| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:51
- Nahlásit
cernej caj
kdyz ti de o prachy a nezavodis
mně nejde o závody, ale třeba o to, abych se nezabila. A jestli víš o kvalitních brzdách, co zastaví 60 kg psů v plnym tahu za litr, tak sem s nima! Ty bych brala i na současnou kolobku, kterou budu potřebovat seštelovat, protože jsem koupila levně a ta věc ani nejede ani nebrzdí a zadní kolo je prej do osmičky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:56
- Nahlásit
cernej caj
ja su taky cholera, ale ono kdyz zjistis, ze ti ani atomovka nepomuze
............ tak jsou pak dvě, nebo tři
následuje kobercovej nálet........... pochopitelně mluvím o důležitých věcech.
presne, to da i kdooo? i muj cteny muziceeeek!
kecáš? jde taky?
a co na tu sesivacku rikal?
byl zaskočen ale ne ze sešívačky, ale z tý přepadovky. Nicméně naštěstí se podařilo ten debilní a zatvrzelej přístroj odpreparovat, nicméně já se pak šla odlíčit do kópelky, páč jsem měla rozmazaný černý oči, jak jsem se řezala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:56
- Nahlásit
PetraK
no a láhev vypadala, jak když jí balilo........... dítě........... dvouletý
Sikulka.
véééliký podivování, co?
Spis zoufalstvi. Protoze to mooc svedilo a neslo to vyresit. Je srandovni.
Helejte, poradte cuzy. Jsem hystericka majitelka psuch, to vsechny vite. A dumam, esli nenechat jeste Troldajze naockovat na tetanus, protoze se zrovna pri vymene žežáků a žubů bude pohybovat v prostredi pomerne bohatym na konsky bobky. Pravda, Kremyl to kdysi majinkatej zvladnul v pohode, zadna ujma na zdravi. Nechce se mi moc do toho, jen si tak nahlas premyslim...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:00
- Nahlásit
Fifi
. Je srandovni.
s tím se již nebožák myslím narodil mě bavěj ty jejich gezichty
Sikulka
ano. Jeden z těch komentujících si dovolil podotknout, že je štěstí, že nepracuju v krámku, kde je taková za zabalovací služba
Nechce se mi moc do toho, jen si tak nahlas premyslim...
já jsem taky přemýšlela, kdysi a i lehce teď, ale nakonec do toho nešla . Ale je pravda, že my jen venčíme v místech, kde se pohybují koně a bylo snadný je uhlídat. To nejni snadný rozhodování, páč jasně, že tetanus je mrcha, zas na druhou stranu- kdysi to nebylo..... těžko říct, já bych to asi nedělala, ale.... to je alibismus, pěknej, co?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:01
- Nahlásit
Fifi
chudinta majááá bežžubááááá, potípanáááá
PetraK
deset kilásků je pohoda, to dá i Bubibubibubi. i já
tak to dáte klíďo i sto, protože když sečteš pohodu a pohodu, tak nemáš žádnou hrůzu, ale dvě pohody a tak dál... ve výsledku ti tudíž vyjde, že 100 km je víc pohod než 10 km
ale těch asi moc nebude
to vidim na stejnej počet jako těch potenciálních milenců
tak já jsem věděla, že se naučím nějakou novou metodu balení dárků, ale až takhle inovativní?? Hm!
Stál tam celej neščastnej, "bezzubej" a v očích děs
Naprosto nechápu, jak se něčemu takovýmu můžeš smát! psímu neštěstí! styď se osobo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:02
- Nahlásit
Jde bouřka
jde bouřka v době, kdy má za 15 minut jít Koláče doomů. Koláče jest velmi spoře oděno, má průtočné boty, NEMÁ deštník a vypadá to na konec světa. A Koláče má jít ještě koupit mámě něco a pak jít k ní a pak od ní domů................. Koláče se co? Koláče se bojí bouřky. Koláče asi bude mít dnes velký přesčas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:03
- Nahlásit
PetraK
že je štěstí, že nepracuju v krámku, kde je taková za zabalovací služba
By na tebe stala fronta
těžko říct
No prave.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:03
- Nahlásit
birma
že 100 km je víc pohod než 10 km
asi takhle. Bubi dá 100 pohod určitě, Koláče nikolif
jak se něčemu takovýmu můžeš smát!
a ty se jako nesměješ mýmu neščestí? ale byl ftipnej, vypadalo to, že se mu zhroutil svět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:04
- Nahlásit
birma
ale prece kvalitni brzdy muzes mit i z toho starsiho kola, mam znamyho co svaruje trojkolky pro obezni lidi jako zajmovou cinnost a jeste se na tom nikdo obezni taky nezabil a cena proste lidova ze starsich kol a tak, navic zrovna tu brzdu muzes koupit novou ale ty trubky je uplne jedno jestli sou 10let stary.
do osmicy si muzes hodit i novy kolo, s brzdama ale urco dobry postelvoat. moje kolobka za 1200 brzdi perfektne i rozjetyho muze
PetraK
nemam ten koberec!
kecáš? neee
tak to je supr, ze vam to tak vyslo a teda smich se hodi dycky
Fifi
tak holt skoda, ze se to nemeni kus za kus okamzite, co.
s tim tetanem neporadim, je fakt, ze pri ty vymene zubu a jeste s konskejma koblizkama je to blba kombinace. Ja bych to moc neresila ale me psi nezerou moc bobky, je otazka, jak by snasel ockovani, jestli by mel dost klidu pred dovolenou...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:04
- Nahlásit
Fifi
dumam, esli nenechat jeste Troldajze naockovat na tetanus, protoze se zrovna pri vymene žežáků a žubů bude pohybovat v prostredi pomerne bohatym na konsky bobky
a má tendence podobný hnusy požírat? Podle toho bych se asi rozhodovala.
Upřímně teď jsi mi nasadila brouka do hlavy, že když je Adam takovej sebedestruktivní a minimálně co půl ruk se někde kuchne, nebo si něco zatrhne nebo si nechá udělat od nějakýho psa díru do kožicha....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:05
- Nahlásit
Fifi
By na tebe stala fronta
aby mě ubili za to, jak pěkně jsem to zabalila
No prave.
zas na druhou stranu - ho stejně z oka nepustíš, ne? navolno bez dozoru nebude, ke koním asi taky ho jen tak nepustíš....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
nemam ten koberec!
ale to je maličkost, paninko, to je maličkost, libo-li kobereček?ano? jaký vzorek, barvičku si vyberete, velikostí několik.......
perfektne i rozjetyho muze
aha, tak tys to už koukám vyřešila, tys muže rozjela!
kecáš? neee
škoda, že teda s váma nakonec nepůjde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:08
- Nahlásit
birma
ve výsledku ti tudíž vyjde, že 100 km je víc pohod než 10 km
PetraK
tak bud rada, ze de bourka, a nemate ty hice, on by te destnik nezachranl pac ty kovovy casti sou vetsi riziko na uder bleskem nez bez destniku
tak ahoooj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:10
- Nahlásit
PetraK
Koláče jest velmi spoře oděno, má průtočné boty, NEMÁ deštník a vypadá to na konec světa
jsem na tom stejně, ale dřepet tu budu do 4, tak doufám, že se to stihne přehnat vůbec nevim, co tu budu dělat, jsme tu na patře asi 3, kolega už si pustil i nahlas hudbu
ty se jako nesměješ mýmu neščestí?
ty si za něj můžeš sama totiž on nemohnul za to, že mu vypadnul žub!
cernej caj
prece kvalitni brzdy muzes mit i z toho starsiho kola
no ale furt to nebude dohromady za litr, pokud budu mít 2 starší kola s kvalitníma brzdama, k tomu někde schrastit trubky, připočíst čas a práci...
ty trubky je uplne jedno jestli sou 10let stary
to jo
moje kolobka za 1200 brzdi perfektne i rozjetyho muze
tvůj muž je postavou asi tak na stejno se mnou, že? a promiň, nechce se mi věřit, že Ferinka s Timíkem ho roztáhnou na 30 km/h a víc. Adam sám dává rychlosti přes 20 km/h úplně s přehledem a to i když mu do toho brzdim. Když k tomu přidám Miluši.... Prostě některý věci považuju za hazard se zdravim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:12
- Nahlásit
já to vědělááá, za půl hoďku jdu a co?? hřmí a leje
Fifi
tak já jsem plašan, já bych ho očkovat nechala, ale já očkovala i borelku pár let protože jsem znala psa co jí měl
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:14
- Nahlásit
cernej caj
se nesměj, udrželo mě to naživu dva longy a nevim kolik vejletů. Protože 1 km, to je nic, to si nevšimneš, žes to ušla. Nic je vlastně nula. No a jakýkoliv číslo vynásobíš nulou je taky nula. Takže pokud ujdeš bez problémů libovolně krátkou vzdálenost, tak musíš ujít i libovolně dlouhou. Jen třeba počítání s jednim metrem je takový psychologicky nepříjemný, když víš, že ho musíš 100 000x
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:17
- Nahlásit
birma
ty si za něj můžeš sama totiž on nemohnul za to, že mu vypadnul žub!
neměl tak s tím talířem lomcovat
ale dřepet tu budu do 4, t
to už by to mohlo bejt fuč, tady je tma, zkouším vyrazit,cernej caj
tak ahoooj
ahoj a pozdravuj.
KRÁÁÁÁSNEJ VÍKEND FŠEM
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:17
- Nahlásit
PetraK
Koláče se bojí bouřky. Koláče asi bude mít dnes velký přesčas
Nebo si udela bobrika odvahy.
birma
a má tendence podobný hnusy požírat?
U kozich bobku je v pohode, tech si nevsima. Konsky kastany jsme jeste nepotkali.
Upřímně teď jsi mi nasadila brouka do hlavy
Ono to neni az tak casta infekce, jen u tech stenat mi to prijde vyslovene o hubu pri prezubeni, preci jen si rady neco zobnou. Navic to jde u psu vylecit, narozdil od lidi.
PetraK
ho stejně z oka nepustíš, ne? navolno bez dozoru nebude, ke koním asi taky ho jen tak nepustíš....
To urcite ne, ale kone tam jezdi na vyjizdky, kobliha muzes potkat v loukach.
Ale je to vyreseny, optala jsem se veterinarky, do odjezdu by mu pry stejne nenaskocil dostatek protilatek. Takze ho budu hlidat a doufat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:19
- Nahlásit
jasně že u vás bouří a leje - když slibovali bouřku na sever... Tady je dusno, já se bouřky nebojím, nikam nemusím... takže je tu takový dusák a ani kapka... že jsem dovolila psisku vzít si vepřovou lopatku domů na pelech a podložila ho osuškou. Neb i ve stínu je děsně.
Fifi Jediného očkovaného na tetanus jsem měla Xerxe - neb mlaďska v té době hodně jezdila na koních a dogoun se často pohyboval v koňském prostředí. Beta už očkovaná nebyla (a to občas koblihy v lese žrala) a Nighta jsem taky neočkovala. On naštěstí není koblihožrout...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:21
- Nahlásit
cernej caj
tak holt skoda, ze se to nemeni kus za kus okamzite, co.
Jo no, navic kdyby mu zezaky zacly padat driv, krasne bych to s nim stihla pri pondelnim ockovani. Takhle to uz nestihame.
A taky preju vsem krasnej vikend.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:21
- Nahlásit
PetraK
neměl tak s tím talířem lomcovat
by mu vypadnul jindy, chudínkovi
tady je tma
tady taky, i jsem musela rozsvítit (nevim, kde teď sedíš, ale asi nebudem od sebe úplně daleko )
KRÁÁÁÁSNEJ VÍKEND FŠEM
tobě taky pani!
Fifi
Navic to jde u psu vylecit, narozdil od lidi.
což mi připomíná, že bych možná mohla pořešit svojí tetanovku, když už to bude pomalu 20 let, co?
do odjezdu by mu pry stejne nenaskocil dostatek protilatek
Tak aspoň máš po dilematu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:23
- Nahlásit
tak jsem se dočetla, že maximální tepovku bych měla mít zhruba 190, když se dusim a umírám při 160, tak bych to mohla asi rovnou s tim dochtorem zkonzultovat, co? Neni u nás v rodině mamka jediná, co ví dlouhodobě o zdravotních problémech a neřeší je
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:26
- Nahlásit
a pro páteční pobavení šikovný velrybí spermie ("sperm whale" je prej vorvaň)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:28
- Nahlásit
tak jsem objednala kreslicí blbinky pro neteř k narozkám a můžu jít domů
ale teda když to vidím, ani se mi nechce, tma a asi sauna bude venku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:29
- Nahlásit
birma
Tak aspoň máš po dilematu
Ano, huuf.
že bych možná mohla pořešit svojí tetanovku, když už to bude pomalu 20 let, co?
Mno a ja resim blby stene...
Xerxová
Beta už očkovaná nebyla (a to občas koblihy v lese žrala) a Nighta jsem taky neočkovala.
Me to napadlo jen kvuli tomu, ze zacal vymenovat chrup akorat pred dovolenou. Necekane. Ja zadnyho psa na tohle ockovanyho prave nemela.
cernej caj
Co vubec ty vysledky Feriny, uz je vis?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:30
- Nahlásit
Fifi
Mno a ja resim blby stene...
tak oni se teď tvářej, že do 20 let je to ještě celkem dobrý. Já to mám odhadem 18...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:33
- Nahlásit
birma
Já to mám odhadem 18...
Tak si zajdi, ty odhade, na pichanec. Co nejdriv.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:33
- Nahlásit
a jinak jsem asi přišla na to, jak zhubnout snadno a rychle - začala jsem se vyhýbat palmovému oleji a hned nemůžu asi 99 % cukrovinek než v obchodě projdu složení a najdu něco bez něj, tak mě na to stejně přejde chuť...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:36
- Nahlásit
Fifi
Co nejdriv.
jj mám to v plánu na příští týden, přecijen zahrada a rekonstrukce v Chotěmicích mě úplně bez tetanovky nelákaj... Rovnou s ním proberu tu tepovku a dýchání a křečáky. Bude mít ze mě radost pandochtor. Naposled mě viděl před pár lety, když jsem se ho byla ptát, jestli nemůžu mít borelku, když jsem překousla klíště
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:43
- Nahlásit
birma
když jsem překousla klíště
Fuuuj, tvou strupovou story si moc dobre pamatuju.
mám to v plánu na příští týden
Klik!
|