Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
HaZa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 20:51
- Nahlásit

DarenkaUdělala jsem si něco s obrazovou na ntb. Hrozně se to zmenšilo. Jdu zkoušet co s tím.
zkus CTRL + kolečko na myši

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 21:22
- Nahlásit

Maya
jakože myslíš, že uzený může bejt zkažený? to by snad bylo cejtit ne po uzeným, ale jinak?
Ano, suseny uzeny ucha a dalsi psi pamlsky v igelitu zataveny, nikdy vice. Cuby z toho mely kdysi srackoblitku tak straslivou, vypadalo to, ze blijou hovna. Dostala jsem od znamy, ja sama to nekupuju. Nesmrdelo to, nebylo to oslizly, ale dusledky byly priserny. A myslim, ze snad i u Brutice?? ci u nekoho zdejsiho meli psove velky problemy, az priotraveni.
Xerxová
Jen pro zajímavost - já zase vždycky granule podávala suché - jen ať to chroupaj... Co člověk, to zkušenost a názor... Já suché, Maya čerstvě zalité, Fifi rozmočené A vyber si
Jo no. Ja granule jen obcas podam, treba na tabore. A snazim se je namocit predem. Protoze i tak je to mnozstvi vody, co pak cokle vylemtaji, dost udesny, v porovnani s krmeni masem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 05:12
- Nahlásit

Krásný den přeji,
prosím, nemáte někdo tip na svatební - závěrečnou písničku? Měla by být veselá, pozitivní, tématická, česká, klidně dost trhlá.
Skvělé (ne nutné) by byly Tři sestry (ne Tchyně z Bechyně), Kabát, Mládek (ne Svatební holínky, ne ta druhá s tím "nevěstu tak stáhli až se dusí"), Plíhal, Nohavica, Uhlíř. Nemusí být korektní, rodiče jsou zvyklí (ode mě) na ledacos.
Mám jednu v předvýběru, ale není to úplně to vončo.
Ta první - pochod bude určitě "Pojď Járo do chomoutu" tak něco v podobném stylu.
Díky moc

Hele a chápete, jak si může má drahá polovička myslet, že mi jako usnadnila život tím, že mi sem na dva dny přiveze svoje drahé rodiče se kterýma si nemám vůbec co říct?
Páč s tímhle aspektem rodinného života nejsem moc srovnaná, tak jsem si říkala, že to ale jako taky musím dát najevo, ne se tím jen užírat, páč to je cesta do pekel. Tak mu říkám, že jako chápu, že nám hlídají barák a když potřebuju, tak občas i pohlídají děti a jsem za to opravdu vděčná, chápu, že mají právo sem přijet (tak často nejezdí) a návštěvu přežiju, ale že doufám, že si Michal nemyslí, že mi tím nějak pomáhá. No nepochopil, zeptal se, jestli je má odvolat.
Jak se tohle dá vysvětlit?

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:05
- Nahlásit

kachna_
Já nejsem moc písničková, tak neporadím. Možná si vzpomínám na Tučnýho "když si báječnou ženskou bere báječnej chlap", víc fakt nedám. Já rádio skoro neposlouchám.
Když už rodiče pozval, asi s tím nemá smysl se nasírat. Máš i tak dost jiných organizačních starostí. Ale poškádlit bys ho mohla tím, že by tě vlastně jako nevěstu neměl při předsvatebních přípravách vidět a že se někam zdekuješ a on si přijede požádat o tvou ruku. Jenom ta představa, že bys mu tam nechala děti, příbuzenstvo a všechno ostatní na krku - asi by se pěkně orosil
Jinak moc držím palce ať se ti ten den s velkým D pěkně povede a užijete si ho. Doufám, že máš dost kamarádek, které ti se vším pomůžou a o svatebčany se postarají. Garden párty je to nejlepší rozhodnutí, jen bys nesměla mít potřebu v ten den všechno organizovat a s něčím pomáhat, jinak si to neužiješ.
A mohlo by to skončit nevěstou na útěku Já totiž takový prdlouš jsem a byla bych schopná ještě mít potřebu i svatebčany obsluhovat (i když to není moje profese ani náhodou)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:16
- Nahlásit

kachna
a ja bych zas mela jiny pisnicky v hlave asi ale zkusim neco mrknout.

ps poslslas na msil tu ufikavaci? dneska ti ji muzu ufiknout vecer, jinak az o vikendu.

co me napada je dost trhly od poletime,(lokomotiva) ale zas nevim jestli splnuje oststni a asi by se ti nelibila. pak se zkusim zamyslet, v jihlave mam celou svoji sbirku tak se ji zkusim o vikendu trochu probrat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Darenka
oni přijedou dnes a odjedou zítra. Prý mi "pomůžou", půjdou někam s dětmi. Chci to vidět. To znamená, že budou čekat plný servis s jídlem, svačinama. Michal bude v pátek v práci. Mně je jasný, že na to nahlížim negativně a tím si to komplikuju a zhoršuju tím svým přístupem, fakt se na tom snažím pracovat, ale prostě mi to nejde nejde nejde nejde .
Jediná pozitivní věc je, že si možná (edit. ne možná, ale určitě) otrhají tu slívu, co u nás nikdo nejí
Příjezd a "pomoc" před svatbou jsem už oběma rodičům zamítla. Myslím, že bohatě stačí, že tu Michalovi rodiče budou do neděle.

Potřebu cokoliv organizovat nemám,

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:39 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

kachna_
co třeba tahle?
https://www.youtube.com/watch?v=WSzF6oO8ucw
já bych to bral, ale nikdo se se mnou nechce oženit, možná libulienka, ještě uvidíme

no a nebo klasiku
https://www.youtube.com/watch?v=m_4TWTQn66M
https://www.youtube.com/watch?v=pAVs9MJPTg0

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:44
- Nahlásit

kachna někdy časem v klidu (mimo všechny termíny návštěv - tedy ne při, těsně před či po) si s Michalem promluv. V klidu,aby tě pochopil a věděl, na čem je. Chyba je určitě v komunikaci - ale prostě je to tak, že k Michalovi rodiče patří. Přizpůsobit se musíte snažit všichni... neb jestli něco je fajn, tak fungující rodina. Pro tebe je blbý fakt, že ve stáří se přizpůsobuje podstatně hůř...
Nejlépe prarodiče "ohýbají" děti... takže můžeš "lehce" směrovat holky... a ony už si s dědou a babičkou poradí....

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

zbrnd
co třeba tahle?
aha a neměla by se týkat smrti, od Olympiků mám ráda "želvu"
Darenka
No Tučnýho by Michal bral všema deseti, já jí ráda nemám.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:55
- Nahlásit

kachna_
už to mám
https://www.youtube.com/watch?v=toEu3iF6Auo

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:56
- Nahlásit

kachna_
Nejlíp znám Nohavicu. Od něj mě napadá Neodolatelná,Mařenka (ale ta fakt neni veselá).
Já na svatbě určitě jednou chci Bude mi lehká zem, ale to taky neni pro většinu lidí moc pozitivní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 07:23
- Nahlásit

kachna_
ja to chapu, no, ze ti to tak neprijde, tak ale aspon s tou slivkou to je dobry

poletime, lokomotiva
https://www.youtube.com/watch?v=GWpl-RwmznY

"svatebni" od nohavici je klasika
https://www.youtube.com/watch?v=LI7CXrjdeL4

pohadka, plihal
https://www.youtube.com/watch?v=vo-UZWjFdS0&list=P L2883D9038D0C4D6D

zbrnd
tak hlavne jich asi potrebujes vic, jestli je chces taky vrazdit ve velkym

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 08:02
- Nahlásit

cernej caj
na jednu svadbu stačý jen jedna

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 08:50
- Nahlásit

Xerxová
cernej caj
nojono, budu na tom muset pracovat (taky si všimněte, že tchyni z bechyně jsem zamítla )
cernej caj
pohádku mám ráda. Škoda že nemá Michal rád "milá Lízo, milá Lízo", tu bych taky brala
zbrnd
už to mám
ta je ale boží , tu já bych i brala, nevím jak Michal.

Hele, alergici, Zyrtec se

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 08:52
- Nahlásit

birma
ono hlavne v tomhle je tezky, ze 100 lidi, 100 nazoru na to, jaka ma byt svatebni pisen, no... my meli s muzem okamzite jasno na nastup a pak sme to nechali na kapele, co zahrali.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 08:53
- Nahlásit

kachna_
tak jestli se ta kachni bude libit michalovi tak se vsadim, ze to by zbrnd necekal

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 10:27 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

kachna_

kachno, ty se svatbíš? tak gratulace

birma
Já na svatbě určitě jednou chci Bude mi lehká zem, ale to taky neni pro většinu lidí moc pozitivní.

já bych byla drsnější
https://www.youtube.com/watch?v=3xVa0LwKjpY

ale já můžu, já se vdávat nebudu

a s menší nepřijatelností tuhle
https://www.youtube.com/watch?v=-xt9Do7tYVU

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 10:46
- Nahlásit

Vero birma
su asi divna, ale hapka mi hudebne fakt vubec nic nerika, tu lehkou zem sem si musela najit, ani mi nedoslo co to je. Ja bych teda chtela neco, co se mi aspon libi

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 10:53
- Nahlásit

R.I.P.

Uz ji nebudu nikdy hlidat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 10:56
- Nahlásit

Fifi

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 10:58
- Nahlásit

Fifi
R.I.P.
bojovnice neuvěřitelná

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 11:24
- Nahlásit

Fifi ach jo - tak bábrdlinka jezofíková už není... Tahle dlouhotrvající vedra nesvědčí nikomu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 11:27
- Nahlásit

Xerxová
Tahle dlouhotrvající vedra nesvědčí nikomu...
Nenavidim tohle pocasi.
Jsem z toho furt v soku, vcera jsem trpaslici videla a byla uplne v pohode. A dneska bac ho. Asi srdicko.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 11:28
- Nahlásit

Fifi
To je mi líto R.I.P. holčičko

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 12:12
- Nahlásit

Fifi a není to náhodou hezký konec ?? A bác ho ??

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 13:51
- Nahlásit

Fifi

to mě mrzí...

cernej caj

su asi divna, ale hapka mi hudebne fakt vubec nic nerika,

proč bys byla divná? každej má jinej vkus, jinak by to byla dost nuda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 13:52
- Nahlásit

Vero
jj ale prijde mi, zeho vsichni milujou a pak su ja

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:13
- Nahlásit

cernej caj

a muž taky?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:15
- Nahlásit

Vedra nemusím. I měla jsem obavy, jestli v druhé půli září nebude v tom Španělsku na nás moc vedro. Možná bude - ale nyní je v Andalusii stejně vedro jako tady (jen tam mají navíc moře), v Kastilii je kolem 24 a na severu kolem 22... Škoda, že nemáme tu dovčunaplánovanou na ty dva týdny, co jsou právě teď před námi

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:24
- Nahlásit

mám pocit, že tohle byla první noc, kdy se vůbec neochladilo Adam byl dneska venku v oblečku - letos poprvé a taky letos prvně chladím i doma - právě tu leží pod mokrým ručníkem. Nesnáším to.
V sobotu vyrážíme na tábor, jedem přes poledne a pak 5 km pěšky, takže logicky to musí být nejteplejší den

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání