Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:56
- Nahlásit

Darenka
no jo jsou to blbečci a nevědí, že si mohou ublížit

PetraK
tak vidíš, že jsem ti ani nenadržovala,
já taky nenadržovala, ale ona bude furt prskat, fakánek

Maya
asi to chce celkově dělat mnohem míň fotek, ale lepší
tady na hajzla nenarazíš

Co se týče psích chlupů, moje matka taky furt držkuje, že jsem si psa neměla pořizovat, krz moje plíce, že to všechno dejchám no co na to říct, dejcháme horší s*ačky myslím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:59
- Nahlásit

Maya

alergii nemá, ale myslím, že se všeho hodně bojí Plus taky nechce být asi na obtíž, ono s tím kašlem by se nikdo v jejím okolí v panelákovým bytě nevyspal. Je škoda, že se nezadařil ten domek a teď na to nejsou nějak kapacity kolem toho skákat. protože v domku by se tohle spíš řešit nemuselo. Měla by svoje zázemí. Takhle blbě vidí, bojí se i že by se o psy přerazila, jak by se jí namotali pod nohy (což by se stát i pravda mohlo).... a tak. no.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:10
- Nahlásit

PetraK
to je teda těžký, jedině snad najít nějaký jiný sanatorium, aby bylo fakt dobrý
denyk
ty woe, myšlena samo, že v jednom časovým rámci místo vyfocení 10 věcí vyfotit 1 věc 10x v různejch možnostech a z různejch úhlů a pak prostě nejspíš jedna fotka bude supr, akorát celkově těch fotek budeš mít 10x míň, no

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:15
- Nahlásit

PetraK
Snad budou síly za nějaký čas znovu nějaký domek okouknout. Stálo by to a to i za cenu nějaké hypotéky. Vy byste si ho určitě dokázali užít a vyřešilo by se to i s mamkou.

No je pravda, že v podvečerních hodinách doma Adél ještě sama nebyla a uvědomuju si nutnost to napravit. Zrovna včera jsem o tom přemýšlela, že na tom budeme muset zapracovat.

S tím chozením pod okna, pod balkony, ke kontejnerům - budu to nutně muset kvůli největšímu bordelu trénovat. U nás je blbý, že i za barákem jezdí dost aut a teď, kdy ještě je taková nevychovaná a jankovitá se bojím, aby při odložení nezdrhla rovnou někomu pod kola.
V neděli ráno jedeme okouknout jeden cvičák. Napřed jen okouknout jak tam s pejsky pracují. Škoda, že se letos neotevřela školka při agility. Oni tam mívávali i školku na výchovu a výcvik bez agi. Bohužel je tam málo lidí, kdo by se tomu věnoval.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:20
- Nahlásit

Maya
ty woe, myšlena samo
ale jasný, jen to vyznělo tak nějak

Darenka
letos neotevřela školka při agility
no u nás taky nic takového, žádná socializace s pejskama, prostě blbý no . Za posledních pár dní jsme ale v lese potkali takových psů, jak jsme za celý rok nepotkali ve vesnici.
Lidé chodějí po houbách a najednou zjistili, že mají psa, který by taky třeba rád ven, ale psi jsou samo většinou neovladatelní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:25
- Nahlásit

Maya
prave to chce delat co nejvic at vic trenujes

PetraK
tak to je s maminkou blby, ale tak snad ji brzo daji dokupy a atb zaberou a nebude nutny znova opakovat.

to ma zas od tech plic? co akupunktura a takovy veci? vim,z e muj plicni to i primo sam dela, ze to muze byt taky dobry podporit beznou lecbu...

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:32
- Nahlásit

denyk
ale psi jsou samo většinou neovladatelní
no to je právě na prd. My máme naštěstí hodně známých se psy a všichni (i pejskové) jsou hodně vstřícní, takže Adéla se té komunikaci s pejskama učí.
Potřebuju nějakého výcvikáře, který by na nás dohlédl, co děláme při výchově a výcviku špatně a naučil nás s ní pracovat správně.
Houby závidím - my máme prd.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:48
- Nahlásit

některý fotky jsou neuvěřitelný

více podobných fotek
http://taivasalla.net/english/

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:50
- Nahlásit

zdravím!
vzala jsem dneska Adámka k rybníčkům, tam si hodinku lítal kam chtěl a jak chtěl, cestou domů se ještě smočil v nádrži a teď vypadá už nějakou chvíli blaženě, že ty tři hodinky venku si už prej hodně zasloužil

PetraK
to jsou skvělý zprávy o Bubitce! Mamince držím palce, ať je jí brzy líp a může domů. A co Rumíček? Už je venku lepší, nebo pořád plaší?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:53
- Nahlásit

birma
tak to je supr, ze se tak vyblbnul a co kolena?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:57
- Nahlásit

cernej caj
furt to jedno cejtim. Nejhorší je, když se zapomenu a dám si nohu přes nohu, protože to ho nějak vyosí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:57
- Nahlásit

birma
jj, to asi jo, to me taky dost boli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:58
- Nahlásit

tak kraaaasnej vikend vsem kdo se tu uz neukazi

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:59
- Nahlásit

ještě že netopejr se nepočítá
http://www.novinky.cz/domaci/381041-netopyr-v-cent ru-prahy-byl-nakazeny-vzteklinou.html

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 14:59
- Nahlásit

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 15:06
- Nahlásit

Hezký víkend všem!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 15:24
- Nahlásit

užijte si všichni volné dny!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 15:25
- Nahlásit

birma
to je božííí D

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 15:26
- Nahlásit

cernej caj
nechce se ti s náma k Bilušce na Osoblažsko?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 16:29
- Nahlásit

Achjo. Troldas nafasoval atb, sampon a stronghold. Na brisku uz zanet kuze, pricina neznama. Stery negativni na brebery, blechy nikde, analky v poho. Chudaky pruhaty moje udrbany.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 16:44
- Nahlásit

birma
a kdy to je? se obavam ale ze nemam cas

Fifi
chudina, nemuze to byt po klisteti, komarovi nebo tak?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 16:47
- Nahlásit

birma
jako u biluse by se ti mohlo libit, trat mela (midovou) super kdyz sme tam byli, ale divam se, ze je to v terminu male fatry a tu nevymenim, i kdyz dovcu tam mam (teda nemam, ale mam na ni to nahradni volno

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 16:58
- Nahlásit

cernej caj
nemuze to byt po klisteti, komarovi nebo tak?
To urcite ne. Jedina alternativa je, ze mel nejakou potvurku v dobe, kdy sme ho privezli (je fakt, ze se chvilema drbal) a po ockovani se mu snizila imunita a takhle to dopadlo. Mno, budu doufat, ze atb a sampon potlaci zanet na brichu a stronghold pozitivne ovlivni zbytek.
Akorat sem zvedava na tu koupel ve vane, jako minimalne 5 minut tam drzet nasamponovanej mihajici se pruh? - to bude veselo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 17:03
- Nahlásit

Fifi
to budes mit bojovku pred vikendem

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 17:10
- Nahlásit

Fifi
Chudinka Troldík. To je mi moc líto. Ale když bylo na brebery vyšetření negativní - nesežral někde něco - nějaké ovoce a nemohlo by jít o alergii?
No s tím koupáním - to bude operace, to vám nezávidím. Koupat se ještě asi nekoupal, tak to bude asi stres. Prdelka pruhatá. Moc, moc držím palce, ať to zládnete co možná nejlíp.
Dej vědět jak se mu daří.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 17:17
- Nahlásit

cernej caj
Nejen pred vikendem, dneska musi jit celej a pak obden jen brisko.
Darenka
Nevi se, z ceho to ma a alergie by vypadala jinak. Seskrab na brebery nemusi byt prukaznej, proto ten stronghold, pro jistotu. Kez by mu za tejden bylo dobre. Teda - ono mu viditelne nic neni, jen v klidu se furt drbe a vykusuje, mno...

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 17:25
- Nahlásit

Fifi
na jak dlouho má atb? Snad jedno s druhým brzy zabere a bude v pohodě chůdě malý.

Něco jsem si udělala s notebookem. strašně se mi zmenšilo písmo a skoro to nemůžu přečíst. Šoupla jsem prstem po tom šoupacím okénku (vímjájaksetomuříká ) a ať šoupu jak šoupu nemůžu se dostat na původní velikost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 17:27
- Nahlásit

Darenka
Na tyden.
Zmackni CTRL a koleckem mysi si text zvetsi.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 17:53
- Nahlásit

Fifi
Chůdě malý pruhatý

cernej caj
Long má bejt prej rovinatej a krátkej...
Ale naprosto chápu, že Slovensko nevyměníš

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 18:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

On me umi obcas prekvapit, kor kdyz clovek ceka nejakou hruzu.
Stene vlozeno, namoceno, nasamponovano pres houbicku vsude, vymasirovano, pres 5 minut to mel na sobe, oplachnuto, vyzdimano, vyndano, vysuseno Neklouzavej neopren na dne a hrst piskotu na pracce, prubezne podavanych - a zvladnul to jak fraja nejvetsi. Huf.
Edit - i bez klikru A ted tam smejdi, esli nezbyl nakej piskot este.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání