Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 07:40
- Nahlásit

krásné baboletní ráno je venku. Chladno (5 stupňů), spousta rosy, sluníčko vstává, v lese klídek a pohoda. Nemít s sebou toho dementa, tak bych se báječně kochala. Takhle jsem byla jak Indián na válečné stezce - oči mám i na zadku, aby macho negro nepřepadl nějakého ranního chodce či psíka... Málokdo má pro jeho barvu a rozměry pochopení.

Krásně bylo - začala jsem dovolenou

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 08:32
- Nahlásit

u nás poránu kosa a mlhaaa
ale vypadá to, že bude hezky
Xerxová
dovolenou závidím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 09:04
- Nahlásit

birma, fajka
uzijte si trek

fifi
novyzpravy o bojovnici?

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 09:25
- Nahlásit

Xerxová
užijte si dovču, teď je stejně nej roční období.
Já se chystám ještě teď v září na 2-3dny na slovač a pak
na stejně dlouhou dobu ke kámošce do Beskyd.
A zítra jécham někam ke Kadani, v noci valíme s vábničkou do lesa, poslouchat jelení říji. To bude zážitek

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 11:17
- Nahlásit

cernej caj
novyzpravy o bojovnici?
No jasně!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 12:38
- Nahlásit

teď jsem s Petrou mluvila - Bubiška je neuvěřitelná bojovnice. Krmí ji po maličkých dávkách rozmixované dietky mnohokrát za den. A ona se zlobí - neb chce víc Chodí ven, venčí se, vrtí neustále ocáskem, nosí i hračky. Prubanová královna se zaštupovaným bříškem.

Jinak se vyplnil Petry černý sen - torze na chalupě, auto daleko a místní veterináři "už operovat nebudou - neb je devět"...
Bubice zvládla dojít do auta a dojet do Prahy - ona je totiž kouzelnice.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 12:50
- Nahlásit

Adélka dělá kuk, kde jste kdo

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 12:51
- Nahlásit

Xerxová
torze na chalupě, auto daleko a místní veterináři
chjo, tak se Bubí podruhé narodila, ještěže to dobře dopadlo
a držíme dál

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 12:53
- Nahlásit

Ten pelech byl stejně moc velkééééj papát nedali....

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 12:54
- Nahlásit

Denyk
Díky.
Fotky z 12 týdnů jsou na rajčeti - včetně těch, kdy pelech letiště byl asi neútulný a udělala z něj jednolůžko Důra jedna.

Blanka
je neskutečná. Ona má tuhý kořínek a neuvěřitelnou chuť žít. Bude určitě v pořádku. Pořád na ní myslím.

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 12:56
- Nahlásit

Áááá Denyk byla rychlejší

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:04
- Nahlásit

Darenka
Důra jedna
nebo by to chtělo ještě kámoše, aby se jí nezdál pelech veliký

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:11
- Nahlásit

Xerxová
tak to je masakr teda, tak o to vetsi nervy teda vsichni museli mit, tak supr, ze to bubi tak pekne dava tu pooperacni peci

denyk
hezkej

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:20
- Nahlásit

Darenka
z Adély roste koukám velká ničitelka pelechů
Xerxová
to je zákon schválnosti, že něco takovýho se vždcky přihodí v tu nejmíň vhodnou dobu, ještě že to zvládli

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:21
- Nahlásit

denyk
má smolíka - zmenšila si pelech, bude tam sama

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:22 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Maya
Jj, je to krakenka. Kupovala jsem ho s doporučením, že je nezničitelný
Birma měl pravdu, když mi radila ať ho nekupuju, že ho stejně zničí.......No, zkusili jsme to, no....

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:23
- Nahlásit

Oni teda dělají ty ksichty strašný.
Jako ta fotka s tím psem a pelechem rozškubaným:
Přišel jsem a náhodou explodoval, buďte rádi, že jsem naživu

Darenka
bude tam sama
byste měli dvojité štěstí

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:24
- Nahlásit

Darenka
mi radila ať ho nekupuju, že ho stejně zničí
já tu zrovna v tu dobu nebyla, Bukís měl starý polštář, byla by sranda, peří všude, ale pelech nerval, v tomhle byl fajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:26
- Nahlásit

Darenka
ti zapomeli rict, ze je neznicitelny prvnich 10minut

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Ahoj a díky za držení palců všem. Zatím to vypadá nadějně, nejvíc zničená jsem tradičně já. Bubi se tváří, že se nic neděje, žrala by jak prokopnutá, mixer už mám zavařený. Krmíme 2x ráno, pak dostane oběd, pak ve 4 hodiny, pak v šest, v půl sedmý a ještě večer jednou dlábes. Dneska mi nosila balonky , heh nikdy by mě nenapadlo, že pes, který nechtěl aportovat, tak sám od sebe čtvrtý den po operaci popadne balonek a s vrtícím párečkem na zadnici mi ho přinese. Odměnou jí ale bohužel může být akurát tak masivní podrbání - což ale myslím uvítá, vzhledem k tomu, že má celotělové prubanové šatečky a musí už jí to svědit. Stala se teď ještě víc místní celerbrítou, fšicí ji litujou a obdivujou a vona si cupitá prostorem a nic neřeší. Obdivuju ji, nechápu jak to dělá. Kdyby na sobě neměla ty šatéčky, tak prt poznáte, že s ní něco je. Před operační testy jsou neuvěřitelně krásný, při operaci prokontrolovány vaječníky a děloha /vetka chtěla rovnou i kastrovat, což jsem zamítla, pokud nebude nezbytně nutné - tedy pokud by tam opravdu nenašla veké cysty či změny/ Tak SNAD TA MOJE AKTIVISTKA NEZKLAME ANI TENTOKRÁT. Mám jen strach, abych něco nezanedbala, abych odhalila včas, že by něco nebylo v pořádku /Brtnik se směje, že jediný kdo neni v pořádku je moje makovice a mám přestat hysterčit/. Pro mě bylo hrozný když usínala (navíc ve stejný operační místnosti, jako Ešusek, ale to jsem odkopla) a potom, když mi ji druhý den přivedli. Ona byla tak ščastná, že jsem ji tam /zas za mřížema, jak v útulku/ nenechala, hýkala a já se bála, že ač přežila operaci, tak ji z toho klepne.Asi stokrát mě pokousala a když přišel Brtnik, sednul si k ní na zem, tak se přišmajchlovala a schovala mu hlavu do podpaždí. že sem skorem řvala, asi dodávat nemusím. Lucka ji chválila, jak je vzorná pacoška, že byla moc hodná............... do momentu, kdy jsme se s Luckou domluvily, že si pro ni za tři hodiny už můžu přijet. Pak se prý okamžitě postavila v kleci ke dvířkám a podávala protestní nótu. Hlasitou. Naštěstí tedy nespustila ten svůj opileckej šanson, to by asi nepřežili. Taky byla pochválená, jak je ve skvělý kondici a nasvalená, tak za to Lucku přepadla /páč Lucka byla první, kdo jí dal po operaci najíst, tak ji Bubi tetkon oblibuje./Byla jsem neskutečně šťastná, že je na tom tak krásně jak je a hrozně moc prosim někam nahoru - do prostoru, aby to tak zůstalo už nafurt. a taky prosim nahoru do prostoru, aby se zadařilo a ten přišitej žaludek se chytil a byla tak pojistka. Pojistka proti vykrvácení peněženky ovšem neni, takže........... budem tetkon chvíli špórovat, když si Bubi poříidila tak drahou garderobu .

A dostala jsem tuhle nečekanou pochvalu - šla jsem s nimi po práci ven za barák a u hřiště mě oslovila jedna paní s vnučkou s tím, že : "Mladá paní!" (to pobavilo hodně ) "já se omlouvám,ale musim vám něco říct.Víte, my na vás často koukáme takhle z okna a vy se těm psům tak krásně věnujete, cvičíte, oni vás poslouchají, hrajete si s nimii, takhle by to mělo být u všech!" Hrudní košik se mi nadmul pýchou.

Jedu podávat oběd

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 13:45
- Nahlásit

PetraK
Ona byla tak ščastná, že jsem ji tam /zas za mřížema, jak v útulku/ nenechala, hýkala a já se bála, že ač přežila operaci, tak ji z toho klepne.Asi stokrát mě pokousala a když přišel Brtnik, sednul si k ní na zem, tak se přišmajchlovala a schovala mu hlavu do podpaždí. že sem skorem řvala
a já mám slzy v očích teď...
Bude vše v pořádku, určitě prostě musí

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 14:11
- Nahlásit

Darenka
Kupovala jsem ho s doporučením, že je nezničitelný
no jo, Kim měl kdysi podobnej, dopadnul ještě hůř

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 14:13
- Nahlásit

PetraK
Jsem taky dojímací, ale v tomhle případku se na sebe nezlobím. Mám radost, že si Blaňule vede takhle dobře a že jí procvakli i všechno ostatní a je ve skvělé kondici. Ona je fakt úžasná a určitě dá i tenhle problém.
Držte se!!!
Mmch. Paní co tě sleduje z okna a oslovila tě, má dozajista pravdu a ta pýcha je na místě

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 14:15
- Nahlásit

PetraK
pozdravuj Bubici, no a Rumíčka taky samo
jak ten to nese?
tak držím palce ať už je jen a jen líp

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 17:06
- Nahlásit

Darenka
Jezusku, to je pipi nevinna.
Xerxová
Uzijte si dovolenou!
PetraK
Ech, ses koza. Stejne jak denyky z toho mam slzu v oku...
Diky za obsahlyho reporta a palce nepoustim. Blanik pica! Bojuuuj takhle uspesne i dale.
.Víte, my na vás často koukáme takhle z okna a vy se těm psům tak krásně věnujete, cvičíte, oni vás poslouchají, hrajete si s nimii, takhle by to mělo být u všech!
To je moc mily, pravem se ti kosikem pycho dme.
Mám jen strach, abych něco nezanedbala, abych odhalila včas, že by něco nebylo v pořádku /Brtnik se směje, že jediný kdo neni v pořádku je moje makovice a mám přestat hysterčit/.
Toz jista mira nejistoty je vzhledem k veku a vaznosti operace zcela samozrejma. Ovsem neverim, ze bys neco zanedbala, ze by sis neceho nevsimla. Blanicka je opravdu neuveritelna babrdlinka, posilam ji obligatni blemcos pres celou hlavu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 17:18
- Nahlásit

Xerxová
krasnou dovcu!

PetraK
tak to je super, ze i testy vsechno krasny a ze je nasvalena a zdrava a krasne se zotavuje, urcite se nebojim, ze bys ty neco zanedbala.
A taky mela pani pravdu a dmula ses spravne, to je moc krasny tohle slyset od nekoho ciziho

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 17:27
- Nahlásit

PetraK
Držím palce, myslím na Bubiše a na tebe

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 20:06
- Nahlásit

klíííd, ještě netřeba přát k dovče -
jedeme až za 24 hodin... Teď jsem školila moje rodiče (80+) v prvním kontaktu s PC. Aby mohli k cestovnímu deníku a fotkám (výjimečně jedeme se ségrou najednou). Sice synovec i naše mlaďaska se tam budou stavovat, ale ne každý den. A tak kromě telefonu zkusíme i ten noutbůček.

Nastaveno to mají na ploše - ale to najet šipečkou a "cvak" není úplně jednoduché Ale pochopili, že bát se není čeho a dá se to vypnout vždycky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 20:49
- Nahlásit

Xerxová
moje rodiče (80+) v prvním kontaktu s PC.
Ale pochopili, že bát se není čeho a dá se to vypnout vždycky...
Sikovni jsou.

Tady se mota nejaka bourka, asi mi praskne kebule. Snad nic podobnyho nechytne zdejsi slapky na treku.

Dobrou noc, spesl opet pro vsechny Esusovic, Bubitce zejmena.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2015 06:17
- Nahlásit

jdu zadělat těsto na mazance. Je tma - je už podzim.

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání