| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 11:45
- Nahlásit
denyk
Bukís nejen se sobem ale i s orchijí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 11:50
- Nahlásit
Maya
tak to on tam šel zapózovat sám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 11:51
- Nahlásit
denyk
jj, moje je druha a rada bych zjistila, co mam delat, aby se barevne vic priblizila te prvni. Ne moc, ale aby tam nebyl ten propastnej rozdil
je roztomilej
PetraK
ahaa, to sem blbe pochopila, tak to je dobre, ze neni tam zpatky a snad teda ji pusti domu uz brzo. Je to nekdy narocny
jj, jsou.
Maya
me se orezove moje libi, tohle je uhel pohledu, ale prave ta barevnost, to ja nevim, jak to udelat, ale libi se mi to na te kamaradove fotce velmi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 11:55
- Nahlásit
cernej caj
já ty fotky hodnotím jako čistej amatér, prostě mně se víc líbí ta tvoje. A hotovo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 11:57
- Nahlásit
denyk
me prijde desne mdla, proste nechapu, jak to ty lidi fotej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:01
- Nahlásit
cernej caj
mně zas příjde prostě taková přírodnější noooo. Nevyumělkovaná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:16
- Nahlásit
denyk
tj, me ta prvni prijde uz moc (jakoze by nemusela byt tolik) ale je zajimavejsi, ze neni tak mdla. No nic, uz pristi tyden me ceka fotokurz, tak doufam, ze ze me pak budou padat uz jen supr krajinkyyy
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:17
- Nahlásit
PetraK
jak cvičíte sbírání bordelu? Jde vám to
je to vychcandíra. Když nabídnu pochoutku, tak to pustí, aby za 5 vteřin vzala do huby jinej sajrajt a dostala další pochoutku
Takhle se naučila chodit po vykadění ke kontejneru, abychom mohly odhodit exkrement - teď tam chce i po vyčůrání
S maminkou je mi to líto. Je strašně smutný, jak je v některých zařízeních personál neochotnej, zlej a otrávenej z práce. Je to bohužel bolest valné části zdravotnických zařízení.
Teď s tímhle počasím to mami asi nebude mít jednoduchý. A s přibývajícími sychravými dny to bude asi ještě horší. Je smutný, když na to člověk kouká a nemůže jí nijak pomoci. Kdyby jí alespoň v té nemocnici dali zase brzy na nohy, aby mohla jít domů.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:22
- Nahlásit
Denyk
Bukísek chudinka bez paničky
Já jsem dala včera na rajče fotky dodělaného pelechu, následné vyhození Adély do předsíně, abych mohla uklidit a vytřít kuchyň. Má tam fotku, jak se strašně stydí za to co provedla - nos schovanej v dece, jen smutný očka mě sledují
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:26
- Nahlásit
Trápí mě, že budu muset začít být krutá a Adél fakt nechat kvílet. Dnes vydržela jen 4 hodiny. Kňučení jsem vydržela, ale pak se začaly ozývat škrábavé zvuky (asi na dveře) a to už jsem neustála a když se na chvíli uklidnila, tak jsem tam vlezla.
Minulý týden vydržela jednou 5 hodin. Potřebuju 5,5 hod. Možná je špatně to, že se střídáme s mužem - je s ní teď 3 dopoledne doma a já jen 2. Já se v 6 ráno uklidím z jejího dosahu a nepáchnu tam fakt ty 4 hod a pokud možno i více. On když je doma, tak si do kuchyně pro ledasco zajde, tím páde ona je auf, jdou ven a tak,.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:27
- Nahlásit
cernej caj
no mě už se párkrát povedlo udělat dvě fotky těsně po sobě právě takhle s různejma světlama, podle mě stačí si stoupnout kousek vedle a foťák už to pobere jinak, takže jedině popocházet a dívat se na displej
a nebo je holt kámoš lepší s fotošopem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:29
- Nahlásit
Darenka
no pes si samozřejmě líp zvyká na stereotyp, když to máte takhle každý jinak, tak to holt bude trvat dýl, s tím asi nic jiného nenaděláš
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:36
- Nahlásit
Maya
nadělám, musím. Muž má Adélu rád a tak když to bude pro její dobro, bude se muset pochlapit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:40
- Nahlásit
Darenka
ty mas teda slovnik
jinak to je nejhorsi kdyz to kazdej dela jinak (jakoze ty se snazis a muz to dela jinak a ono to pak nedela uplne dobrotu hlavne v te praci uceni, kdy ji to muze mast)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:44
- Nahlásit
Darenka
potom si zaveďte jasnej jednotnej režim, stereotyp, denně stejnej, pokud možno i o víkendu, na to se každej pes chytí rychle, bohužel někdy i nehctěně, o tom bych mohla vyprávět
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 12:54
- Nahlásit
Maya
si stoupnout kousek vedle a foťák už to pobere jinak, takže jedině popocházet a dívat se na displej
jj to taky dělám
Darenka
Má tam fotku, jak se strašně stydí za to co provedla
nenašla jsem, pomooooct
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:03
- Nahlásit
denyk Maya
na to je zazracny tlacitko korekce expozice
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:05
- Nahlásit
denyk
prověřím, když tak to tam zkusím dát teď - včera to nějak blblo.
Tak už je to tam
Ad jednotná výchova - říkám to taky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:12
- Nahlásit
Darenka
Pipíííí Kubišovou na tebe!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:14
- Nahlásit
Co se týče pelechu, psala jsem to tu taky, že je to prostě škoda pro štěndo, kupovat pelech....
Bukáč měl polštář péřovej, kupodivu ho teda nerozsápal, to by byla taky docela prča ale bála bych se štěněti (nad kterým nemám dozor) nechat molitanovej pelech, páč takovej sežranej molitan může způsobit vážné problémy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:27
- Nahlásit
cernej caj
na to je zazracny tlacitko korekce expozice
a tak to my chudáci nemáme
a stejně ti nefunguje, když ty fotky nemáš takový jaký chceš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:28
- Nahlásit
Darenka
super fotka, to říká, kde mám ten super pelech, s kterým byla taková sranda??? místo toho tady takový nějaký blbý hadry
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:34
- Nahlásit
Maya
stejně ti nefunguje, když ty fotky nemáš takový jaký chceš
voeeeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:35
- Nahlásit
Maya
kecas, mas ho tam
a stejně ti nefunguje, když ty fotky nemáš takový jaký chceš
to je vec druha, ze to proste neumim dobre vyfotit
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:41
- Nahlásit
Maya
jj odteď si musí vystačit s dekou, osuškou a dětskou dečkou
Denyk
díky za vytažení fotky.
S molitanovým polštářem máš pravdu.
Na zahradě pro ní máme molitanový pěkný polštář, ale ten jí budeme nechávat fakt jen pod dohledem, protože když jsem viděla jak se do něj pustila, byl by za chvíli načatej a následně sežranej,).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:45
- Nahlásit
cernej caj
me prijde desne mdla, proste nechapu, jak to ty lidi fotej
není mdlá! Je hezká, koukala jsem se teď znovu. Původně jsem myslela, že jsou obě tvoje - tak vidíš, že jsem ti ani nenadržovala, nevěděla jsem, že je ta druhá od někoho jinýho. Vidím to stejně jako denyk.
a snad teda ji pusti domu uz brzo.
to nevím. dnes dostala ATB. K nám pak máma nechce, že se bojí, kvůli psím chlupům
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:49
- Nahlásit
cernej caj
kecas, mas ho tam
fakt?
kdysž to by člověk musel jeden záběr dělat na xkrát a pak z toho vybrat jednu použitelnou fotku, to fakt asi nic pro mě
asi to chce celkově dělat mnohem míň fotek, ale lepší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:49
- Nahlásit
Darenka
je to vychcandír
no jo, nejsou blbí. ad kontejner - učila jsem, že ke konťasům se nesmí, že se čeká o kus vedle, hodí se, když je pes bufeťák jako byla Bubi, prostě se nejdřív naučila, že na čekej, se čeká a já měla pod kontrolou to, že nemá šanci nic sebrat. Zrovna tak učím, že do sklepů a pod balkony se nechodí. Doporučuju, dost to člověku usnadní práci a dozorování, pes pak vezme za svý, že tam nemá co šmejdit a je to.
Je smutný, když na to člověk kouká a nemůže jí nijak pomoci.
Jo přesně tak
Kdyby jí alespoň v té nemocnici dali zase brzy na nohy, aby mohla jít domů.
no otázkou jest, za jak dlouho se tam zas vrátí, jde to nějak rychle za sebou.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:51
- Nahlásit
PetraK
tak jestli maminka nemá alergii na zvířata, tak by jí psí chlupy asi vadit nměly?
nebo není ona už ve stadiu, že si užívá nemocnice a toho jak jí tam doktoři obskakujou, takže než vám tam radši zůstane?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2015 13:55
- Nahlásit
Darenka
asi budete muset prostě využív víkendy taky, aby byla doopravdy doma někdy sama, jít na véču a tak. Taky se mi osvědčily určitý rituály, ač se říká-či říkávalo?? -možná už je to dneska jinak - tak já mám prostě vyzkoušeno, že to fachčí dobře. Psi jdou na pelech, pak dostanou ty svý dobrůtky, případně krabičky, když mám k dispozici. To dostanou na pelech a musejí čekat. Pak sdělím, že teda musím jít, jinak by cípli hlady, ať jsou hodní a dávaj pozor a když jsem mezi dveřma, přijde konečně to "Vezmi" /Rumíček má rád odpočítávání , neboli tří -dva-jedna-vezmi. Oplatilo se při pobytu v jiném prostředí, protože věděli, že aha, tohle počínání znamená, půjde pryč, bude dobrota a vrátí se. Takže situace kterou dobře znají z domova. Teď jak Bubi nic nemůže, udělala jsem variantu - kus srágory do misky, a stejnej postup. Aby v tom nepříjemnu,co se jí dělo v těch všech omezeních co má, měla i něco co dobře zná a má ráda.
|