Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:38
- Nahlásit

Maya
a hec, pani pruvodci v EC mi dala dve koruny, a ja ji jen musela slibit, ze nezatahnu za rucni brzdu

Janiii
krasavci, rostou jako z vody, na tech poslednich fotkach tak velici nebyli.

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:42 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

cernej caj
rostou jako z vody, na tech poslednich fotkach tak velici nebyli
dneska jedeme očkovat (asi teda krom poblijóna ), tak je zvážíme - při domácím vážení to bylo cca 16kg a 17kg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:48
- Nahlásit

Janiii
tak to teda fakt rostou pekne, kolik maji? pres 3 mesice nebo uz vic?

birma
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:53
- Nahlásit

nádherný fotky (hlavně asi pro Fajku a kafe )

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:55
- Nahlásit

cernej caj
jj, 3měs.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:57
- Nahlásit

birma
nádhera !!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 11:59
- Nahlásit

Janiii
tak to teda rostou fakt paradne rychle uz toho asi aj dost zbasti, co

birma
fakt skvely

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:01
- Nahlásit

Darenka
paničko, já si tady normálně spim a ono se to podemnou rozsypalo !!!

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:02
- Nahlásit

birma
fotky pěkný, jako dobrej marketingovej nápad brát sebou psa a pak to házet na Instagram, prachy se mu určitě jen hrnou, že vy se taky neinspirujete a nerozšíříte obzory za hranice
ale fotky pěkný

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:09
- Nahlásit

Hoj, zdravím vespolek
Takže současBubi hlásání:
je na........štvaná na maximum. Lucku při vyšetrování "kousla". Má zákus jak kvalifikovanej obranář, Lucka bude mít chudák modřinu. Nečekali jsme to nikdo, ač jsem ji držela, tak si s tím hravě poradila, udělala kobru a bylo.Nechce, aby ji někdo sahal na pupík. Pevně doufám, že to je jen pro to, že nemá léky na bolest, Už se jí to nelíbí ani ode mne, když doteď si nechala manipulaci líbit. Nicméně to cosik, co psala Fifi je stará jizva po odstranění mléčné lišty, která je vedle té současné. To zduřelo a zanítilo se. Máme druhý ATB. A já pevně doufám, že to je jen prostě reakce staré jizvy na šití vedle a na natažení kůže. Jinak chuť k jídlu má. Na chalupě se jí v neděli procházkovat moc nechtělo, v sobotu cajk i si chtěla hrát se Štajnem. Tak snad ta nedělní nechuť nic špatnýho neznamená. Jsem už vystíhovaná. Ale, když jsem cvičila se Štajnem, protestovala, že chce taky . Tak jsme šly "cvičit" Heh a co cvičit se psím rekonvalescentem, a jak odměňovat? No tak jsme "cvičily" krátkou chůzi u nohy a povel čekej . Odměnou je kaše namatlaná na prstě. Protože procházkovat se jí nechtělo, ale byla znuděná a zprůůůzená, vymyslela jsem hledačku na louce. Vzala jsem dvě fusky, co používáme na stoupování, dala do nich nadrolený kuřecí maso (už prý nemusí paštikovat, může už i hrubší zrno) a Bubi si s vrtícím párečkem profesijounálně vynašla obojí schované. V Prahé rejdí prostorem jak életrická myš, po nechuti k procházkám ni stopy a hraje si na kropicí konev. Neb k tomu začala hárat a zvětšila se jaksi v určitých partiích . Brtnik trvdí, že ta zanícená stará jizva už je mnohem lepší, já nevím, nejsem objektivní, jsem hysterická, nepoznám ničehož. Musím říct, že jsem řádně na nerf. Protože já si sice minulou neděli Bubi přivezla domů, ale máma naopak odhučela do nemocnice. Rumíček byl zpočátku chudera, páč byl furt okřikovanej, odstrkovanej, ať nechá Bubu bejt, teď už tak nějak fungujeme. A já mu to vynahrazuju samostatnejma procházkama ať už ve městě, nebo v polích. Do města musíme teď hodně, páč se z něj stal vykulenej plašan, čemuž bohužel velmi napomohlo to jeho zamotání se do el. ohradníku od tý doby je tuze lekavý pejsek (ani se mu nedivím, břicho a pindika měl pěkně požahaný , nebyla to jedna šupa do čumáku :cry, takže tetkon obrušujeme. Tolik hlásání od nás. děkuju že na nás myslíte.

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:22
- Nahlásit

Fajka
vidíš, tuhle Darenčinu fotku musim ukázat Rrrejpalovi, aby pochopil, proč na jeho otázku "nedáme jim nějakej pelech" říkám rázné "NE" ... máme už taky jeden takovejhle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:25
- Nahlásit

Maya
jak mu jako za to nekdo plati ze dava fotkyu se psem? to nechapu.

PetraK
tak to je skvely, ze se bubi hoji a ta stara jizda urcite jen reaguje na novinky, kdyz brtnik rika, ze je lepsi, urcite je a radost a chut do zivota ma, takze je supr, ze se tak regeneruje a muze i drobky misto pastiky

s rumickem to urcite dozenete.

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:30
- Nahlásit

PetraK
a vy pěkně a v pořádku srůstejte pani!! teda vy ne, ale víte, jak to myslim a stejně tak přeju rychlý návrat dom mamince

birma
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:36
- Nahlásit

Maya
že vy se taky neinspirujete a nerozšíříte obzory za hranice
řekni jak z toho vytřískat prachy a jdu na to!

PetraK
když se to se*e, tak rovnou všechno najednou, což? ale tak vyhlížej ty lepší zítřky - Bubitce bude zasejc dobře, Rumíček se přestane lekat, maminku pustěj z nemocnice a bude jí zase líp...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:41
- Nahlásit

PetraK
jste to zvládli moc pěkně, teď už bude jen líp a líp a Bubice je teda úžasná jak to zvládá
mamince doufám že není nic vážného
cernej caj
jak mu jako za to nekdo plati ze dava fotkyu se psem? to nechapu
jhakože když třeba na Instagram pravidelně dáváš zajímavý fotky, máš pak hodně sledovatelů nebo jak se jim nadává, tak nemáš problém získat sponzory, tudíž myslím, že teď už ty jeho cesty platí někdo jinej
kdyby jezdil sám bez psa, tak se na něj i na to Instragramu nejspíš každej vybodne, spaní pod celtou někde a nebo Grand kaňon, to zná každej a je to nuda

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:42
- Nahlásit

birma
řekni jak z toho vytřískat prachy a jdu na to!
samozřejmě logicky nejdřív musíš krapet investovat

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:43
- Nahlásit

cernej caj
jo a to ještě dodávám, jakože velký plus samozřejmě, že jako necestuje on ale ten pes
a to mi ještě ukrad jméno, lapinu Lokiho jsem chtěla mít jááááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:46
- Nahlásit

Maya
Loki neco znamena? a cetla jeden "divci" roman (proste roman pro nactilety ale ne cervena knihovna, jak se tomu rika) se zlatakem Lokim a to jmeno me nezaujalo ale znamej ma jezevcika Lukiho, muzes ukrast jmeno jemu

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
držíme Bubišce palčáky at je brzo fit !

velmi napomohlo to jeho zamotání se do el. ohradníku
ty vole...chudák malá

a ted dočítám ještě mamka v nemocnici ach jo..letos je fakt blbej rok (

jako ted mě napadlo ..když jsme šli mezi ohradama s krávama tak tam byl nataženej ohradník přes cestu pod proudem bez jakéhokoliv označení docela by mě zajímalo kolik psů dostalo pecku já si toho naštěstí všimla včas a Dokýšadlo jsem přes to přenesla..nechtěla sem nic riskovat...

birma
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:49
- Nahlásit

cernej caj
Loki neco znamena?
to je nějakej zlomyslnej severskej bůžek, ne?

Fajka
kuk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:51 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

ja nasla jen birmici a "mozna fajfku" tak si nejsu jista

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:52
- Nahlásit

cernej caj
ja nasla jen birmici

a že vim proč
páč stojím hned vedle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:53
- Nahlásit

Fajka
ses druhej tip, cernovlaska ktera stoji bokem ale ma takovou fajfci hubenou ruku

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 12:58
- Nahlásit

cernej caj
druhej tip, cernovlaska ktera stoji bokem ale ma takovou fajfci hubenou ruku

tak dobrý hlavně dyž sem si aspoň trochu podobná

birma
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 13:00
- Nahlásit

Fajka
ještě máš v tom albu hezkou fotku z vyhlášení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 13:01
- Nahlásit

co to je za album a kde ma fajfka svoje fotky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 13:02
- Nahlásit

birma
ještě máš v tom albu hezkou fotku z vyhlášení
a co to je za album...? nemám čas to hledat?

birma
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 13:03
- Nahlásit

cernej caj
kde má Fajka fotky netušim, tohle jsem zahlédla na FB

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 13:07
- Nahlásit

birma
joo ta je dobrá, díík

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2015 13:07
- Nahlásit

jo a já mám fotky ve foťáku ale nestíhááám ....

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání