Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 12:40
- Nahlásit

kachna_ne, já mám toho špicetak proč šíříš ty dezinformace? není Ti hanebno?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 12:41
- Nahlásit

Xerxová

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 14:23
- Nahlásit

nevím, co je tady k smíchu Že mám nevychovanýho čokla ??

fotky z oné dnešní ranní...

všechny fotky tady: bacha - došlo skoro i na striptýz, ale to počasí k tomu svádí. Jen ta voda byla fakt děsně ledová, takže křeče člověka vyhnaly ihned ven. Psa ne , psa by nevyhnal

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 15:02
- Nahlásit

zbrnd
proč šíříš ty dezinformace? není Ti hanebno?
Hanebno mi je jenom, když se dívám do zrkadla na svou postavu, že nejsem schopná s tím něco dělat .
Jo a pak někdy, když křičim na děti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 15:03
- Nahlásit

Xerxová
to musela byt prijemna ranni koupacka a pekny fotky, my sme se 3hodiny skvarili, mozna i 4, v aute, masakr, jeli sme po stare protoze D1 na dvou mistech totalne ucpana ze to stalo, tak sme zvolili postup jistejsi...

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 15:12
- Nahlásit

Jinak se mi právě topilo mé tvrdohlavé dítě. Ale bylo přešikovné a odtopilo se (jeho termín), chytlo se schůdků a vyšplhala po nich. Ona mi totiž slečna tvrdila, že umí plavat bez kruhu a bez desky a rozhodla se mi to dokázat. A? Neumí!
Ale holky obě si vysloužily pochvalu. Jedna, že se odtopila, druhá, že zavolala, že se Káčátko topí
(byli jsme v bazénu, Lucinka se učila plavat, takže jsem jí držela, Kačenka čekala na břehu bez kruhu, Michal seděl s Martínkem u bazénu a ani jednoho nás nenapadlo, že má Káčátko takový hovězí nápad)

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 15:20
- Nahlásit

Xerxovánevím, co je tady k smíchu
prosím já se smál tomu, jak jste klouzlo ..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 15:21
- Nahlásit

kachna_Hanebno mi je jenom, když se dívám do zrkadla na svou postavu, že nejsem schopná s tím něco dělat
a proč to děláš, takový zhůvěřilosti?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 15:36
- Nahlásit

kachna_
že má Káčátko takový hovězí nápad)
Vona je adoptovaná? Že nepodědila to podtržítko jakože?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 15:58
- Nahlásit

kachna je dobře, že se dítko odtopilo. Holt i kachně se musí naučit plavat
Zvířetnická ri napsala k Dáše 3 díly hubnoucího povídání. A protože je to holka inteligentní, tak to vzala s docela širokou a zajímavou teorií kolem... (třeba proč někteří aby zhubli se musí nejdřív naučit jíst a vlastně víc, než jsou momentálně zvyklí) . Není teoretik (neživí se jako výživový poradce ani nic neprodává ) je hlavně praktik. Výsledky má dlouhodobé a viditelné. To, co se sebou (a nejen sebou) udělala, vypadá jak zázrak. Žádné tvrdé diety, jen rozmyšlený přístup k potřebám metabolismu

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 16:31
- Nahlásit

Xerxovákachna_
tak ono zaklad je pohyb, pokud mozno smysluplny, ucelove vybirany takze idealne asi nejaka pohybova aktivita sportovni cvicebni...to je myslim vetsinou smysluplne reseni z mnoha duvodu a pohledu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 16:47
- Nahlásit

hmmm - tak prý hoří už i Jizerky...

zbrnd jasně že pohyb. Ale není to jen o něm. Zrovna tahle osoba (co o ni píšu) byla dost prostorově výrazná a přitom se hodně hýbala. Práce, hospodářství, tři psi... Já si taky nemyslím, že bych měla až tak málo pohybu a klidně bych nějaké to kilo odložila... I když u mě je to o kázni (jsem mlsná) a zatím mě ta kila až tak netíží, že bych se dokopala k důslednosti...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 18:03
- Nahlásit

Xerxová
Nejak Najtoslavovi zmohutnel hrudnik, vid? Krasec je to. Co bazenek, jeste ho neprotapnul?

A jak Darenka asi prezila prvni noc s pizlicou, snad se ozve.

kachna_
Brr, jeste, ze se Kachnatko samo odtopilo.

Vedro straslivy pokracuje, uz ani stene se nechce moc hybat. Teda jedina atraktivni vec, ktera ho presvedci k pohybu, jest haravy Kremyl. Uz zkusil ty prvni pohyby. Zatim dostal od Kremyla po tlame. Ale budu to muset hlidat, ve 4 mesicich by se stat otcem sice nemel, ale...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 18:27
- Nahlásit

Fifi do bazénku chodí jen pít. Je vedro už i v domě, takže padnul i Night. Ale ráno v lese si to užíval, misku a vodu v ruksaku jsem nesla zbytečně, vydržel vždycky od potoku k potoku.

Na Hyenku bacha - znala jsem ještě ne pětiměsíčního pejska, který se stal otcem... pravda, bylo to malé plemeno, ta dospívají dřív. Ale stejně... rotvík hyenovitý...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 18:39
- Nahlásit

Xerxová
Na Hyenku bacha - znala jsem ještě ne pětiměsíčního pejska, který se stal otcem... pravda, bylo to malé plemeno, ta dospívají dřív. Ale stejně... rotvík hyenovitý...
Vsak, bacha davam, pres den jsou pod dohledem, v noci je oddeluju. Kremyl v 10 letech prvne matkou? - boze chran.
Je vedro už i v domě, takže padnul i Night
Ano, je to nechutny, zdi naakumulovany vedrem a slunickem. Kdyz i Najt padnul, tak je zle. Teda asi bude hur, se mi dela mdlo pri pohledu na predpoved do tydne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 18:45
- Nahlásit

kachna_
tak to je skvely, ze holky byli tak sikovny, sice blby, ze takovej blbej zazitek, ale nastesti sou v poradku a nakonec se i odtopilo samo

Xerxová
jako ze hori v jizerkach???

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 19:45
- Nahlásit

cernej caj
sice blby, ze takovej blbej zazitek
no, jediný blbý je, že to Kačenka vyhodnotila jako logicky správné. Jinak to vůbec neřešila a byla spokojená, že vylezla sama. Káče bláznivý.
Fifi
Hele, jak je to se Zyrtecem? Lůce se blbě hojí kousance od vos. A asi jí to bolí fakt hodně, myslím, že to není jen hysterie. Je zyrtec i na tohle? a je neškodnej? (Dětské doktorce nevěřím a navíc má dovolenou) Nebo máš nějakej nápad, co na to za obklad? Po Fenistilu jí to sice pálí míň, ale uspává jí hrozně moc a fenistil gel prý páááááááálíííííííííí
U nás sse taky hárá

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 19:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
Mne Zyrtec poradil veterinar pro Troldu, jak si onehda oteknul.
Lůce se blbě hojí kousance od vos. A asi jí to bolí fakt hodně, myslím, že to není jen hysterie. Je zyrtec i na tohle? a je neškodnej?
Mne zustal po vosim pichanci flek na lytku, byly to tri roky a furt tam je. Bolelo to neskutecne, u nekterych lidi to muze prejit i do flegmony. Jestli je Zyrtec neskodnej pro maly dite, nevim, v pribalaku pisou, ze deti od 6 let. Coby obklad bych davala bud hadr namocenej v octovy vode nebo platky cerstve nakrajeny cibule pod chlazenej hadr, to na bolest zabira. Jestli se ji to opravdu spatne hoji, nebylo by od veci s ni zajet treba k jiny mudre. Ja hystericka nejsem a coby dospelou me to bolelo priserne x dni.
Jo a edit, svine zluty vosi, je jich zhledem k pocasi strasne moc. Tak snad se jim vyhnete. Ja dala naivne "vystydnout" pajsl ven (nebo spis ohrat?), behem minuty jich na nem hodovalo snad dvacet vos. Hnus.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 20:06
- Nahlásit

kachna
rika se I hlina na bodance a slysrlas nekdi o draci krvi?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 20:06
- Nahlásit

kachna_
teda ale máš šikovný káčátko, že se samo odtopilo, nedáváš holkám rukávky do bazénu?
ten psí popis je suprovej
jo a pro děti je na alergie Xyzal sirup, ale jestli zabere i na štípance teda netuším, synovec to kdysi bral na nějakou vyrážku

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 21:49
- Nahlásit

kdo vyzkouší?
http://www.wikihow.com/Make-an-Easy-Homemade-Air-C onditioner-from-a-Fan-and-Water-Bottles

Darenka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 22:27
- Nahlásit

Ahojky. Právě jsem přišla o sáhodlouhý příspěvek, v němž jsem reagovala na vaše psaní, ale psát to znovu nebudu - jen zkratkovitě. U kachnů vím, že nikdy nezklamou svými příhodami, pobavila jsem se skvěle. Šikovný Kachňátka máte.
Xerxová- skvělej výlet a krásný fotky. Tvá příhoda s válením se po zemi mi silně připomíná jednu zimu před pár lety na procházce s berňačkou mladých. Uklouzla jsem, statečně jsem držela vodítko a jela za Darčou po břiše. Jakmile to zjistila, lekla se a šla se podívat, co hledám
Fifi - noc na zemi mi nevadila, bylo tam chladnější-příjemnějš než v posteli. V noci jsem byla x krát venku s Adélkou - pokaždý když se probudila a i tak se nám 2x stalo, že než jsme došli ke dveřím bytu udělala lívanec. Zkrátka jsem hlídala, hladila, umývala lívance a nezamhouřila jsem oka. Bála jsem se, že ty mateřský pudy se nedokážou objevit - dokážou Pro jistotu jsme Aděl vzali ráno k vetovi, protože těch lívanců bylo až až. Ani jíst moc nechtěla. Alespoň že pila. Vet jí prohlídl, řekl, že je to ze stresu a vedra a doporučil dietu jako vy. Řekla jsem mu, že už dietíme. Mimochodem, rejže s prsíčkama a mrkví Adélce moc chutná a dnes už baštila jak prokopnutá. Od noci srajdila prvně až ve 2 odpoledne trošku hustější než řídký a od té doby doteď nic. Během dne už A. spala x krát i hodinku a jakmile se vzbudila a taky po jídle jsme hned mazali ven na čůrání. Na sídliště je fakt jak ve žhavé peci, jen úuké proužky stínu. Doma se dnes A. počůrala jen jednou a to vzápětí poté co jsme se vrátili z venkovního čůrání, tak to se nepočítá . K večeru jsme jeli nakonec ke známým na zahradu, kde mají krásný stín. Manžel usoudil, že na naší zahrádce je napadnutí - jen kousíček stínu. Takže od 17.30 do 20 hodin jsme poznali, jak řádí "nemocné" chuďátko - jak černá ruka. Přijeli jsme nakrmili, vyvenčili a teď malá spí. Využila jsem chvíli klidu a vlítla pod sprchu. Pak jsem blbla s Eliškou, která se probudila když jsme přijeli. Ona většinu odpoledne prospí a akční je až večer. Zrovna mi kontroluje, jestli nedělám při psaní chyby. Závěrem vtipy:Adélka ukradla Elišce pár hraček. Vzápětí, jak jsme odvedli Adélku z Eliščina pokoje, jednu po druhé si Eliška hračky odnosila do úkrytu za válendu. Druhá - Adélka měla obrovskou radost ze štěňátek v kuchyni - viděla se na skle v troubě. Ale pak se naštvala, že si s ní štěndo nechce hrrát a už na něj kašle . Třetí postřeh - bydlíme u hlavní silnice a v nedaleké vesnici bčera začal hořet les - obrovsk požár. Okolo nás lítaly helikoptéry, lítaly hasiči s houkačkama. Po prvním leknutí už Adélku absolutně žádný hluk nerozhodí. Na ten hluk si zvykla. Ještě jednou díky všem za podporu a budu ráda za každou další radu, doporučení.

Darenka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 22:33
- Nahlásit

Jdu venčit. Zítra nashle

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 22:38
- Nahlásit

Fifi
je jich zhledem k pocasi strasne moc
no ona už letos dostala tři žihadla. A to se chová normálně, nehysterčí, prostě má smůlu.
Chladím to ve vodě. Její sestřenice to má podobný
cernej caj
slysrlas nekdi o draci krvi?
ne-e
Maya
nedáváš holkám rukávky do bazénu?
dávám kruh nebo rukávky. Ale teď jsem Lucinku učila plavat s deskou a protože vim, že Kačenka chce všechno, co Lucka, tak jsem jí řekla, ať si sundá kruh, že se pak vystřídají s Lůcou A tím, že jsou fakt poslušný, tak nás to vůbec nenapadlo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 22:46
- Nahlásit

Darenka
Pekny pocteni. A dobre, ze jste pro jistotu zajeli za vetem, v tehle vedrech lepsi, nez riskovat s malym prckem psim.
Mimochodem, rejže s prsíčkama a mrkví Adélce moc chutná a dnes už baštila jak prokopnutá.
To jsem rada, klidne ji tuhle dietu var dalsich par dni, nic tim nezkazis a do tropu lepsi nez granule. A treba nakonec u nejakyho masa zustanete.
a v nedaleké vesnici bčera začal hořet les - obrovsk požár. Okolo nás lítaly helikoptéry, lítaly hasiči s houkačkama.
Fuj, snad uz bude klid.
V noci jsem byla x krát venku s Adélkou - pokaždý když se probudila a i tak se nám 2x stalo, že než jsme došli ke dveřím bytu udělala lívanec.
To nic nenadelas, jak ma stene prujem, tece to samo. Jinak ji zkus brat do naruce, uz v byte, vetsinou to pomuze. Nebo budes pokadena ty. Tak preju klidnejsi noc, zadny livance a prijemny nocni venceni a spani na zemi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 23:08
- Nahlásit

Darenka
foto foto foto foto foto

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 23:31
- Nahlásit

Xerxová
jasně že pohyb. Ale není to jen o něm.
jasně, že nejen o něm, proto jsem psal základ a asi by se dala zvolit ještě vhodnější formulace

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2015 00:43
- Nahlásit

zbrnd
Xerxová
pohla jsem se. A - nic
Ale jo, snad to bude snazší, až bude Lucka ve škole a Kačík ve školce

Darenka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2015 06:21
- Nahlásit

Hlásání:
V noci žádná nehoda. První kadění od včerejší 14 hodiny až dnes v 5 - a byla to PEVNÁ hodnota, Krásná šiška ♥♥ .
Venčily jsme ve 22, ve 24, ve 2 a pak v 5. Nebudím jí, prostě ona se vzbudí a řekne si kňouráním.
Jsem od včerejšího dovádění na zahradě samej krvavej šrám. Takže pracuju na učení síly stisku. Nevím, jestli dobře. Když to bolí dám hlasitě au a strčím jí náhradu v podobě hračky. Zatím si dá říct.
Fifi
Ještě nějaký den na dietní stravě zůstanu, protože je vidět, jak jí to chutná. Pak budu granule zalévat kuřecím vývarem z křídel a mrkve. Uvidíme, jestli ty granule ještě vůbec bude chtít.
U nás nebouřilo a vedro je zase už od rána.
Mějte krásný den a dostatek stínu, pokud to půjde.

Darenka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2015 06:22
- Nahlásit

Dnes snad stáhnu fotky a večer bych je dala na rajče.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání