| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 09:21
- Nahlásit
odkecanej květák
téda, víš jak je to výborná houba?
Jsi odvážná,
no ani né, větší část jsem rozdala ale je to houba, která se nedá téměř s ničím zaměnit
reakci na Rumíčkovo kulindy
já jsem si hned říkala, že to nikdo nekomentuje
Maya
samá holoprtka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 09:53
- Nahlásit
jo a hlasim, ja byla vcera v mym oblibenym kadernictvi, tam nova kadernice a ta nevi, co je centimetr a napred striha a pak se pta (sem tam sla na ustrizeni rohu za usima, pta se, jestli to chci celkove i trochu zarovnat konecky, tak rikam jo (kdyz mam vlasy do spicky vzadu, tak zarovnat znamena ufiknout to do roviny a kdyz si dlouho pestuju predni vlasy at mi nepadaji do oci tak tech par mm na zarovnani znamena 3cm at to mam vsechno v ocich, samo bez bryli jeste hovno vidim, takze kdyz se ji to zdalo dlouho a jeste jednou to vzala ze to dostrihne tak uz sem v panice zarvala neeee vypadam jak kokot, pac ot mam vepredu ustrizeny moc, ale zadek nakonec trochu zapravila a rohy odstranila, takze su ve vysledku moc spokojena az na to, ze mam vlasy v ocich, coz je neprijemny, drazdi me to a vypadam jak kokot zepredu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 09:56
- Nahlásit
cernej caj
Máš si napěstovat dlouhý a pak když kadeřnici řekneš Ustřihněte mi toho 10 cm nebo víc, tak akorát řekne Tolik??? a vždycky to vezme míň
a tak ofinku si zkrať na obočí a do očí ti nepoleze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 10:09
- Nahlásit
Maya
ja vypadam v kratky ofine jak kreten a cim kratsi, tim dyl vypadam jak kreten a pak stejne jednoho dne musis pretrpet tu fazi ze to leze do voci
ale jinak su spokojena a afina doroste za chvili
jinak mam opraveny kalhoty (nasity zipy aby sly odnimat nohavice na kratasy) tak to vypada dobre, pani je sikovna a ani nebyla draha. A bydli 5km od muzove prace, takze...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 10:11
- Nahlásit
apka na denní plánování, prej dobrá
http://www.2doapp.com/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 10:12
- Nahlásit
cernej caj
tys případ ještěže mám mojí oblíbenou šikovnou kadeřnici Markétku, ta vždycky ví ani nemusím mluvit
A cca 90Kč
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 10:13
- Nahlásit
cernej caj
v krátný ofiině vypadá každej jako kretén
tak se švadlenou dobrý, taky mám jednu takovou opravovací
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 10:23
- Nahlásit
denyk
tady taky dycky 90kc, vcera 120 a jeste nova, co me nezna pac odchazi jedna tam mlada pryc...
Maya
krátný ofiině vypadá každej jako kretén tak proc me ju doporucujes?
jinak nevim, k cemu je appka dobra, kdyz vim, ze bych mela nakoupit a 3dny to odkladam, vim to i bez ty appky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 10:42
- Nahlásit
cernej caj
a tak já používám ten google kalendář na ty dlouhodobější věci jako doktory a kdy dát psovi prášek a že mám zaplatit telefon asž někdy dorazím domů atd. prostě abych nezapomněla a nebyl průser
akorát je dost debilně udělanej a moc mi nevyhovuje, takže možná zkusím toto, jeslti je to tak použitelný a není to spíš je úkolovník
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 10:43
- Nahlásit
cernej caj
tak proc me ju doporucujes?
protože i tak to nosí spousta lidí, takže je to jedno, se pak ztratíš v davu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 10:46
- Nahlásit
cernej caj
a taky tam prej jdou nastavit úkoly podle místa, takže zadáš nákup a až půjdeš kolem obchodu, tak telefon tě pošle na nákup
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 11:47
- Nahlásit
Maya
tak to ja si vsechno pamatuju, doktory mam na karticce a ramcove si pamatuju (treba endo jednou za rok vim, ze v prosinci, tak si koncem listopadu zkontroluju datum) a ty co si domluvim telefonem za 14dni si pamatuju v pohode, na telefon vetsinou si pamatuju ze sem ho jeste neplatila a tak
ale ja nechci bejt hnusna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 11:56
- Nahlásit
cernej caj
jen se neboj, vono na tebe taky jednou dojde
tak já si to obvykle rámcově taky pamatuju, ale tředa když mám doktora za pár měsíců, tak si pamatuju +- den, ale hodinu už teda ne a musela bych vytahovat kartičku a zjišťovat si to, takhle mi to mobil nahlásí sám
telefon jsem si říkala taky, že nezapomenu a teď po letech prvně, včera mi přišla upomínací sms a fakt jo, jsem si na to v létě ani nevzdechla zaplatit telefon
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 12:20
- Nahlásit
Maya
a kdyz ztratis mobil, tak ti nic nenahlasi a stejne ji vytahnes hlavne je to naprd u mobilu, kterej vytahnes jednou za tyden kvuli gps a obcas v buse kvuli netu
me by prisla urco upominka ze su neplatic
koupila sem si obedy na vandry a budu to testovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 12:31
- Nahlásit
cernej caj
tak mobil jsem ještě nikdy neztratila
tak samo, pro ty, co maj dva mobily, jako někdo , pro ty to asi moc není
ty jídla tam vypadají pěkně, teď ještě jestli i tak chutnaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 12:35 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
polopatickovtipné vysvětlení raketoplánu, celkem zajímavý
je to větší obrázek, tak jen odkaz
http://www.kosmonautix.cz/wp-content/uploads/114-6 00x2606.jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 12:44
- Nahlásit
Maya
ale kdyz ti dojde baterka a nemas nabijecku nebo ti ho nekdo ukradne i s tastickou, tak co pak?
su zvedava, mam k tomu supr troubu na vandry a nekdy to otestuju akorat sem si omylem objednala 500g porci jidla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 12:52
- Nahlásit
cernej caj
tak to budeš mít oběd i večeři, to se hodí
ale kdyz ti dojde baterka a nemas nabijecku nebo ti ho nekdo ukradne i s tastickou, tak co pak?
potom seš v pytli se vším co nemáš synchroznizovaný někde jinde, ale jak už jsem psala, mě se tohle NESTÁVÁ
teda vybitá baterka dřívávějc se starým telefonem furt, teď už ne, protože jsem zjistila, že vzpomenout si nabít telefon jednou za tejden nebo za dva bylo pro mě nereálný, ale nabíjet ho každý den nebo obden, to už si člověk tak navykne, že nezapomene
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 12:53
- Nahlásit
doufám, že teď za trest nepřijdu o telefon
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 12:54
- Nahlásit
chjo, zejtra už zase anglina, ani se mi nechce, zase nová lektorka, ale jak jsem zjistila, procedura odhlášení z jazykových lekcí je tak náročná, že to už tam radši budu chodit furt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 12:58
- Nahlásit
Maya
ale to musis snist zaraz
oufám, že teď za trest nepřijdu o telefon
tak uvidis, treba to nebude tak zly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 13:06
- Nahlásit
cernej caj
ale to musis snist zaraz
jakože to je v jednom pytlíku?
tak se podělíš se psem kdxyž tak
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 13:08
- Nahlásit
cernej caj
koupila sem si obedy na vandry a budu to testovat
tvl to je pálka za 300g, to si raději někoho najmi, ať ti to zavaří
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 13:24
- Nahlásit
Maya
denyk
jj, mam 3 jidla a chci to vyzkouset. Prave vyhoda je, ze to strcis do pytliku, hodis k tomu kapsli atrochu vody, 10minut pockas a je to teply.
Kdybych ctela tahat zavarenou sklenici nebo konzervu, varic a esus a pak si to ohrivat, samo je to vyrazne levnejsi, ale chtela sem to proste vyzkouset, prave proto, ze by nemela byt potreba toho varice, esusu a tahani prazdne tezke sklenice/konzervy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 13:31
- Nahlásit
cernej caj
pytliku, hodis k tomu kapsli
no tak to jsem v tom odkazu nečetla.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 13:35
- Nahlásit
denyk
tak to je nejaka alternativa prave k vareni v hrnci na ohni (cemuz se chci vyhnout)
trouba na vandry
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 14:03
- Nahlásit
cernej caj
jj, v kadeřnictví je to někdy horor o nervy. Ale důležitý je, že k větší újmě nedošlo, stávají se i horší věci
Ad krátká ofina - když o ní někdo mluví - vybaví se mi Bára Štěpánová a jdou na mě z té její krátké ofinky mrákoty . Tohle by byla moje noční můra, kdyby mi to někdo provedl
Nevím, jestli jí má pořád nebo jsem jí viděla zrovna ostříhanou, ale bylo to strrrrašný..........
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 14:16
- Nahlásit
Darenka
tak nekomu to jeste slusi, me fakt nee
ale jinak mam celkove skvelej strih, to su moooc spokojena a moc se mi libi, jak mas vlasy ty (z fotek), sem to tak mela podobne posledne jen s delsi afinou, ale nedari se mi nikdy najit takova dobra fotka se strihem, abych to jen ukazala a ona me tak ostrihala a vysvetlit to moc neumim
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 14:43
- Nahlásit
cernej caj
musím se smát tomu, že se ti líbí můj střih - na všech fotkách jsem ve větru a mám na hlavě brabčí hnízdo
Nech si udělat fotku až budeš mít pocit, že takhle by to bylo vzorové a budeš jí nosit do kadeřnictví s sebou
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2015 14:46
- Nahlásit
Rada pro blbku
Koupila jsem Adéle morkové kosti. V životě jsem to nekupovala, tak vím prd.
Kousek asi 2 cm vysoký špalíček o průměru asi 5 cm jsem jí dala (syrový). Ozývaly se tak strašný zvuky skřípání a tak, že jsem po chvíli ztratila odvahu a zase jí to sebrala. Chvílema dala celý kousek do huby a bála jsem se že s udusí. Mám oprávněný strach z nějakého karambolu nebo jsem jen nebetyčně blbá?
|