Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 23:22
- Nahlásit

birma
bys věděla o někom, kdo hledá hyperaktivního a zároveň strašně milýho a krásnýho magůrka, dej vědět
jasný...budu na ní myslet kdyby něco

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 23:33
- Nahlásit

Fajka
vám du představit novou budoucí posilu našeho trekařskýho týmu
Co to, kdo to?? Neterinka uz ma vybrano? Nezkousim hadat, ale nakej novoskotak?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 23:36
- Nahlásit

Fifi
Co to, kdo to?? Neterinka uz ma vybrano? Nezkousim hadat, ale nakej novoskotak?
yes, yes, yes

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 23:40
- Nahlásit

Fajka
Az ted sem mrkla v rajce a vono fakt. Juuu, dobra volba, at se dari spolecne, ty vas s Jelitem casem odrovnaji.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 23:43
- Nahlásit

Fifi
rajce a vono fakt
no jasně

Juuu, dobra volba, doufám že bude spokojená...

ty vas s Jelitem casem odrovnaji.

jo tak to je mě už dneska jasný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 05:54
- Nahlásit

fajka
tak skvely, ze vybrano novoskotak ale nevim, co je, tesim se na fotky na pc

janiii
tak at je taky po dietce lip

tlamicka ma novou polohu v posteli. napric. uprostred postele uz druhou noc za sebou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 06:35
- Nahlásit

dnešní úkol je asi snadný. První se líbilo víc mně, druhé Pepovi

doplňující otázka - kdo je v oné rakvičce??

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 06:47
- Nahlásit

PetraK
Bubi je skvělá. Mám radost s vámi, že se všechno odebírá tím nejlepším směrem. Tvoje obavy chápu, taky bych byla na nervy. Držím palce při kontrole a vem s sebo odměnu pro pí doktorku, kdyby zasejc koupila nějakej kousaneček
Fifi
Troldík se z toho kravalistického a obřího špatného snu určitě brzo probudí a bude v pohodě. Je to šikula.
Příhoda s čištěním trávníku od padanek je vtipná (mám tu obrazotvornost) Tak hlavně aby všichni byli dnes už OK.
Maya
životnost toho pelíšku typuju tak max na týden. Vypadá, že je z měkké látky. Ten náš měl být nerozkousavý a nepoškrabatelný a vydržel 4-5 týdnů
Fajka
Gratuluju neteřince k výběru štěňátka. Po shlédnutí videa bylo jasné, že si nemohla vybrat jiné.
Černejčaj
Dobře si na manžela zapůsobila A pak že to nejde,.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 07:48
- Nahlásit

birma
ten je taky hustej ten posledni obrazek ja si hrala vcera asi pul hodky na odreagovani, fakt omlaovanky hadra

Fajka
eee co to je za torpedo neutahatelny?

Xerxová
teda, to je naaaadhera to musi byt uzasnej zazitek se tam i prochazet, vnimat tu atmosferu a rozsahlost stavby

Darenka
no su rada, ted o vikendu to bude asi 5tydnu uz

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 08:12
- Nahlásit

cernej caj
ja si hrala vcera asi pul hodky na odreagovani, fakt omlaovanky hadra
mě teda bavěj víc omalovánky, protože tohle mi moc nejde, teda jako mám takovej pocit, že co udělám, je ve výsedlku nic moc a nejsem s tím spokojená
ty s birmou děláte mnohem hezčí a mě to nejde
Fajka
gratuluju k toleřici, to je určitě skvělá volba, teda před Kimem jsem tolera taky zvažovala a clumber španěla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 08:20
- Nahlásit

Maya
tak ted su zmatenaz toho, co to je? novoskotak je toller?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 08:22
- Nahlásit

cernej caj
novoskotak je toller?
jj, originál název Nova Scotia Duck Tolling Retriever

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 08:35
- Nahlásit

Maya
ahaaa, tak to uz to chapu ja tech plemen moc neznam, takze vsechny ty zkratky me akorat matou jako bso jeste zvladam, no je klasika, ale nekdy fakt tapu

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 08:37
- Nahlásit

cernej caj
no jo, já už po těch letech ve psích kruzích nějakej přehled mám
teda Xerxová dneska položila záludnou otázku

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 08:58 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Čauky děcka, denyk hlásí léto tadyk
Téměř denně nosím houby, už mám nasušenou velkou sklenici, ale příští týden jedu na slovač, tak je zasejc rozdám
Četla jsem skvělé zprávy o blanokřídlé víle a docela jsem se pobavila, vyprávěním od Petry. Umím si to živě představit

Fajka
jédytký, krásný ščeňátko s hnědým čumcem . Dost jsem o nich četla, prý mají skvělé povahy

Darenka
Bukáč byl to samý jako štěně s tím žraním čehokoliv.
Asi 2 měsíce byl na přesdržku ale pak jakoby mávnutím kouzelného proutku, dal téměř ze dne na den pokoj.
Když zdrhali s kámoškou labradorkou vedle k bytovce na kočičí žrádlo a k rybníkům na hnůj, bych mohla vyprávět . Ta lůdra byla starší a naučila ho tyhle nesmysly.
Takž jsem na hnůj běžela za nima, vzala za kůži milého zrzavce a jemně odhodila z hnoje fuč. Jak viděl, že se blížím, narval si vždycky plnou držku do zásoby .
Dnes už se tomu zasměju, ale tehdá jsem taky měla nervy, samo taky z toho občas měl srajdu, takže další starosti

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 08:59
- Nahlásit

Xerxová
krásná dovča a chápu, že Najtík je pro lidi střet zájmu.
Bukí nevyčnívá z davu, ale lidé si ho taky hodně všímají.

kdo je v oné rakvičce??
šlehačka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:01
- Nahlásit

Maya
gratuluju k toleřici, to je určitě skvělá volba
tak doufám že bude Aduš pokojená..že spolu vyrostou dospějou vyzkoušej si všechno možný a za 8 let bude mít Aduš jasno kterou cestou jít a jestli trek a husky je to pravé ..

cernej caj
eee co to je za torpedo neutahatelny
vtipný bylo že to předvedla až po tom co se Aduš rozhodla že chce ji..tak asi aby potvrdila že ona je fakt ta pravá a nejvhodnější asi to žádnej lenochod a pecivál nebude..

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:03
- Nahlásit

denyk
kdo je v oné rakvičce??
šlehačka

to mě taky napadlo jen jsem se neodvážila to napsat

Téměř denně nosím houby, už mám nasušenou velkou sklenici
no jako ale !!! a tady velký kulový

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:04
- Nahlásit

Xerxová
přijdu si jako negramot, ale tvé hádanky asi nebudou nic pro mě - nic neznám, nic si nepamatuju... jsem na tohle tupá.

cernej caj
ja si hrala vcera asi pul hodky na odreagovani, fakt omlaovanky hadra
jj mám to stejně. A vždycky si to rovnou uložím, protože v náušnicích by to mohlo dobře vypadat

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:07
- Nahlásit

birma
na bílou ušatou Apolenku jsem se mrkla na FB, krásná, snad najde brzo nový skvělý domov

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:09
- Nahlásit

Fajka
asi to žádnej lenochod a pecivál nebude
tryskomyš, pomoct !

jen jsem se neodvážila to napsat
no já jsem odvážná

a tady velký kulový
já chodím tam, kde moc lidí nechodí, tak asik proto.
A růžovky už ani neberu, je jich kvanta.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:14
- Nahlásit

Fajka
že spolu vyrostou dospějou vyzkoušej si všechno možný a za 8 let bude mít Aduš jasno kterou cestou jít a jestli trek a husky je to pravé ..
určitě a třeba ještě dřív dojde k tomu, že k prcině poříděj i toho huskiho, aby stačil jejímu tempu

denyk
snad najde brzo nový skvělý domov
to moc doufám. Pořád mi ta holka ušatá leží v hlavě, protože ona by fakt potřebovala někoho, kdo by jí bral běhat, plavat, na běžky a k tomu jí i zaměstnal hlavu (zatim co vim zkoušela snad agi a záchranařinu a možná ještě něco), protože ona je fakt raketa

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:16
- Nahlásit

denyk
Houby závidím, u nás prd. Ale snad to ještě přijde
Tak vidím Bukíska s držkou narvanou hnojem Jako jediný pozitivní ve sběru bordelu u Adély vidím, že zatím nereaguje na hovna. ZATÍM
Dnes jdeme na poslední očkování, tak už vyrazíme i do lesa. Jsem na ní zvědavá
Musím jí pochválit za mimořádné výkony stran čůrání a kadění - doma je vzorná - ZATÍM.
Předevčírem mě dostala do kolen: Potkali jsme známou s velmi starou fr.buldočkou. Fenka je na jedno oko slepá a na druhé oko vidí jen nepatrně. Adéla do té doby rozkravená, rozlítaná, před fenečkou sedla, nechala se od ní očuchat, opatrně na ní sahala pacičkou a zakončila to tím, že jí olízla to slepé očko. Celou dobu našlapovala okolo ní skoro po špičkách a byla ohromně jemná. Takové prtě a vycítí handicapovaného jedince.

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:17
- Nahlásit

birma
by jí bral běhat, plavat, na běžky a k tomu jí i zaměstnal hlavu
no to nebude snadné najít někoho takového

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:20
- Nahlásit

Darenka
že zatím nereaguje na hovna.
Bukís taky nereagoval, když jsem si ho pořizovala, paní mi říkala, že jeho mamka miluje koňský houna . Bukís neee,
na to nikdy nebyl. Ale lidský, no ehm, asi 2 týdny po příjezdu domů, se raději nebudu rozepisovat

sahala pacičkou a zakončila to tím, že jí olízla to slepé očko
to jsem si myslela, hned jak jsem to začala číst...krásný pohled, že

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:22
- Nahlásit

Darenka
Adéla do té doby rozkravená, rozlítaná, před fenečkou sedla, nechala se od ní očuchat, opatrně na ní sahala pacičkou a zakončila to tím, že jí olízla to slepé očko. Celou dobu našlapovala okolo ní skoro po špičkách a byla ohromně jemná.
To je sladkýýýý

denyk
to nebude snadné najít někoho takového
to nebude, proto jsem z toho dost špatná.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:30
- Nahlásit

birma
a ty si jí fakt nemůžeš vzít? podle toho popisu se k tobě tak akorát hodí, Adam je kastrovanej a už vychovanej

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:32
- Nahlásit

birma
já věřím v dobré konce, snad se najde díky sociálním sítím vhodný páník - sportovec. Dávala jsi i na fb, že? Snad se zadaří.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:33
- Nahlásit

Bubi bubi bubi , ta má velký žuby! už mi hrabe, ale Bubi se prý cítí velmi dobře, tvrdí. Doufám, že dneska to dopadne dobře a dostaneme nějaký trošku volnější režim. Joooo, kdyby takhle na gaučík se mohlo o víkendu!! To by byla slast. Zatím to na chalupě vypadá, jak když tam padnul granát, díky tomu zpřevracenýmu nábytku . Včera měli BuboRumíčci procházku s Brtnikem, vydali se do polí a Bubi si prej cupitala, ani Brtnika nepotřebovala. Dneska měla i uši, heč! tak jsme si všicí "házeli" kolečka a nosilo se na střídačku a podle toho kterej pánčička zavelela přinést. A Rumíček si cvičil košíček a při té příležitosti chtěl poprat Bubišku, tak popralo Koláče jeho, ať neblbne, že prát se fakt nebudou. Tak šel poprat Elzu aspoň a aspoň jsme třikrát oběhli hřšitě. a já se na dnešek konečně vyspala - v devět jsem upadla v postel a jen s pár probázeníma, kdy se mi podaříilo usnout relativně hned jsem to brala až do 3/4 na šest!! Juché!!

Darenka

3Celou dobu našlapovala okolo ní skoro po špičkách a byla ohromně jemná. Takové prtě a vycítí handicapovaného jedince.

jeee, žižkovná!!! Moc, to člověka dostane, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:39
- Nahlásit

denyk

A růžovky už ani neberu, je jich kvanta.

no to se taky vopovaž!! Růůůžofka! FUj! Ble, stačí tady ta v práci Hele co ta tvoje doňa debilita tam?

Fajka

hele ščenátko? Nový? BUdete trojsmečka, jo?

Hele ta holčina mooooc děkuje, moc děkuje!! Edíkovi se to prej moc líbí, doma si to nosí, dala jsem jí zatím v rychlosti jen pár informací, snad bude někdy čas, případně jí knížku ještě nějakou půjčím. Udělala jsem jí tuhle radost, protože jsem jí natajňačku sdělila, že ji Edík poslouchám mnohem líp než tatínka tak jsme se smály. Hodně . No doufám, že jí ty přijímačky vyjdou a bude z ní jednou skvělá veterinářka. Těch totiž nikdy není dost!

Fifi

co má Troldík za strašáka, pupík pruhatej?

birma
to je krásná feňule! Je v útulku?

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání