Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 19:28
- Nahlásit

Fifi
Adamita chrni, aspon na chvili ted?
Asi nejen na chvíli

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 19:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Asi nejen na chvíli
Nezakrikni to!

kachnovic_
Svatebni hostina a zabava uz v plnym proudu asi...

A Ciraty se snad chovaji mravne.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 19:43
- Nahlásit

Fifi
Nezakrikni to!
já bych byla ráda, kdyby rychle zregeneroval. Nějak jsem neodhadla dopad těch teplot a fakt jsem to já nána blbá přepískla, takže teď jenom doufám, že si od agi jen pár týdnů odpočineme a chlapeček na něj nezanevře úplně...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 19:51
- Nahlásit

Adam běžíííííííííí

nesoustředí se před startem (na tom fakt budu muset máknout)

a rozlišovačky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:11
- Nahlásit

zdá se, že budu mít pár veselých dní. Sousedka hlídá mladým čubinu. Tři týdny. Jako každý rok. Pětiletou ridžbečku. A ona psice jedna rezavá dohárává. No - prý dohárává - ale když jsem ji viděla, jak má ocas zcela stranou, stojí prohnutá s frndou k plotu... tak se Nightovi nedivím, že vyšiluje... Sousedka dostala ode mě školení, že rozhodně bez dozoru na zahradu čubku nevypouštět (toulaví milovníci tu bývají)... a že snad za týden bude líp

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:16
- Nahlásit

fifi
kde ma kachna kapelu, to uz je nejvtssi cas, at zacnou hrat;)

birma
adamek je supr, to mas rychle fota

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:38
- Nahlásit

cernej caj
Kapelu dodej ty, vy ste pres muziku.
Dej pak vedet, jak Ferina s tapnou, pajda-li?
Xerxová
No - prý dohárává - ale když jsem ji viděla, jak má ocas zcela stranou, stojí prohnutá s frndou k plotu...
To by byly krasny stekanatky ale. Pevny nerv, na obou stranach plotu. U nas je Kremyl asi uz doharan, Troldajz uz nevenuje jeji frnde zadnou pozornost. A ze predtim i klapal rypakem, booze, jak ja tohle u psu nenavidim.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:45
- Nahlásit

Koukám tábor i výlet se zadařily, Adámek pěkně běhá agi, on je fakt tak fotogenickej.
Jebáka u psa jsem teda taky nikdy neviděla
Sprchlo u někoho? Tady je furt jen vedro.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:49
- Nahlásit

Xerxová
tak to hlavně přežijte všichni v plném psychickém zdraví...

Maya
on je fakt tak fotogenickej
akorát na těch prvních dvou fotkách vypadá hezky klustej, což teda ouplně nejni teď...
Sprchlo u někoho? Tady je furt jen vedro.
nám sprchlo cestou někde u Kolína. Krááásný to bylo. Teda až do chvíle, co bacil blesk do nějakýho zabezpečovacího zařízení ve stanici před náma a my tak nabrali krásných 20 minut zpoždění...

HaZa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:50
- Nahlásit

birma kde jste byli na táboře? podle fotky a výletu do "kláštera" tipuji na Heroltice?

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:54
- Nahlásit

HaZa
podle fotky a výletu do "kláštera" tipuji na Heroltice?
jj, jen to není tábor organizovaný Herolkama, ale Koirou

HaZa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:57
- Nahlásit

birma a ještě pan šéfkuchař svolává na oběd trubkou? Byla jsem tam na víkendu se šeltičkou a krom jiného bydlím cca 7 km odtud

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 20:58
- Nahlásit

HaZa
ne, svolávají zvonkem na všechna jídla

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 21:02
- Nahlásit

Maya
Jebáka u psa jsem teda taky nikdy neviděla
Ja u perdelu taky ne. Ale u tech hladkosrstych se to bezne ve stenecim veku stava.
Sprchlo u někoho?
Bourky nas minuly, ale neco malo spadlo, jen to zasycelo. Aspon se pak "ochladilo", ze vcerejsich 35 na 28. Ted je tu neuveritelnych 25 stupencu a clovek ma pocit, ze se musi obleknout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 21:09
- Nahlásit

fifi
z telefonu nedam hudbu k tanci, navic big fail,mam10% baterky a bus ve 21.14 nejede, takze sem diky zmensene sekere stihla dobehnout ovsem musim pockat do 11 na spoj

takze rusim 7h a menim na 9

na tlamickuu su taky desne zvedava pac muz nepsal a pak kdyz volal, tak vypadaval...

supr, ze se u vas ochladilo

burma
ani nam netroubili.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 21:12
- Nahlásit

cernej caj
ovsem musim pockat do 11 na spoj
To pro tebe muz nemuze prijet?
big fail,mam10% baterky
Ouje, tak mlcim...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 21:27
- Nahlásit

fifi
dyz on ma hrani na vysocine...

hlavne z telefonu zadnou hudbu nepridam, to nejde rozumne, leda "blizi se pulboc, ale na pulnocni prekvapeni si vaxeni hoste a novomanzele musite chvili pickat. crkani vam zprijemni ovsem nase hudba, tak jdo heste nema dost a udrzi se na nohou, sup rancovat a kdo uz ma dost, odlozi pullitr a de tancovat taky..." uticha hlas do rozbihajici pisnicky "na highwayi cislo jedna..." (neznam jiny 3sestry

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 21:42
- Nahlásit

cernej caj
ty neznáš ani Průša je úchyl? sem myslela, že to zná každej
kachna už má nejspíš svatevbní noc
Fifi
tady je taky 25, ale v baráku 28, vyvětrat se furt nedaří

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 22:34
- Nahlásit

Maya
neznam

jinak sem zkusila sos domu, nastesti tatinek jeste nepil (nasi maj vyroci, tak to urco i kachne vydrzi minimalna tak dlouho;) tak k nim mhd a su mooooc rada, ze su doma, tatinek si ponuchnal tlamicky, tak byly i ony spokojeny

ferinka uz opatrne doslapuje, co sem si vsimla, tak tu beha jak torpedo skoro po 4, do umyvadla taky cumela pekne ze zadnich jak si meju ruce, akorat jeste vyskok na postel neni plne stabilni.

Maya
tady 27 co sem prijela, snad se to trochu vyvetra

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 22:58
- Nahlásit

cernej caj
tak super, že sis zařídila odvoz, čekat takovou dobu večer nic moc

máte málo pohybu a chcete mít ještě míň? předobjednávky už se budou brát brzo
http://www.cocoamotors.com/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 23:59
- Nahlásit

maya
sileny

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 01:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Esuskoo
Hele já jsem oupa nervní jak tu takovou dobu nevidím výpolody ty mi oblíbený grafomanky ...hm, tak snad to přehlídne, až se vrátí
Hele a nemohla se zatoulat ta grafomanka? Přeci jen už to tu dlouho ničím nezahltila. Aby třeba někde bezradně nebloudila lesem či tak...
Simte, zkratte si dovolenou, zbrnda ma pnuti a stejska se mu!

Edit, jeste z vecerni pravidelne Trolli prohlidky (neb bezna manipulace se mu nelibi, tak trenujeme) hlasani, ze ma mirnej podkus. Prozatim. Uvidime, ktera celist a jak mu doroste, spicaky ma porad prvni a nezda se, ze by mu sly do patra. Pizizubka.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 06:13
- Nahlásit

Fifi předkus se zhoršuje, podkus dorůstá... dolní čelist roste déle. Takže ještě může mít skus normální (Night měl taky podkusové krátké období a skus má v pořádku)

no -není to tak dlouho, cos tady psala, že poprvé nebudeš hlídat zuby - a já se ti smála, že ti to nedá...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 07:10
- Nahlásit

Fifi
a stejska se mu!

tak neni to na nem vubec videt, tak snad se to jeste spravi nebo mu to nebude prekazet.

sem si ale vzpomela, jak sme videli na dalnici tu fofolu, to je hrozny, ani to neni vtipny dle me... jako prisli mi zajimavy nektery napady ale to zvire tam, nevim...

Xerxová
tak nemusi je hlidat jako ze nemusi byt perfektni

nevim, jak se mi to poradilo, vzbudila sem se totalne mrtva, dala nazrat psum, zmerila si teplotu - 38,5, mi je zle jak psovi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 07:11
- Nahlásit

a srážky mají být v jižní části republiky... MOŽNÁ tady zaprší dnes. Ale v dalších dnech neeee Doufám, že jim předpověď nevyjde !!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 07:34
- Nahlásit

Xerxová
tak hlavne, aby vam zaprselo, tady v noci par kapek spadlo, prisla burina po pulnoci.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 09:59
- Nahlásit

teď jsme dorazili z lesa - je tam dusno a teplo... Ale psík vyřáděn - dvě a půl hoďky s velkým převýšením a hodně nerovným terénem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 10:17
- Nahlásit

Xerxová
vcerejsi jizerky sou krasny, ted sem je zkoukla a supr, ze ste si uzili prochajdu

ja vemu asi jen vokouna, trojnozka sice uz docela nohu pouziva, ale nechci ji moc pretezovat, jeste par dni, nez bude behat jako lan

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 11:47
- Nahlásit

cernej caj
zmerila si teplotu - 38,5, mi je zle jak psovi
tak se šetři!
trojnozka
co se stalo Ferince?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 12:15
- Nahlásit

birma
asi nejak blbe doslapla/skocila, rikal muz ze byli na zahrade. Ale uz se lepsi a uz skoro beha po vsech

dala sis nejakou pauzu nez se vrhnes do brigad a tak, nebo valis zitra do plnyho procesu?

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání