Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:09
- Nahlásit

Chtěla jsem napsat, že máme asi vyměněnou fenku, že od soboty je nějaká až moc hodná. Ale teď se obávám jestli jí něco není. Jindy zhltne granule jako by je vdechla, teď se k nim moc nemá. Všimla jsem si, že má na pipině malinkou kapičku (jako hnis?). Dnes jedeme k vetovi - původně kvůli očkování, ale nechám jí pořádně prohlídnout jestli je v pořádku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:16
- Nahlásit

Darenka
tak snad to nebude nic vaznyho, na harani by mohla byt jeste dost mlada? (i kdyz treba barevne podivna kapka + nechutenstvi by se k nejakymu harani klidne vazat mohlo), ale urcite je lepsi, kdyz na ni mrkne vet - precejen ma ted kolik? 4 mesice?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:16 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Darenka
jestli se ti nezdá, tak neočkujte i kdyby vet nic nenašel.
A držím palce, ať je to nějaká banalita

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:17
- Nahlásit

cernej caj
a snasilovi se jeste neobtezoval volat
Achjo.

Par dnesnich pruhu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:19
- Nahlásit

Fifi
to sou skvely fotky, zadny vyvaleny nadobicko vypada jak vytahlej dorostenec, su fakt zvedava, jak bude v dospelosti, ale uz asi moc vic nevyroste?

ja doufam, ze zavolal, ale to uvidime.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:20
- Nahlásit

Fifi
ty uši je to slaďoch

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:21
- Nahlásit

Darenka
Nech ji prohlidnout, uvidite, ze snad nic vaznyho. Jinak podobny kapicky byvaji bezny, jde o juvenilniho cosik, u stenat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:22
- Nahlásit

Bubi nemá prubanový šatéčky,
bubi nemá frndu, bubi má megabalón
Rumíček nemá rozum, rumíček má místo mozku seksu kosku
Koláče má žinfarkt

tolik zprávy z domova

Ba ne, ešče nějaký zprávy. MInulý víkend dělal Rumíček zase RR - neboli Reskjů Rejndžrs. Přilítnul za mnou, že má vobjef a že musim hned s nim. No... objevil myšu před vchodem do díry. Myša byla ale divná, moc divná. A tak jsem zklamanýho Rumíčka odvelela dom a že myšu odnesu. Pak mi ale přišlo, že odnášet někoho, komu je zle a to moc zle, někam do kšá, je pěkně hnusný a vzala jsem milou myšu a dala jí do díry. Po nějaký době jsme šli zase ven na louku, Rumíček uuuutikááál a... našel milou myšu zase venku. Odvelela jsem Rumíčka opět dom a protože myša byla opravdu v posledním tažení, zkrátil Brnik její trápení. No.... a v sobotu večer při návratu z polí (kdy teda musím Rumíčka pochválit, protože se mi podařilo ho dovést k velmi spolupracujícímu zající na max. 3-4 m a když zajíc vyběhnul, tak byl Rumíček veleposlušen),no při tom návratu z těch polí teda.......... no nejni to ohař, nejni, no.... je to bordera!! Bordera převlečená za vohaře páč........ pásl myšu! normálně šel a před sebou vedl myšu! Byli hrozně komický. Voba. Šli pěkně v lajně, pomaloučku, polehoučku.... až došli po tak deseti metrech!! na konec pole a tam mu ovšem zrádná myša podle zmizela v trávě. Ten pes je hroznej komik. Stál tam, jako princ Smuténka, čuměl do tý trávy a žádal, ať to nějak vyřešim . Že mu jeho přítel tak nějak zmizel

cernej caj

Ruptura predniho zkrizeneho vazu

a sakra!! Čajdo!! To je mi fakt líto , Ferinky i vás. Aspoň, že máš vyřešenou tu klec teda, protože bez ní by to asi bylo dost blbý, podle toho co píšeš a podle toho jakej je Feri hopík.
Nechceš zkusit kvůli lepšímu hojení podávat moje oblíbené homeo? Kdybys chtěla, pak kup Arnica Montana 9 Ch a dávej pět kuliček 3x denně (cena tubičky je asi 85 káčé, takže náklad minimální). držím palce, ať jde všechno dobře. Věřím, že dovča asi mrzí, ale..........nikdy nevíš, proč co v jakou dobu je. My se s Brtnikem smějem, že nás Bubi před něčím fakt chrání, páč furt rušíme dovolený

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:26
- Nahlásit

Fifi
Par dnesnich pruhu.

pruhy maj naprosto dementní výraz!

Darenka
že máme asi vyměněnou fenku

a kruci! Co to je tady za epidemii?? Moc držím palce, ať o nic nejde a jak říká Birma - pokud se Ti nezdá, NEOČKOVAT - i kdyby vet chtěl. Lepší pár dní počkat.
Kamarádka teď dala na svůj instinkt, jela k vetovi taky proto, že fenak jak vyměněná (taky maďar,ale dospělá už),měla strach ze zánětu dělohy, nebo tak. Sono , prohlídka - nic. Ale pes divnej, druhej veterinář - kamarád zjistil zánět žaludku. Z takový tý ostrý trávy.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:29
- Nahlásit

PetraK
Rumíček nemá rozum, rumíček má místo mozku seksu kosku
chůdě majintatý
pásl myšu! normálně šel a před sebou vedl myšu!
ty kráso! u nás maj myši životnost do prvního zahlédnutí
Stál tam, jako princ Smuténka, čuměl do tý trávy a žádal, ať to nějak vyřešim . Že mu jeho přítel tak nějak zmizel
a jak jsi to vyřešila??
myslim, že by si za takový výkony zasloužil vlastní myšku domů

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:30
- Nahlásit

PetraK
normálně šel a před sebou vedl myšu!
Aby se z nej nestal kral krysar a nevodil vam do chalupy hlodavce.
pruhy maj naprosto dementní výraz!
To voni furt.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
chůdě majintatý

no jo, je, je chůdě. I tak k tomu přistupujeme. ale zatím je v podstatě zlatej. Včera ležel na pelíšku a tichounce huhlojódloval. pak dělal hřebečka normálně ržál , čekala jsem, kdy mu začne vlát hříva
Ráno jsme vzali ven žužlo balonek a tak si vypustil páru s žužlo balonkem.

ty kráso! u nás maj myši životnost do prvního zahlédnutí

no on se s nima přátelí teda nesměj to bejt bojovný myši ze zveráče (byl tam, koukal fascinovaně na terárko, myš proti němu vyrazila, on se lekl, vyskočil, bacil se makovicí vo regál a od tý doby do zveráče nechtěl chodit, páč tam maj bojový myše, co tlušou psy!! Fakt tlučou, sou nebezpečný , tak jsem teď utratila ve zveráči majlant za mlsky )

a jak jsi to vyřešila??

Zcela kynologicky. Proslovem na téma "Rume, poď domů, myša na tebe kašle, najdeš si jinou! Fakt tam prostě už neni, podivej!" Tak se sklesle plouhal domů. Aspoň že tak. Minule s tím našlým brabčáčkem,, poté, co si ho našel a přišel mi to oznámit, to vypadalo, že když jsme tam brabčouna vrátil, tak že za nimi vyšplhá nahoru do břízy do budky. Následně se pak tedy Rumajzl ubytoval pod stromem a odmítal se hnout

zasloužil vlastní myšku domů

to mu budu zrovna řikat!!

Fifi
Aby se z nej nestal kral krysar a nevodil vam do chalupy hlodavce.

no u něj by mě to neudivilo, udělá si stádo myší a bude je pást

To voni furt.

a moc dobře o tom ví, což?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:40
- Nahlásit

PetraK
tak to je skvely, ze je bubi zahojena a bez prubanu!

jinach chudak rumicek, kdyz si vemu tima a dve haravky vcera na vylete, nevedel kterou driv chudak tak rumicka lituju

a kup mu pistalku, mit psa krysare

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:45
- Nahlásit

PetraK
můžu se zeptat, proč jsi nenechala Bubinu rovnou vykastrovat, když ti to vetka nabízela?
no on se s nima přátelí
to Adam svym velmi specifickym způsobem taky. Když zařvu, tak se lekne, pustí myš a ta leckdy ještě dokáže vzít roha
Dneska se chtěl kamarádit s veverkou - málem mi vyrval rameno, blbec (kočky už zvládá trochu líp)
Proslovem na téma "Rume, poď domů, myša na tebe kašle, najdeš si jinou! Fakt tam prostě už neni, podivej!" Tak se sklesle plouhal domů.
Chudínek! Hele ale kdybys mu nějakou koupila, mohla bys mu kynologicky vysvětlovat, že má doma svojí a může si pást tu, když ta zlá a vošklivá venkovní si s nim nechce hrát

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 15:59
- Nahlásit

birma
můžu se zeptat, proč jsi nenechala Bubinu rovnou vykastrovat, když ti to vetka nabízela?

další velká rána k hojení - když mělo tělo záhul z torze - to jsem fakt nechtěla. To jednak. Druhak byla před háráním, takže prokrveno a treťjak - no prostě, když není nutnost, tak se mi do kastrace nechce. Dohoda byla, že když bude nějaký špatný nálezt na vaječnících, či děloze, pak není co řešit, ale pokud bude v pořádku, ať do toho nešahaj.

to Adam svym velmi specifickym způsobem tak

Jojo, na smetaně. nebo s šípkovou!

kdybys mu nějakou koupila,
bych klidně i jo, ale Brtnik nechce, že to už tady jednou bylo! Páč jsme měli hada, já byla poslaná sehnat mu krmení. Než jsem dojela metrem z Václaváku na Hradčanskou, byly jsme s Blážou kámošky. Nenechám sežrat kámošku, ne? Druhej den sem jela zas. Než jsem dojela dom, byli jsme s Ferdou kámoši.... potřetí už mě jet nenechali no a protože Bláža s Ferdou potřebovali ubytování, vyrobil jim Brtnik za oknem supr výběh s ložničkama a jezírkem

může si pást tu

já jen nevim, ešivá by se dalo spolehnout trvanlivě na Bubi že by pochopila, že pasení nerovná se příprava k večeři

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:00
- Nahlásit

cernej caj

a kup mu pistalku, mit psa krysare

no on už si píská tak nějak sám, na kušnu, jak mu tetkon hárá Bubi, píšťalku ani zatim nepotřebuje spíš mokrej hadr na hlavu

kdyz si vemu tima a dve haravky vcera na vylete,

áááá Timíček neměl jen tak výlet, on měl přímo erotickou tůristiku!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:03
- Nahlásit

PetraK
a to vis, takovy dve fesandy, dokonce jednu barevne kompatibilni

vecer hodim par fotek

no on už si píská tak nějak sám, a mas to, no

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:03
- Nahlásit

PetraK
když mělo tělo záhul z torze - to jsem fakt nechtěla. To jednak. Druhak byla před háráním, takže prokrveno
jj tak to chňápu
na smetaně. nebo s šípkovou!
on může prej i raw stravu
Než jsem dojela metrem z Václaváku na Hradčanskou, byly jsme s Blážou kámošky. Nenechám sežrat kámošku, ne? Druhej den sem jela zas. Než jsem dojela dom, byli jsme s Ferdou kámoši....
ešivá by se dalo spolehnout trvanlivě na Bubi
tak bys holt musela vzít myš Pepinu s Bláňou na výlet z Václaváku na Hradčanskou
ale jinak tě naprosto chápu, taky jsem nesměla krmný myši vidět. Nejhorší bylo období, kdy jsem měla Myše a potkany jako mazlíčky a k tomu kupoval Honza "krmení" pro hady a pavouky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:04
- Nahlásit

cernej caj
vecer hodim par fotek

hoď, jsem zvědavá, uvidím je ale asi až zítra, páč mě čeká maraton ve stylu venčení společné, venčení Rumíčkaté a pak šup do nemocnice za mámou. Uvařila jsem skvělou kulajdu (Brtnik našel krásnejch deset kozáků) a osmažila houbičky a mámě to moc chutnalo, takže jí dovalím další dávku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:09
- Nahlásit

birma

on může prej i raw stravu

já furt vidím tehdy Fajkýše. Jsem jí jako chtěla rozblbnout a povídám jí, Fajfko, hele hele myšička a zlobila jsem jí rukou po zemi..........mno a Fajfka stihla jedním vokem hodit pohled na mě ve stylu "Bože to je zas dement!" a druhým zaregistrovat pohyb vedle a BUM! následovala tečka košíkem a z huby už jí koukal pomalu jen vocas jako špageta Jak to tak precizně stihla zatečkovat tu myš a zároveň ji vdechnout krz košik, to nechápu

k tomu kupoval Honza "krmení"

no ne, to fakt nedokážu tuhleto! jsem naprosto nepoužitelná. I když vím, že ten had taky asi jako potřebuje jíst .

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:18
- Nahlásit

PetraK
Fajfka stihla jedním vokem hodit pohled na mě ve stylu "Bože to je zas dement!" a druhým zaregistrovat pohyb vedle a BUM! následovala tečka košíkem a z huby už jí koukal pomalu jen vocas jako špageta
je prostě dobrá!!
to fakt nedokážu tuhleto! jsem naprosto nepoužitelná
já v tomhle taky. Akorát jednou jsme v žolo rozkrmovali sovu, co tam našli vyčerpanou a špatnou a i tý jsem ty myšky radši zabíjela, než jí je nabízet živý...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:34
- Nahlásit

fajka je teda bleskurychla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:34
- Nahlásit

fajka je teda bleskurychla

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 16:56
- Nahlásit

Zdravím fšecky....

cernej caj
no jak to tak dočítám, tak Pinďa má s nohou to samý....sakra...budem muset k vetovi taky

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 17:00
- Nahlásit

PetraK
Tak jsem mooooc ráda, že to Bubi zvládla....nerada bych zas četla něco smutnýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 17:20
- Nahlásit

vlk
tak drzim palce, at ma pinda neco banalnejsiho! a co jinak smecka?

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 17:26
- Nahlásit

cernej caj
smečka v poho, akorár Amina hárá a tak je v arestě..... bojím se že to nebude nic banálnějšího páč jsem pročetla ten odkaz od Mayi a sedí to nachlup přesně....neptali jste se, kolik ta operace cca stojí ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 17:47
- Nahlásit

tak aspon uzvite, ze haraci ubytovna drzi

12 000...

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 18:06
- Nahlásit

cernej caj
12 000..

sakra to je dost....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2015 18:15
- Nahlásit

tj, levny to neni...

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání