Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:43
- Nahlásit

denyk
by petru kleplo kdyby nekde mela kvanta ruzovek

PetraK
tak to sou skvely zpravy

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:45
- Nahlásit

cernej caj

čajdo, zahlídla jsem, že Ferinka kulhá a jdete na vyšetření, tak moc držím palce, ať se to brzo vyřeší. Dáš pak echo, jak jste dopadli?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:50
- Nahlásit

PetraK
jj, budu informovat. Taky doufam, ze se to brzo vyresi.

mam obecne dilema co venceni, jeslti chodit fakt na 10-15 minut,(jak to delam ted) nebo klidne i hodinku na pohodu, kdyz stejne skace po 3, zatim teda to moc neprehanim, ale na vikend budem u tchanu a tam je to 10minut jen ze zastavby, nechcu ji zas pretezovat ale zas at z toho neco ma.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:53
- Nahlásit

Maya
ty si jí fakt nemůžeš vzít?
Fakt ne Buď se budem stěhovat někam s Adamem sami a pak budu ráda, když uplatim naše aktivity (ono i jenom cestování veřejnou dopravou - bagáž + jeden větší pes je docela problém, bagáž + 2 větší psi už by bylo skoro neproveditelný, cena tréninků x2, veterina x2.... prostě bych to nedala), nebo přecijen půjdem k Honzovi a tam je pološílená Miluše, která se neumí moc ke psům chovat, neumí se chovat k lidem, neumí nic krom přivolání, sedni a lehni (a to všechno se šíleným výrazem, kdy už jí člověk vypustí zkoumat ten velkej svět) a který tedy budu muset věnovat hodně času a sil, aby byla pro mě aspoň trochu snesitelnej společník. Kdybychom k tomu měli i Poly, tak by to byli 3 velcí a dost nároční psi a k tomu naprosto opomíjená střední milá Sisinka, která si něco takovýho prostě nezaslouží... Jestli budu k Adamovi a Mie časem něco pořizovat, tak to bude tak za rok dva nejdřív a bude to muset bejt maximálně střeďáček (i proto, že i Miuška začne běhat agi, aby se jí ty závity v mozku trochu zavařily a neležely pořád ladem a uběhat tři Lkový psy prostě nemám šanci)

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:56
- Nahlásit

cernej caj

dala bych ty kratší, dokud se to nevyřeší. Ono stejně asi dostanete klidovej režim a ten ti víc než tohle nedovolí.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:58
- Nahlásit

birma
tak to jo, ona mě právě z těch fotek přišla menší než Adam a jako vím, že u menšího psa ty náklady jsou fakt zanedbatelný

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:58
- Nahlásit

PetraK
to je krásná feňule! Je v útulku?
není. Patří mojí známý, jenže tý odchází do kopru zdraví a tak jí nemůže dát to, co holčička potřebuje a obě se trápěj...
tady je Apolenka s paničkou na jaře na Šlapkách

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:59
- Nahlásit

cernej caj
jj, to je první, co ti u kulhavýho psa řeknou, klidový režim, to jsou krátký procházky jen na vodítku, ono totiž kor jestli pajdá po třech, dost hrozí, že si tím oddělá tu zdravou nohu, kterou tím přetěžuje

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:01
- Nahlásit

Maya
ona mě právě z těch fotek přišla menší než Adam a jako vím, že u menšího psa ty náklady jsou fakt zanedbatelný
na vejšku jsou s Adámkem stejně, jen ona je drobnější. Ale jde i o ty tréninky a všechno okolo, protože ona fakt tu makovici zaměstnat potřebuje a je jiný dát za trénink s jednim psem 200,- nebo dvěma psama 400,- když chceš jezdit aspoň jednou týdně....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:03
- Nahlásit

birma

napadá mě - aspoň dočasný řešení - v případě, že byste byly od sebe se známou nedaleko - nemůžeš vypomáhat? Ona by ji měla u sebe a ty bys jí - spolu s Adamem - mohla pomoct. Min. by to bylo řešení aspoň dočasný. A ty by sis vyzkoušela, jaký je to se dvěma čoklidama. Ona by mohla aktivity financovat, tak jako jíje financovala doposud. To by nešlo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:03
- Nahlásit

PetraK Maya
taky si rikam, no, jestli ji muze nejak hodne pretezovat, zkusim najit neco, kam by nas muz vzal vsechny autem.

fesanda

Maya
prave zanedbatelny nejsou, kdyz musis kupovat zradlo, platit dopravu, a ty krouzky, ktery nejsou levny... zanedbatelny naklady mam ja, kdyz s nima nic nedelam a jen hnijem doma, parkrat mesicne trening a litr v tahu nevis jak, x2 uz muze byt fakt problem, nedejboze nemoc...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:05
- Nahlásit

PetraK
jsou ostravský....
a jak je to se dvěma psama vím - Adam vypne uši, protože tříštím pozornost bezpečný je to akorát ve vodě, kde on se stejně věnuje vodě, takže já se můžu věnovat dalším psům a jen kontrolovat, jestli se nevzdaluje za horizont

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:07 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

PetraK
, stačí tady ta v práci
okej, tak tada masáci z tohle názvu je zasejc na blití mně, páč tu žije chlap alkáč jak prase, ale hlavně zloděj vychcanej, má asik 20 kg, vypadá jak Mrakomor. Bukís ho nenávidí, ale úplně neuvěřitelně, kdo Bukíse zná a viděl jak na něj vrčí a štěká, tak nevěří tomu, že mu ten čék nikdy nic neudělal

Hele co ta tvoje doňa debilita tam
Čéče, furt stejná pixla, dne ráno vytáhla deku na nožičky, páč jsem si zas otevřela ventilačku. Vono byla ráno fakt velká kosa venku, že
Předevčírem tu nebyla šéfka a tahle pixla si tu zas leštila svoje ego na paní, která má malý děti, minulý víkend si paní nechtěla vzít domácí práci, protože někam jeli na víkend a nestihla by to. A ta kráva jí teď za to "trestá" tím že jí domácku prý do konce roku nedá. Paní říkala, že to takhle nejde.
Už kdysi dřív jí prej pixla řekla, že bere svoje děti jako "rukjmí" aby nemusela dělat přesčasy a že je s nima často doma. No prostě bezohledná sobecká kráva. Ta paní má muže, který dělá na stavbách, babičky tu nemají, navíc paní dělá odpolední....
A ta krávy na ní takhle, no tak včera si tu byla ta paní stěžovat u naší šéfky na ní, že to takhle nejde, pak přišel i mistr,
že se po fabrice vypráví, že tuhle paní chce ta kráva přehodit na druhou směnu, páč tenhle mistr je na lidi hodnej a ten druhej si s ní "poradí" no hrůza tohle, já tu seděla a bylo mi z toho na blití....mistr říkal, že nechce aby ta paní šla na druhou směnu, že spolu nemají ani pracovní ani soukromý problém a že nevidí důvod....
Tak to je jen jeden střípek z toho, co se tu děje....
Já jsem z toho všeho tady tak zpruzelá, že plánuju vypadnout....až tak prostě, já nedokážu v tomhle dělat. A nikdy nic nezmůže, páč se tohle ani k šéfovi nedonese...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:10
- Nahlásit

denyk
Tak to je jen jeden střípek z toho, co se tu děje...
to mi řekni, co z toho lidi maj, že dělaj lidem okolo zle?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:14
- Nahlásit

denyk
to je naprd, no

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:15
- Nahlásit

birma
já to vůbec nechápu, mně to hlava nebere, po 3 měsících tady jí šéf dal napomenutí, prachy dolů ať se probere, že se k lidem chová hrozně.
Hlášky typu: "Co byste chtěli se svým vzděláním" jsou na denním pořádku.
Navíc chodí k "mým" holkám, které mám pod sebou já a vypráví jim tam co a jak mají dělat a osobní věci a já mám sto chutí před šéfkou říct, že si nepřeju aby tam chodila, že mi zdržuje holky od práce, fakt jsem nesupěná....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:16
- Nahlásit

birma
jsou ostravský....

hm., pak to padá.

protože tříštím pozornost

ano, to oni velmi umí

denyk

okej, tak tada masáci

gůt. Masa není nikdy dost

Tak to je jen jeden střípek z toho, co se tu děje....
no ty vole!!! Ach jio, proč se lidi musejí furt chovat takhle šmejdsky.

až tak prostě, já nedokážu v tomhle dělat.
no jo ale co bys tam u vás dělala?

birma
to mi řekni, co z toho lidi maj, že dělaj lidem okolo zle?

no buhužel dobrej pocit, že někomu ublížili.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:17
- Nahlásit

noc ve stanu na slevomatu

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:19
- Nahlásit

PetraK
no tak nějak jsem někoho poznala a plánuju velkou změnu a tentkrát už to musí vyjít ne
Prostě tak nějak splněný sen, zvířata, kolchoz
A v záloze mám, že kámoška mi nabídla, že mi půjčí autí a opráším své řidičské dovednosti a budu jezdit makat do němec.(tak to ježdění bych musela změnit i tak, páč ten co jsem ho poznala bydlí na samotě u lesa)

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:20
- Nahlásit

denyk
po 3 měsících tady jí šéf dal napomenutí, prachy dolů ať se probere, že se k lidem chová hrozně
škoda, že ji rovnou nevyrazil. Neříkej mi, že tam není v okolí nikdo kompetentní, kdo hledá práci.
mám sto chutí před šéfkou říct, že si nepřeju aby tam chodila, že mi zdržuje holky od práce, fakt jsem nesupěná...
to asi klidně udělej, lepší než se užírat

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:20
- Nahlásit

cernej caj
no to je hovadina to můžou přijet i sem, vemu je do Brtníků a zadáčo

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:21
- Nahlásit

denyk
Prostě tak nějak splněný sen, zvířata, kolchoz
jůůůůůůůůůůůůůůůů, to ti moc a moc přeju

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:22
- Nahlásit

denyk
a plánuju velkou změnu

NOOO TÝÝ JO! takže začínám držet palce!!! Milá kolchoznice!!

taky moc nechápu, jako birma, že jí šéf teda nevzal za flígr a nevyhodil, pokud v tom nejsou vyšší zájmy teda.

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:22
- Nahlásit

birma
nevím neznám důvod, proč jí nevyrazili. A šéf prostě řekl, že už nechce slyšet žádný drby

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:23
- Nahlásit

cernej caj
oc ve stanu na slevomatu

ty vole, to si dělaj srandu??? Jestli si TOHLE někdo koupít, tak je to dementů král, to přece není možný, aby do toho někdo šel??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:24
- Nahlásit

denyk
tam je asi vyhoda toho, ze mas stan a teplej spacak do tech podminek, takze v ramci nejakyho vikendu v horach to muze byt zajimava alternativa k prespani

takze v hobitine to padlo? samota u lesa je asi lepsejsi, co

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:25
- Nahlásit

Já prostě už nějakou dobu chodím do práce s nechutí, nikdy mi žádná práce nevadila, bavilo mě všechno. Ale teď už jsem ve stádiu, kdy se mi svírá žaludek, jen příjdu. A teď tu sedím a píšu a bulím, ale tak je všechno tak jak má být a vše přišlo v pravou chvíli, jen se musím rozhoupat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:25
- Nahlásit

PetraK
proc? bys nechtela za petikilo vyzkouset spani v noci v zime se saunickou v kruskach bez toho, abys musela investovat 5-8t do vlastniho spacaku a dalsi prachy do vlastniho stanu, abys tam v zime neumrzla, mi to prijde celkem fajn napad.

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:26
- Nahlásit

cernej caj
takze v hobitine to padlo?
jo to už je dýl, hodně chlastu, blbý kecy a nuda....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:34
- Nahlásit

denyk
A teď tu sedím a píšu a bulím, ale tak je všechno tak jak má být a vše přišlo v pravou chvíli, jen se musím rozhoupat

Rozumím Ti! Tak ale pokud je alternativa a stejně bys šla tam, kam Tě srdce táhe, tak se to prostě poskládalo tak akorát, což?
Nebul. budeš mít nudle! a červenej nos. s rozmazanou hubu!

cernej caj
bys nechtela za petikilo vyzkouset spani v noci v zime se saunickou v kruskach bez toho, abys musela investovat 5-8t do vlastniho spacaku

no nechtěla. Páč spát v cizím spacáku je pro mě hrůza hrůz (hygienickou vložku nežeru )Já si myslím, že když to někoho baví (což já rozmazlenec rozcapenej neocením a nepochopím), tak si to zorganizuje právě sám, k tomuhle moc nikoho nepotřebuje.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání