Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 13:04
- Nahlásit

xerxova
to posledni je skvela fotka a jinak se to krasne cte a dobre, ze najtikovi uz je lip hezky ste si dovxu uzili a najt stredem pozornosti teda to musel byt zazitek pro ostatni, prekvapuje me jak se k nemu hrnuli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 14:37
- Nahlásit

v brne. du pokecat s vero a domuuu, aneb jak zvladnout 450km pod 4h a dalnice byla max pilka cesty to chce sluchatka a zavrit oci;)

fotky budou, ale mam jich malo, jen par co sem vzala kompaktem, a mozna neco z tech treningovych krajinej. nizka oblacnost, videt bylo na 10metru, nekdy I 50 takze spousra teorie a minimum praxe

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 15:11
- Nahlásit

cernej caj
mam jich malo, jen par co sem vzala kompaktem, a mozna neco z tech treningovych krajinej. nizka oblacnost, videt bylo na 10metru, nekdy I 50 takze spousra teorie a minimum praxe
to je pech

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 17:18
- Nahlásit

Kraasne bylo.

A Dydynky byla velesiskovna babka, utapala s nama vychazku bez problemu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 17:32
- Nahlásit

krásný fotky velesmečky. Křemýlek nebyla ?? Jinak ti to štěnítko hezky roste, tak souměrně, pohodově bych řekla

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 17:36
- Nahlásit

[bZdravíčko všem[/b]
Vítám výletnice i dovolenkářky.
Fifi
To byla podle fotek moc pěkná vycházka Troldíka je mi moc líto. Ta chemie je na prd. Zjistili alespoň příčinu z čeho ten problém má?
Fajka
máš skvělou neteř a to těšení na psí mimi - to úplně chápu. Je to krásný štěndo.
Vlk
to je skvělý, že je Pinďa v tak dobré kondici a je dobře, že jste se pro operaci rozhodli. Má před sebou ještě půlku života a díky novému kloubu bude bez bolestí. Držím palce.
Černej čaj
6.10. budu držet palce. Vidíš jak se muž pochlapil a všechno zařídil.
Birma
když jste s Fifi probíraly prostředky proti tahání psů, připadala jsem si, že píšete cizí řečí. Já vůbec názvy obojků,postrojí,vodítek neznám. My budeme muset s Adélou taky řešit to její tahání - co bys mi doporučila? Jde nějak popsat, jak psovi vysvětlit, že se nemá škrtit? To co jsem četla v různých knížkách se sice hezky čte, ale nějak mi to s Adélou v praxi moc nejde, když mám být upřímná. Snažím se upoutat pozornost, aby mě vnímala i jí nechám sednout a znovu vyrazíme, když se zdá, že je v pohodě, ale jen se rozejdeme, je zase jako střelená......
PatraK
Z toho co píšeš je jasný, že tenhle děj nemůžeš nijak ovlivnit i kdybys sebevíc chtěla. Je mi líto maminky a chápu tvojí beznaděj, ale dej se hlavně do pořádku ty. Sebralo tě to hodně. Ono není čemu se divit po tom, co máte za sebou s Blankou a těď s maminkou. Všechno to bylo hodně náročný pro CELOU tvojí rodinu. Proto se musíš dostat do pohody a věř, že bude líp.

Včera jsme si užily s dvojčatama Lenkou a Zdeňkou a se všema ohařkama krásný odpoledne. Lenka udělala krásný fotky. Jsou na FB, ale já to sem neumím dát, takže kdo jste na fb - jukněte.
Užijte si krásný zbytek prodlouženého víkendu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 17:38
- Nahlásit

Xerxová
Kremylek nebyl, nenavidi Bublinu dydulkovou zlatou. Ty to vynahradim zejtra.
tak souměrně, pohodově bych řekla
Do vejsky, do dylky... Je ted KO, snad jsme to neprehnali, kdyz je na atb, hodinka a pul klidny chuze. Nasi teda, cokle litali samoze vice. Neb Troldak miluje Arnosta, prej super piskaci hracka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 17:41
- Nahlásit

Darenka
Jsou na FB, ale já to sem neumím dát,
Tak treba nam je sem nekdo nasune.
Zjistili alespoň příčinu z čeho ten problém má?
Nezjistili. Zrejme oslabena imunita po ockovani, vykusovanim a drbanim si brucho podrazdil az do dermatitidy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 18:01
- Nahlásit

birma
prej jeste nikdy se mu nestalo, ze by mu ani jednou za kurz nevyslo pocasi aneb kdo mel letos neustale dest prokladanej snehem a slunko vidrl jenom z kanclu? pry me priste nikam nevemou a osnivali plany kterak se me zbavit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 18:05
- Nahlásit

az ted se mi donacetla stranka

fifi
skvele ste si teta se zlatyma tlamickama uzili a dydy je dobra, ze to zvladla s vama

darenka
tak to zni taky jako fajn vikend

pokud nebude birma rychlejsi, doma z pc to zaridim. uz cekam na bus.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 18:42
- Nahlásit

Fifi
parádní fotky! To jste si museli všichni užít

Darenka
My budeme muset s Adélou taky řešit to její tahání - co bys mi doporučila? Jde nějak popsat, jak psovi vysvětlit, že se nemá škrtit? To co jsem četla v různých knížkách se sice hezky čte, ale nějak mi to s Adélou v praxi moc nejde, když mám být upřímná. Snažím se upoutat pozornost, aby mě vnímala i jí nechám sednout a znovu vyrazíme, když se zdá, že je v pohodě, ale jen se rozejdeme, je zase jako střelená.....
Pokud tahá hodně, tak bych ji místo na obojku měla na postroji, ať si neničí krk.
Osobně bych ji asi neupoutávala, prostě bych vrostla do země a stála, dokud by se vodítko nepovolilo a přesně v tu chvíli bych se zase rozešla. Řekla bych, že se takovej prcek nevydrží moc dlouho soustředit, takže než upoutáš pozornost, posadíš jí atd. tak ona už je možná u konce svých sil Další věc spojená s tou pozorností je, že jít slušně delší dobu bude nejspíš taky nad její schopnosti.
Moc hezkej článek na tohle téma je tady

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:21
- Nahlásit

Night chtěl teď jít ještě ven - přečíst si po dvou týdnech pesemesky v sídlišti... a tak jsem vyrazila.
Nejdřív mě silně naštvala nějaká suprpejskařka. Měla malinu s ipáckým pohledem u nohy. I zavelela jsem "sedni" neb tak zvládáme setkání se psy nejlépe. Night se usadil vcelku ukázkově (je přeci jen znaven ) , paní na něj pohlédla a poptala se "pod tím širokým obojkem máte ostnáč nebo elektriku?? " Dost mě to vykolejilo... jen jsem hlesla, že to snad nemyslí vážně, že jsem všechny své dosavadní dogy zvládla vodit normálně... Na víc jsem se nezmohla. Teď bych měla keců... ale fakt v tu chvíli nic

Snad i proto mě potěšilo o chvilku později, že na mě Viktor Dostál halekal, že mám zase krásný zvíře. A vzpomněl Betku... Sdílíme lesopark, potkáváme se pravidelně. Byť jeho některé výcvikové seance nějak nechápu, tak se zdravíme a bavíme - no jako sousedi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:24
- Nahlásit

no a polovička má se mi teď vysmíval, že to je tím obojkem. Cestoval s náma celou dobu v autě pod sedadlem, ale protože mám pocit, že šíře obojku je psovi v autě když leží nepohodlná, tak celé Španělsko prochodil Night se starým úzkým popruhem po Betce... No a teď jsem mu konečně zase nandala hezký široký... a mám to .D

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:29
- Nahlásit

Xerxová
paní na něj pohlédla a poptala se "pod tím širokým obojkem máte ostnáč nebo elektriku?? "
jak jsou ti lidi zblblí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:35
- Nahlásit

Xerxová
nojo, to bude urcite tim sirokym obojkem, na uzkym by te neposlouchal

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:43
- Nahlásit

cernej caj
ono pod úzkej to úpně neschováš a krytů pro pokrytce je teď v nabídce dost a dost...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:45
- Nahlásit

Xerxová
no koukám teda, že asi díky dost negativní publicitě už lidi tyhle věci schovávaj pod široký obojky, to by mě nikdy nenapadlo
a jako vykolejil by mě takovejhle dotaz taky dost
Fifi
krásný fotky, super smečka
my byli s Dorinem na houbách a ani houba, pokud ted napočítám asi 3 prašivky a jeden obrostelj pařez, evidentně u nás nerostou, ale tak jsme se hezky prošli, v lese ani nefoukalo, tak paráda
cernej caj
to máš teda pech, příště jak se přihlásíš na kurz, tak ho projistotu rovnou zrušej

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:50
- Nahlásit

super fotka tohle by u nás neprošlo

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:51
- Nahlásit

kdybyste se chtěli podívat na naše dnešní snažení - chůze u nohy bokem a couvání u nohy

Maya
dobrá fotka!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:53
- Nahlásit

Maya

birma
sikovny ste!

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:53
- Nahlásit

birma
Díky za ten článek. Bude to běh na dlouhou trať, ale musíme vytrvat.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:58
- Nahlásit

Darenka
Bude to běh na dlouhou trať, ale musíme vytrvat.
Čím důslednější budete, tím rychleji to bude za vámi
když se to naučil Adam, tak se to podle mě naučí každej pes My už máme problém jenom na čundrech v tahacím postroji, kde mi nejde mu vysvětlit, že když jde někdo před náma, tak to nemusíme nutně brát sprintem a obzvlášť ne, když jdem dolů z nějakého šíleného krpálu ale to už je spíš poslušnostní problém, než běžná vycházková chůze na vodítku

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 19:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
Hlásim že Adelajde má dojitého dalšího MIDa a i když šla jen jako náš doprovod a bez psa tak sklidila velký ovace a dostala i medailu a ceny za statečnost...

no bez psa....vlastně měla sebou skoro Blondýnku

trasa byla krásná, počásky vyšlo, jelítečko příjemně uťapané,Aduš nadšená..prostě paráda
zbytek fotek na rajčeti ..

Fifi

skvělá smečka to muselo bejt hemžení

Xerxová

Byť jeho některé výcvikové seance nějak nechápu, tak se zdravíme a bavíme - no jako sousedi
no to já taky ne-e

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:00
- Nahlásit

cestoval s tímhle obojkem

s sebou jel i stahovák klasický (kdyby to ve městech nešlo) a ten široký obojek. Vodítka dvě a navíc stopovačka do národních parků (kozorohů a koní a dobytka mají opravdu hodně) - vybavení měl plnou tašku (hlavně prostěradel, dek, ručníčků na tlamu)

se stopkou v El Torcalu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:04
- Nahlásit

fajka neteřka je fajn. A opakuju se - ty jsi fajn teta. Jelito je šikovné

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:07
- Nahlásit

Fajka
Povedlo se vám to, musel to být pěkný výlet. Krásná a šikovná neteřinka, statečný Jelítko s cvaklou paničkou a tetou
Xerxová
Krásný fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:09
- Nahlásit

Fajka
a tak to jsou pořadatelé skvělí, že dokážou takhle povzbudit cenama a medailí
neteřince gratuluju, se mi zdá, že ta za chvíli bude longy i běhat
Xerxová
to je teda úplně neviditelnej obojek, má mít nějakej barevnej ne?
v těch skalách bych se asi přerazila

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:09
- Nahlásit

Xerxová

se stopkou v El Torcalu
tyjoto jsou kráááásnýý skály !!

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:10
- Nahlásit

birma
pěkný video, já teda k zařazování k noze učím obcházením, to je nějaká novinka toto zacouvání?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:14
- Nahlásit

Darenka
s cvaklou paničkou a tetou

Maya
tak to jsou pořadatelé skvělí, že dokážou takhle povzbudit cenama a medailí

jo jo to mě udělalo fakt radost a Aduš byla přešťastná

neteřince gratuluju, se mi zdá, že ta za chvíli bude longy i běhat
no jako asi jo bo je čím dál lepší..vzhledem k tomu náročnýmu terénu, a bez tahače (všechny kopce si musela vydupat sama) ..a jako poslední jsme nebyly + ta odměna od pořadatelů... to jí strašně nakoplo když jsme došly tak se ptala na další akci a byla děsně smutná že až najaře

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání