Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 10:11
- Nahlásit

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 10:58
- Nahlásit

zbrnd
Ja chci pejska. Kolik mi dáš, když si ho vezmu. A kolik mi dáš, až ti ho vrátím, až vyroste?
tak to jste pane ve frontě takových zájemců je nejvíc

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 11:17
- Nahlásit

Taak, uz to mohlo bejt. Hlidam velmi Troldu, neb Kremyl je v nejlepsi haraci fazi. Jdu pruhum dat pozdni snidani, tudiz Kremylek jde na zahradu. A nejak se nevraci - vykouknu a tam po ni leze krysarik???! Jakoze prvne do alcatrazu proklouznul napadnik, jestli mel tri kila?! Smejd mrnavej, ten jel meteleskum bleskum, podlez skvirou tak deseti cm. Huuf, skvira zadelana, ale stejne teda bez dohledu na zahradu Kremyl ted ani omylem. To by bylo unikatni spojeni.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 11:21
- Nahlásit

Fifi
krysaří rotvík, malý pes s velkým srdcem, to by šlo na dračku
jseš si jistá, že nic nestihnul?

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 11:23
- Nahlásit

Fifi
To by bylo unikatni spojeni.

ajaj
a horko Křemýlek zvládá?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 11:23
- Nahlásit

Maya
jseš si jistá, že nic nestihnul?
Jsem, naprosto jista. Snazil se zdatne, ale prece jen velikostne to tak rychle klapnout nemohlo, Amyna byla sama na zahrade jen par minut. Bejt to pes velikosti Troldy, tak je 100% zadelano.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 11:25
- Nahlásit

Vero
horko Křemýlek zvládá?
Zatim jo, stylem ze vyleze z baraku, rychle vycurat a zase plac na dlazbu domu. Proto mi bylo divny, ze neni behem minuty zase zpatky.
Buldozer tez v pohode?

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 11:29
- Nahlásit

Fifi
Buldozer tez v pohode?

kupodivu myslím, že úplně v pohodě, dokonce i na vycházky normálně chce chodit a není z toho vůbec zničenej. (možná kvůli špendlíkové sklizni, nevím) jen si chodí pomaleji. loni to zvládal docela hůř, a to nebyl hic tak dlouho, ale to bylo po těch zákrocích, tak asi tím.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 11:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštajn
Začínám být mírně nervozní, páč mi ještě nedorazily šaty
Fifi
Já si zatím radši nepředstavuju, jak ohlídám Máju o víkendu před Cirátem. Zkusím jí nakoupit spousty žužladel a zavřít jí v patře. Poprvé lituju, že máme téměř loft (máme vchodové dveře, dveře do pokojíka dětí a zábranu na schodech)
Ale Mája je dobrá, Martínek se jí hnal po žrádle (nesnáší to, vraždila by kvůli tomu) a zvládla to, zavrčela, takže se vše mohlo vyřešit .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 12:14
- Nahlásit

Fifi
tak stesti, zes to objevila zavcas, zacelila a kremylokrysarici nebudou

Vero
tak to je supr ze v pohozvlada vychajdy

kachna_
tyjo, tak volalas tam? to uz teda je hodne na knop...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 12:29
- Nahlásit

kachna_
že by si mysleli, že v těhle vedrech je líp bez šatů?
ale teda já bych už fakt taky volala na všechny strany

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 12:30
- Nahlásit

kdyby si chtěl někdo počítst v anglině, tak tip na knihu
http://www.czechlit.cz/nove-knihy/bus-to-bohemia/

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 12:41
- Nahlásit

kachna_

to jsi odvážná, že si necháš šaty takhle poslat poštou... a na poslední chvíli máš náhradní plán?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 12:45
- Nahlásit

Vero
tak ja myslim, ze kachna je resila tak pred mesicem, tak jeden by rekl, ze je ma uz davno doma...

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 13:01
- Nahlásit

cernej caj

a nevypravovala tady jednou, jak si kupovala šaty na jednu svatbu den před nebo snad den v ? nebo to byl někdo jinej.

tak snad ještě včas dorazí,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 13:03
- Nahlásit

Vero
to nevim, to sinevzpominam, ale sedelo by to

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 14:17
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/377405-v-kancelarich- ma-byt-maximalne-27-c-nektere-urady-omezuji-cinnos t.html

teď tu byl kolega z posledního patra, maj prej v kanclu 34, u nás dolejc bude něco míň, tak možná 32
jako ty státní povalače fakt nakopat, vždyř dneska ani nemají úřední den, tak se moc nepředřou

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 14:31
- Nahlásit

Maya
v kanclu v Brně jsem měla vloni a předloni klidně 37,4°C ... to byla parádička ...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 14:36
- Nahlásit

Janiii
a taky tě nepustili domů, žejo?
holt blbý povolání

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 15:20
- Nahlásit

Maya
vloni jsem to řešila už tak, že jsem si přinesla z domova lavor, napustila studenou vodu, a strčila jsem si do něj pod stolem nohy ááááááááááá, to byla úleva je fakt, že nám tam nechodili zákazníci

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 15:49
- Nahlásit

Vero
evypravovala tady jednou, jak si kupovala šaty na jednu svatbu den před nebo snad den v ?
den před a byly super!
Ale tohle moje chyba není, měla jsem tam dost času, jenže pak jsem doplňovala objednávku, tak se to protáhlo a paní pak balík odeslala až minulý pátek, tak snad to zítra dorazí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 17:31
- Nahlásit

my driv mivali pres 30uz v dubnu, ale kdtz zamestnavatel zajisti tekutiny, coz my meli, tak sere pes.

v novych kanclech to pres 30 neleze a I tak se to blizi az kdyz ja odchazim, takze zvladnutelny... rano byva tak 25

kachna
snad dorazi drzim palce a tesim se na fotky. navic budu muset poprat predem, pac v sobotu nebudu moct, at se vam to vydari nejen ve slavnoatni den

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 19:11
- Nahlásit

kachna_

den před a byly super!

tak v úplně nejhorším to bude stejný ale držím palce, ať dojdou včas ty, co dojít mají, a gratuluju a ať se to vydaří a máte nač vzpomínat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 19:45
- Nahlásit

Mám novou podprsenku, krajkovou, tak si jí tu užívám, téměř jako svátost.
Marťuše přišlo, vlezlo si ke mně a - nablilo mi do výstřihu
Už si neužívám...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 19:46
- Nahlásit

kachna_
šaty určitě dorazí, balík nemůžeš sledovat kde je podle čísla?
tak ať se všechno vydaří, podle některých předpovědí vám třeba i bude pršet štěstí

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2015 19:47
- Nahlásit

kachna_
Už si neužívám...
áá, tak to určitě potěšilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 05:53
- Nahlásit

maya
slis nepotesilo

kachna
tak aspon takova vec schne rychle, dneska si myzes uzivat znova

v autobuse vichrice, samo kdyz ma otevreny ty stropni otvory a jede 90 tak budu mit vyfoukany ciro, ktery az do myti hlavy nepadne a ofouknutej krk, ze s nim tyden neotocim. to mam za to ze sem stihla drivejsi spoj. tahat salu a mikinu v tomhle pocasi me fakt nenapadlo, ale clovek se predtim nema kam schovat.

bestie si nejak natahla zadni pravou, dneska skusi muz stihnout veta, nedoslapuje uplne ale nikde ji nic na pohmat neboli, tak snad jen neco banalniho

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 06:20
- Nahlásit

cernej caj
bestie si nejak natahla zadni pravou,
já nechávám tak dva dny, jestli se nezlepší (jako nesmí se samozhoršovat, resp. smí se ještě trošku zhoršit, páč to jsem si všimla, že je normální, ale pak už to musí jít k lepšímu), 5 na vyléčení.
Docela by mě zajímalo, jak to má Xerxová s dogouškem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 07:04
- Nahlásit

kachna_
jj, taky si rikam, ze kdyz se to nebude zhorsovat, ze by se to i mohlo par dni nechat a po vikendu uz bude treba behat normalne, ale zas nevim, jestli pro jistotu ten vet neni lepsi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 07:10
- Nahlásit

i náš vet říká dva dny nechat v klidu a uvidí se. Při zhoršení pochopitelně dorazit ihned. Platí i u štěňat - snad jen s větší obezřetností...

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání