| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 19:34
- Nahlásit
Maya
že to takhle zvládla
Zvlada, jeste je brzo na velky jasot...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 19:36
- Nahlásit
birma
Je! Rozhodla jsem se, že pojedem, i kdyby to znamenalo 4,5 hodiny vlakem a hodinu busem. Jsem se těšila, tak to nevzdám prostě.
(ještě je určitá malá šance, že by Honza přijel ráno, odvezl nás na jih a odpoledne nás tam na otočku hodil a v neděli pro nás zas na otočku přijel...)
Jednak ses silenec. Druhak je silenec Honza, jestli v horeckach bude ochoten tohle kvuli tobe podstoupit. Ale zase sance, ze te treba taky nakazi a pak si polezis.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 19:46
- Nahlásit
Fifi
Jednak ses silenec. Druhak je silenec Honza, jestli v horeckach bude ochoten tohle kvuli tobe podstoupit.
Fábka se lekla a nechala se oservisovat včas, mamka ji jde právě vyzvednout. Což znamená, že buď to nějak zvládne Honza (má máslo na hlavě, tak ať se snaží), nebo to vezmu stejnou trasou (přes Chotěmice) fábií.
zase sance, ze te treba taky nakazi a pak si polezis
ale prt. Víš proč leží? Protože je bláááááááááááááááááááázen. Bylo mu zle, váhal jestli jet na Beskydskou a když se mu udělalo půl dne před odjezdem líp, tak samozřejmě musel vyrazit Nakonec dali tu nejdelší trasu (tuším že něco okolo 90 km a 5500 m stoupání) za přibližně 27 hodin.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 20:05
- Nahlásit
birma
Víš proč leží? Protože je bláááááááááááááááááááázen. Bylo mu zle, váhal jestli jet na Beskydskou a když se mu udělalo půl dne před odjezdem líp, tak samozřejmě musel vyrazit
Svuj k svemu.
Fábka se lekla a nechala se oservisovat včas, mamka ji jde právě vyzvednout.
To je hodne vozidlo!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 20:13
- Nahlásit
Fifi
Svuj k svemu.
Naprosto nechápu, cos tím chtěla naznačit
To je hodne vozidlo!
Ještě to může být maximální škodolibost - třeba se rozhodla, že se bude tvářit, že dobrý, nechá mě odjet a pak klekne někde cestou...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 20:17
- Nahlásit
to je ňufíííík!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 20:18
- Nahlásit
birma
třeba se rozhodla, že se bude tvářit, že dobrý, nechá mě odjet a pak klekne někde cestou...
Ty ses schopna na start Frystaku dolezt jak Meresjev, simte, klidne po dalnici v bocnim pruhu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 20:30
- Nahlásit
Fifi
Ty ses schopna na start Frystaku dolezt jak Meresjev, simte, klidne po dalnici v bocnim pruhu...
chmch. Jak můžeš něco takovýho vědět?? Že bys mě znala???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 20:47
- Nahlásit
Jako já podávám protest!!!
páč ty hnusný černobílý fotografie který mě dneska poslal městský úřad Turnov rozhodně NEMAJ hodnotu 1000 korun!!! šmejdi !!! ...a no jo noo... sem překročila rychlost v obci nooo..o celých 9 km !!!
fuj se stydim..ale jako čék se zamyslí přišlápne plyn a je to tam!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 20:55
- Nahlásit
Fajka
páč ty hnusný černobílý fotografie který mě dneska poslal městský úřad Turnov rozhodně NEMAJ hodnotu 1000 korun!!!
to je pech
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 20:58
- Nahlásit
Fifi jo fakt az takovou radost mela? Jeee to jsem moc rada. Mam radost kdyz maji lidi radost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:01
- Nahlásit
Fajka
páč ty hnusný černobílý fotografie který mě dneska poslal městský úřad Turnov rozhodně NEMAJ hodnotu 1000 korun!!! šmejdi !!! ...a no jo noo... sem překročila rychlost v obci nooo..o celých 9 km !!!
Ajta krajta? Ale bez bodu?
Co Fajcisko, pajdani mizikuje?
denyk
jo fakt az takovou radost mela?
Nepredstavitelnou... Az sem sama byla dojata, fakt. To vis, "indianka".
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:06
- Nahlásit
birma
to je pech
ne, to je moje debilita ale jako po 20letech za volantem moje první pokuta ...si jí dám snad zarámovat
Fifi
Ajta krajta? Ale bez bodu?
jooo bez..ale rači bych dala body bo ty se časem vracej, prachy mě už nikdo nevrátí
Co Fajcisko, pajdani mizikuje
jo jo už je to lepší skoro neznatelný jen odlehčuje..doufám že si to bude kravěna chvíli pamatovat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:08
- Nahlásit
Fifi to je fajn. Tak kdyby bylo malo v unoru bych je trochu oskubala .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:09
- Nahlásit
Fajka
po 20letech za volantem moje první pokuta ...si jí dám snad zarámovat
to je dobrej plán!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:10
- Nahlásit
Mne se ten blbecek malem pred chvili udusil, kdyz temer "vdechnul" piskotovy cukrovi. Chjo. Trubka jedna.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:12
- Nahlásit
birma
to je dobrej plán!
no že jo! ale jak fakt mohl ouřad poslat ty fotky aspoň barevný!
aby to mělo nějakou štábní kultůru
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:16
- Nahlásit
Fajka
ne, to je moje debilita ale jako po 20letech za volantem moje první pokuta ...si jí dám snad zarámovat
Nechej! O to vic me sere ta moje prvni.
Z jednech chovatelskejch potreb jsem jela pred par lety s pytlikem drobnych na Skrivanky, co tam lidi hazeli do kasicky. Prvne sem na danym parkovisti zastavila netradicne a kdyz jsem vylezla z potravin, kde byly zensky pokladni rady za drobaky a zmenily to na papirovky, tak tam organi vylezly z mistniho buface. Asi jim nechutnalo a byli fakt na pest, ze zluta cara? Ste si vedoma, ceho ste se dopustila?! Ja tam stala snad 5 minut, ani ne, tak sem jim rekla, ze nevim. No kokoti to byli, litr za to. Kolegove je pak sami omlouvali, kdyz sem to sla na sluzebnu platit. A to me ani nikdo nevyfotil.
doufám že si to bude kravěna chvíli pamatovat
Doufej. Nebude. Narozdil od nateklyho Troldaka od zihadel, od ty doby se spadanym merunkam fakt vyhejbal. Zajoch je jinsi level.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:20
- Nahlásit
denyk
Mne se ten blbecek malem pred chvili udusil, kdyz temer "vdechnul" piskotovy cukrovi. Chjo. Trubka jedna.
Bukvicka jedna! Musis mu to v ustech predem nejak navlhcit asi. Ale jsou to paka, mne se malem udusila Bazuna na tabore. Jakoze fakt mela namale, ani nevim, esli sem to tu psala. Stacil kus kureci syrovy kuze ve zradle, skelet pozvejkala a s tou kuzi nevim, co robila. Ale asi se ji to nekde prilepilo, ve spravny trubce. Po prohmatnuti drzky, co to slo do krku, par herdach do zad, zadni hnaty nahoru, kdy uz modrala a nemohla dejchat, se nedechla a vyblila to. 10 cm kuzi z kureciho krku. Od ty doby ji tohle krajim na cm, pokud to neni soucast skeletu. Brrr.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:22
- Nahlásit
Fajka
ale jak fakt mohl ouřad poslat ty fotky aspoň barevný!
zkus jim napsat, že se nepoznáváš jestli by to neměli v barvě :d
Fifi
Po prohmatnuti drzky, co to slo do krku, par herdach do zad, zadni hnaty nahoru, kdy uz modrala a nemohla dejchat, se nedechla a vyblila to. 10 cm kuzi z kureciho krku.
Ty bláááho tak ještě že sis fšimla včas, že se něco děje!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 21:27
- Nahlásit
birma
Ty bláááho tak ještě že sis fšimla včas, že se něco děje!
Tak krmim vzdycky pod dozorem. A kdysi se ji to uz stalo snad dvakrat, jednou s kusem jatra a jednou s kusem burtu. Oboji syrovy. Toho si nejde nevsimnout, hlavu dolu, motak a nemuze se nadejchnout. Nevim, jak to dela, protoze ona nehlta. Nepreju takovou zkusenost nikomu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 22:00
- Nahlásit
Fifi zprávy máš příjemně optimistické. Ale na jásot je brzy...
Nebalím, je čas. Byli jsme na návštěvě u sousedky - potřebovala s něčím pomoci. Zítra mám dovču (v pátek taky, ale musím do školy). Takže na balení dojde...
Fajka tak ať brzy pruhatice došlapuje naplno a ty se naučíš jezdit bez pokut
birma užijte si s Adamem pochoďák
denyk chudinka psisko přidušený. Najt má naštěstí velkoprůměrový trubky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 22:50
- Nahlásit
Fifi
No kokoti to byli, litr za to
no to je jasný nesmíš říkat že si nejsi vědomá, musíš si bejt vědomá všeho a odsouhlasi pokorně i účast na nehodě v hlavním městě vzdáleném 100 kilometrů ... páč orgán má dycky pravdu
Zajoch je jinsi level
jenže ona je už delší dobu přezírala jak širé rodné lány a nic a tentokrát měla nějakou skotačivou
do krku, par herdach do zad, zadni hnaty nahoru, kdy uz modrala a nemohla dejchat, se nedechla a vyblila to. 10 cm kuzi z kureciho krku.
fuj tajxl teda..co je všecko možný
denyk
se ten blbecek malem pred chvili udusil, kdyz temer "vdechnul" piskotovy cukrovi. Chjo. Trubka jedna.
trubka rezavá ucpaná , to je taky jelítos...
Xerxová
tak ať brzy pruhatice došlapuje naplno a ty se naučíš jezdit bez pokut
děkujeme... doufám že než se vrátim bude pruhatice ready a já zatím natrénuju tu pomalou jízdu..kilometrů ted na to budu mít dost a dost..
Hlavně Blaník aby se dala do kupy... ! furt na to muším myslet...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 23:22
- Nahlásit
Fajka
doufám že než se vrátim bude pruhatice ready a já zatím natrénuju tu pomalou jízdu..kilometrů ted na to budu mít dost a dost..
Frystak? Tak at se tam treba potkate s birmici a at vam to tape. Nezapomen se do pripadnych cb fotek usmivat!
Hlavně Blaník aby se dala do kupy... ! furt na to muším myslet...
Taky myslim a palcodrzna pomaha. Takze preju vsem Esusovic klidnou noc a zitra se tesim opet na dobre zpravy! Blanik pico!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 23:37
- Nahlásit
Fifi
Tak at se tam treba potkate s birmici
to se neboj, potkáme se v kempu jen po návratu z tratě budu já strhaná, zatímco Fajka už bude zase odpočatá a svěží
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2015 23:45
- Nahlásit
Fifi
Frystak?
no jo no
Nezapomen se do pripadnych cb fotek usmivat!
jasně šéééfe !
Blanik pico
šmarjá a to co za kynologický povel???
birma
jen po návratu z tratě budu já strhaná, zatímco Fajka už bude zase odpočatá a svěží
voe
no jasně páč jak hlásej reklamy v týdlevizi, kdo není svěží ani jako by ani nebyl
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 00:07
- Nahlásit
Fajka
jak hlásej reklamy v týdlevizi, kdo není svěží ani jako by ani nebyl
Ahaaaaaaa. To jsem netuchála, že se dycinky tak vyřídim jenom proto, že málo sleduju tydlivizor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 00:31
- Nahlásit
Fajka
Blanik pico
šmarjá a to co za kynologický povel???
To je spesl pro Blanici.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 06:10
- Nahlásit
Fifi
Díky za zprávy o Blance
V situaci, kdy by se s Adélou dělo to, cos popisovala s tím dušením, asi by mě šlehlo dřív než ona by se udusila.....
Fajka
všechno je jednou poprvé . Mě se jednou stalo, že jsem se hluboce zamyslela v jedné obci, která je dlouhá asi 1 km. Zaplatila jsem na začátku obce a zaplatila jsem i na konci Hajzlíci stáli na obou koncích.
Výletnice, užijte si šlapání.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2015 06:23
- Nahlásit
Dobré ranko,
mlha se hlásí ale určo bude nádherně, včera jsem si to náramně užili, téměř tři hoďky venku jsme byli a chodili a chodili, potkali jsme na jedné cestě pána z díí píí, jela autem z hub, zastavil a prý jéžišky mariáááá, to jste šli pěšo?
Říkám, no asi jó a prý chcete hodit domů?
Mimo jiné jsme skákali přes potoky, přelejzali asik 4x ohradníky, páč tam kde nikdá nebyly, už jsou . Ale Bohudík bez elektriky, (jinudy se jít nedalo museli bychom se vrátit)
Myslím hlavně na Bubitku
Fifi
to je taky jelítos...
no čéče, měla jsem to nutkání mu dát herdu do zad, ale plácla jsem ho jen trochen, páč bych mu mohla přerazit tu brontosauří páteř nakonec to vyblil, pak zase sežral ale pak se ještě chvíli tak nějak zalykal...no co s ním když se takhle dusí
Blanik pico!
de*ileeee
Darenka
nešlehlo by tě, myslím, že člověk ve vypjatých situacích většinou zachovává chladnou hlavu....
|