| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 18:53
- Nahlásit
Xerxová
no a že je dement stále dementem...
Krasny fotos, pocasi, koukam, mate optimalni. Je radost se divat a cist, jak moc si to tam uzivate a kolik toho stihate.
zítra přejíždíme z Andalusie do Kastilie. Night jede skoro domů...
Ne, ze ho tam nekde nechate!
denyk
celý příští týden dovča
Tyjo, dalsi dovolenkarka! Tak at se vydari. Bukvicka s orchideji... ach boze, ach boze...
PetraK
Tak hlásím, že Bubi byla včera prohlédnuta, zduřelá jizva již neduří, nová jizva skorem zhojena
Bubu je opravdu 8. div sveta. V jejim veku, po takovy operaci. Neskutecna bojovnice, ta si tu pobyde jeste hooodne dlouho.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 19:14
- Nahlásit
Fifi
chudák Trolda, tak snad se brzo uzdraví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 19:17
- Nahlásit
birma
tak jako teoreticky bych vymenit mohla, po my rezervovany posteli urcite zajemci skocej ale s timikem nevim, jestli je to jeste rozumny a s feri bych asi nechtela i tak...
Fifi
takze z toho budes delat trivialni zakrok jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 19:25
- Nahlásit
cernej caj
takze z toho budes delat trivialni zakrok jo
Ted uz jo. Ja mela obavy z toho jeho hysterceni, i na veterine jsem na to upozornila. A opravnene, protoze zacal kvicet (teda decentne jen). Jenze uz ma po tabore x tydnu tvrdy discipliny, zjevne se mi vyplatilo jeho prudeni ala ukaz zuby, tapacky atd, uz chape, ze to ma marny. Co se samotny vanovy procedury tyka, ja se neptala, jestli chce nebo nechce do vany. Na piskot privolani do koupelny, odmena, zavrit dvere, sup s nim do vany v klidu, odmena, pustit sprchu malym proudem, at se nelekne, odmena... Podstatna podle me je ta neklouzava podlozka, jinak by se tam zacal mlejt.
Jo a vazi, pindik, 19,5 kg. Takze vahovy prirustek se zpomaluje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 19:30
- Nahlásit
Fifi
tak to je supr, ze ste to spolu tak zvladli ja bych si netroufla tima narvat ani do vany, natoz pustit vodu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 06:34
- Nahlásit
úkol na dnešek - jak se jmenuje sto let stará cesta mezi skalami ?? (letos renovovaná - časovky jsou beznadějně vyprodané, my je měli zamluvené půl roku...)
Je to velmi zabezpečené, kdo nemá problémy se závratí, může se dokonale kochat. Množství kroužících orlů a supů bylo neskutečné...
Jen psisko mě naštvalo - bylo odpoledne doma s neteřkou (tou, co zná jak svý boty, i pro něj jela s náma do %Spaněl loni) a on prý celou dobu plakal střídavě u ní a u plotu. Závislák... Prý až když ho seřvala, neb ho měla plný zuby, tak se urazil a usnul
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 08:05
- Nahlásit
Fifi
Pindík malej pruhatej - mooooc šikovnej. Panička na to šla od
lesa a vyplatilo se . Jen jestli nebude chtít do vany teď pořád
Kde se dá koupit ta podložka do vany?
Xerxová
krásný fotky. Přeju bezpečný přejezd na další místo.
Najt si holt postýskal, bál se, abyste se někde neztratili. Pobavilo mě, že se urazil a usnul
U nás včera óbr ohňostroj na městských tradičních oslavách. Měla jsem to naplánovaný tak, že z venčení už budeme doma. Začalo to o 5 min dřív. Adélka nadskočila a jak jsem jí nemohla před tím dostat domů, rozběhla se těch pár metrů ke vchodu. Doma už v pohodě. Koukali jsme na světýlka za oknem, hluk doma nebylo tolik slyšet. Nevyšilovala, jen byla nejistá. Ale samotnou bych jí doma nenechala. Celý psí osazenstvo v baráku štěkalo. Jsem ráda že jsme to vyhodnotili tak, že s Adélkou budeme doma i když byla docela v pohodě.
Přeju všem hezký den.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 09:57
- Nahlásit
Xerxová
To jsou nádherný fotky!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 11:06
- Nahlásit
Xerxová
naaaadhera teda, taky nevim co to je ale bozi!
casovky jako vstupenky na konkretni datum?
Darenka
tak to je fajn, ze ji to nejak moc nevadilo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 16:46
- Nahlásit
Xerxová
jak se jmenuje sto let stará cesta mezi skalami ??
to netuším, ale vím, jak bych ji pojmenovala já - "anizazlatýprase" je mi zle jen z těch fotek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 16:47
- Nahlásit
Fifi
Jo a vazi, pindik, 19,5 kg
no vidíš, u nás má dorost cca 18kg a 16kg
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 17:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Dobry den.
Xerxová
Fotky krasny. Lec stavim se na stranu Janiii
ale vím, jak bych ji pojmenovala já - "anizazlatýprase"
Taky se mi mota hlava jen z fotek.
u nás má dorost cca 18kg a 16kg
Hezky pekne, cvaldove! Ja rikala furt, ze Troldak bude drobnej, zadny hovado. A kdepak mas naky novy fotos Cacorky, ha?
Jinak rano to byl hukot tady, mlha, ze nebylo videt na krok. Smrtak u Vsestar, sanity, hasici, cajti ani nebyli skrz tu mlhu slyset. Nenavidim tu silnici.
Darenka
Kde se dá koupit ta podložka do vany?
Ja mam vyrazenej material, ze kteryho se sijou ortezy. Ale sehnat se da treba takova ta protiskluzova rohoz do koupelny, u nas to prodavaji tawani i v metrazi.
Jen jestli nebude chtít do vany teď pořád
No dneska tam nakukoval, esli by treba...
Jsem ráda že jsme to vyhodnotili tak, že s Adélkou budeme doma i když byla docela v pohodě.
Urcite jste dobre udelali, ohnostroje nejsou zazitkem, ktery by stene potrebovalo prozit zblizka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 17:34
- Nahlásit
Janiii
to pindika brzo predezenou
Fifi
ta druha je skvelaaaaa fakt sem se zasmala
zoo koutek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 18:46
- Nahlásit
cernej caj
zoo koutek
Zju, vlcisko.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 18:54
- Nahlásit
Janiii
netuším, ale vím, jak bych ji pojmenovala já - "anizazlatýprase
ano ano anooo
Darenka
tak super, že jste dali ohňostroj, trénink na silvestra
podložku do vany mám normálka takovou tu pogumovanou pro lidi koupenou někde v koupelnách
cernej caj
to je bílej vlk nebo co?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 19:28
- Nahlásit
Hezky pekne, cvaldove
cvaldové působí jen tou hmotností, už se začínají vytahovat a "nohatět" mohutnější vypadá Cácorka, ale jen je víc chlupatá
rano to byl hukot tady, mlha, ze nebylo videt na krok. Smrtak
viděla jsem - teda ne přímo. ale jela jsem dopoledne do Hradce a doprava odkloněná pak jsem četla na netu. brrrr. taky ji nesnášim, lidi tam jezdí jak hovada bohužel spoléhají na rovné úseky a široké pruhy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 19:34
- Nahlásit
Adam z nějakýho důvodu začal najednou oblibovat ovoce a zeleninu. Dneska padla mrkev a dvě jablka a začíná bejt přítulnější - dneska mi z ničeho nic dal hudlana, měla jsem z toho druhý vánoce
cernej caj
krásný fotky!
Darenka
ještě jsem si říkala, že když má Adam problémy s trávením, dávám aptus aptobalance, v období častějšího odčervování bych moná něco takovýho dávala i preventivně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 19:51
- Nahlásit
Maya
jj, vlk arkticky
Janiii
o to spis chcem nohaty fotky, vetsinou znam jako nunu stenda nebo jako mohutny dospelaky, ale ty nohaty mezistavy moc nee
birma
tak to je skvely
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 20:00
- Nahlásit
Jo a vcerejsi koupel mela uzasny ihned zklidnujici ucinky, ani pres noc se nedrbnul, nevykousnul. Ale rano to zase zaclo, sice v mensi intenzite, ale furt. Snad mu atb zaberou brzo, dalsi brisko samponovani za dva dny.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 20:07
- Nahlásit
Fifi
to je moc dobře, že se mu to zklidnilo. Určitě mu to celý brzo zabere a bude mu už dobře pindíkovi drbavýmu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 20:35
- Nahlásit
mladá kříženka pižly v útulku - kdyby třeba měla Darenka Adélky málo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 20:45
- Nahlásit
Fifi
tak to je ale dobry, ze hned po osamponovani to aspon zabralo, aspon mel klidnou noc a snad nebude alergik na neco
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 22:11
- Nahlásit
Fifi
a nemáte tam sametky? teď už na ně bude doba
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 22:27
- Nahlásit
Maya
Ne. Drbani je dlouhodobejsi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 22:38
- Nahlásit
Fifi
tak to jo, já jen, že už jsem se s tím setkala, že lidi řešili všechno možný a nakonec to byly blbý sametky
birma
http://www.techly.com.au/2015/09/17/away-shoes-wea ring-stronger-steel-socks/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 22:41
- Nahlásit
a jeden berňák s kamarádkou
https://www.facebook.com/lostateminor/videos/vb.96 180008971/10153077228633972/?type=2&theater
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 22:51
- Nahlásit
Maya
dík, ale já už si brousím zuby na tyhle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 23:01
- Nahlásit
birma
jakože jsi přispěla?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 23:02
- Nahlásit
Maya
to ne, ale hned jak budou v prodeji, jsou moje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2015 23:25
- Nahlásit
birma
no tak to pak poreferuj, podle těch komentářů jsou to ponožky namočené do gumy, takový jsem jednou měla na domácí chození a moc nevydržely, ta guma se prošlapala hned
|