Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 11:32
- Nahlásit

birma
kdyby sis na zahradě postavila stan?

to se přiznám, že by mě asi nenapadlo, že to nejde, ale myslím, že to bude o něčem jiným, než turistický stanování, kdy se lidi opravdu dost často chovají jako hovada /viz ten debil, co s ním byl rozhovor v době max. hrozby požárů v lese,kdy tvrdil, že on je prostě ten trepmík a k tomu trempíkování, prostě ten opečenej buřtík patří...., měla jsem tisíc chutí mu upíct toho jeho buřtika/, každopádně kdyby přišli s tím, že je to zakázaný a mám stan sundat, měla bych smolikof, protože prostě JE zákaz stanování. a ten zákaz stanování je proto, že se halt lidi chovají jako hovada.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 11:34
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 11:35
- Nahlásit

PetraK
vubec nevim, koho myslis a jakej rozhovor. Ale to, ze nekdo neni kovanej turista neznamena, ze je bezohlednej a samo tady vidis, ze nekdo muze byt kovanej a bezohlednej v jednom...

Zakaz stanovani je proto, ze kdyz se nemuzou buzerovat politici co si v takovy zone postavi hotelovej resort, tak muzou buzerovat aspon lidi, ze zvaleli kus travy. Ono je nutny mit nekoho, na koho to svest a tak se to omezi tam, kde je to nejjednodussi, ze jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 11:37
- Nahlásit

birma
a legálně tam budeš provozovat pláž a yacht klub, t

No máš snad někde něco takovýho třeba u Černýho či čertova jezera?

cernej caj

tak ja si taky zaplatila za to aby me pustili to zony, ze jo...

no a to je něco co nechápu. Ne z pohledu toho, kdo si to zaplatil, protože on využil nabídky, ale toho, že je vůbec možné, aby se něco takovýho prodávalo. Pokud je zákaz, tak prostě má platit. bez výjimky.

Maya
. ale pár lidí za rok, který navíc přinesou prachy, proč ne

tjo já nevím, no- buď je nějaký důvod k tomu tu oblast uzavřít a pak to prostě uzavřu a hotovo a nebo není.

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 11:37
- Nahlásit

Maya
koukám zoohit už taky nabízí barf
taky jsem koukala, ale ještě neštudovala

PetraK
takže bude veselo! co bylo s kobylkou?
no šli jsme poslouchat jek troubí ti jeleni, že a při zpáteční cestě, jsme to vzali přes ohradník knim, abychom nemuseli rákosím. Ta kravěna nás pozorovala, když jsme chodili kolem.
Pak jsme vešli do ohrady a kravěna u nás, on vepředu, já za ním, kravěna mezi náma, potřebovala stršně žrát tu trávu tam, kde jsem byla já, že . tak na mě čekal ona popošla a začala skákat jak na parkuru, vyhazovat hnáty do vzduchu....
On jí seřval, ať přestane, na chvíli klid a pak znova, no byli jsme tam za tmy, ona mě nezná, byla jsem tam jen odpo na chvíli, když jsem je krmila mrkví...
No tak jako strach jsem už potom měla, to jej jasný, musela jsem hlavně hlídat abych ještě nespadla do nějaký ďuzny.
Je jí 14 měsíců, narodila se jeho klisně. Takže on jí zná jak svý boty, říkal jen ať jdu na stranu, aby mě nečutla, že občas trochu kraví, ale že tohle ještě nezažil, ale prý je to asi i kvůli tomu, že jsme tam lezli za tmy. No hlavně já že

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 11:41
- Nahlásit

cernej caj

nemuzou buzerovat politici co si v takovy zone postavi hotelovej resort,

tohle je věc bohužel hodně špatná, ale nemyslím, že je to takhle:

Ono je nutny mit nekoho, na koho to svest a tak se to omezi tam, kde je to nejjednodussi, ze jo.

tak muzou buzerovat aspon lidi, ze zvaleli kus travy.
jenže když ten zákaz nebude, budou všude haldy lidí, který se budou chovat jako ten mnou citovanej kretén trepmík. Protože von si toho buřitka přece vopéct musí. A pak přijede táta s mámou a dítětama a vezmou si ten megastan, tam si ho někde prdnou na loučku /bez ohledu na to co tak kvete, žije/, rozložej si piknikový sezeníčko, udělaj si tu konzervičku v ešusu /Ešus promine / a když vodjedou, bude tam krom zválený trávy bordel jak v tanku, pytlik vod polívky, tatranek, igelity a na kraji lesa hromada hajzlpapíru /a nejen jeho/. Takový hory asi nechem, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 11:46
- Nahlásit

PetraK
já nevím, no- buď je nějaký důvod k tomu tu oblast uzavřít a pak to prostě uzavřu a hotovo a nebo není
no podle mě je důvod, že prostě tisíc lidí měsíčně by to tam zplundrovalo, ale kdy tam projde stovka za rok, navíc v malých skupinkách a pod dohledem, tak je to fuk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 11:49
- Nahlásit

PetraK
ja si totiz myslim, ze v principu by ten zakaz byt vetsinou vubec nemusel na vetsine tech mist, ale ono kdyz nekdo jezdi do 1zony NP autem, pul dne ho ztama dolujou hasici a dostane pokutu 5000 a pritom ma nejakyho fakt drahyho medoura, tak to proste vubec neni o tom, ze by to asi nejak tak hrozne poskodil,ze?

Ono uzavreni oblasti slouzi spis k tomu, ze muzes vyrazne vic kontrolovat ty, kdo se tam dostanou, z cehoz pro ty, co tam chteji plyne jen opruz a pro ty, kdo se o to staraj samy vyhody... kdyby cernobylska zona byla volne pristupna, tezko by na tom rejzovali prachy, o ktery de az na prvnim miste, ze? on ten zakaz totiz neni proto, ze tam lidi nesmej, ale proto, ze volnej pohyb osob je nezadouci kvuli penezeum predevsim, ze jo...

jenže když ten zákaz nebude, budou všude haldy lidí, který se budou chovat jako ten mnou citovanej kretén trepmík.

tak to prave nebude, protoze tech lidi vyrazne vic nebude a to si nemysli, ze se ani dneska nenajdou lidi, co by tam nechodili. Ono jako tata s mamou a megastanem nepolezou nekde hodiny od auta aby se dostali do nejake prvni zony parku blbe dostupne ale skonci v nejblizsim kempu s wifi a teplou sprchou.

denyk
tak priste za svetla

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

ja si totiz myslim, ze v principu by ten zakaz byt vetsinou vubec nemusel na vetsine tech mist, ale ono kdyz nekdo jezdi do 1zony NP autem, pul dne ho ztama dolujou hasici a dostane pokutu 5000 a

ty jo čajdo, já myslím, že musel, páč pak by výrazně přibylo kreténů, kteří si tam s tím meďourem takhle taky zajedou. Toje bohužel naše lidská a hlavně česká společnost. My bez zákazů fungovat nemůžeme. Podívej - byli jsme teď v kruškách. Neuvěřitelně nádherný místo /pokud jsi koukala na fotky, je to to místo s tou kapličkou/ . Zákaz vjezdu do míst je v hodně hodně velké vzdálenosti. V podstatě ještě v civilizaci. A co? To víš že se našli jedinci, kteří to nutně museli vidět, ale byli líní si tam dojít. protože mámo, vono je to daleko, přece..... Dojeli si tam, ofotili a odjeli. Když tam ten zákaz vjezdu nebude, bude tam těch aut nepočítaně. A to místo - pak už nebude tím, čím je.
A to je fučik, my to děfče nevyřešíme. Musela by se změnit lidská podstata.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:19
- Nahlásit

PetraK
ja si myslim, ze vetsinu smrtelniku to ani nenapadne a tohle musel byt obzvlast blbec, kdyz jel nekam, kam se tim autem ani nemohl dostat. Ono by stacilo, kdyby se dali zakazy vjezdu autama a nemuseli by se pak davat uz zakazy vstupu

ja hodne moc chodim i v mistech, kde zadny zakazy nejsou, sou to pekny mista a potkavam uplne minimum lidi, jestli ony ty zakazy spis taky lidi nepritahujou tim, ze tam uvidi neco lepsiho.

Jinak samozrejme chapu, ze je to naprd, kdyz se tyhle veci porusuji, ale lepsi nez zakazy by byla osveta a vedeni. (a kde ne, ze, to sme proste porad v kruhu)
Kdyby tam nevedli silnice, aby tam ty lidi nemohli, nebo natvrdo zamceny zavory, tam tak nebude ani noha z tehto lidi, kdyz tam das jen zakaz, to nikoho nezastavi. Zamcena zavora, vystrcenej ocelovej patnik nebo kamera napojena na PCR, to uz jo.

fotky na zprijemneni poobedove casti dne

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:29
- Nahlásit

Maya
Mě to přijde v pořádku, nekontrolovanej turismus je nežádoucí, ale pár lidí za rok, který navíc přinesou prachy, proč ne
přesně, navíc ti co tam fakt chtěj, si to takhle v klidu zacáluju a nepolezou kam nemaj. Podle mě výborný řešení

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:32
- Nahlásit

PetraK
No máš snad někde něco takovýho třeba u Černýho či čertova jezera?
nemáš, ale tady to máš vedle boudy, která slouží právě k tomu, aby se tam stahovali lidi, proto to přirovnávám k tomu, že když máš někde legálně yacht klub, není třeba se rozčilovat kvůlivá jednomu plavci
buď je nějaký důvod k tomu tu oblast uzavřít a pak to prostě uzavřu a hotovo a nebo není.
on je důvod, aby tam nelezl ročně milion lidí, ale není žádnej důvod, proč by jich tam nemohla jít stovka. Prostě něco je pro to prostředí únosná zátěž a něco je už přes moc.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:42
- Nahlásit

cernej caj
fotky na zprijemneni poobedove casti dne
nádhera!
a jsem úhyl, protože víc než vysoké štíty hor a jiná exotika, se mi líbí takový to domácký "za humny"

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:48
- Nahlásit

ty woe, ona to byla cizinka
http://zpravy.idnes.cz/divka-z-fotaku-utopeneho-v- krumlove-zije-v-australii-pcx-/domaci.aspx?c=A1509 17_111912_budejovice-zpravy_khr

birma
to je hdr fotka ne?
mě se líběj jak který, někdy naše, někdy exotika, záleží na konkrétní fotce
třeba ta pověstná vlna z mlhy v Norsku nebo kde, tak je boží i přes exostiku

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:53
- Nahlásit

Maya
to je hdr fotka ne?
podle mýho jsou aspoň trochu hdr včechny ale tahle jetaková "nepřeostřená", že je to možná jen trochu prohnaný fotošopem
mě se líběj jak který, někdy naše, někdy exotika, záleží na konkrétní fotc
tak to jo, ale obecně mě málokdy uchvátěj fotky Himalájí nebo tropickejch ostrovů. Norsko mi pořád ještě přijde takový domácký - stejně jako třeba Skotsko nebo Rumunsko co měl spolužák fotky z Gruzie, tak ty mě uchvátily moc moc a moc, tam bych se skoro jednou vypravila
třeba ta pověstná vlna z mlhy v Norsku nebo kde
neznám?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:55
- Nahlásit

birma

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 12:58
- Nahlásit

birma
tak já víc inklinuju k severu, tak tropický ostrovy taky nemusím, ono asi se taky blbějc fotěj, že jsou furt stejný

birma
Člen
- Nahlásit

Maya
parádní fotka!

cernej caj
Člen
- Nahlásit

birma
to me taky, ale na me sou hory moc pusty, ale tohle...

Maya
to hrd byt muze a nemusi, to vetsinou nepoznas tak snadno az tohohle to tak necpi

birma
ono hdr je ke zvyseni rozsahu dynamickyho a s nejakym fulfrejmem netreba moc hrd

birma
posles odkaz na fotky z gruzie?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:10
- Nahlásit

cernej caj
ale tohle...
to vypadá vzadu jak podsvícená vystřihovánka
posles odkaz na fotky z gruzie?
tady

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:13
- Nahlásit

cernej caj
návody na kreslení zvířátek
http://www.i-creative.cz/2010/03/09/jak-nakreslit- psa-kocku-a-dalsi-domaci-zvirata/

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:15
- Nahlásit

koukám jsou návody na všechno i v kreslení
http://knihy.cpress.cz/jak-malovat-divoke-kone.htm l

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:19
- Nahlásit

birma
parada! cim foti?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:20
- Nahlásit

cernej caj
netušim, to ani nejsou přímo jeho fotky, ale jednoho z těch kluků, co tam spolu byli. Rozhodně až na ten domeček s lidskejma kostma, by se mi tam líbilo asi všechno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:22
- Nahlásit

birma
ja to jeste neprosla cely, ale obecne me zajima, cim to bylo foceny, abych mohla jit hned prodat fotak a koupit si kompakt

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:28
- Nahlásit

birma
bez přihlášení to nic neukazuje, kromě profilovky teda

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:50
- Nahlásit

cernej caj
obecne me zajima, cim to bylo foceny, abych mohla jit hned prodat fotak a koupit si kompakt

Maya
bez přihlášení to nic neukazuje, kromě profilovky teda
nj, tak stejně to chtěla vidět hlavně kafe a ta se evidentně přihlásila a shlédla
ale takhle nějak si to můžeš představit

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:58
- Nahlásit

jsem se pobavila (tedy až na překlad u dětských knížek)

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 13:59
- Nahlásit

birma
tak to je pěkný, on ten Kakvaz je vůbec asi celej zajímavej

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 14:01
- Nahlásit

birma
jsem se pobavila (tedy až na překlad u dětských knížek)
Věci, co mě děsí - sex, love, zombie

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání