Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 08:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
synovec je v 6. třídě a dodneška se nenaučil pořádně psát,
no však já jsem na tom stejně, i když, já mám k tomu asi nějakou vadu, páč prostě dodneška občas spletu směr písmen a podobně (jako ne v psanym textu, ale jak musim izolovaně posoudit písmeno, to je moje smrt pokaždý)
Fifi
Batynka taky, ze ma takovej doprovod.
jo, zaseklo se jim vodítko pod auto, tak pro mě Lůca běžela a Batýsek byla vysloveně pobavená .
lomcovala s tim prckem
naštěstí špicem se lomcuje dost blbě, navíc má "slíbeno", že pokud jí plácne, a já to zjistím (a že to zjistím) a žádné venčení nebude
Skrtak, lomcovala
chůdě štěně

já docela přemýšlím, že bych začala cvičit s Anetčinou starší ségrou a Filípkem, páč slečna by to určitě zvládla. No, začala cvičit zní dost vznešeně, naučila bych jí používat pamlsky a přivolávat. Slečna se k pejskovi chová strašně pěkně a myslím, že jí docela štve, že s psíkem nemůže víc a zvládla by to.
Darenka
penál zatím vyměňte za přehlednější.
jj, nejpozději v úterý. A učitelku ve středu

Doufám, že tu bude zase něco pozitivního o Bubitce

Darenka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 11:22
- Nahlásit

kachna_
A učitelku ve středu
To mě napadlo jako první, ale nechtěla jsem to psát
Doufám, že tu bude zase něco pozitivního o Bubitce
taky tak.
Adéla dnes vytvořila krásnou velkou pevnou hovnotu - ukázkovou šišku. Manžel říkal, že v tom byly žluté kousky - asi molitan z pelechu. Doufám, že se zbavíme brzy případných zbytků.
Dnes to vypadá na krásný den, tak si ho všichni náležitě užijte!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 18:25
- Nahlásit

add. penál - představte si, že oni nemají penál úplně bez klop, že by se prostě jen otevřel a nerozkládal.
To mi neříkejte, že jenom já mám doma telátko, které neumí rozložit penál

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 18:56 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

kachna_
Tak jí všechno z penálu vyndej a nechej ji ať si to do něj uloží sama...pak si snad zapamatuje kde co má...a s tím že neumí určit písmena ve slově, můj vnuk měl zpočátku ten samý problém, nakonec to bylo tím, že ty písmenka ještě neznal a tedy je neuměl pojmenovat a netušil co se po něm chce. Jak se postupně ty písmenka učil, tak to pak pochopil... teď je ve čtvrté třídě a zjitili, že je dyslektik a disortografik. Hlavně že mu úča pořád předhazovala, že je lempl.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 19:08
- Nahlásit

kachna_
musíš asi do jiného papírnictví, já teď nedávno penál bez klop kupovala, takže existujou ale pravda je dost malej, na pár tužek, gumu a tak.
Neteř je ve školce nadšená a nechce chodit v poledne domů a musí chudák. Nevím, jestli je to tím,ž e mají učitele a ne učitelku.
Darenka
budete jí asi muset hlídat, abyste takovýhle eskapády neměli častějc

Psiska chytli krtka, nevím jak to udělali, nebyli jsme doma, ale na dvoře dvě díry vyhrabaný tak metr od sebe evidentně do krtčích chodbiček a vedle vystavenej krtek. Asi nějaká kolektivní práce.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 21:33
- Nahlásit

vlk
Tak jí všechno z penálu vyndej a nechej ji ať si to do něj uloží sama
no ona si asi myslela, že jí nemá, protože jsme jí nějak docela intenzivně hledaly. Já jí pak našla při kontrole tašky až večer hozenou do vedlejší kapsy, tak jsem jí uložila do penálu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 21:35
- Nahlásit

Maya
nechce chodit v poledne domů a musí chudák
proč musí? Já myslela, že tenhle vynález dopoledního vyučování (maminky na md a nepracující nemohou mít dítě na celý den v MŠ) je jenom u nás

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 23:04
- Nahlásit

kachna_
á myslela, že tenhle vynález dopoledního vyučování (maminky na md a nepracující nemohou mít dítě na celý den v MŠ) je jenom u nás
no to asi jo, ona musí, protože švagrová to tak chce neb se asi doma nudí, jinak samo by tam neteř mohla bejt až do půl pátý, teď furt otravuje, že tam chce spát a nemá dovoleno
ona je neteř takovej kolektivní typ, takže celkem chápu, že se jí tam líbí víc než doma s maminkou

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2015 23:29
- Nahlásit

áááá
lepší než nějaký stížnosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 15:12
- Nahlásit

kouksm, ze zadny info od birmy, vcera v podvecer dokoncila longa, tak urcite poreferuje brzo.

ja se vracim z vyletu, kde sem zanechala vero napospas "prazakum", protoze sem chtela byt brzo doma, takze sem prisla I o zriceninu, tak su zvedava, jaky bydou fotky

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 19:06
- Nahlásit

Zdravím! Nakonec jsem skončila opět v Praze. Už to nikoho nepřekvapuje, že?
Fryšták byl neskutečnej! Víc až zapnu komp. Zatím jen fotky (moc jich není)

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 19:22
- Nahlásit

birma
teda vypadá to tam moc hezky, ta fotka dvou stromů je supercernej caj
vero nakonec bude větší šlapka než ty?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 19:36
- Nahlásit

Maya
asi jo

birma
tyjo, to vypada hooooodne luksusne kolik to nakonec bylo? a doufam, ze pocasi teda krome toho destivyho patku uz bylo lepsi?

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 20:07
- Nahlásit

Maya
Bylo to tam nádherný

cernej caj
89 km a asi 3300 m převýšení. Myslely jsme s Fajkou na tebe, že by to pro tebe nebylo - samá šotolina, zpočátku dost asfaltu (na prvních 30 km bych tipla snad až 50 % ) a dost klouzavýho bláta. Snad ani metr rovinky, buď krpál nahoru nebo dolů....
A prakticky celej včerejšek jsem šla s naprosto neuvěřitelnym člověkem (ten pán na fotkách) - je mu 79 a celou dobu jsem měla co dělat, abych mu stačila. A navíc byl strašně milej

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 20:10
- Nahlásit

Doufám, že Fajka už má doma nohy na stole a relaxuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 21:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn!
dobrýýý to bylo
vtipný veselý , náročný, zábavný, poučný, cesta byla nahoru dolu..hodně šutrů hodně kamene a tááák prostě jsme si to zase užili na maximum. První den se šlo pěkně druhej den už mělo jelítko zase citlivý a ošmatlaný tlapičky tak jsme šli na půl plynu, aby to došel...a došel takže spokojenost...
No a Birma dobrý dobrý , vyrazila na trat neohroženě úplně sama a dala to!

birma
aaa koukám že Bima s Adamitou doobro doošli

já už jsem doma dlouho ale přepadla mě rodina a Fajuška a než sem vyvenčila a vyklidila všechno z auta tak je kolik je.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 21:31
- Nahlásit

Fajka
je mi to jasný. Já stojim dost daleko od baráku, tak jsem vynesla jen část a zbytek mě čeká zítra až přeparkuju. Trochu ta auto připomíná augiášův chlív

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 21:41
- Nahlásit

birma
Trochu ta auto připomíná augiášův chlív
no joo chlupy a hlínu budu řešit taky až zejtra páč dneska v tý vychřici u nás už se mě nechtělo a už bych na to ani moc neviděla..

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 21:48
- Nahlásit

XerxováPatraK
Jinak se vyplnil Petry černý sen - torze na chalupě, auto daleko a místní veterináři "už operovat nebudou - neb je devět"...
Bubice zvládla dojít do auta a dojet do Prahy - ona je totiž kouzelnice.

no ty blááááho !!!
smekám, všechno co mm hluboce se klaním!!! to je neuvěřitelný !

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:08
- Nahlásit

Fajka
no joo chlupy a hlínu budu řešit taky až zejtra
no já budu řešit hlavně svůj bordel, protože jsem balila tím, že jsem to tam prostě naházela a postupně zavírala dveře, aby to nevypadlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:15
- Nahlásit

birma
zavírala dveře, aby to nevypadlo
tak hlavně dyž ty dveře šly zavřít

ted koukám že ve střepinách bude něco o psékách vo tom vodítkovým zákoně bo čico....

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:25 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fajka
kdyby ses chtěla pokochat časem a bodama (asi až do smrti mě bude hřát, že jsem došla jen s takovym malym rozestupem po vás )

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:32
- Nahlásit

birma
že jsem došla jen s takovym malym rozestupem po vás
no jasný
děda dobře tahal

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:37
- Nahlásit

Fajka
děda dobře tahal
ještě teď ho vydejchávám jak na mě vždycky chudák čekal pod kopcem kolikrát jsem myslela, že ho znovu uvidim až v cíli...

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:39
- Nahlásit

birma
ještě teď ho vydejchávám jak na mě vždycky chudák čekal pod kopcem kolikrát jsem myslela, že ho znovu uvidim až v cíli...
no jo on je prostě přírodní úkaz něco jako Bubiška

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:43
- Nahlásit

Fajka
něco jako Bubiška
to je dooost přesný!

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:49
- Nahlásit

Fajka
jsem přemejšlela nad těma dokýškovejma ťapátkama a říkala jsem si, jestli by nemělo cenu mu na zkoušku dát botičky? Protože na jednom čundru si polštářek odřela Ferinka, dostala na zbytek dne botičku a druhej den byla zas v pohodě (určitě to neměla tolik jako jelítko). Že kdybys třeba našla nějaký dobrý, tak dát mu je preventivně na nějaký procento trasy (logicky to schůdnější třeba asfaltový), by mu mohlo pomoct, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 22:58
- Nahlásit

birma
jsem si, jestli by nemělo cenu mu na zkoušku dát botičky
jj už mám objednaný spešl od Jan H. jen prostě nepřišli včas abych je měla sebou a ty co mám se jelítečku moc nelíběj a nechce s nima moc chodit. No a já furt doufala že těch šutrů nebude tolik...
ale v poho, pak už jsme šli tak aby se nepřetáhl ...zato spousta psů co bylo na vyhlášení na tom bylo mnohem mnohem hůř...

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 23:02
- Nahlásit

Fajka
už mám objednaný spešl od Jan H.
hoď odkaz pls. Přecijen ty co máme padaj po pár minutách venku, tak se rozhlížím po nějakých lepších..
zato spousta psů co bylo na vyhlášení na tom bylo mnohem mnohem hůř...
jj koukala jsem, že někteří nevypadali úplně v nejlepším rozpoložení

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2015 23:08
- Nahlásit

birma
hoď odkaz pls. Přecijen ty co máme padaj po pár minutách venku, tak se rozhlížím po nějakých lepších
nooo too nemám ... todle je ze známosti...

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání