Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 12:27
- Nahlásit

cernej caj
chůdě malá, tak snad jí bude brzo dobře
už dneska pomalu začínám dělat na svých věcech a začátkem týdne by se měl zahájit přesun, takže pauza moc nehrozí
a ještě bych ráda na nějaký výlet nebo čundr až se ochladí, protože nám to s Adamem oběma chybí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 13:05
- Nahlásit

birma
jee, tak to je supr, ze uz

jo, to chapu, ja mam neco v merku v zari, muzu poslat +/- kousek jak long ale to je na tebe asi dopravne omc z ruky, co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 13:33
- Nahlásit

par fotek z pisecka

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 15:14
- Nahlásit

Xerxová
není to tak dlouho, cos tady psala, že poprvé nebudeš hlídat zuby - a já se ti smála, že ti to nedá...
Nebyt toho jeho vystupu u strihani drapku, tak mu do huby nelezu. Panacek podobnou manipulaci nerad, tak ho musim otrkavat.
cernej caj
zmerila si teplotu - 38,5, mi je zle jak psovi
To neni zrovna malo, sis privezla bonus z dovoleny? Pekne se kuryruj a zadny vylomeniny.
Moc pekny fotky, Pisek dobre znam. Jen je smutnej pohled na to, jak je vsude malo vody.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 15:44
- Nahlásit

pršelo Trošku, ale přece. Už dvakrát... Hned je radostněji.

Fifi aha, tak psisko nerado "údržbové práce" . Tak to jo, to je jasné, žes na něj "nastoupila".
Drápy Night úplně v pohodě, hledání klošů v kožuchu přímo miluje, kartáčování taky. Hubu je naučen neustále nastavovat k utírání (ve vedrech bez ručníčku ani krok, málem s hadrem chodím i na porady ). Zubiska ukazuje nerad, ale ukazuje !!

Včera viděl mizet srnce - byl už na vodítku (viděla jsem u cesty za zatáčkou čmuchajícího ridžbeka a když zvednul hlavu, byl z toho srnec). Night měl zájem vyrazit za ním, ale hned jak jsme minuli ono místo, uklidnil se a byl ihned vypuštěn. Žádná snaha se vrátit. Ranní srnu míjel na volno, jen jsem ho přidržela za obojek, neb ta byla oprásklá a jen nás monitorovala. Dneska přes cestu přímo před náma běžela veverka. Odvolala jsem ho na metru. Pochválila jsem ho - on se ještě jednou vydal začmuchat si ke stromu... a ihned se spořádaně vrátil. Tak proč když vidí (či nablízku cítí) libovolného psa, tak je MIMO...??? Už jen z jeho euforie poznám, že před náma šel PÉÉÉÉÉS a můžu ho v klidu připnout. Takže průšvihy neděláme (že by někoho přepadnul nečekaně), ale štve mě to děsně. Nakonec bude víc vodítkový, než jsem si myslela...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 15:50
- Nahlásit

fifi
jj vody fakt malo, ale bylo to nastesti aspon dost lesem

xerxova
tak to je sikul

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 17:12
- Nahlásit

Xerxová
tak psisko nerado "údržbové práce" .
Velmi nerado. Na tabore mel doslova hysterickej zachvat, kdyz mu vetka strihala drapy. Jekot, jak kdyby mu chtela amputovat hnatu, i na zuby doslo... Pak zvlacnel jak hadrova panenka, kdyz pochopil, ze odpor je marnej. Pritom do ty doby bez problemu. Ne, ze by se bal, jen se rozhodl, ze se mu to nelibi. Takze ma smolika a kazdodenni trenink.
Tak proč když vidí (či nablízku cítí) libovolného psa, tak je MIMO...???
Mozna proto, ze ma tak malo psich litacich kamosu a je mu to proste vzacny. chudaky velky cerny.
pršelo
No tak slava!

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 17:16
- Nahlásit

tady prší už pár hodin. Bohužel stylem, co slibuje letní povodně, pokud to bude dalších pár dní podobné

brut
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 17:40
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Moc děkuji za přání. Musím říct, že tak skvěle jsem se již pár let necítila...relaxuji dokonale, učím se macramé, koukám po vesničkách, památkách atd. Máme úžasnou aní domácí, která nás obskakuje, stará se o toulavá koťátka atd.
Baštím zdravé, chutné věci, mlsám místní specialitky a hlavně palvu ... 3 i 4 hodinky denně v moři je prostě úžasný relax .

Až přijedu, tak se zase ozvu . Doufám, že Kachňta měla krásnou svatbu, bez přírodních katastrof ....

Mějte se krásně a snad už bude počasí moudřejší .... Zdar všem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 17:44 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
hm, to jr naprd. snad to teda do povodni nebude, I kdyz vody je dost malo, takze neco urcite reky a nadrze pojmou bez ptoblemu

fifi
urcite to natrenujete spolu skvele, prekvapuje me, ze se ale rozhod, ze tohle nee.

pro houbare zajimavost
http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/clanek.phtml ?id=809169

brut
uzivej si, zaslouzis si to

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 18:55
- Nahlásit

birma
pokud to bude dalších pár dní podobné
Dest zavidim. A nemyslim si, ze by to melo trvat vic dni.
brut
Jen si to tam uzivej, poradne!
cernej caj
prekvapuje me, ze se ale rozhod, ze tohle nee.
Feny jsou v tomhle jiny, aspon dle mych zkusenosti. On je takovej ufufnanej bolestinkovatej pindik proste.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 19:12
- Nahlásit

Fifi
pindicek pruhovanej

birma
hele a co ty spodary od zaja, uz je mas? a dobry?

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 19:13 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
co ty spodary od zaja, uz je mas? a dobry?
mám a super. Jsem fakt nadšená
edit: a dneska jsem v Lidlu pořídila malej výletní batoh, má zajímavě řešená záda, tak jsem dost zvědavá, jakej bude

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 19:23
- Nahlásit

tady konečně prší. Žádný lijavec, ale hezký deštík. A už padá docela dlouho. Ideální zálivka

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 19:58
- Nahlásit

Fifi
a Trolda je koukám celej Kim, jakákoliv manipulace s tlapama je totiž smrtelný nebezpečí, tomu se musí zamezovat všema prostředkama
Xerxová
tady v noci příšerná buřina s lijákem a teď za odpoledne asi tři buřiny s lijákama, teď nic, ale podle Aladina jde další
takže konečně máme pořádně zalito a ochladilo se!! mám i ponožky!!!
cernej caj
nemáš ty horečky a nachlazení nějak často? asi moc chodíš a tak platí sportem ku zdraví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 20:17
- Nahlásit

birma
z akce? ze bych ocihla. jinak se spodarama to je skvely, tak mozna je priste zkusim, s tema merinovyma su fakt nestastna

Xerxová
tak lepsi, nez nic, jen at kape

Maya
dyt mi nebylo blbe fakt mega dlouho. To muze byt kombinaci i unavy a vedra, protoze mi v patek bylo asi z horka zle (trochu nevolno, taky sem skoro nespala v tom hicu) ale vcera lepsi a pres den to zmizelo. Hodne piju, takze snad jen neco ze slunicka.

Trojnozka tu vrti celym psem, by chtela ven, ale ma smulu, kdyz tu trochu beha tak uz zas nadlehcuje celou hnatu. Jinak muz se podelil, ze prej ji zvalchoval souseduv pes (podlezla zas plot), pac soused sice ma 2 psy ale o podbetonovani nikdy neslysel, kdyz delal ten svuj metr takze to budem muset vyresit jinak, kdyz obskladani cihlama nepomohlo, proste se udela dvojitej plot casem, aspon se k sobe nebudou moct pres plot dostat

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 20:22
- Nahlásit

cernej caj
z akce? ze bych ocihla
jj tady je vidět, ale akce dneska končila

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 20:45
- Nahlásit

cernej caj
Jinak muz se podelil, ze prej ji zvalchoval souseduv pes (podlezla zas plot),
To je trubka spicoidni. Tak hlavne, ze se ji hnatek srovna.
proste se udela dvojitej plot casem,
Pokud chcete rychly a levny reseni a nejde vam predevsim o esteticno - kupte kari site, 10x10 oka, nechte si ji klidne fiknout napul (podle rozmeru plotu) a zakopejte tak 20 - 30 cm do zeme, pridratujte k soucasnymu plotu a je to.
Maya
celej Kim, jakákoliv manipulace s tlapama je totiž smrtelný nebezpečí, tomu se musí zamezovat všema prostředkama
Uz se z toho pro Troldu stava spis ritual a zabava, ze ktery neco kapne. Smrtelny nebezpeci snad zazehname.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 20:50
- Nahlásit

birma
to neva, spis mi slo o to jestli se da najit nejaky info k tomu (coz nejsnaz kdyz je ta akce ve ktere je)

nevypada blbe

Fifi
diky za tip, proberu s muzem. Budem na zahrade navic resit nejakou oplocenou cast, kam by psi mohli, ted muzou byt ve dvore, anebo v pokoji kdyz sme doma, ale kdyz nejsme doma a resilo by se neco stavebniho, tak v pokoji byt nemuzou a neni je kam bezpecne a pohodlne odklidit...

s ritual a zabava tak to je supr

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 20:53
- Nahlásit

cernej caj
nevypada blbe
překvapil mě, jak dobře vypadá za tu cenu. Dvě velký kapsy, bederák i prsnípopruh a dokonce má i pláštěnku. A ty záda vypadaj dost dobře. Zkoušela jsem ho s asi 1,5 kg zátěží a seděl skvěle, jsem zvědavá, jestli bude stejně pohodlnej nacpanej na celodenní výlet

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 21:02
- Nahlásit

cernej caj
ale kdyz nejsme doma a resilo by se neco stavebniho, tak v pokoji byt nemuzou a neni je kam bezpecne a pohodlne odklidit...
Jasny. Prave ty kari site mi prijdou coby ideal. Ideal je dat do ramu a sloupky, ale i samotny k necemu pridratovany drzi krasne. Tady je videt psi vybeh (bezpecny misto, kam zaviram v pripade nepsich navstev), kari site v ramu a dole jen zakopany kusy siti, aby se hrabny neprohrabaly.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 21:29
- Nahlásit

tak jsem právě narazila na zajímavej článek s videem o stříhání drápkůch

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 21:46
- Nahlásit

birma
to si jdu s radosti pustit. Kdyz koukam jen na obrazky, tak podobne striham drapy nejak podvedome psiskum, ne jen napric.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 22:09
- Nahlásit

Fifi
To je hezkej výběh. Kari sítě používá co vím kde kdo a všichni to vychvalujou, tak to je určitě dobrý řešení.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 22:14
- Nahlásit

birma
Diky za inspiraci. Jen musim poridit kvalitni klesticky, ty puvodni jsou ztupeny od paznehtu Dorotinych.
Maya
tak to je určitě dobrý řešení.
Trvanlivy, levny a rychly. Narozdil od nejakyho pletiva v rolich ti tohle nerozplete a neprojde ani hodne nasratej rtw. A netreba podezdivky, kdyz to kopnes dost hluboko do zeme.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 00:01
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak, máme to za sebou! Fotky ještě nemám

Dnešek (no vlastně včerejšek) byl super. Proseděli jsme celé odpoledne v budoucím chlívku, koukali jak prší, popíjeli pivo, dojídali zbytky a kecali se sousedem. Včerejšek částečně. Svatba byla hezká.
Pojď Járo do chomoutu jako úvodní píseň byla úžasná. Já jsem měla za ruku Kačenku, Michal Lucinku, mamča držela Martínka.
Pak moji kamarádi brzy odjeli a zůstali tam jen Michalovi kamarádi a rodina. To bylo pro mě dost náročný teda. Ještě ke všemu tam byl Manžel Michalovy sestřenice (50+), takový ten přechytralý alkoholik. Odejel až v devět.
Jo a Michal ztratil v našem bazénu prstýnek (máme kovový, tak myslím, že přinejhorším ten jeden dokoupíme nový, Michal se dneska potápěl jak vydra, ale nenašel).
No a musím se pochlubit. Soustředila jsem se na tchánovce, dala si dohromady vše, co mi vadí a povedlo se, takže jsem jim natrhala švestky sama bez ptaní ty, co jsem chtěla já a dobrý, tak doufám, že časem si nějakou společnou cestu najdeme.
A přijela mi na svatbu Jana, kamarádka se dvěma perdelicema.
Mnohem protivnější byla teda moje mamča - kytka je strašná a ptala se mě, jestli jsme jí koupili, nebo někde našli. O šatech nemluvila. Pak ještě kritizovala skleničky na víno, že tam jsou jen kelímky a že nemám uklizeno a měla jsem jí říct, aby mi uklidila, že by přijela a ještě si pohrála s Martínkem. Dělá to pořád, kritizuje všechno, kromě mojí školy a dětí. Mrzí mě to hodně, nevím, proč to dělá, protože je úžasná. Zkusila jsem to říct tetě.
Ta blbá flekatá čůza se porvala s Betynkou - nalezenou kamarádčinou welškou. Betynka vlezla k nám do baráku. stála jsem tam, číhala, modlila se a všechno bylo OK. A pak, na zahradě, se do sebe pustily. Naštěstí má jen Betynka jeden škrábanec. Ony se znají, tolerují, ale pak se něco objeví a vletí si do kožichu. Doufám, že to pořeší kotec. Z kari sítí.

Dostali jsme od mamči poukaz na králíkárnu
S dárkem jsem uspěla. A ještě Michal dostal od kamaráda kytáru. Modrou, krásnou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 00:04
- Nahlásit

Fifi
neprojde ani hodne nasratej rtw.
ani chytrrej špic

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 00:36
- Nahlásit

líbí se mi hravost francouzů
- logo letošní evropské výstavy králíků, drůbeže, holubů, drobných exotů a morčat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 05:57
- Nahlásit

kachna
tak skoda, ze az na maminku krituziciji a brzy odjety kamarady, ale maminky chcou vetdinou pro nas to nejlepsi (v jejich ocich) a rak to nekdy dopada. musela byt krasa, ze vas "vedly" holky, a supr ze vcera ste si to perfektne uzili a trosku snad dokompenzovali to co se den predtim uplne nevyvedlo.

s tchanovcema se to naucis, casem, nekdy je to narocny.

tak teda jeste jednou gratulace

fifi
moc peknej vybeh

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2015 06:52
- Nahlásit

kachna_
Mladá paní, moc gratuluju a přeju krásný život ve veliké rodině :-
Fifi
Musela jsem se řehnit jak popisuješ Troldíkovu vadu na čumesu - jebáčka Tak snad ho to nebude dlouho trápit - praskne a bude po všem.
Birma
To vypadá, že jste si tábor suprově užili a našli i fajn spřízněné spolubydlící.
cernej caj
Moc pěkný fotky písecka. Budeš moct vůbec dneska po takové štrapáci chodit. A co třínohá čtyřnožka - už dobrý?
MayaXerxová
U nás taky trochu zapršelo, ale opravdu jen mírně,, buřina nepatrná taky prošla kolem. Deštíku by bylo třeba víc nebo mi na zahrádce pochcípá všechno.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání