Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 14:30
- Nahlásit

cernej caj
tak to jeste zkratis
to se docela bojim, protože to takovej ten pružnej materiál.
Jako mít overlock, tak asi i jo, takhle to radši nechám. Ale super je, že to pak můžu nechat holkám zkrátit na Mělníku na velekrásný trička, což asi udělám
taky doufam, ze nam kachna ukaze nejaky fotky
taky doufám, že někdo bude fotit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 14:41
- Nahlásit

kachna_
aha, tak to je blby, tak snad se to holkam libi, to je nejdulezitejsi? A supr, ze to bude teda jeste pak pouzitelny

musis nekomu rict, at veme fotak

Darenka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 15:13
- Nahlásit

cernej cajXerxováFifi
Díky, přejdeme na Váš režim. S tou torzí jste mě uklidnily. Já o tom vím prd, jen že to bývá pořádnej průšvih když se něco takovýho stane.
Kachna
Dopředu se přát nemá, tak si to nechám až po svatbě Už se taky těším moc na vaše fotky a hlavně na princezny v krásných šatech. Ty budou důležitost sama - živě si to dovedu představit.

cernej caj
Fotky na rajčeti Darenka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 15:22 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

tady je vidět, že je teplo... chladí se a odpočívá na betonovém polštáři

Darenka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 16:29
- Nahlásit

Xerxová
Jj, díky za vytažení fotky, já toho nejsem schopná

Byli jsme u syna a malá spala ve stínu, pak šla na chvíli na sluníčko a opřela si hlavu o schůdek. Ještě jsem měla jednu lepší, kde byla vidět jen ta hlava bez tělíčka, ale byla mázlá, tak jsem jí smazala.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 16:44
- Nahlásit

Darenka najedeš na obrázek, který chceš z Rajčete zviditelnit. Ne na ten maličký (viděli bychom ho taky jen tak maličký), ale na normální velký snímek.

Potřebuješ získat URL adresu
klikneš pravým tlačítkem myši. Objeví se okno různé podle typu prohlížeče. U IE je ukryto pod "vlastnosti" - a CTRL C si "sebereš" myší URL adresu (šíleně dlouhá změť znaků). U Chromu je možnost kopírování URL adresy vidět hned po kliku pravým tlačítkem (tedy je tam něco jako kopírovat URL adresu...)

No a pokud máš URL adresu - tak jen klikneš na ikonu nad polem kde se v cz-psu píše (čtvrtá od kraje - geometrické barevné tvary) a do otevřeného pole vložíš tu adresu fotky. Tobě se neukáže před odesláním fotka, ale změť znaků v hranatých závorkách.

po odeslání fotky by měla být vidět. Pokusů máš dost - můžeš experimentovat. Holku máš hezkou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 18:48
- Nahlásit

Darenka
krasna adelka tady uz je ohari prevaha normalne

bestie furt skace po trech, dostala od veta canydril na 2 dny a kdyz by se to do nedele nezlepsilo, mame se stavit ale snad to nutny nebude.

kamoska se smeje, ze cula tech 86 km

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 18:55
- Nahlásit

Darenka
Adelka je krasavica!
Já o tom vím prd, jen že to bývá pořádnej průšvih když se něco takovýho stane.
Ano, to je. Jenze vznik prilis neovlivnis.
kachna_
Ale super je, že to pak můžu nechat holkám zkrátit na Mělníku na velekrásný trička, což asi udělám
Miluju, jak si prakticka.
cernej caj
dostala od veta canydril na 2 dny
A prisel na nejakou pricinu? Jinak jestli se to do nedele nezlepsi, tak doporucuju rovnou za nejaky ortopedem zajet.

Nakonec tu cca 10 minut prijemne zaprselo a zafoukalo, jen to zasycelo. Ale ochladilo se z nejakych 36 na 28, to je krasa, reknu vam. Posilam neco podobnyho vsem, zadny hruzy a ochlazeni mirny.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 19:09
- Nahlásit

Čaj že by psisko kulhalo tak, že by nedošláplo a skákalo po třech se nám často nestávalo. Vlastně jen dvakrát. U čtyřměsíčního Nighta se z toho druhý den vyklubalo horečkové onemocnění (a další den po nasazení léků bylo dobře) - prostě kulhal od bolesti v kloubech.
No a Aronka začala z ničeho nic nosit nohu ve vzduchu jako starší dáma - a po potvrzení hnusné diagnózy jsme ji nechali odejít... Osteosarkom...

Doufám,že si vlčice vymyslela jen nějakou drobnost, aby nemusela na ten pochoďák

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 19:57
- Nahlásit

třeba se někomu bude hodit lístek na vlak pro psa zdarma ke granulím
https://www.facebook.com/pages/JaM-Servis-sro/1287 54703870274?sk=wall

Darenka
pěkný fotky, i Adélka samo
akorát teda ti ohaři fakt jako štěňata vypadaj tak nějak nasraně
cernej caj
já měla třínohýho psa jednou, když se Kimovi odlomil loketní výběžek
Ferina to má zadní?
koukám ten canydril je proti bolesti, tak to nejspíš uvidíš, až to vysadíš, pak už fakt jedině ortopeda

na ten novej seznam si budu zvykat dlooho

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 20:04
- Nahlásit

cernej caj
a ma zajistenej pohybovej klid teda? nebylo by to lepsi nez lek proti bolesti?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 20:22
- Nahlásit

Fifi
tak to je supr, ze ste meli destik

no co rikal muz, tak si mysli jak s nima byl na zahrade ze se mu zdalo ze nejak blbe skocila kdyz si hrali, tak snad bude za par dni dobry

Xerxová
tak to je blby, ale holt ne vzdycky je to, co by clovek cekal prava pricina, i u lidi to tak je.

Maya
jj, ma pravou zadni, stejnou paratu jako tyden po dovezeni, kdy skakala mamce na hlavu a nejak ji to podklouzlo na dlazbe, taky byl par dni trinohej pes a po tydnu uz o nicem nevedela.

sem si jeste novyho seznamnu nevsimla.

zbrnd
ma, bude doma s muzem a nejede se mnou na vandr. Ten lek se ji davat nemusi, u veterinare byl muz, akorat prinesl ty dve tabletky. Ja teda doufam, ze se ji to trochu zlepsi, ale hlidat ji doma bude on - a to se nemusim bat, ze by chodili od postele daleko

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 20:38
- Nahlásit

cernej caj
Tak drzim palce, ja po zkusenostech s Dorotou a jejima vazama v koleni... Nic, nic, mlcim. Ferina si da klidek a bude v poradku.
A ty si teda vandr uzij, at vas nic nesmete nebo naopak nesezehne.

A propos, Birmica na tabore musi mit ooobrovskou radost z teplot. Jiste si to oba s Adamitou uzivaji.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 20:55
- Nahlásit

Fifi
aspon tam maji hned reku u arealu

diky, mam sbaleno, tak za chvilu pudem spat. furt jeste z ferinky vycesavam chlupy, to neni mozny jak ji to drzi dykcy

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 21:21
- Nahlásit

zbrnd
Hele já jsem oupa nervní jak tu takovou dobu nevidím výpolody ty mi oblíbený grafomanky ...hm, tak snad to přehlídne, až se vrátí
Ses to ty, rada ti to budu posunovat, nez se vrati.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2015 22:19
- Nahlásit

Fifi
ka zas pohledam nejaky Fifiobrazky asi!

Darenka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 06:21
- Nahlásit

Xerxová
Díky moc za ten popis vkládání. Čajíček už mi před časem dával instruktáž, někam jsem si to uložila a nemohla jsem to najít. Tak to od tebe jsem si uložila na plochu a příležitostně vyzkouším.
cernej caj
Držím pěsti, aby se Ferynce ulevilo při klid.režimu a nemuseli jste jí prášky dávat a samozřejmě abyste už vůbec k vetovi nemuseli.
A víš to, že jsi šílenec, viď? V tomhle vedru 86 km, ...jsi blááááázen
Fifi
Déšť závidím - moc. Na piplané zahrádce mi odcházejí už nejenom kytky, ale i stromy, na kterých jsem si zakládala. Včera se to kupilo, že už to vypadalo, že něco spadne a zase prd.......
V noci byla hodná - ve 23 čůrání, bobek, ve 2 čůrání, v 5 čůrání
Dnes jsme najeli na doporučený režim. Čůrací hned po probuzení, domů nabaštit, za chvíli znovu ven - čůrání, bobek. Po půl hodině domů (nedokázala jsem jí dýl zabavit se přiznám -měli jsme hračky, ale táhla zpátky, mluvit se mnou nechtěla), doma pár povelů z nichž snad zvládá sedni, pár pamlsků na pelech a už je v limbu.
Přeju všem krásný den a aspoň trošičku deště a nějaký ten stupeň dolů.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 06:41
- Nahlásit

tady taky ani kapka... Psisko bylo včera na chviličku v lese (potok už skoro neteče...) a pak silně ožilo večer. Tak se rozjel, že nechtěl spinkat ani po půl jedenácté - a to už já (ranní ptáče) jsem docela ráda zalezlá. A on otravoval, kradl mi polštářek (neb ví, že nesmí a bude prča), olizoval mě (to nemám ráda a ví, že mě tím dozajista vybudí k reakci) a pak si důležitě stoupnul ke dveřím, že musí jít ještě ven. Vylezla jsem - a on potřeboval opravdu potřeboval jít ven - házet si padavčatem, tahat klacky a lítat tmou... dement. Zahnala jsem ho nahoru a teď se tváří, že by ještě spinkal a vstávat se nebude... Zmetek - já už tady hodinu chladím barák

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 07:18
- Nahlásit

Huuuf, je toho nějak moc.
Hlídat háravou Máju, jestli holky zavírají vrátka, ony se fakt snaží, ale jsou ještě malé, takže je to ještě náročnější, než když jsem jim musela otevírat já.
A to jsem ještě zjistila, že tu Michalovi rodiče budou od pátka odpoledne do neděle, aby nemuseli vstávat tak brzo v sobotu. Chudáčci. Zjistila jsem to teď a dost mi to zkazilo náladu. Hmm, doufám, že si to pěkně užijí. V tom našem malinkém domečku.

Martínek je chytré dítko. Velmi dobře pochopil, k čemu funguje plácačka. Právě zmlátil ségry

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 07:23
- Nahlásit

Xerxová
olizoval mě (to nemám ráda a ví, že mě tím dozajista vybudí k reakci)
Mája stojí u postele a vrtí ocasem. Je tam málo místa, takže je to dost hlučný proces . No a když se vzbudíš, abys jí zabila, tak tě oblízne, nasadí tulení výraz a začne se vrtět ještě víc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 07:51
- Nahlásit

kachna
maja je roztomila a martinek je chytrej kluk

tak s tchanama nezavidim, ale tam snad nejaknenarusi vase plany.

darenka
tak venku nejde jen ozabaveni, moji venku dycky cuchaj, zkoumaj. jestli chce dom, muze toho na ni I krz vedro byt uz akorat po te pul hodce a nusi to byt ze ji neumis zabavit. je sikivna ze pekne chodi ven

mozna to nedame, mame nekolik moznosti zkraceni, ale musime hlavne zlomit dvoudenni prokleti

xerxova
dement

tak krasnej konec tydne a vikend vsem

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 08:45
- Nahlásit

kachna_
Martínek je šikovnej
my měli v sobotu od dětí dvě hodiny pokoj, protože babička dotáhla z Penny vystřelovací placáčku, pak se teda o ní porvaly a zlomily, ale za 29 Kč se to vyplatilo
cernej caj
tak si to užij, to určitě tentokrát dáte na ty tři dny

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 08:51
- Nahlásit

teda koukám, že někteří lidi mají ještě vyšší levl dojíždění do práce
http://www.novinky.cz/muzi/377320-mlady-muz-obelst il-system-bydli-v-lepsim-a-jeste-usetri.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 08:55
- Nahlásit

cernej caj
pěknej vandřík přeju.
Můžeme uzavírat sázky, jestli zloměj prokletí. Já teda sázim na čajdu. Ale jen trošičku
Maya
že bych zajela do Penny?

Darenka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 09:59
- Nahlásit

cernej caj
Krásnej výlet a nezapomeň hodně pít!!!
Xerxová
Máš veselýho a zábavnýho pséka - koníka Má tě dobře přečtenou a ví co na tebe platí
Kachna
Ty se prostě nemůžeš nudit. Svatba, tchánojc, háravka a Martínek, který se snaží umlátit ségry Holka, přeju pevný nervy!!! Nestresuj se a ten svatební mumraj si v klidu a krásně užij!!!
Maya
Jj, někdy pitominky za pár korun udělají službu daleko větší než hračky za tisíce

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 11:28
- Nahlásit

Fifi
pani, nevěděla jsem, že jste tak slavná!!
mamina tu má vnoučata na prázdninách (aneb k 6 štěňatům ještě 3 dvounohé kousky, aby bylo veseleji ) a ty si přivezly zubní pastu FI-FI

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 12:30
- Nahlásit

kachna tak rozdej tchánům na pátek i sobotu nějaké úkoly. Když tam budou... Určitě víš, co by tobě pomohlo a zároveň to jsou schopni udělat. Mysli pozitivně

Darenka některá štěňata doma řádí a venku nic moc - chtějí zpátky domů. Tedy tak "zápecnicky" se chovají jen tam, kde "trefí zpátky" - pokud jsou někde na výletě, chovají se "normálně". Je to pozůstatek "období strachu". Hodně štěňat to nemá vůbec, některá tak trošku ("táhneš je na vodítku" jen kus ode dvěří a pak pohoda) a některé tvrdí, že doma je doma... Ale rychle to odezní (max pár týdnů)...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 14:17
- Nahlásit

no bezva, tak jakože když dneska jen skoro chcípám, tak zejtra chcípnu definitivně?
http://www.novinky.cz/domaci/377625-vrcholici-vedr a-v-patek-nejvic-schytaji-praha-stredni-a-severni- cechy-bude-skoro-40.html
Xerxová
a některé tvrdí, že doma je doma... Ale rychle to odezní (max pár týdnů)...
no Dorinovi to vydrželo tak do roka
ale on je extrém ve více směrech, Darenka to určitě bude mít v pohodě

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 15:02
- Nahlásit

Xerxová
Mysli pozitivně
jo, já jsem si to tak krásně odůvodnila, že je super, že se vnoučata uvidí s prarodičema, byla jsem na sebe pyšná,ale ono to dneska nefunguje
A ono to tak nevypadá, ale já se fakt snažim. Jenže já nevím jak na to.
Ale taky je mi jasný, že tohle s Michalem úplně řešit nemůžu, mě by to bylo líto, kdyby to Michal prožíval stejně negativně jako já.
Netěšim se na ně a ještě mám výčitky z toho, že se na ně netěším . Jsem blbá

Darenka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2015 15:34
- Nahlásit

XerxováMaya
Když jí pustím z vodítka na zabezpečené zahradě u známých, rozkraví se tak, že je k nezastavení a naprosto mimo. Mám od ní pohryzané ruce fest , když se snažím jí trochu umravnit - jako třeba, když češe švestky ze stromu s nižšími větvemi a na nízkých keřících skáče jak na trampolíně
Jezdíme k nim skoro každý podvečer. Oni mají zábavu prý lepší jak televizi a my jsme rádi, že můžeme pustit tygra z vodítka na čisté zahradě bez hoven a vajglů. Mají velký dům, který poskytuje příjemný stín, to na naší zahrádce nemáme, tak jsme rádi, že můžeme jezdit tam.

Mějte hezké odpoledne.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání