Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 19:53
- Nahlásit

Fajka
A neteřku máš taky hezkou - aby nežárlila, že chválím jen čubinu
kujuuu a vyřídím

jsou si podobný, víte to?

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 19:56
- Nahlásit

cernej caj
dyz si chtel kamarad zkusit nanecisto dt, takze masakr. zadnyho psa rozhodne neberu v tomhle by to bylo blby.

DT bez psa

ale chápu, taky bych psa v takovým hicu nikam nebrala

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 20:45 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

celkový počet mimin u nás aktuálně 6 (včetně paní domácí ), další půjde v neděli, a další dva asi příští týden, až se noví majitelé vrátí z dovolené. další je v jednání a jeden ještě volňas to kdybyste o někom věděli
edit: oprava chyb, píšu jak dobrá čecha - asi jako ti Rakušáci, co si odpověď pro inzerát přeložili zřejmě na googlu

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 21:04
- Nahlásit

Janiii
a tak to šli štěníci dobře na odbyt, co jsem slyšela, letos se prej hůř prodává než jindy, bohužel nikoho na volňáska obříka neznám

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 21:07
- Nahlásit

Janiii
O nikom nevim, ale pekne se prckove rozutikaj. Aj do zahranici teda vyrazi?

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 21:14
- Nahlásit

Maya
Fifi
no dneska ráno byli volní ještě 4 - a najednou to docela vypadá nadějně ... uvidíme, ještě nejásáme. ale jinak je to letos obecně fakt asi bída. teda, kdybychom měli fenky, tak jich máme pryč cca 5 ...
a v zahraničí je zatím jen Cleuška na Slovensku

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 21:58
- Nahlásit

Janii

fotky
jááá nevim , rači se ani neptám bo doděláváme nějakou práci ...ale tak snad pak na to nějak vlítne ...

dneska ráno byli volní ještě 4 - a najednou to docela vypadá nadějně
jééé tak to je prííímáááá

Kachna
neteř vypadá strašně sympaticky
nooo bo na fotce čék neslyší co z ní vobčas vypadne
ale jináč už je to fakt spíš parťák než děcko..i když telecí nápady má samo furt

Fifi, Xerxová
taky čekáme na vodu a to fest, bo máme všecky nádrže prázdný, studnu jsme dneska dočerpali a nově založenej trávník začal zrovna klíčit po je potřeba ho kropit a není čím ach jo ...

Vero
jsou si podobný, víte to
jo, jsou vobě stejně drzé a vobě maj modrý boty !

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 22:07
- Nahlásit

Fajka
telecí nápady má samo furt
mně včera děti ostříhaly plyšáka.
Bohužel plyšáka od mýho milovanýho dědečka. Jsem blbá, vůbec jsem jim svoje hračky neměla dávat

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 22:17
- Nahlásit

Zdravíčko po dalším upečeném dni.
Fajka moc pěkný fotky
Fifi
Trolda je boží a jedinečnej. Druhého takového nenajdeš.
Janiii
Snad se podaří dát i zbytek štěňátek těm nejlepším páníkům. Tady o nikom nevím, kdo by zrovna sháněl berňáčka.

Fotky jsem dala na rajče (Darenka) už před hodinou, ale zatím se nenahrály. Tak uvidíme.
Jdu se vykoupat, padnout za vlast, snad se mi podaří aspoň zabrat na chvíli než se Krakenka přihasí do ložnice a začne kňourat Budí se v noci o cca 2 hodinách. Přes den zabere jen tak na 3/4 - 1 hodinu vkuse. Dýl se jí to ještě nepodařilo.
Dobrou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 22:19
- Nahlásit

Fajka
bo máme všecky nádrže prázdný, studnu jsme dneska dočerpali a nově založenej trávník začal zrovna klíčit po je potřeba ho kropit a není čím ach jo
Zalozite treba novej na podzim. Ja predstavu travniku uz davno vzdala, je to seno s plevelem, a to travnik nezakladam. Vodu si chytam po beznym oplachnuti rukou ci z psich misek, da to akorat na par truhliku a kvetinacu.
kachna_
mně včera děti ostříhaly plyšáka.
Myslely to holky dobre, aby mu nebylo vedro...

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 22:23
- Nahlásit

zdravím všechny....načuhuju, přečíst nestačím... výcuc by nebyl ????

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 22:27
- Nahlásit

Darenka
Druhého takového nenajdeš.
Nasla bych, dvojnika vorecha, chces?
snad se mi podaří aspoň zabrat na chvíli než se Krakenka přihasí do ložnice a začne kňourat
To je pekny, ten usek "prihlasi do loznice".
Budí se v noci o cca 2 hodinách. Přes den zabere jen tak na 3/4 - 1 hodinu vkuse. Dýl se jí to ještě nepodařilo.
V noci to je zcela umerny veku, rekla bych, na curani a tak, kor v tehle tropech i stenda mnohem vic pijou. A pres den - ano, jsou urcita perpetuum mobile, ktera nespi vubec, jen upadnou za pohybu treba v 7 vecer. Tak at se dari a klidnou noc!

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 22:41
- Nahlásit

Fajka
jo, jsou vobě stejně drzé a vobě maj modrý boty !

parádní fotka a jinak mě těší, že podobnost neušla pozornosti

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2015 22:44 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
taky bych psa v takovým hicu nikam nebrala
Ja mam v planu nakou nocni prochazku do pole strnityho, zatim je tam furt nedejchatelne. Pres den a nekde tapat x km se psem? fujho, ni omylem.
vlk
Ja ti vycuc asi nepodam, sem se teprve pred par dny vratila z dovoleny. Jediny, co vim, ze Darenka ma necekane novou pizlici, vsichni zdechame vedrem a Babofka se koupe. A par zdejsich si uziva tropy na dovoleny.
Jak si darite vy?

edit po pulnoci - si rikam, jak si to prezubujici stenatko pekne kouse spalik tvrdyho dreva, jak mu to pekne krupe. Sezral mi jeleni luj debil, v plastu tvrdym! Se posere.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 01:42
- Nahlásit

Maya
já teda nevím, ale namalovat jedním tahem mě připadá jasný, že během toho tahu nezvedneš tužku z papíru, takže gumování i tak vzduchem mi připadá mimo zadání na rozdíl od jejich řešení
ale každej to asi vnímá jinak

jasný...a viděla jsi někdy jaký všelijaký obrazce jdou namalovat jedním tahem, když ten papír nejdřív přesně poskládáš? tak to by mohli dát příště ne? to určitě někdo vymyslí, jak na to a je to stejně seriozní myslím

ale namalovat jedním tahem mě připadá jasný, že během toho tahu nezvedneš tužku z papíru
a jakej je rozdíl mezi zvednutím do vzduchu a zvednutím na přeložený roh papíru?

a pokud Ti to teda tak přijde tak proto, abys mohla část vygumovat potřebuješ zvedat tužku z papíru? no to mi už hlava nebere vůbec

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 01:43
- Nahlásit

Xerxová
aha dík za info, ja se bal, ze ji Brtnik uz prodal do toho kovošrotu.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 01:45
- Nahlásit

Fifi
Koukam, ze ste uz asi total uvareny, debata o panackovi s domeckem me pobavila. Definujte si pojmy, jinak to spatne dopadne! Aneb, co je "jeden tah"?
už to máš sečtený po tomhle

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 01:54 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Janiii
Ja chci pejska. Kolik mi dáš, když si ho vezmu. A kolik mi dáš, až ti ho vrátím, až vyroste?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 07:22
- Nahlásit

Janiii
tak to je supr, ze mate rozebrano az na jednoho spunta

Fajka
to mas povinnou vybavu? botky pro psa?

vlk
doufam, ze u vlku se vsechno dari

zbrnd
mozna si rekni, kolik ti da kdyz si ho nevezmes

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 08:14
- Nahlásit

cernej caj
kolik ti da kdyz si ho nevezmes

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 08:29
- Nahlásit

Fajka
super fotky, mokrá Fajuše vypadá, že se má delší chlupy než suchá, obvykle to bejvá naopak, ale dobrý, že je taky tak pěkně špicoidně rozvrkočená, botková fotka taky super
Fifi
co Trolda, nesežral ten plast? a jak strávil jelení lůj?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 08:41
- Nahlásit

Maya
jeleni luj se travi dobre, to zerou i nektery deti

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 08:43
- Nahlásit

cernej caj
jeleni luj se travi dobre, to zerou i nektery deti
no teda děti jsem viděla jíst všelicos včetně slepičinců, ale jelení lůj nikdy
ale tak jedině dobře, jestli z toho nebude běhavka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 08:59
- Nahlásit

Maya
moje segra si na tom pochutnavala fest

ale tak taky jak je to velky, ze jo... jestli nesezral plast, tak to projde asi bez potizi.

tak prokleti 3dennich akci (kdy se z ni dycky stane dvoudenni) kamarad pripisoval tomu, ze jede se mnou ale ukazalo se, ze i beze me ho prokleti stiha

tak su zvedava, jestli nas nedozene ted a ma byt mirny ochlazeni (v pisku mirne pres 30, tady v brne mame o neco vic teda) tak snad se to bude dat prezit.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 09:16
- Nahlásit

cernej caj
a jak se z třídenní akce stane dvoudenní?
no to ochlazení nevím, už se mi nějak nechce věřit, u nás píšou ochlazení na 33

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 09:25
- Nahlásit

testem jste neprošli, 5 blbě, mám teda mezery
http://ankety.aktualne.cz/s3/TEST-Toto-jsou-svetov e-priodni-skvosty-Znate-je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 09:45
- Nahlásit

Maya
no proste se zkrati kvuli cemukoli
1) feri mi roztrhla spacak, kamaradovi se rozpadla bota a kamoska ztratila a rozbila na prvnich 5ti km svoje jediny dva litry vody no tak holt se to zkratilo k nejblizsimu spoji druhej den
2) napr. sme meli na treti den naplanovano jen 5km k vlaku ale v miste bivaku byla takova kosa, ze sme radsi dobehli posledni vecerni vlak a spali doma v posteli
3) chcalo prvni den, chcalo druhej den, byla zima, promoceny kalhoty procucali vodu i do tricka, k tomu rozmoceny nohy kvuli teniskam, bourina na hrebeni a predpoved horsi nez spatna, tak sme slezli k busu misto do dalsiho hrebene

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 09:52
- Nahlásit

cernej caj
no asi byste si měli plánovat dvoudenní a pak až se nic nestane, tak to protáhnout neplánovaně na třídenní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 09:56
- Nahlásit

Maya
kdyz na tri dny musis mit naplanovanou cestu, aby to slo protahnout a mela ses jak dostat dom

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 10:11
- Nahlásit

cernej caj
tak to pak jedině plánovat čtyřdenní
nebo prostě nesmíte přitahovat ty katastrofy

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání