Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 10:57
- Nahlásit

kachna_
Mili jim trhala nožičky,

Tuhle Troldas chytnul plostici venku, takovou tu cervenou - ta byla asi pekne hnusna, mlaskal pak deset minut.
cernej caj
ze uz je velkej jako kremyl skoro
Nene, foto zkresluje. Do Kremyla mu jeste dost chybi, ale kdyz ji chce podlezt (coz on cini rad), musi se uz notne prikrcit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 11:01
- Nahlásit

Fifi
žoubkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
pane jo, ten teda narostl

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 11:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
Jak se maj pruhy u vas?
ten teda narostl
Trochu jo.

A ted me napada, nerikala birmice, ze dneska skace s tim padakem? Jestli jo, tak sem teda zvedava na jeji zazitky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 11:25
- Nahlásit

Fifi
Jak se maj pruhy u vas?
pruhy u nás pajdaj páč jsou upá blbý ...si jako kravěna chtěla vyrazit za zajochem jako za mlada a trefila myší díru přední tlapou tak si ted tak trochu popajdává... asi si to zas natáhla blběna ale pár dní klidu a zas to bude dobrý aspoň se může betrestně povalovat

Trochu jo.
šak je to ještě mladoch to von ještě přiroste a nabere kil a křemíl bude prcek

birmice, ze dneska skace s tim padakem? Jestli jo, tak sem teda zvedava na jeji zazitky.
tak jestli má počasí jak u nás tak to lity lity bo tu prší a je totál zataženo... to by z toho moc neměla...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 11:31
- Nahlásit

Fifi
Se jich bojis?
jooo
i když pravda z toho nemůžu být s pavoukem v jedný místnosti jsem se dostala až k t omu, že když vyslaní zpoza topení metr od mě, tak nehnu ani brvou, ale zabít nebo chytit a někam nosit, to fakt neeee

Troldy je teda už kus, ale teda tak nějak se výrazně nezměnil, oproti jinejm psům, kteří jako štěně vypadaj úplně jinak

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 11:31
- Nahlásit

Fajka
tady teda neprší, ale je zataženo, tak jestli jo, tak snad si to i užije

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 11:51
- Nahlásit

Fajka
at se rychle hoji

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 11:54
- Nahlásit

Fajka
Ale to sou roury pruhaty. Snad to brzo prejde, jiste proti povalovani nic nenamita.

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 12:00
- Nahlásit

Fifi
To je krásnej (přezubenej) obr♥...zase podotýkám - já to věěěěěděla, že bude velikej
Pavouky a hvěť - Adéla nadskakuje a zatlouká je do země tlapkou
Fajka
Lituju fajušku na dálku. Ať je babča brzy v pořádku.
Birma
seskok padákem mi tady nějak unikl, ale závidím mooooc. Těším se na zážitky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 12:26
- Nahlásit

birma uz skakala???? kdyyyy?????????

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 12:32
- Nahlásit

Fifi
ty wogo, to je velký pásovec

Fajka
jako za mlada
po paničce?

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 12:38
- Nahlásit

V sobotujsmešli za svítání na houby, krásné, romantické....jen foťák to moc nedal...

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 13:10
- Nahlásit

denyk
náhodou, ta první je boží!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 13:21
- Nahlásit

denyk
vždyť jsou to pěkný fotky, to máš nějaký širokoúhlý ne?
ta první je fakt super, viděla jsem jí už na fb, tu si pamatuju

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:01
- Nahlásit

denyk krásné ráno. Taky máme ten čas, kdy se příroda probouzí rádi - jsme vstávací a tak se pár svítání u nás v albech dá najít

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:06
- Nahlásit

Kachna dneska jsem si na tě vzpomněla. Byla jsem cosi řešit na jedné katedře - měla jsem dopředu domluvený mejdan s vedoucím katedry a tajemnicí katedry ohledně studijního problémy jakési posluchačky. No a měli jsme u porady přísedícího - šestiměsíčního veselého a hýkajícího chlapečka.
Jakési jejich studentce (jiné, než jsme řešili) vybouchlo hlídání, chlapec neusnul (jak doufala, že ho odloží v kočárku na chodbě) a tak se přišla odhlásit ze zkoušky... no a vedoucí jí hnal, že jak jako odhlásit... ať maže na písemku, pokud tedy je malý najeden, aby moc nestávkoval hlady... Byl úžasný. Ten mrňous (a vlastně i docent). Fakt si myslím, že jsme docela vstřícní

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:08
- Nahlásit

Díky, to jsou fotky z tydlifouna.
Maya
ne širokoúhlý nejsou

Bylo tam opravdu krásně

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:10
- Nahlásit

Xerxová
to jste fakt skvělá škola, kachna by měla studovat u vás

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:11
- Nahlásit

denyk
mě se otvírají jako širokoúhlý, teda přesně do celého mého širokoúhlého monitoru, což normání fotky teda nedělaj, tak nevím

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:21
- Nahlásit

Maya
tak taky nevím, mně ten foták širokoúhlý fotky nedělá,
dělá mi panorama, ale to jsem neměla nastavený, protože
to mám nějak hýbat s fotákem zleva doprava. A to jsem
fakt nastavený neměla, páč s tím fotit neumím.
Tak teda nevím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:31 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
1) to je tim, ze je to pomer stran tak 16:10 takze sou proste sirokouhly ve vyznamu, ze nejsou 4:3 ale sou sirokouhly. Pak jeste muzou byt sirokouhly ve vyznamu 28mm a min zaber fotaku, coz zkusim zjistit na googlu, kolim ma denyky rozsah cocky

denyk
jakej mas telefon? s3 mini?

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:41
- Nahlásit

S5 mini ale mrkla jsem na nastaveni je automaticke

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:46
- Nahlásit

Xerxová
No vidíš, já tady musím také pochválit studijní, když jsem na něj tuhle dštila síru (opakovaně a oprávněně). Minulý týden jsem se omlouvala z výuky s tím, že mám doma prvňáčka a přišla mi milá a normální odpověď. Tak doufám, že to zítra nepokazí.
A chudák švagrová musela se svou velmi neorganizovanou dcerou na zkoušku tamtéž. To mi teda bylo líto všech tří (bohužel jsem měla termín na výměnu vodoměru a vodárny se tvářily, že ouplně poslední)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 14:51
- Nahlásit

talze sem vygooglila prepoctena ohniskova vzdalenost 31eq (28 a min je brano jako sirokouhly, takze ses prakticky uz objektivem skoro sirokouhla) + pomer stran 16:9 coz je proste sirokouhlej pomer stran

takze jo, denykova fotka je sirokouhla, pac ma sirokouhly rozliseni

tahle fotka taky vypada sirokouhle a pritom je jen vhodne oriznuta aby sirokouhle vypadala, je vyriznuta z normalni 4:3 fotky

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 15:04
- Nahlásit

cernej caj no to ja vim ze jsem sirokouhla :-D

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 15:31
- Nahlásit

cernej caj
a já to věděla, že to nejni normální fotka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 16:26
- Nahlásit

maya
fefinuj normslni, je proste sirokouhla ale ne nenormalni, vetsina telefonu tak foti

denyk

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 17:34
- Nahlásit

Zdravím! Seskok mám za sebou. Bylo to strašně nudné a dlouhé čekání, pak jsme vzlétli a zase přistáli kvůli dešti, zase jsme čekali, zase jsme vzlétli a pak jsme už teda hopsali. Fotky jsou více než vtipné, s mamkou jsme u nich brečely smíchy
vybrala jsem ty míň děsivý - tedy ty, u kterých jsem měla tváře jide než na temeni hlavy

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 17:35
- Nahlásit

Jé, tuhle pohádku jsem jako malá milovala
https://www.youtube.com/watch?v=pQ--DcJCZ2c

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2015 17:38
- Nahlásit

birma
Jehee! Ukaz i ty s tvarema jak Najt, kdyz bezi! Neblinkala si?

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání