Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2015 21:57
- Nahlásit

Xerxová
Nočník Evropy a nemá vodu..
To je fakt divny. Ale treba to prijde.
Maya
kdežto ted na tý fotce už mu skoro přilejhaj k hlavě, jak roste, je furt samý překvapení
Jedno prilehlo, druhy trci. Se mu to strida vsema variacema.

Jo a dobre, ze sem cuby na pole nebrala, uz tu je velkej stofardi zenich. Za plotem teda. Ten se skvirou neprosmekne.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2015 23:13
- Nahlásit

nemáte někdo zkušenost s těmahla náramkama k mobilu? teda na jakou vzdálenost od mobilu to pracuje?
http://www.aliexpress.com/item/Original-Vidonn-X6- Bluetooth-V4-0-Smartband-Wristband-Bracelet-fitnes s-tracker-Sleep-Monitor-for-Android-4/32393561392. html

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2015 23:14
- Nahlásit

teda já se picnu, zabíjím mušky na monitoru a prásknu si do tlačítek, rozhasil se mi celej monitor, kterej mi tu čaj pracně nastavila, takže zase to mám blbě čitelný a už hodinu se to snažím přenastavit zpátky a prt

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 05:55
- Nahlásit

ani kapka, tropická hnusná noc. Jedem do kopečků...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 05:55
- Nahlásit

kachna krásný den a pohodu a úsměv vám všem dnes přeji

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 09:38
- Nahlásit

Hele a nemohla se zatoulat ta grafomanka? Přeci jen už to tu dlouho ničím nezahltila. Aby třeba někde bezradně nebloudila lesem či tak...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 09:42
- Nahlásit

Mayahttp://www.aliexpress.com/item/Original-Vido nn-X6- Bluetooth-V4-0-Smartband-Wristband-Bracelet-fitnes s-tracker-Sleep-Monitor-for-Android-4/32393561392. html
To máš lepší si pořídit drona, co bude lítat za tebou s mobilem případně i jinýma věcma. Pořiď rovnou většíhou ať může dopravovat i špice případně i paničku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 09:53
- Nahlásit

Obešli jsme Josefodolskou přehradu - skoro tři hoďky svižného výletění. Cyklisti ještě spali, tůůůristi ještě spali - potkali jsme jen jednoho zajíce, srnu a na konci krásného srnce. Lidi a psiska až na "vodítkovém" závěru v Hraběticích - jinak nikde nikdo. Potoky tečou, tak jsem zásoby vody a misku nesla zbytečně. Protože přímo k přehradě se nesmí - zdroj pitné vody a přísný zákaz vstupu a cesta jde o kus dál.

Teplota v horách kolem dvaceti, tady už zase vedro...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 14:00
- Nahlásit

kachna
doufam, ze dneska vsechno klaplo a uzivate si vsichni krasny den, I s sedivou obludou

maya
tak s naddelanim nic moc a xamestnavatel ma povinnost vam doprat aspon vodu ale aspon si tam nemusrla zdevhat

denyk
tak doufam, xe uzivas prodlouzenej vikend

xerxova
tak ranni jizerky mseli byt fajn

fifi
feri taky milovala trubky, trolicek je supr

darenka
taky bych se trubek nebala a je supr, ze mate tu zahradku a sdilny znsmi

hlaseni
hic jak svina, sme macky, mame vyrazne mrnsi vzdalenost, birma by to mrla za den

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 14:53
- Nahlásit

dnešní Jizerky zde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 14:55
- Nahlásit

jo a dement je to stále stejnej...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 15:12
- Nahlásit

ten ma teda energie

jinak podrobnejsi hlasani
ve ctvrtrk z letu ke zvikivskymu podhradi, obed na orliku, asi 26,5km. hic na zdechnuti ale ve stinu se dalo hybat ne moc rychle ovsem. na patek sem vubec nespala jakej byl hic, pak dve hodinky na zvikove, nez si ho kamarad prosel a nabrali sme vodu, pak cca 26 fo vraze. tam sme se ubytovi v soukromi, pac me bylo zle a kamarad se obaval mozne bourky v lese. supr prostredi v soukromi, kolem pulnoci prisla buriba, vzbudil me hrom ale nakonec byla asi nekde dal, dnes poslednich asi 13 km k vlaku pres vybornou hospodu v pisku.

dvoudenni prokleti sme premohli a kamarad se smeje, ze dame ctyrdenni vyzvu

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 15:22
- Nahlásit

Milí kachnovic_ ,
verim, ze se významný den vyvedl. At se vam v tom "oficialnim" spolecnem zivote dari.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 16:27
- Nahlásit

Zdravím! Jsme uvaření ( z vedra i psychicky) a doma. Bylo to děsně fajn
Co se dělo tady?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 16:45
- Nahlásit

tak to je dipr, ze spokojena

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:01
- Nahlásit

Xerxová
Moc pekny fotos, jako vzdy. Co je tohle za ptaka?

birma
Aa, vitej zpet v realite.
Bylo to děsně fajn
Tomu rikas poradnej report?!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:04
- Nahlásit

Fifi pťák ořešník. Je to foceno "od pasu" - ale kupodivu je poznat. Poměrně velká "slepice",která nám pak na podzim přiletí z hor na zahradu a sklidí lískáče. Beze zbytku...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:05
- Nahlásit

jo a je vidět, že páník je taky přehřátý... koukám, že se první fotky jemnují svítání v Habarticích. No - byly to tedy Hrabětice Habartice jsou o značný kus jinde...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:10
- Nahlásit

Xerxová
pťák ořešník
Ten je krasnej, u nas jsem ho nikdy nevidela.
"slepice",která nám pak na podzim přiletí z hor na zahradu a sklidí lískáče. Beze zbytku...
Nomen omen.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:18
- Nahlásit

ořešník kropenatý je opravdu moc hezký pták. Jo a jinak je Night je posera. Jak je fotka "tuneláři" - tak to byla fakt velkoprůměrová trubka s potůčkem - pravda - pod silničkou - takže poctivě osm metrů, uvnitř divná ozvěna... I když jsme ho lákali pak oba (zdrhla jsem mu potokem za páníkem na druhou stranu), tak kvílel, ječel, kníkal, brečel... a pak mu došlo, že za náma může dojít "vrchem" přes cestu Takže neprolez - a přitom se sklánět (na rozdíl ode mě) nemusel.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:40
- Nahlásit

Fifi
Tomu rikas poradnej report?!

v chatce jsme bydleli s fajn holkou a borderkou. Adam si trochu nárokoval naše věci, ale když chtěla bordera odcházet oknem, tak ji klidně pustil ke mně na postel. 4 dny jsme měli tréninky, tzn. 5 hodin na place. 2. den byl Adam naprostej borec a asi dvojnásobně překonal svůj rekord v počtu překonaných překážek pak se uvařil a už se mu běhat nechtělo. Přes poledne jsem byla naložená do bazénu a pak jsem si spolu s Adámkem dala šlofíka (on na chladném místě pod postelí a já v posteli. Za kempem chladná řeka ve který Adam trávil průměrně hodinku denně, ke konci se už nabažil natolik, že měl i solidní přivolání V úterý jsme si bez psíků vyjeli na Porta Coeli a na Pernštejn, v pátek jsme měli dopoledne přivolávací soutěž (byli jsme čtvrtí, buřtové nástrahy Adam krásně profičel, ani se po nic nepodíval) a lovení buřtu z kýble s vodou (to byl pomalejší). Odpoledne pak dogfitness (to má moc rád), na půjčení nějaké kupované hlavolamy (to se mu taky líbilo) a ještě krátká přednáška o noseworku (to se zas líbilo mě). Po večerech jsme pili bílé víno a mojito, hráli aktivity, cpali se krekry s avokádovým dipem, jabkama, melounem a brambůrkama a drbali do noci. Dneska nás zlatí kamarádi hodili na nádraží a tim to na rok zase skončilo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:45
- Nahlásit

birma
No vida, ze to jde. Tesim se na fotky.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:52
- Nahlásit

Fifi
to já taky, doufám, že nějaký budou, protože já mám jedinou a ta je z cesty tam

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:55
- Nahlásit

birma to zní jako plně využitý čas. Jak jako jen jednu fotku ??

Já v tom vedru peču kousek piškotu - abych na něj hodila tvaroh a vrstvu posledního pozdního syrového rybízu. Nedělní snídaně u nás bývá sladká...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 17:58 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Xerxová
to zní jako plně využitý čas
jojo bylo to skvělý ještě jsem vynechala, že jsem brávala ven psíky Wami, takže jsem si užila i jiných povah, než je Áda
Jak jako jen jednu fotku ??
protože já měla jen mobil a furt tam pobíhali lidi s velkejma foťákama, tak jsem v rámci dovolený mobil nechala v chatce a zapomněla, že ho s sebou mám

edit: a teď musim jít kvůli tobě vyloupit ledničku, protože se mi začaly sbíhat sliny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 18:25
- Nahlásit

birma
to zni suprove tak to ste si maximalne uzili

my si uzivame 7 h cesty, ale zatim posledni 3h mame kupe pro sebe, treba to tak bude az do brna. kvuli sekere mi ale zavre obchod a budu rada kdyz dobehnu autobys

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 18:34
- Nahlásit

cernej caj
my si uzivame 7 h cesty, ale zatim posledni 3h mame kupe pro sebe
Teda to je ale dlouha cesta! Snad bus stihnes.
birma
Toz naky fotky snad budou, od jinejch. Adamita chrni, aspon na chvili ted?

Troldik ma jebaka. Zanitil se mu jeden hmatovej chlup na tlame, zitra to snad uz praskne. Pubertacek malej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 18:43
- Nahlásit

fifi
chudatko, to fakt muze mit I pes?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 18:50
- Nahlásit

cernej caj
Muze a u stenat to neni az takova neobvyklost. Amyna mela svyho casu bradicku samej jebak. Navic je mozny, ze u Troldy to bylo misto vpichu toho zihadla a ted se mu to vic lokalizovalo. Neni to zadna hruza, se kterou bych letela k veterinarovi. Jednoho takovyho jebakose uz mel, nad okem - vymackla jsem to a pohoda. Tady to je trochu videt, to svetly misto nad pravym okem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2015 19:01
- Nahlásit

Čaj doguše na těch oslintaných pyskách mívají za mlada spoustu boláčků. Ošetřuje se to nejlíp kosmetikou pro "náctileté" Night má málo faldů a malé pysky - tudíž na to netrpí.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání