Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:34
- Nahlásit

Babči Jozefčíkové je mi moc líto.
Z těch veder jde strach. Bydlím kousek pod nemocnicí a od rána projelo už nepočítaně houkaček.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:37
- Nahlásit

birma Night překvapivě v pohodě zvládá. Dneska mám jeden den dovolené. Ráno jsem byla s maminou na hřbitově (raději brzičko ráno, aby byla doma než bude vedro) a tak jsem s psiskem byla až po deváté hodině. A to už bylo přes 28 stupňů a slůňo. Byli jsme jen asi půlhoďku, ale svižně a stínu moc nebylo. A chlapec ani moc nefuněl...
Doma ještě na dlažbu nelehl - koberec prý je pohodlnější. Takže se až tak chladit nepotřebuje. Večer ho chytá standardní tryskové šílenství - teplo neteplo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:42
- Nahlásit

Darenka ještě jsem si vzpomněla na pár věcí, které tě můžou překvapit:

štěňata mívají škytačku - je to normální, vyrostou z toho. Dospělý pes skoro neškytá

štěně si hraje, hraje, řádí... a najednou padne a je tuhé. Fakt nechcíplo, jen ho spánek zmohl. Změna to bývá i ve zlomku vteřiny

pokud štěník běhá ze spaní, kňučí, svíjí se... nebuď ho. Má právě důležitou fázi spánku, kterou potřebuje. Ze spaní ňafou srandovním hláskem, ale kníkají a vyjou často i srdceryvně. Opravdu nebudit!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:45
- Nahlásit

birma
namraz si nejaky lahve s vodou do auta kdyztak...

Xerxová
urcite budete mit na dovolene hezky

Vero
jo, muz ho ma rad a taky mullera, kterej spada u me do stejny kategorie neposlouchatelny

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:55
- Nahlásit

Xerxová
my poslední dny chodili mezi 10 a 12 dopoledne a s koupačkou byl Adam úplně v pohodě, dokonce si chtěl včera odpoledne venku hrát a řádit. Dneska jsem bohužel pořádně zabrala až v 8 ráno, takže jsme vylezli v poledne a zatim mi dnešek přijde bezkonkurenčně nejhorší. Spát jsem šla asi v půl čtrvtý a pořád ještě bylo nesnesitelně.

cernej caj
jedem vlakem

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 15:05
- Nahlásit

U nás je vše nalepené na dlažbě. My jsme právě přijeli z koupaliště. Chtěla jsem do Mšena, ale tam už bylo dle mého mšeno na mšeně, tak jsme jeli do takové "louže" u Hleďsebe.

A písničku jsem našla asi skvělou https://www.youtube.com/watch?v=Axo1LurzklQ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 15:07
- Nahlásit

birma
aha

kachna_
tak uspr, ze si nasla pak mi pls posli ten mail, jo?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 15:07
- Nahlásit

kachna_
písničku jsem našla asi skvělou
ta je božíííí!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 15:26
- Nahlásit

Darenka
Zitra preju klidnou cestu a jeste klidnejsi prvni vecir s Adelkou.
Xerxová
a není to náhodou hezký konec ?? A bác ho ??
Urcite ano. Lepsi, nez rozhodovat, kdy psa nechat uspat. Jen je to sok.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 15:33
- Nahlásit

Fifi já vím, šok je to děsivý. Znám to od Xerdy. Ale pak jsem vlastně byla ráda, že odešel bez stresu, veteriny, bolesti... že to byl mžik. Jen mohl být starší - takhle to byl blesk z čistého nebe. Kdykoli to místo na procházce míjím, tak si vzpomenu. Dva motavé kroky a pád. A konec... Mám pitevní zprávu na úplně zdravého psa v dokonalé kondici...

Babča jezevčička měla svůj věk a odešla bez dlouhého trápení.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 15:40
- Nahlásit

Xerxová
Dva motavé kroky a pád. A konec...

Ale pak jsem vlastně byla ráda, že odešel bez stresu, veteriny, bolesti...
To urcite. Achjo, nenadelas nic.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 15:47
- Nahlásit

35,6 stupencu? Vedro, tropy, jdete do prdele!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 15:57
- Nahlásit

Fifi my máme proti vám chladněji - 32 stupňů. Jizerka má v tuto chvíli 28... ale tam jim to v noci alespoň klesá pod deset... nám ani náhodou, i noci jsou teplé

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 16:02
- Nahlásit

Xerxová
ale tam jim to v noci alespoň klesá pod deset... nám ani náhodou, i noci jsou teplé
Jo no, clovek ma pocit neustaly olepenosti, upocenosti, humus proste. Jeste je preventivne prednasran, predrazden, nesoustredi se. Na velkym kruhaku bavorak prede mnou nedal prednost tirakovi, vlitnul mu tam dost rychle - to bylo o nejakych par cm, ze ho nakladak nesejmul.
Jinak potvrzuju skytavku u stenat, Troldas ji ma vzdy po zradle.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 18:34
- Nahlásit

Fifi
to je mi líto jozefčíkový, tyhle vedra jsou fakt děsný pro všechny a teď píšou že maj bejt ještě dva tejdny
Jinak potvrzuju skytavku u stenat, Troldas ji ma vzdy po zradle
Dorin odmalička po žřádle krká a zůstalo mu to nafurt

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 18:37
- Nahlásit

cernej caj
jak se daj ty fotky v zoneru přes sebe, aby z nich byla jedna?
něco mám nafocený, ale připadaj mi skoro stejný, asi to moc neztmavuje ani nezesvětluje, jsem zkuisila ještě různý režimy, tak uvidím

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 19:04
- Nahlásit

Maya
Dorin odmalička po žřádle krká a zůstalo mu to nafurt
Tak krkani je v poradku, aspon nic nezustane ze vzduchu v zaludku. Krkaj cuby, Trolda k tomu este coby bonus tu skytavku. Kdysi se tradovalo, ze skytajici stene musi byt zacerveny.
tyhle vedra jsou fakt děsný pro všechny a teď píšou že maj bejt ještě dva tejdny
Jako ceho je moc, toho je prilis. Ja uz ani nesekam, bo to by travnik zdechnul, radsi at si tam roste svlacec a jiny plevele. Ted jsem si jen chvili ve stinu se smeckou postupne zaklikala, uz jsou zase vsici prilepeny k dlazbe.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 19:11
- Nahlásit

Fifi
tak na škytání si fakt nepamatuju, jestli mi nějaký štěndo škytalo a ani právě nekrkalo, až Dorin, si po jídle vždycky odkrkne jak starej fotr
taky moc nesekáme trávník, on je už stejně napůl proschlej a to zalejváme hadicí a uschla nám asi jabloň, má listy úplně svěšený
teď jsem to četla, bouřky v sobotu večer, v neděli mírný ochlazení a od ponděla do soboty zase 37, v práci asi zdechnu, doma alespoň člověk nic nemusí a může se akorát v klidu potit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 19:51
- Nahlásit

já teď skoro dvě hodiny žehlila... fakt dokonalá činnost pro tyto teploty. Ale holt košile se žehlit musí... a ve vedrech je spotřeba šatstva vysoká.

Dement vedro nevedro tak řádil se dvěma svázenejma balonkama na špagátech (dokonalé bolaso), až je přerval - jeden gumový míček začal házet zahradou... no a já dement s ním na terase mikla o zem - a okno sice zůstalo celý, ale psík ztratil orientaci, kde má ten míček a "skutálel" se z terasy skalkou dolů na trávník... Nějak nevěděl, kde má nohy a kamenné nepravidelné schody... Ale dole se oklepal, našel míček a opět tryská.

Změna - dotryskal a fláknul s sebou na koberec, hubu na parkety... tj. chladííííí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 20:02
- Nahlásit

maya
dej si prohlizec, publikovat a tam tonovani nebo hdr. nebo jednu fotku uloz 3x. origos, presvetlenoi a cernou a hraj si s tim. ono to nemusi zvladnout fotky bez stativu zarovnat

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 20:09
- Nahlásit

Xerxová
teď skoro dvě hodiny žehlila
Fujho.
a ve vedrech je spotřeba šatstva vysoká.
no pokud se nekdo musi peci v kosilich, tak ouvej a lity
no a já dement s ním na terase mikla o zem - a okno sice zůstalo celý, ale psík ztratil orientaci, kde má ten míček a "skutálel" se z terasy skalkou dolů na trávník... Nějak nevěděl, kde má nohy a kamenné nepravidelné schody... Ale dole se oklepal, našel míček a opět tryská.
On je fakt nerozbitnej. Ja byla zalejt truhliky, teplota se zda akorat na vecerni protapku. Asi vezmu jen to pako pruhaty. Na chvili do pole.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 20:40
- Nahlásit

já byla na poště a u nás furt peklo. Když už by měl šanci vzduch trochu zchladnout, tak ho dotuje všechen ten beton vyrážela jsem po 7. hodině a teploměr ukazoval 36,7 ve stínu

aaaaale jsou hned dvě věci, co mě drží nad vodou. Dneska byli indiáni přesunuti do rezervace, takže za týden by mohlo začít stěhování národů

a druhá je, že mám fotky z focení pro dogpoint a nechci se chlubit, ale mám prostě strašně hezkýho psa

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 20:45
- Nahlásit

birma
ty fotky jsou super, nejvíc se mi líbí ta prostřední

teď říkali v tv, že bude tropická noc a zítra větší vedro než dneska

Xerxová
teda Najtík je koukám z gumy nebo tak něco

cernej caj
jj, dík, já vůbec nevěděla, co kde tam hledat

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 20:51
- Nahlásit

Maya
ty fotky jsou super, nejvíc se mi líbí ta prostřední
fakt? mně zrovna nejmíň přijde mi až moc kontrastní a Adam je na ní šíleně vyjevenej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 20:53
- Nahlásit

Fifi
u nas je to masakralni. asi 32 ted vecer...

birma
skvely su rada, ze se budes stehovat a krasny fotky, ale to chce lepsi techniku

Maya
tak je to spravce - vytvorit, ja nikdy z hlavy presne nevim, doufam, ze si nasla a tesim se na testy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 20:55
- Nahlásit

birma hezké fotky. Jen by moje polovička řekl, že psovi to sluší "nahatýmu" - případně jen s jemným obojkem... Chicht - i proto Night nosí kšandy výjimečně

Maya gumový je - ale taky to nebyl žádný velepád - ale na moje pořádný leknutí to stačilo - navíc jsem za to mohla...

Evidentně mu dopolední půlhodinová procházka nestačila - to, co předvádí s malýma přestávkama na vydechnutí na zahradě... Je to dement

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 20:59
- Nahlásit

Xerxová
Jen by moje polovička řekl, že psovi to sluší "nahatýmu" - případně jen s jemným obojkem...
to s ním souhlasím, nicméně obojek pokládám za něco, co už nehodlám svýmu psovi nasadit, pokud to nebude naprosto nezbytné (v tuhle chvíli ho má jen na čundrech, abych ho nemusela přes obce nebo po frekventovaných cestách převádět na dlouhém postroji na kterém je dost neovladatelný). A zároveň Adam určitě neni pes, kterýho bych odložila ve stoje (prvně v životě) uprostřed ulice a v cizim parku nahatýho a nedělalo se mi z toho zle od žaludku. Takže jsem radši zvolila svůj klid, že ho v případě nouze bude za co chytit (a naštěstí to nebylo nutné), než nahatýho psa na fotkách

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 21:06
- Nahlásit

cernej caj
hm, tak já tam v zoneru nic takového pod Publish nemám

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 21:10
- Nahlásit

birma
kt? mně zrovna nejmíň přijde mi až moc kontrastní a Adam je na ní šíleně vyjevenej
mě tam připadá naopak vysmátej, ale tak já ho neznám a líbí se mi ta fotka fakt dost

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 21:13
- Nahlásit

Maya
tak on byl strašně vysmátej předtim, když se fotilo v bytě, ale tady už moc nevěděl, jestli se smát, nebo jestli je něco špatně, když chci aby stál na místě a já jsem o pár metrů jinde ale třeba máš pravdu a mě se to tam promítá z tý portrétovky, kde je ta nejistota vidět hodně.
Mě se nejvíc líbí ta poslední, vypadá na ní tak zamyšleně a klidně

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání