Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 09:49
- Nahlásit

a ma nekdo zpravy o tom, jak se hoji bubi?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 09:54 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

jsem si o víkendu hledala pisně ve finštině na spotify a co nenajdu během hoďky
Psí nebe

a Válečný pes 1. a 2.

u nás takový desky nikdo nevydává

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 09:54
- Nahlásit

Maya
neni to nezakonny takovy prebaly?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 09:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
Hemagel

Jinak jsem si dala dobroskutkovou procházku na Harasov a posbírala jsem odpadky, co na cestu vylézají ze staré skládky. Půl velkého pytle toho bylo. Uuuuuf.
Bolí mě z toho záda (páč jsem měla s sebou psy a na zádech Marťu), ale super a psi si dali trénink netahání na vodítku

Edit. jo a moje chytrý dítě ve škole zatajilo, že hláskování trénujeme.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:09
- Nahlásit

kachna_
pozbírala jsem odpadky, co na cestu vylézají ze staré skládky
ty jsi teda obětavá, takový hezky bylo a ty jdeš sbírat odpadky
cernej caj
neni to nezakonny takovy prebaly
no ve Finsku asi ne, ono kdybys četla ty jejich pohádky, tak by ses ani nedivila

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:11
- Nahlásit

Maya
hezky bylo
dneska.
Zabralo mi to půl hodiny, udělala jsem dobrej skutek a nemusim se dohadovat s tou slepicí, co nám tu starostkuje

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:14
- Nahlásit

kachna_
jo už dneska jsi to stihla, tak to jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:18
- Nahlásit

kachna_
sikulka

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:30
- Nahlásit

Rumštajn,
jak se má Adamita s paničkou? Už zase skáčou přes kaluže???

birma
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:35
- Nahlásit

Fajka
jak se má Adamita s paničkou? Už zase skáčou přes kaluže???
Adamita jo, hlavně musí očuchat a zjistit, co se stalo v celém okolí, když jsme tu nebyli. A taky prej musí hoooodně cvičit já se zatim belhám
Na tebe se ani ptát nemusim, tys byla připravená na další trek už ve chvíli, kdy já se dopajdala do cíle ale co jelítko? lepšej se mu ty pacičky aspoň trochu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:37
- Nahlásit

Fajka
fajka uz skace, ani bych necekala nic jinyho

me se uz zahojilo ucho po 14ti dnech takze pokus cislo 3 ale ono je mozny, ze tou snahou tam narvat tu nausnici sem si spis to ucho rozdrazdila a narusila jemnou kuzi, proto mi oblezlo, protoze druhymu nic nebylo

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:37
- Nahlásit

Rumštajn,
Darenka když tě tu tak čtu, tak mám doma to samé v tříbarevném - ale ještě krát 2
Fajka
a že jsme tak smělí, když Číííííf říkal u nás "fotky cca do týdne" - kterej týden tim myslel?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:38
- Nahlásit

birma
adamek je nezmar, ale tak zitra budes stejne fit jako on

ja doufam,z e muz dneska zavola na tu veterinu, v patek zapomel, nechci tam volat ja, nemuzu to domlouvat kdyz nevim, kdy by tam muz mohl, ale jeho dokopat k telefonatu je fakt nad lidsky sily nekdy

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:42
- Nahlásit

birma
Adamita jo, hlavně musí očuchat a zjistit, co se stalo v celém okolí, když jsme tu nebyli. A taky prej musí hoooodně cvičit
je to dobrý trekařský péééf

Na tebe se ani ptát nemusim, tys byla připravená na další trek už ve chvíli, kdy já se dopajdala do cíle
no jako jediný co mě bolí je sanice od toho jak jsme se furt nasmáli

ale co jelítko? lepšej se mu ty pacičky aspoň trochu
jo dobrý venčíme normálně akorát prostě nechce na asfalt tam hodí brzdu takže chodíme (no chodíme včera jak byla Fajuška nadšená že jsme doma tak jsme i běželi :lol po loukách a to jako je dobré. On má sjetou hlavně tu drobátko vytočenou, páč jí prostě na zem pokládá trochu jinak než tu druhou ...
ale dobrý tím že jsme to nehnali tak funguje dobře žádnej stav po šeráku nebo sněžce se nekoná...

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:47
- Nahlásit

Janiii
že jsme tak smělí, když Číííííf říkal u nás "fotky cca do týdne" - kterej týden tim myslel
dyž on toho ted měl moooc se upá bojim zeptat bo ještě měl na hrbu tu Fajušku

cernej caj
me se uz zahojilo ucho po 14ti dnech takze pokus cislo 3 ale ono je mozny, ze tou snahou tam narvat tu nausnici sem si spis to ucho rozdrazdila a narusila jemnou kuzi, proto mi oblezlo, protoze druhymu nic nebylo
no to je možný ...ještě zkus ty háčky opatrně přelít horkou vodou s kapkou jaru..ono totiž aby ten nerez ve skladech nereznul tak ho napouští takovým roztokem s olejem tak je možný že třeba ti vadí i toto..ale ještě sem se s tím osobně nesetkala že by s nerezem měl někdo problém..vím jen z doslechu ž občas je příčina ten olej

birma
Člen
- Nahlásit

cernej caj
ale tak zitra budes stejne fit jako on
doufám zatim mi tuhne koleno, který jsem si tam dost odrovnala a příjemný to teda úplně není.

Fajka
je to dobrý trekařský péééf
on rozhodně! Jen by si zasloužil rychlejší paničku
jediný co mě bolí je sanice od toho jak jsme se furt nasmáli
tak to je dobrá bolest
tím že jsme to nehnali tak funguje dobře žádnej stav po šeráku nebo sněžce se nekoná...
to je moc a moc dobře

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Fajka
tak to je supr, ze funguje bezne ja mam s feri "vyhodu" i v tom, ze vubec netaha, ze neni nejak vyrazne moc utahana, prece jen hola chuze taky nevycerpa tolik, jako tahouna tahnuti

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:50
- Nahlásit

Janiii
když tě tu tak čtu, tak mám doma to samé v tříbarevném - ale ještě krát 2
nevěřím, nevěřím....... větší magůrek než Adéla nemůže určitě být. Srovnáváme právě se synovo berňačkou (8 let), když byla ve věku Adély - to byl andílek♥
A pokud snad máš fakt doma něco podobného jako my a hned dvojnásobně, tak lity, lity, lity
Kdy si pro štěnda přijedou noví páníci?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:51
- Nahlásit

vědci vykoumali
http://www.novinky.cz/muzi/380499-lide-jsou-stvore ni-k-lenosti.html
Fajka
ono totiž aby ten nerez ve skladech nereznul tak ho napouští takovým roztokem s olejem
to jako fakt?
jsem myslela, že nerez nerezne tak nějak z principi nerezu

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
zatim mi tuhne koleno, který jsem si tam dost odrovnala a příjemný to teda úplně není.
Adam by ti řekl že to musíš rozhýbat

rozhodně! Jen by si zasloužil rychlejší paničku

cernej caj
ja mam s feri "vyhodu" i v tom, ze vubec netaha
no to jelítko taky netahá jde vzorně vedle nohy a nebo jen aby šel přede mnou... do kopců i z kopců se otáčí jestli mě má za sebou ..to spíš občas tahám já jeho když se zasekne u nějakýho čichacího místa kde trůnila háravka.... a že jich tam bylo po těch midařích...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:53
- Nahlásit

cernej caj
špcí dóza
http://www.plechovedozy.cz/chocolates/eshop/16-1-P lechove-dozy/37-2-Psi/5/576-Doza-spic

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:53
- Nahlásit

Maya
jsem myslela, že nerez nerezne tak nějak z principi nerezu

no to je právě jeden z těžkejch omylů..i nerez právě rezne ...jen trochu jinak a trvá dýl něž začne

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:56
- Nahlásit

Darenka
Kdy si pro štěnda přijedou noví páníci?
na začátku října ho budeme expedovat směr Anglie
druhé třeštiprdlo je slečna domácí, tu nevim, kam pošlu ...
včera vyblila snídani. tak jsem jí politovala, nasadila dietku ... večer ji jdu zkontrolovat - okusovala porfixovou tvárnici (zazděnou, nikoliv volně loženou ) ale zas vim, z čeho jí asi bylo blbě. daný kus zdi jsem zabarikádovala - fasády si zatím nevšímá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 10:57
- Nahlásit

Janiii
a kde mas fotky rostoucich medvidatek?

Fajka
tak olej snad OK ale tak oplachnu a musim se konecne naucit to do toho uchta strkat, ale ten polomer je hodne malej, takze to de dost ztuha bych potrebovala tu dirku uplne na kraji

vcera sem jela ve vlaku s pani (ja, dva dny nemyta) a ona se omlouvala, jestli nesmrdi psem, ze byla na vikend u dcery a ze maji bernacku a tak se porad mazlila se psem, ukazovala mi fotku zesnulyho bolonacka a sem si rikala, ze pani spis neciti jak smrdim ja

birma
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:18
- Nahlásit

Fajka
Adam by ti řekl že to musíš rozhýbat
Adam je zatim moc milej a po hodinový procházce vypadá na pelíšku i docela spokojeně Stejně je tam hnusně

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:21
- Nahlásit

birma
taky bych na pelíšku vypadala spokojeně
hnusně je a to hlásili teplo, takže tu mrznu v tričku, ale možná je venku teplejc
cernej caj
ty máš teda vždycky historky z vlaku, v buse se ti tohle nestane

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:29
- Nahlásit

cernej caj

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:32
- Nahlásit

Janiii
teda to je trojka, to musí být demoliční četa

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:36
- Nahlásit

Janiii
to je skvělý!!! Vypadají tak jako docela akčně

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:36
- Nahlásit

Maya
na co nepřijdou mrňata samy, tak jim ukáže samozřejmě jejich maminka

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání