| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2015 15:37
- Nahlásit
Hlásání:
Zapomněla jsem nápsat, že včera i dnes (zatím) jsme bez ztráty kytičky - ani jedna loužička.
Nastavený režim dle vašich rad taky ZATÍM funguje až podezřele dobře. V 6 jsem jí šoupla pochoutky a zavřela jí. Spala v klidu a pohodě až do 9.15 h Šly jsme udělat loužičku a hovňajze a hned zpátky domů, aby se nerozkravila a zase na pelech a spala až do 11 hodin. Tak jestli to takhle půjde dál, snad si zvykne a od těch 6 do 11.30 co bude od půlky září sama to zvládne bez pláče a bez štěkání. Jde jen o to, jestli teď jen není utlumená z toho vedra No, ona nám to asi ještě ukáže
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2015 15:39
- Nahlásit
Od té doby už jsme byly zase párkrát venku - s míčkem, ruličkou na hajzl (ta bodovala hodně do té doby než jsem zjistila, že jí chce sežrat. Pak doma trochu cvičeníčka a už zase spí.
A nezaprší a nezaprší...........
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2015 15:59
- Nahlásit
Darenka
Šly jsme udělat loužičku a hovňajze
mateřský plurál a živá představivost není dobrá kombinace
ani jedna loužička.
šikulky
hele ona má dost aktivní program, není moc důvodů pro to, aby to nefungovalo
jen není utlumená z toho vedra
jestli jo, tak se asi ještě pobavíme
a je krááááásná. Skoro jako berňátka (ta jsou navíc chlupatá)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2015 16:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Slibovanyho ochlazeni se nemuzu dockat.
kachna_
Pevny nerv na tchanovstvo. Nenech si to zkazit, treba naopak budou uzitecni a pomuzou.
Darenka
Bezva, ze to funga.
ruličkou na hajzl (ta bodovala hodně do té doby než jsem zjistila, že jí chce sežrat.
A to se nesmi? Pro Kremyla nej darek k narozkam, ma na rulicky uchylku. Kupuju wc papir, kterej je nema lepeny, jen jsou srolovany a mooooc ji chutnaj.
Jo a krasne sem si uzila v noci perseidy, po jedny jsem vzala Troldaka a sli jsme do pole. On si tam smejdil a sustil ve slame, lovil mysi, posleze teda hlavne me. Neb ho zaujalo, ze lezim v poli na zadech, ze to bude oobrovska legrace. Jsem zdupana fest, hvezd padajicich jsem diky tomu hovadu videla jen par.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2015 22:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Ten vlkošedej kretén nám sežral dvířka (tu dětskou zábranu) do baráku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 07:14
- Nahlásit
Kachnachce háravce umožnit povyražení ?? a nebo je obecně proti plotům a zavřeným dveřím ??
Fifi nějak to ochlazení odsouvají. Podle modelu srážek u nás ani nemá moc pršet a celý víkend má být docela teplo... Tak doufám, že modely nevyjdou a bude pořádně zalito a hlavně se ochladí. Psisko je přes den klidové (pečené ve vlastní šťávě), ale večer ožívá a nedbá na oflusanost a udýchanost a ufuněnost - prostě vylítat a vyřádit se musí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 08:06
- Nahlásit
Xerxová
dneska poránu bezkonkurenčně největší vedro, včera v noci v 11 furt 24, Dorin poprvý v životě ráno když jsem šla do práce nespal v boudě, ale venku na betoně
co jsem viděla, ochlazení posunuli až na pondělí
kachna_
ale to ještě dobrý, před pár dny jsem viděla na fb pěknou fotku, jak si střeďák podal takový ty molitanový koženkový dveře, vorvaný až po kliku
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 08:38
- Nahlásit
kachna_
jestli jo, tak se asi ještě pobavíme
Nerada, ale připouštím, že se asi pobavíte - a to e málo
Fifi
jsou srolovany a mooooc ji chutnaj
jsem podělaná strachy, aby se jí něco nestalo - to víš prvnička. Doluju jí z huby každej kamínek,pecku, vajgla a pak nemám být pohryzaná
Jinak to vypadá, že jste si s Troldou užili krásnou noc.
Maya
Taky se mi zdá, že je hůř a hůř a ochlazení v nedohlednu
Včera jsme byli na procházce u fotbalového stadionu a dali si pivko. Adéla byla u vytržení, protože našla válející se špunt od šampáňa. V tu chvíli ji přestali na půl hodiny zajímat donesené hračky. Pak jsem jí to musela zatrhnout, protože se jí špunt napíchlna zub a nešel dolů. Chtěla jsem jí pomoc a zase jsem skončila v tratolišti krve - stejně jako špunt, který jsem tím pádem vyhodila.
Užijte si krásně víkend, Kachno - ty veselku a koukej pořádně zapřáhnout svatebčany, ať pomůžou (obzvlášť ty míň vítaný ). Moc se těším na fotky!!!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 08:47
- Nahlásit
Bré ranko,
snad dneska necípneme . Nějak jsem to vedro už včera nedávala, nedá se nic dělat, jen hnípat někde ve stínu.
Ale pitný režim dodržuju, to zas joooo
Beru si pár hodin náhradního volna a kolem poledního zdrhám. Není tu s náma dnes v kanclu šéfka, otevřela jsem ventilačky, u mě cleé okno a ten přiblblej Ivan vše za 15minut zavřel, teda to moje dokořán ne, na to si netroufl, už bych po něm skočila a oblíkl/a si mikinu a má dlouhý rifle, no prostě pacoš....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 08:53
- Nahlásit
něco jsem v rychlosti dočetla
kachna_
tak poblitá krajková podprda mě fakt rozesmála
A jinak hezky si to užij, určo vše dobře dopadne
Darenka
mrkla jsem na Rajče na fotky, kouzelná je s tou žirafkou a vůbec, hned bych jí poňuchňala a koukám, že vám to docela jde, já byla nevyspalá 3 měsíce, sice nemám děti, ale myslím, že mateřská je něco podobného
A papírové kapesníčky jsou prý taky móc velká dobrota.
Ad. špunt od šáňa a ostré zoubky, taky jsem byla celá pokousaná i zdrápaná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 08:54
- Nahlásit
Fifi
krasne sem si uzila v noci perseidy
já taky já taky, krásné divadélko to bylo, vstala jsem v půl 3 půlhoďky čučela na oblohu a na půl 4 jsem šla do práce...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 10:18
- Nahlásit
denyk
Užij a krásně to náhradní volno a dodržuj pitný režim s mírou
Jj, Adélka je jak kdyby vypadla z pozadí tomu Fofolovému psisku - kříženci netopýra s krysou a maďarem - jak už jsem tu zmiňovala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 12:28
- Nahlásit
všichni totálně zdechlíííí vedrem ???
Darenka - doufám, že se pokusíš o vkládání fotek. Zatím netrénuješ...
u nás se špunty od šampáňa psům na hraní dávat nesmí. Před spoustou let tchánův psík umřel na ucpání střev spolknutým korkovým špuntem... a od té doby jsou korkové špunty v rodině přísně zakázány dávat na hraní psům (i dětem). Tradice... Nic víc...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 13:36
- Nahlásit
Xerxová
já teda jo
navíc dost fofr, ale příští tejden už to bude snad lepší oboje
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 14:22
- Nahlásit
Dii pii hlasi poradny vitr a na obloze nejaka bila mlha. Z toho ale prset nebude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 14:23
- Nahlásit
jsem si stáhla apku, konečně mě to napadlo máme v kanclu 35,4, tak jsme napsali šéfovi, jestli jako nemůžem vypadnout dřív, tak o hoďku prej jo, ale příští tejden nadělat, ne že se budem ulejvat, asi půjdu dělat do státní správy
tak za chvíli jdu, radši tu budu vysedávat příští tejden při lepších teplotách
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 14:23
- Nahlásit
denyk
alespoň ten vítr, to se máš, tady asi nic, jen vedro a hic
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 14:30
- Nahlásit
Xerxová
Ano prosim. Dalsi den s 35 stupenci, jake labuzo. Ale aspon fouka.
ale večer ožívá a nedbá na oflusanost a udýchanost a ufuněnost - prostě vylítat a vyřádit se musí.
To ma podobny program s Troldou. Ted je to nejhodnejsi pruhate stenatko na svete, neb spi. Ale vecer...
denyk
Beru si pár hodin náhradního volna a kolem poledního zdrhám.
Opatrne, at zase nejak nezakopnes. Co koleno, lepsi a lepsi?
kachna_
Ten vlkošedej kretén nám sežral dvířka (tu dětskou zábranu) do baráku
Za to nemuze, chudak, to hormoni!
Preji zitra krasny svatebni den, at je vse v pohode, bez stresu a mate ty nejkrasnejsi vzpominky. A Ciraty at s e neprobojujou k Maje.
Jinak doufam, ze si nekdo jen delal srandu a ze na sousedni parcele nepostavi ubytovnu pro 20 ukrajincu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 14:35
- Nahlásit
Darenka
jsem podělaná strachy, aby se jí něco nestalo - to víš prvnička. Doluju jí z huby každej kamínek,pecku, vajgla a pak nemám být pohryzaná
No jo, chapu.
Jinak co se dolovani hnusu z tlamy tyka, hned od zacatku hraju se stenetem vymenny obchod ala "Troldiku nepapej to" - vyflusne hnus a masti si pro odmenu. Zda se, ze tenhle princip zacina velmi dobre chapat. Nemusim mu lezt do huby, on nema potrebu s hnusackama prchat a coby bonus nejsem dohlodana.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 15:51
- Nahlásit
Fifi
doufam, ze si nekdo jen delal srandu a ze na sousedni parcele nepostavi ubytovnu pro 20 ukrajincu...
snad
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 17:09
- Nahlásit
Ahojky vespolek,
hlásím se z velmi krásného, teplého, ale i mokrého místečka... z Kréty, kde si již 5 den léčím své pocuchané nervíky, relaxuju, spinkám a hlavně lavu, plavu, plavu!!! Jsem v sedmém nebíčku neb nemusím nic dělat, musím pouze plavat, spinkat a hlavně odpočívat.
Pséky mi hlídá Vilém
Mějte se krásně, opatrujte se a až dorazím do našich končin, tak se ozvu
Kachničko!! Tobě jsem posílala e-mail
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 17:14
- Nahlásit
brut
Juuu, Brut zaslouzene relaxuje a odpociva. Moc si to tam uzij!
A Trolda posila vsem prani chladnejsich dnu, uzijte si vikend. Obzvlast kachnovic_. Cajda to tu mela virtualne, tak tobe taky urcite neco usporadame...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 19:20
- Nahlásit
taky všem přeju hezkej víkend
brut
to moře bych brala taky, ale to počasí by si měli vzít Krétani zpátky
Fifi
nespadly Troldovi trochu uši? nakonec on bude mít plácačky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 20:32
- Nahlásit
můj horoskop na zítra
Mnozí jedinci začnou pozorovat pozitivní změny. Získáte pocit, že svět je velmi příjemné místo k životu. Vnímáte ho růžovými brýlemi a drobné vady na kráse přehlížíte, takže jste plní optimismu. Vaše příznivá očekávání se mohou začít zhmotňovat.
tak doufám, že se mi zhmotní peníze nebo tak něco užitečného
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 20:33
- Nahlásit
Fifi ondá jsem v Liberci viděla Trolldího dvojníka. Středně velký žíhaňák... fakt dokonalé dvojče.
Brut jen plavej, plavej... to je dokonalá rehabilitace (pokud tedy nejsou velkovlny) Kréta se mi líbila, ale Kos i Rhodos byly takové "komornější" - památky na dosah...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 20:33
- Nahlásit
Maya spíš klesne teplota o pět stupňů a hned ti bude pozitivněji
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 20:44
- Nahlásit
Maya
nespadly Troldovi trochu uši? nakonec on bude mít plácačky
On je nikdy nemel stoji. Bud mu trci, nebo nahodi klasicky klapavy ucha. Kazdej den to ma jinak.
Xerxová
Trolldího dvojníka. Středně velký žíhaňák... fakt dokonalé dvojče.
Ono tech dvojniku je fura. V utulku ve Dvore maji dospelyho psa, sice je o neco "pitbuloznejsi", ale stejny pruhy a tak.
Pruhy udolany ted dlouhou vychazkou, haravky si radsi netroufam brat, clovek nevi, co pribehne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 20:59
- Nahlásit
tady fouká, ale to je všechno. Tak, jako se předešlé dny "voda" zarazila kousek východně od Liberce, tak dneska to vypadá, že se zastaví kousek západně od Liberce. Nočník Evropy a nemá vodu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 21:23
- Nahlásit
Xerxová
tady ani nefouká a venku teď 28, se obávám, že zejtra možná sprchne, ale vedro bude furt
a to píšou, jaký byly na Šumpersku bouřky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2015 21:25
- Nahlásit
Fifi
já vím, že neměl stojací, ale měl takový poloklapatý jako Adam, kdežto ted na tý fotce už mu skoro přilejhaj k hlavě, jak roste, je furt samý překvapení
já žádnýho pruhatýho psa teda neznám, akorát kdysi jednoho bulíka
|