| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:32
- Nahlásit
Maya
taky už netrpělivě čekám na tu Rumíčkoj pubertu a von furt nic!!
no a nebo jsem si taky v tom fofru nestačila všimnout?? : ne ba ne, on je opravdu moc moc hodnej. Takovej pupík malinkatej. kDyž to srovnám s Ešusem, tak ten fakt uměl zvednout "fakáč", jako že tam ten vzdor byl.
Darenka
Nějaké doporučení by nebylo?
no já si právě vystačila s těma krabicema, možno vystlat papírama, plus špalíček dřeva, šišky, určitě by se dala pouižít nějaká ta plnící-bezpečná hračka.
Fifi
Vdecny jsou i kusy staryho koberce, ty para po vlaknech.
tady bych se bála, musí mít člově jistotu, že to nesežere.
. A krade fusky, spinavy, cim smrdutejsi, tim lepsi, odnese si na hromadku a kocha se
malej statkář mamonář
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:38
- Nahlásit
PetraK
tady bych se bála, musí mít člově jistotu, že to nesežere.
Vsak, to je potreba predem vyzkouset, kazdej pes jina ves. Troldas by zase zral sisky, to mam ozkouseny, blil pak siskoidni supiny. Kus dreva je fajnej, jen kdyz je tvrdy, tak ho to nezajima az tak, kdyz je mekky, mam strach z trisek, ktery opet pozira. Jeste me napadaji PET lahve, jakoze napad, ne ze napadaji. Ty si nejen stenata rady zvejkaj, ovsem opet je nutny zjistit, jestli uzvejkany kousky nezerou. Kremylek nedavno mel v bobku pulku sezvejkanyho vicka, ale u ni to je normal.
malej statkář mamonář
Je shanclivej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:47
- Nahlásit
Fifi
Vsak, to je potreba predem vyzkouset, kazdej pes jina ves.
jojo, já to psala pro Darenku, protože tohle jí nemusí napadnout.
Jeste me napadaji PET lahve, jakoze
tam jsem taky hysterik protože když je pes demolišn dog a požírač, tak je to vražedná kombinace
zjistit, jestli uzvejkany kousky nezerou.
přesně, přesně.
Je shanclivej.
tak víš co, majetek se hodí vždycky. heh, se tu tlemím, když si ho představím, statkáře malýho, jak si to nakupí a pak si to tak obdivuje, co všechno má, brouček hovnívál
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:52
- Nahlásit
PetraK
jak si to nakupí a pak si to tak obdivuje, co všechno má
Si to popsala uplne presne. Si to ruzne prehazuje, pohazuje, prekupuje, vali se v nakradareny hromadce... A pak je straaaslive nestasten, kdyz mu jeho kupicku rozeberu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 15:57
- Nahlásit
Fifi
Si to ruzne prehazuje, pohazuje, prekupuje, vali se v nakradareny hromadce...
co von byl v předchozím životě? Asi svěrač nějakej,co?
kdyz mu jeho kupicku rozeberu.
no tak ale jako promiň!! si hnusná!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 17:50
- Nahlásit
ufff - přinesla jsem si práci i domů (doba žádostí, zápisů, podpisů...) , zítra imatrikulace... a od čtvrtka normální výuka. Nějak jsem se nestihla ani po dovolené nadechnout - byl to takový ostrý start v procesu pracovním
Psisko řádí, chce na procházku - ale má smolíka. Až doúřaduju...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 18:26
- Nahlásit
Adámek včera při nácviku skokové techniky
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 20:21
- Nahlásit
FifiPetraK
Díky, vyzkoušíme jí dát nějaké předměty pro likvidaci - napřed pod dohledem. Ona je velmi záživná, tak se bojím, aby něco nesežrala.
Birma
jste moc šikovní, to je super fotka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 20:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
Uplnej Farlap.
Darenka
vyzkoušíme jí dát nějaké předměty pro likvidaci - napřed pod dohledem.
Ano, to je treba, dohlizet. Ale primerene, nezacit treba hned panikarit a rvat ji neco z huby, o to vic by si to pak chtela treba zuzlit a pozirat. Staci sledovat jednim okem, kdyz se ti neco nebude zdat, privolas ji a provedete tu vasi znamou vymennou hru. Ja jsem v tomhle taky divna, nas povel zni "Troldiku, nepapej to" a on prijde, flusne hnus. Nebo prijde s hnusem a pote flusne.
EDIT - beru zpet svou radu s kusem koberce, coby hracku pro stene bez dohledu. Prave se trouba zamotal do rozparanych vlaken kobercovych, jak jsem chcip, tak se nudi a pracuje. Nemit ho na ocich, spatne by to dopadlo. Omotalo se mu to kolem tlapky a jen jemne kolem krku, bejt tu sam, tak se obesil na vlastnim tele. Fuj, blbej napad. Zaroven prvni takova zkusenost, za x let myho zivota se psama.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2015 22:11
- Nahlásit
fičí
tak super že se lnic nestalo. ono i na sežrání by to bylo např aneb spodarozriutka finta (snad se tesi dobrému zdravi). (mam novější telefon kterém si slova i háčky do mysli za Mé. Všechny tyhle háčky mi tam svina dva sama ještě bude sranda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 06:22
- Nahlásit
s tvými zápisky je vždycky sranda
Vyrážím do školy, Pepa už odjel a tak musím pěšky, abych dnešní talárové imatrikulační šílenství stihla v pohodě. Sice je až od devíti, ale ještě jsem nesáhla na oprášení toho, co jim vlastně budu říkat... Holt bude improvizace
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 07:08
- Nahlásit
cernej caj
novější telefon?..to je otrava, to už se tolik nepobavíme
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 07:10
- Nahlásit
Fifi
jejda, ještě že jsi byla u akce. Troldík je pěkný éro, ale myslím, že naše Adéla by to ještě nějak vyšperkovala a dala tomu korunu.
A co křipajzna - už je dnes trošku líp?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 07:19
- Nahlásit
Fifi
promin za to jmeno
Darenka
vis, ja napsala "novej telefon" a telefon z toho sam udelal novější telefon aneb se podivej, co udelal sam od sebe z "fifi"
ale uz sem zjistila, kde se to da vypnout tak uz si snad sam domyslet a pretvaret moje slova nebude hlavne jak mi pod rukama dodelaval hacky a menil slova, kdyz se mu moje nelibilo
co moribundusy, doufam, ze uz je pomalu vyhanite my vcera byli s klukama z prace v lanaci, prekazky asi 10 metru nad zemi. Na prvni sem vylezla po sloupu k prekazce a pak se nechala spustit dolu (a taky sem se seredne prastila o kovovy stupy do toho bolavyho kolena primo do ty poskozeny casti ) a vzhledem k mymu strachu z vysek sem nakonec teda jednu prekazku zvladla i do pulky a jinak sem teda nechala lizt hlavne kolegu, co je evidentne z opice, aby si toho uzil maximalne, me stacilo vubec vylezt na zacatek prekazky
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 07:33
- Nahlásit
URL
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 07:34
- Nahlásit
Aha, tak zase prd. Dostala jsem na rajče fotky z toho ohařího odpoledne a zkusila dát jednu. Je tak nepatrná, že je stejně na ní prd vidět.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 07:52
- Nahlásit
Darenka
ALE podarilo se ti ji sem dat trochu cviku a budes zkusenej vkladac fotek
a mrk na mail
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:07
- Nahlásit
cernej caj
měla sis tu nápovědu nechat zapnutou, by to byla snad ještě větší sranda než ty překlepy
fotka pěkná, samý ohařisko
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:12
- Nahlásit
Maya
Jo fotka se povedla, Lenka je šikovná ale to víš, není to nic pro milovnice chundelatých psíků, kterým nejsou vidět ty blejskavý detaily v pozadí
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:13
- Nahlásit
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:16
- Nahlásit
Stejně to dělám blbě, fotka nejde zvětšit. Každý den probíhá seznamování Adélky s Eliškou. Adélka je v pohodě, ale na Elišku bych si nevsadila, tak zatím jen takhle pod dozorem. Ochotně si prolézají vzájemně pelechy, kradou si hračky, ale když je jedna puštěná, druhou raděj přidržuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:18
- Nahlásit
Darenka
sikovna
jinak vetsina tech fotek je fakt v pohode, pokud to neni zrovna kulevalos
musis ne na ten malej nahled ale na tu velkou rozkliklou fotku
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:19
- Nahlásit
Další zkouška - omlouvám se tou zaprasuju.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:23
- Nahlásit
Darenka
a to uz je vostra, na 1*
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:26
- Nahlásit
Teď si to musím zapamatovat jak jsem to dělala
A už nebudu otravovat
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:28
- Nahlásit
cernej caj
Lenka má pěknej foťák a je moc šikovná. Chodí fotit i pro pomocné tlapky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:32
- Nahlásit
Darenka
tak to je supr, kdyz je to nejen konicek, ale sou videt i nejaky vysledky a clovek to zuzitkuje jinak
a teda vypada adelka uz ze je velikaaaaanska, z ty hromadny fotky sem si musela prekontrolovat obojek, ze je to fakt ona
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:34
- Nahlásit
Darenka
ale jen dávej fotky, když už ti to jde
akorát teda koukám jak Xerxová obojek barva k barvě, já kupuju takový pěkně barevný a je mi to na prt a vy s hladkosrsťákama žádnou parádu neděláte
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:37
- Nahlásit
Maya
ty tvoje krásný obojky se utopí v záplavě chlupů, co ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2015 08:42
- Nahlásit
Darenka
no právě a Adélka může dělat takovou parádu a co má? na zrzavejch chlupech oranžovej obojek
|