| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 13:39
- Nahlásit
Xerxová
tak já jsem prvních pár dní dělala vždycky takhle jen schovávačku v baráku a na zahradě, prostě aby mi štěně nedělalo furt ocásek, ale já taky nikdy s tím výraznej problém neměla a po tejdnu nebo dvou byli doma sami celý den
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 13:54
- Nahlásit
řešení mě fakt nenapadlo
https://www.stream.cz/hlavolamy/10006626-domecek-s -panackem-zadani#nejnovejsi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 14:08 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
tak to je husty, to me napada jen nakreslit a pak umazat a ted du na vyreseni
edit: hustyyyyy
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 14:36
- Nahlásit
cernej caj
tak to je husty, to me napada jen nakreslit a pak umazat
to jsou takovy ty jejich chytry hlavolamy ze zakladky normalni clovek spoleha na serioznost reseni ze jo?
protoze pokud se nebavime seriozne tak je spravnej napad treba i tvy umazani nebo proste na chvili ten tah vedu vzduchem, to tam taky neni nikde zakazany ...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 14:37
- Nahlásit
a vůbec, kde je paní Aušusová?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 14:39
- Nahlásit
zbrnd myslím, že jí bylo krušně v Kruškách a teď se z toho rekreuje v rekreačním objektu Alespoň mívali vždy dva týdny - jeden v horách a druhý na chalupě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 14:42
- Nahlásit
zbrnd
tah vedu vzduchem ale to me taky napadlo jakoze "malovat ve vzduchu" ale to me bylo jasny hned, ze to neni to co mysleli. holt uz mame nekteri zkostnately mysleni a nejsme kreativni.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 14:47 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
cernej caj
jaky je rozdil mezi vlozenim jinyho papiru, prelozenim rohu, tahem vzduchem ci odmazanim? podle me vubec zadny, vsechnoi se to da oznacit jako vý*eb
nebo v cem je to jejich reseni lepsi nez ta nase?
navic oni zjevne podvadeli-ten sklad na tom papiru zazracne mizi kdyz princezna zveda haksně ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 15:11
- Nahlásit
zbrnd
cernej caj
já teda nevím, ale namalovat jedním tahem mě připadá jasný, že během toho tahu nezvedneš tužku z papíru, takže gumování i tak vzduchem mi připadá mimo zadání na rozdíl od jejich řešení
ale každej to asi vnímá jinak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 15:35
- Nahlásit
maya
jenze je otazka zda vlozeni inyho papiru neni stejnej vojeb I kdyz tedaprincipirlne to je nrjlrpsi"jeden tah" a podle obrazku sem vedela ze nejak napojili ruku a ten tvar (pac to tam je poznat ze to je z jedne cary) ale tohle me fakt nrnapadlo. to gumovani bylo spis jediny, co me napadlo ale neriksm, se spravne. je to proste zajimavy jak se to da jednoduse prizpusobit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 15:37
- Nahlásit
cernej caj
asi je to test, kdo má inovativní myšlení, já teda ne, mě nenapadlo nic
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 15:44
- Nahlásit
Koukam, ze ste uz asi total uvareny, debata o panackovi s domeckem me pobavila. Definujte si pojmy, jinak to spatne dopadne! Aneb, co je "jeden tah"?
Troldas vas pozdravuje, prej ma jit tropicky pocasi do prd.le uz.
Darenka
Jejej, prehrati, to je hned. Tak se vic hlidej!
vrátila jsem se a za pár minut už byla v ložnici zpátky. Už jsem neměla sílu, tak tam zůstala. I když chtěla do postele, tak jsme jí tam nevzali, spala na zemi.
A zvladli jste to, nezaslapnuli ji.
Uceni "samoty" - jak pisou ostatni, klidne uz ted. Holky ti to tu uz vlastne popsaly.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 15:52
- Nahlásit
Fifi ta tvoje hyenka má úžasnou barvu. Jsem na ty žíhaňáky ujetá Pojedeme se za 14 dní podívat na klubovku - nevystavujeme, jen se kocháme - má tam být přes dvěstě doguší...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 15:55
- Nahlásit
Xerxová
tvoje hyenka má úžasnou barvu
A straasne nevinnej kukuc.
Pojedeme se za 14 dní podívat na klubovku - nevystavujeme, jen se kocháme - má tam být přes dvěstě doguší...
Ty jo, to bude nakemrovano. Snad nebude takovej hic. Kde to mate?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 15:58
- Nahlásit
Fifi letos poprvé v Plzni na Bolevci. Je to dvaadvacátého, snad už ta vedra budou pryč.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 16:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bábofka souhlasí s pruhatým troldou..je krize...už i špic leze do vody a koupe se !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 16:07
- Nahlásit
Fajka
.je krize...už i špic leze do vody a koupe se !
No tak to je fakt uz zle!
Btw, namocena vypada dost legracne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 16:09
- Nahlásit
Fifi
Btw, namocena vypada dost legracne
nemáš pravdu!! vypadá totiž naprosto hnusně !
ale výhoda u ní je že během půl hoďky je zní zase todle
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 16:15
- Nahlásit
Fajka ta tvoje babuša akití je stále moc hezká holka. Vůbec na svůj věk nevypadá. A neteřku máš taky hezkou - aby nežárlila, že chválím jen čubinu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 16:18
- Nahlásit
Trošku zpětne dočítám a gratuluju Darenka
ke štěnítku ! se těším na fotky
jinak k tomu stýskání v noci..moje první psisko bylo taky smutné lítostivé a proplakalo první noci a pak nás napadlo dát mu do papírové krabice plyšové hračky větší velikosti tak že v bedně skoro nezbývalo místo, on se mezi ně zavrtal..měl pocit že to jsou bráchové a ségry...a bylo po bračení a spal celou noc..a postupně jak rostl tak plyšáky ničil a demoloval až nakonec zbyl v krabici sám a to už dávno neplakal a byl zvykej spinkat sám...
Třeba by to pomohlo i té vaší feňulce ...za zkoušku nic nedáte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 16:22
- Nahlásit
Xerxová
tvoje babuša akití je stále moc hezká holka. Vůbec na svůj věk nevypadá
kujeeem včera zrovna nám jedna paní povídala jakého máme krásného psího dorostence ...a ukazovala na Fajuš.. A neteřinka se smála a říkala jo jo dorostenka naše desetiletá
paní jako nechápala ...
A neteřku máš taky hezkou - aby nežárlila, že chválím jen čubinu
kujuuu a vyřídím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 16:29
- Nahlásit
cernej caj
nouzovy spacak neni to ten izotermickej pytel?
ne-e ten můj vypadá jináč...
já mám totok:
http://www.bergsport.sk/sk/elektronicky-obchod/pro dukt/zachranny-bivakovaci-vak-medical-kits-sol-biv vy/4663
birma
ty profifotky Adama vypadají luxusně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 17:23
- Nahlásit
Fifi
tlamicka odpuchla
Fajka
jak je mokra a slusi jim to holkam spolu moc, jakoze mas dve dorostenky? ale jo, na fajusce neni nic poznat
a myslis, ze to sou rozdilny veci nebo je to teoreticky to samy?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 17:45
- Nahlásit
Fajka
že jsem tak smělá, jak to vypadáááá? já vim, je teprvá pondělí ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 18:04
- Nahlásit
Janiii
co stenitka, uz se rozutikaji do novyho nebo jak dlouho je jeste budete mit?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 18:27
- Nahlásit
Janiii
Tak uz jsou sprateckove z domu? Krome Cacorky, samoze.
Dumala jsem, co k jidlu. Mela jsem chut na polevku, ale predstava cehokoliv vrouciho mi jen a jen pritizila. Zvitezila porkova, az vystydne, prezeru se!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 18:56
- Nahlásit
tady na severu dneska na odpoledne slibovali srážky. Někde i nějaké byly, ale většina odešla do Polska... sem ani slibované ochlazení nedorazilo - stále máme nad třicet...
Fifi pórkovku jsme měli včera... dneska špagety s masem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 19:24
- Nahlásit
Xerxová
Vidis, spagaty jsou dobrej napad. Ja prezivala druhej den jen na chlazenym sopaku, kterej se uz prejedl.
na odpoledne slibovali srážky
Smutne jsem sledovala na radaru, jak se to kolem nas rozpada. A u vas taky. Opravdu mi z toho uz brzo hrabne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 19:25
- Nahlásit
Fifi
Xerxová
jj to pocasi je priserny
ja si dala dneska zeleninovej salat s uzenym lososem a byla to mnamka a doma domaci zmrzku. Byl u nas taky strechar tak su zvedava, na ten odhad. Premyslim, jestli mam cekat na odhad nebo si hodit masli rovnou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2015 19:25
- Nahlásit
Fajka
neteř vypadá strašně sympaticky
Ešuska tuším říkala něco v tom smyslu, že bude ještě tenhle týden daleko předaleko (Beskydy nebo Krušky možná)
Xerxová
u nás spadlo pár kapek a jen to zasyčelo
|