| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 21:14
- Nahlásit
cernej caj
už jsem to našla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 21:32
- Nahlásit
birma
Mě se nejvíc líbí ta poslední, vypadá na ní tak zamyšleně a klidně
Mne se libej vsecky tri. Adamita modelem, oranzovym, slusi mu to.
cernej caj
u nas je to masakralni. asi 32 ted vecer...
Tu taky, nebo sem uz proste uvarena. Chvile v polich, obcas mirny vanek, kterej zvednul hic od rozzhavenyho pole. Nakroutila jsem naky videa, zejmena pro Darenku, privolani 4 mesicniho pindika. Jdu to scucnout.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 21:36 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
tak výsledky pokusu
na tý vysoký trávě vlevo je vidět, že se to úplně ideálně nespárovalo, ale jde to, navíc židle byla moc nízká a tráva vysoká
tohle je s těma změnama M co nevím co je, v podstatě skoro normální fotka
tohle je se změnou osvětlení, slunce, deštivo a halogen, ta byla celá do modra
a tohle s různejma režimama, tuším jsem tam dala Krajina, Noc a Západ slunce, ta je do červena, ta se mi asi líbí nejvíc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 22:03
- Nahlásit
a hele
http://imageedited.com/
http://fotoforensics.com/
ale na ty složený to moc nefunguje, možná na ty fotošopovaný
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 22:20
- Nahlásit
Xerxová
Díky moc za popis možných projevů. Jsem moc ráda, žes mě na to upozornila - určitě bych byla vystresovaná a bála se problémů.
Fifi
Jedeme hned brzy ráno, abysme tam byli v 8.30hod. Paní chovatelka se trochu kroutila (jestli je zvyklá si pospat, tak se ani nedivím, ale pro štěně to určitě bude lepší, když se nepojede v tom největším pařáku. Ona cesta trvá 2 hodiny. Je to 160 km a přes Prahu. Minule když jsme tam jeli to na Baranďáku a okruhu vůbec neodsýpalo. Beru s sebou do auta i misku a vodu.
Budu se snažit dát večer raport, jak si vedeme .
Přežijte ty úmorný vedra ve zdraví.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 22:34
- Nahlásit
Darenka
v pátek určitě počítej v Praze se zdržením
psi k odprodeji
je tam i pointr, docela mě to překvapuje
http://www.acr.army.cz/scripts/detail.php?id=10897 1
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 22:38
- Nahlásit
Darenka
Beru s sebou do auta i misku a vodu.
tu určitě a kdyžtak si na chvíli někde zastavte, ať si malá od cesty odpočine už se moc těším na popis prvních dojmů
Maya
je tam i pointr, docela mě to překvapuje
tak jestli je nepoužívaj kvůli dobrýmu nosu na drogy třeba?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 22:54
- Nahlásit
birma
ano! máš fakt moc krásnýho psa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2015 23:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Darenka
Beru s sebou do auta i misku a vodu.
To ber, a nezapomen na voditecko s obojeckem, at si stene jistis pri pripadnych zastavkach.
Budu se snažit dát večer raport, jak si vedeme .
Budu se tesit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 05:54
- Nahlásit
darenka
mas krabici lepenkovou pripadne? ono je to nekdy lepsi, vylizenou nejakym rucnikem nebo tak? ale urcite ne nutny. toz dobre fojedte I s adelkou
maya
vypada to dobre, nemas srovnani jedte s bezne vyfocenou fotkou?
xetxova
doufam, ze dneska se v najtikvi nerozlezrl ten pad a je porad gumovej a hraci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 06:27
- Nahlásit
Najt je zcela živ a zdráv... Právě jsme dorazili z půlhodinové procházky. A už je hic... Odcházím do školy. Měla jsem budík na brzo, neb Pepa odjížděl před šestou a tak jsem mu dělala snídani. Alespoň mělo psisko navíc procházku - normálně mu ráno stačí jen zahrada. Teď sprcha a odchod... abych tam do čtvrt byla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 06:38
- Nahlásit
Xerxová
jj, hic je desnej. tak at se dobre pracuje.
Maya
jinak takhle z pc ta prvni i posledni sou fakt krasny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 09:49
- Nahlásit
Maya
pěkný fotky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 10:23
- Nahlásit
nevím, čím jsme si vysloužili teplejší noc i dopoledne než celý zbytek republiky... Tady alespoň podle hlášení krajských měst...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 10:33
- Nahlásit
Maya
Hele na těch fotkách něco chybí, třá ňákej velociraptor by se tam šiknul, což?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 10:40
- Nahlásit
zbrnd
velociraptor
s drápkama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 12:42
- Nahlásit
tohle mi právě udělalo velkou radost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 12:56
- Nahlásit
Ku*va drát, jak mi někdo v říjnu řekne, že zas nebylo "žádné léto" tak ho nakopu do prdele
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 13:04
- Nahlásit
birma
ja nechci snih, chci celorocne podzim
denyk
a jak to klape v praci?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 13:14
- Nahlásit
Jsem ani nepozdravila, takže
Brej pátek
V práci gut, po 9-ti týdnech
Do včera jsem měla docela hoňku, dnes už lepší.
Dokonce už v pondělí jsem vstávala 10 minut před budíkem
A odpoledne stejné každý den. Z práce pro plaFky a Bukí a pak k Vlaďce na zahradu do bazénu, tam hnípačka, večer cestou od ní procházka s Bukí a občerstvovací stanice ve sportovní hale
A co tadyk jaké novoty?
Darenka
ááá, v sobotu bude mimí? jupíííí
fifi jéjda přelítla jsem to a chudinka Trolík
opuchnutý
Bukáč to nigdá nedělal takový to lapání vos, ale od loňska je jak postiženej a má z hmyzáků hrozný nervy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 13:15
- Nahlásit
FAJKAAAAAA
nouzovy spacak neni to ten izotermickej pytel?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:07
- Nahlásit
Zdravím
Přijeli jsme v poledne. Cesta v pohodě. Ta malá je od 8 hodin vzhůru a po cestě dřímla jen asi na 15 minut. Čekám kdy odpadne. Co je horší. Přijeli jsme domů a ještě než jsme vlezli do baráku - vykadila se, ale to není ten správný výraz. Sračka - to je příhodnější. Doma pak znovu 2x a po hodině jsem s ní byla venku a znovu. Sračkovala už 4x. Volala jsem chovatelce, jestli to nemůže být po té odčervovací tabletě, kterou jí dala těsně před odjezdem. Řekla, že může být a taky možná z toho vedra. Máme dávat smektu. Tak manžel klusal do lékárny a injekční stříkačkou (malinkou) jsem jí párkrát nabrala roztok a dala do čuminy. Docela jí to chutnalo. Aspoň že pije i vodu, aby se trochu zavodnila. Namočených granulí zbaštila jen asi 6. Zkusím to znovu později.
Ven jí v tomhle hicu nechci moc brát. Na sídlišti je to rozpálený. Počkám a v noci jí vezmu na procházku. Teď ven jen jako zkouška na čůrání a eventuální další sračku.
Tož držte palce, ať se dá zažívání do pořádku.
Jinak - hlasitá je až až V noci se barák asi moc nevyspí. Doufám, že si brzo zvykne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:10
- Nahlásit
Darenka
Řekla, že může být a taky možná z toho vedra jj, to je dost pravdepodobny...
snad bude brzo lip.
po kazdym probuzeni ven, po hre ven, bude to chtit casteji ven, aby se naucila, ze venku se cura.
jinak teda gratuluji k oficialnimu novemu clenu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:11
- Nahlásit
Darenka
to může být jak vedrem, tak stresem z převozu. Nepřijde mi úplně chytré odčervovat okolo předání štěněte novým majitelům, ale tak s tím už nic nenaděláš.
Hlavně ať dost pije.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:16
- Nahlásit
Jj, pořád jí upozorňuju na misku s vodou. Teď usnula, tak snad se zklidní a bude v pohodě.
Elišku jsem seznamovala s novým členem tak, že jsem jí držela kousek od Adélky v náručí. Ani se nijak výrazně neprojevovala a ocásek měla jen jako poloviční štětku na vymejvání lahví. Normálně když jí něco naštve, tak má ocas jak štětku na záchod Nebojte, pouštět je v dohledných týdnech k sobě nebudu. Nechci stresovat Adélku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:24 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
hele - pokud by ti srajdila dál - tak bych s ohledem na vedra raději večer sjela na veterinu. Odvodnění u štěníků jde rychle... Doufám, že se to usadí a bude už jen dobře
A možná bych po velkém průjmu raději povařila kuřecí ňadra s mrkvičkou (klidně i bez rýže) - a dávala jí to i s vývarem. Ať se zavodňuje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:27
- Nahlásit
Darenka
Tak pekne vitam novyho clena smecky. Casem foto dodej, pls.
Namočených granulí zbaštila jen asi 6. Zkusím to znovu později.
Srajdu muze mit ze vseho dohromady, stres, vedro, odcerveni (ehm, dost zvlastni napad). Uvar ji kureci prso bez kuze, ve vyvaru (nesolit, neochucovat) rozvar rejzi a mrkev, vsechno rozhnahnej na kasi ridsi a dej ji to misto granuli. Klidne den, dva, nez se ji zazivani srovna. Drzim palce, at je brzo fit a taky s Eliskou at se brzo szijou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:27
- Nahlásit
Xerxová
raději povařila kuřecí ňadra s mrkvičkou (klidně i bez rýže)
rychlejsi si byla, ja nez neco nacvakam... i klabosnice se snad poti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 14:49
- Nahlásit
taky mi přijde zvláštní odčervit těsně před převozem. To mohla chovatelka tabletku "přihodit" ke štěněti... s doporučením aplikovat po pár dnech.
Vařené kuře a syrové mleté hovězí ... ve vedrech "mokrá" strava bude lepší, než granule (a to radím jako "granulář" - no já jsem spíš všekrmivec Night teď má taky víc masa, než granulí)
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2015 15:36
- Nahlásit
Holky dík.
byla jsem s ní už 2x venku, jednou se vyčůrala a podruhý i kadila a už to nebyla jen voda. Mezitím snědla plnou misku granulí hodně rozmočených (vrátila jsem se k počítači až teď a čtu o kuř. prsíčkách). Dojdu je koupit. My kuřecí prsa nemusíme, tak nemám žádná ani v mrazáku.
Ta potvůrka malá skoro vůbec nespí. O to víc si stýská. Hrozně kňučí. Manžel šel na fotbal a říkal že si dá nějaký pivko, aby to zaspal .
Čtu rozporuplné informace o tom, jestli ke štěněti v noci zajít když kňourá nebo nechodit. Jsem rozpolcená. Je mi jí líto, že se jí stýská, na druhou stranu jí nechci zvykat, že s ní budeme i v noci. Co vy na to?
|