlásit
a tak něco na odlehčení tématu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:37
- Nahlásit
PetraK
vyhoda je, ze feri je defacto "spokojenej" povalec, urcite s bubitkou to muselo byt narocnejsi, je zvykla na uplne jinej rezim, ale urcite nejaky mozkovy cviceni se bude hodit.
nemame, v sobotu de muz ke snasilovi na "potvrzeni" diagnozy a domluvi to s nim. Zavaznost problemu i operace nas odradila resit u mlade doktorky, se kterou nikdo nema moc zkusenosti jeste, (protoze muz si nevyzadal toho necase a i tak cekal skoro tyden na prvni volnou diru) kdyby to bylo neco banalniho, asi to resime na veterine (VFU) ale takhle...
Maya
si vzpominam, jak si psala ze kim zadrzoval moc co mohl
tak pani co k ni jezdime na dovolenou skvela, necha nam celou castku na pristi rok
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:42
- Nahlásit
Maya
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 09:54
- Nahlásit
cernej caj
tak pani co k ni jezdime na dovolenou skvela, necha nam celou castku na pristi rok
tak to je super, to je fakt moc hodná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 10:03
- Nahlásit
Maya
jj, maj taky psy (nejaky lovecaky), tak sem ji to napsala jak to je a hrozne me potesila, cekala sem, ze urcite nejaky storno si bude chtit nechat, ale fakt nic. Tak je videt, ze mame spravne vybrany nase oblibeny mistecko na dovoleny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 10:42
- Nahlásit
a jedna dobra sprava, sice nemam rozvrh na moje tanecni studio a to puvodni ho ma na pikacu ze tam nemuzu chodit, ale jeste tu mame jedno cenove prijatelny, dostupnost jen o neco horsi, co ma lekce casove, jak mi to po praci vyhovuje, tak se tam aspon pujdu podivat pristi tyden pak asi budu mit par tydnu utrum...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 10:47
- Nahlásit
cernej caj
takovejch tancovacích studií tam máte?
i když pravda když se člověk dívá na talent, tak má dojem, že půlka republiky tancuj a druhá půlka zpívá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 10:49
- Nahlásit
Maya
jsou tu 4, ale brno je hodne velky, v praze jich je urcite vic. Mluvim teda o PD, obecne tanecnich studii sou tu mraky (od klasiky pres zumbu po step, taichi a jogu...)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 10:53
- Nahlásit
cernej caj
jeden graf
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 10:55
- Nahlásit
Maya
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 10:56
- Nahlásit
cernej caj
zajímavý
https://vimeo.com/81412287
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 11:42
- Nahlásit
Maya
na 0.22 je nas komplex kancelarskej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 11:53
- Nahlásit
cernej caj
to je podobný jak tady v Praze na Chodově, úplně sttejný baráky
ono to je hdr video
viděla jsem hdr fotky lidí a to je teda děs
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 12:01
- Nahlásit
Maya
jj, taky bych rekla. Ono u HDR je proste problem ,ze to zvysuje dynamickej rozsah sceny, kterej lidsky oko vnima znatelne lip, nez cip fotaku, s HDR se da ten rozsah zvysit ale proste za cenu skladani expozic, kdy se dostavame k tomu, ze slozena expozice sice ma vetsi dynamickej rozsah ale zas neodpovida tomu, co muze clovek v realu videt, takze to ne vzdy je lepsi, ale dobre a citlive udelany HDR je super.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 12:07
- Nahlásit
selfie tyce sou stary, selfie lzice jede!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 12:46
- Nahlásit
PetraK
díky moc pani, psala jsem vám sem info od tý holčiny, nevím, jestli jsi to četla. A toho kluka jsem ještě nepotkala, abych mu to dodala, tak to mám furt doma. Ale holkám to můžu dodat hnedle v prasí.
to sem nějak nedočítla a ted nenašla..jak mám ted frmol tak moc nedočítám...
jen sem chtěla abys věděla že už to je na cestě páč jak si měla starosti s Bubi tak jsem neposílala páč jsem to nechtěla komplikovat a řešit jestli jseš nebo nejseš v práci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2015 13:26
- Nahlásit
tak mam potvrzeny listopadovy ubytko, ze je zrusena rezervace (NP podyji...), jediny, co si zatim nechavam je akce s kamoskou a jeji segrou, na kterou se tesime od jara a kdyz bude nejhur, pojedu nejakyma nocnima spojema
|