Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 06:57
- Nahlásit

Hlásání o Adélce
V sobotu jsme seznámili Abby (NKO) s Adélkou - venku na terásce v pivnici. Abby nevěřícně koukala, co jí tro otravuje za malou příšeru. Adélka si udržovala podřízený postoj a děsně se chtěla s Abby kámošit. Chodily jsme s Lenkou po chvílích venčit a najednou Abby začala s těma poskokama a výzvama ke hře. Adélka celá šťastná, že si jí teta Abby všimla, ovšem pak Abby svoje dovádění doprovodila štěkáním a Adel si skoro nadělala do kalhot, který nemá
Včera za námi přijeli na zahradu a bylo to úúúúžasný. Holky řádily a Abby pomalu přebírá nad Adel ochranou ruku.
Jo a Adélka dostala pigáro do patra. Byla jsem hrůzou bez sebe, aby neotekla a neudusila se. Lenka jí žihadlo vyndala (já na to přes nasazené blbé brýle neviděla) a vše se odehrálo bez dramatu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 07:06
- Nahlásit

kachna dík za hlášení - těším se na fotky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 07:38
- Nahlásit

Děkuju moc všem za přání k svatbě
Darenka
Maya
Xerxová
u nás napršelo za včerejšek 1.5 cm vody
Darenka
přeju krásný život ve veliké rodině
no, velký nezvyk, protože moje rodina čítala mamču, tetu, strejdu a bratrance
cernej caj
maminky chcou vetdinou pro nas to nejlepsi (v jejich ocich) a rak to nekdy dopada.
já to chápu, samozřejmě, že mě to hrozně mrzí, ale jsem ochotná to poslouchat, myslím, že jsem jí to jednou říkala a dělá to "protože mě má ráda a pro moje dobro, páč kdo jinej by mi to řekl..." No, má mě ráda zjevně hodně
s tchanovcema se to naucis, casem
jo, taky to tak vidím, byla jsem na sebe pyšná
Svatba byla hezká.
Skvělej byl Netopejr, když v lakovkách slaňoval tu lesní cestu k hradu partnerka mu říkala
"já vim, že ty máš dětí moc (4), ale já jsem s tím počtem, co máme (2) spokojená"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 08:15
- Nahlásit

Darenka
tak to je supr, ze se tak zkamaradila s Abby, to bude mit skvelou a zkusenou partacku a dovadeni na zahradce tak muze byt pravidelne

Dobre, ze Lenka zachrankyne vytahla zihadlo a Adelka je v pohode

Trojnožka se lepší, ale v sobotu na výlet to ještě nebude, možná ani za 14dní na vandr, přece jen když teď došlapuje jen z lehka a po chvíli už trojnožkuje, tak i kdyby už byla za 14dní dobrá, což věřím, že bude, tak vandr by byl nepřimeřená zátež.

kachna_
tak to taky naprosto chapu, protoze ja to mam doma stejne, clovek to rozumove vi, proc to tak je, ale mrzi ho to o to vic v takovej peknej slavnostni den, kdy by si maminky takovy veci meli nechat kdyz uz pro sebe, protoze s tim stejne uz nejde nic delat, tak proc to jeste kazit

jojo, ses sikovna kachna, ze si to tak zvladla, pekne po kruckach ;)

sem na tebe v sobotu vzpominala a rikala Vlastikovi, tak si vzpomel na Lucinku a hned ho to rozradostnilo

taky dobry

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 08:28
- Nahlásit

cernej caj
maminky
si budu muset začít vést nějakej občasníček, kam bych si měla napsat, co NESMIM dělat dětem, až vyrostou
ak si vzpomel na Lucinku a hned ho to rozradostnilo
tak to mě těší, u nás jste kdykoliv vítání (i když až bude hotovej "domeček" nahoře a dílna, to bude ještě lepší).
http://www.meteocentrum.cz/predpoved-pocasi/czech. php?longtermForecast=1
týjo, kdyby tohle vyšlo, bylo by to super!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 08:36
- Nahlásit

kachna_
nesmis ho ale pak zapomenout pouzivat "D
dik

ta predpoved vypada slibne taky po tech vedrech uz bylo nacase. Akorat doma, jak je naakumulovany teplo, tak i kdyz v noci prselo a venku je dobre, moc se neochladilo vevnitr, ale tak doufam, ze do dvou dnu uz bude srovnana teplota a tech 26aspon o stupen, dva dolu padne

jo, pro pobaveni sem zjistila, ze nosim blbe bagl. A ze mi v obchode blbe poradili, takze mam spatnou velikost holt co uz clovek nadela. I slapka se nekdy utne (sem driv nepouzivala bederak, protoze byl moc vysoko na starym baglu, na novym je perfektni, pomaha nest trochu vahy a sem zjistila, ze by mel jako nest az 50% a ne jen "trochu" zatimco pro me i ta trocha byl bozi luksus

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 08:57
- Nahlásit

kachna_
tak gratuluju, podle popisu jste si to super užili a to je hlavní
v bazénu zkuste potahat magnet na provázku?
Darenka
tak Adélka už má kámošku? se vyblbne a ty si trochu oddychneš

cestou do práce mě chytla průtrž, takže jsem ráda za letní outfit včetně sandálků, venku sice kosa, ale jsem správně tušila, že v práci bude ještě vedro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 09:01
- Nahlásit

Maya
proto mam nahradni ponozky a napad s provazkem je supr

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 09:58
- Nahlásit

cernej caj
já nemám žádný ponožky
ale mám otevřený okno a zdá se, že venku je docelo teplo, i když prší, tak snad nezmrznu cestou domů a když jo, tak si to alespoň užiju po těch vedrech

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 11:04
- Nahlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 11:06
- Nahlásit

Maya

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 11:26
- Nahlásit

Maya

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 11:54
- Nahlásit

Tam je kraaaaaaaaaaaasne! Prijemne jsem s psikama potapala v mrholeni v poli, kez by to tak vydrzelo.
kachna_
Diky za report svatebni. Jsem zvedava na fotky. A vlastne, ty uz nejsi slecna, ale mlada pani.
Darenka
Adelka ma kamosku, ideal. A huuf teda, ze pigaro zvladnula v pohode a ne jak Troldas.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 11:59
- Nahlásit

Fifi
kachna stejne nebyla slecna, ne? (nebo ja teda presne nevim, jestli kdyz uz jednou slecna nejsi, muzes byt znova? teoreticky?)

to je supr, ze sis uzila prochazku, dneska tam je nadherne

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:06
- Nahlásit

cernej caj
kachna stejne nebyla slecna, ne?
Ajo vlastne. Sem blbka, nejak mi to nadseni z pocasi vyplo premejsleni.
Jo a podoor, Troldas dneska prvne hlidal! Sla kolem rodinka s ditetem a psem a on se vyritil, celej najezenej a vichrice hlas podoba. Vypadal desne smesne, psssssssssst, to mu rict nemuzu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:07
- Nahlásit

Fifi
natocit

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:17
- Nahlásit

jo add. magnet. super nápad, jen ten prstýnek není magnetickej.
Přemýšlím, jestli to Michalovi prozradím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:19
- Nahlásit

kachna_
a kov obecne neni magnetickej?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:27
- Nahlásit

kachna_
a jo, fakt píšou, že zlato na magnet nereaguje, to by mě nenapadlo, taky jak čaj myslela, že všechny kovy, je vidět, že zlato se u mě nevyskytuje v žádném množství

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:35
- Nahlásit

Maya
my máme nějakou ocel a taky nereaguje.
Ale taky jsme očekávali, že magnetit bude, mimochodem máme od té doby z podobně "magnetického" materiálu "magnetickou" tabuli

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:37
- Nahlásit

kachna_
dneska, když se dělají i magnetický nátěry, vy nemáte ani magnetický prstýnky, to je škandál
a furt jste teda nenašli?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:38
- Nahlásit

kachna_
http://www.natura.estranky.cz/clanky/zakazkove-hle dani/

schválně jestli by ten detektor fungoval pod vodou

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:39
- Nahlásit

kachna_
pak ještě tohle, člověk by nevěřil
http://zena-in.cz/clanek/zaklinadla-na-znovunaleze ni-ztracene-veci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:42
- Nahlásit

kachna_
tak priste potrit naterem na tabule prstynky

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:44
- Nahlásit

Maya
magnetický prstýnky, to je škandál
se divíš, když nemáme magnetickou ani magnetickou tabuli?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:54
- Nahlásit

kachna_
se divíš, když nemáme magnetickou ani magnetickou tabuli?
tak hlavně když nemáte magnetický děti

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:58
- Nahlásit

už mám v kanclu jen 29 a venku je 19

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 12:59
- Nahlásit

kachna_
hele kolik jako že stál ten prsten?
http://www.detektory-vychodni-cechy.cz/products/de tektor-kovu-vibra-tector-730/

birma
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 13:14
- Nahlásit

kachna_
velká gratulace!
Je super, žes na tchánovce vymyslela fungující taktiku

Fifi
jsem ráda, že se odkaz líbil

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 13:30
- Nahlásit

Tak jsem napsala dva dotazy na ceny individi kurzů finštiny, myslím, že až mi přijdou odpovědi, tak se vzkříším a půjdu se zase učit slovíčka z mobilu

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání