| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 12:04
- Nahlásit
PetraK
tak to chci pak video, jak oblikaj krysi do kalhot
jj, nekdy to proste clovek vnima vic negativne, nez jindy. Ale taky asi vstavas silene brzo, abys to postihala...
no uvidime, no. kdyz ta podlaha bude letos, tak budeme moct letos rozdistribuovat skrine a konecne to lepe obydlet a nezit v krabicovym systemu aktualne nedulezitych veci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 12:10
- Nahlásit
cernej caj
takze myslis, ze by to taky slo do postele? v pohode?
podle mě jo, já to mám taky v uzavřeným prostoru, jestli by se ti vylilo nevím, je to sice zavřený, ale podle mě překocený by to asi trochu vytejkalo, ten vršek je celej odendavací a je to chycený pacičkama jen po stranách
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 12:15
- Nahlásit
právě jsem byla pracovně na Václaváku. Je tam totální výheň, hnus fialovej. Dojela jsem zpátky do práce a co? Volala mi pani z krámu asi 200m odtaď, co jsem byla, že pro mě maj vyřízenou reklamaci, takže tam budu muset po práci znovu
PetraK
Tak leda milence někde sehnat
a nevíš, kdy bych na něj vzala čas a sílu při práci na obrovskym baráku, relativně velký zahradě, pracovních povinnostech a starosti o 4 psy a netušim kolik koček? To by musel bejt samaritán nějakej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 12:21
- Nahlásit
Maya
myslela sem spis, zda to z toho nesplicha kdyz do toho treba sopnes nohou a posunes o 3cm (postel se rozjizdi tak je treba ji prirazit
birma
tak to je peknej hnus, ja se netesim na tu vychajdu vubec dneska
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 12:48
- Nahlásit
cernej caj
ja se netesim na tu vychajdu vubec dneska
někam se chystáš? já se svalim a zvednu se teprv až se ochladí.
doufám, že aspoň ta Fajka tam má líp...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 12:54 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
birma
jsem koukala na nory a podle nich víkend v Praze 36 a slunečno a víkend u nás 29 a deště celej víkend, tak nevím, jak to předpovídaj
cernej caj
myslela sem spis, zda to z toho nesplicha kdyz do toho treba sopnes nohou a posunes o 3cm
no to nevím, ono je to dost lehký, je to z plastu a ta těžká tableta je nahoře, tak by asi záleželo na tom, kolik už je v tom vysrážený vody, která to dole zatíží
ale ozkoušeno nemám, do komůrky na boty se chodit nedá, tak tam si to stojí o samotě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:03
- Nahlásit
birma
no pidi vandrik - 10 + 10, pac vero ma potize s tema zadama tak si to chce zkusit na necem nenarocnym, blizko brna a navic ja musim zitra v 10 byt navonena a vysprchovana pristavena v kostele jako kmotra
tenhle vikend sme urcili uz asi 2 mesice zpet, ze by sel krz volno, takze ty hice co uz s nima, no...
taky doufam, ze fajfka ma lip.
Maya
asi to objednam, ono zas kdyz soupes celou posteli tak by snad nemelo a nejhur to vrazim jinam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:18
- Nahlásit
cernej caj
a nebo to přilepíš lepenkou , u nás to maj normálka u rossmanna, tak se u vás mrkni, ušetřila bys poštovný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:20
- Nahlásit
Maya
jasny, u nas to taky mivaj a i sem to videla nekde uz, ono to asi vyjde levneji nez ty pytliky krz to, ze ta napln je o dost vetsi nez 50g za kilo v pytlikach, ktery se tak musej casteji menit...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:25
- Nahlásit
cernej caj
no já ti ani nevím, kolik stojí to balení tablet, jsou v něm dvě a to já mám na rok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:32
- Nahlásit
cernej caj
tak to chci pak video, jak oblikaj krysi do kalhot
s Ešátorem by to možná i klaplo, tihle dva pomatenci nevím . ale je pravda, že fusky už Rumíček sundavá, tak základ by byl
Ale taky asi vstavas silene brzo, abys to postihala...
o hodinu a 3/4 dřív než odjíždím.
no uvidime, no. kdyz ta podlaha bude letos, tak budeme moct letos rozdistribuovat skrine a konecne to lepe obydlet a nezit v krabicovym systemu aktualne nedulezitych veci
to tě obdivuju, že snášíš takhle v pohodě, já bych z toho byla už nerudná. Je jasný, že nějakou dobu provizorium být musí, ale takhle dlouho bych já neuměla vydrže.
birma
si 200m odtaď, co jsem byla, že pro mě maj vyřízenou reklamaci, takže tam budu muset po práci znovu
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! NE! NE! Velký litování teda.
na něj vzala čas a sílu při práci na obrovskym baráku, relativně velký zahradě, pracovních povinnostech a starosti o 4 psy a netušim kolik koček? To by musel bejt samaritán nějakej
tak musíš vybrat nějakou vyšší věkovou kategorii, pak toklapne D:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:34
- Nahlásit
cernej caj
no pidi vandrik - 10 + 10
PIDIVANDŘÍK DVACET KILOMETRŮCH??? v jednom dni? v tomdle vjědru?
jste blázni
, pac vero ma potize s
pozdravuj ji a podrbej Buldozérka. a užijte si to.
A Fifina ať si užije dovolenou, páč teď někdy jede, ne?
A Fajka je kde? Zas šla dělat šlapku někam?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:36
- Nahlásit
PetraK
jj, Fajka šlapkuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:37
- Nahlásit
si čtu vtipy o Finech, většina nic moc, ale tenhle je dobrej
Q: What's the difference between the Vikings and Finnish men?
A: When the Vikings came home after their wars, that's when the real drinking began. But when a Finnish man comes home after drinking, that's when the real war begins.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:48
- Nahlásit
PetraK
tak musíš vybrat nějakou vyšší věkovou kategorii
takže spíš náhradního dědečka než milence?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:49
- Nahlásit
ruční vazba knih - krásný pokoukání
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:53
- Nahlásit
Teda lituju vsechny, co se musi pracovne parit venku a vsechny, kdo ted nekde tapou - Fajfka musi hynout. Nechutnost nechutna, az je mi nak divne od zaludku. Doufam, ze na me neskoci nejaka viroza.
PetraK
My jedem brzicko po ranu ve st, at se vyhneme tropum.
cernej caj
Dalsi silenec, v tomhle necasu se nekam chystat. Pozdravuj Vero a podrbkej Buldozera.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 13:57
- Nahlásit
my teď dorazili z lesa. Potoky ještě tečou (ale málo), v lese se práší psovi za tlapátky... houby nerostou... I v kopečkách je teplo - 27 stupňů. Půlhoďka na vyřádění a svlažení v potoce nám stačila.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:00
- Nahlásit
Fifi
My jedem brzicko po ranu ve st, at se vyhneme tropum
ještě má bejt takhle hnusně? Budu na vás celou dobu myslet a přávidět vám kdyby se něco u nás měnilo, tak cinknu, ale zatím to nevypadá...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:05
- Nahlásit
birma
ještě má bejt takhle hnusně?
Je to dost pravdepodobny. Jasny, kdyztak se ozvi.
Xerxová
v lese se práší psovi za tlapátky... houby nerostou...
Snad se objevi nejaky aspon na podzim. Sucho je, ukrutny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:05
- Nahlásit
Maya
tak to treba stoji tak 250 ale mas tam 2 obri tablety a ne ze za 200 dostanes 4pytliky malinky
sem si objednala batuuuuzek (pac mi nejhodnejsi denyky pucovala u nich jeji), a oni ho nemaj dostupnej u dodavatele, tak mi asi nezbyva, nez chodit s krosnou
PetraK
no a co mam delat? obcas, kdyz su z toho uz na prasky tak to muze akorat nasere a je protivnej a prudnej, a co s tim, ze jo... on si muze do prace chodit kdy chce, kdyz ma pul uvazku a taky odmita, aby k nam bez dozoru chodili cizi lidi ale stejne si cas proste neudela, no, takze i kdybych to zaridila ja a ja tomu moc nerozumim tak me to stoji spoustu dovci a stejne bude nasranej, tak co uz no
10 + 10 znamena 10, prespat, 10
fajka slape ale nevim, jeslti po vlastnim jazyku ted uz
birma
tomu se uz rika spis sponzor
Fifi
doufam, ze bude dobre, to muze byt i tim hicem
doufam, ze uz tropy nebudou, az pojedes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:23
- Nahlásit
birma
krásný pokoukání
teda to je fakt krásný a kam se pak hrabou dnešní strojový knihy
už se dělaj mraky, doufám, že nepůjdu domů v lijáku
cernej caj
a nefungovalo by to s mužem, že ty bys to zařídila a jemu jen oznámila termín, kdy má bejt doma a dohlídnout na to?
spousta chlapů takhle funguje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:23
- Nahlásit
cernej caj
tomu se uz rika spis sponzor
no jestli o nějakym víš tohle bych super nutně potřbovala, abych se nebála zapřáhnout dva psy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:34
- Nahlásit
birma
to ti svaří šikovnej kutil z trubek, tak možná spíš jinýho chlapa?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:37
- Nahlásit
Maya
možná spíš jinýho chlapa?
tak Honza by to určitě taky zvládnul (asi neznám nikoho šikovnějšího), ale nějak nevim, proč vymýšlet už vymyšlené. Lidi co na tom jezdí a závodí za ty roky přišli na spoustu zlepšováků a věcí co fungují, tak mi nepřijde úplně nejchytřejší to bastlit doma na koleni a čekat stejně funkční výsledek...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:44
- Nahlásit
Dalsi žežák je pryc. A ted ma hosik problem, chtel si "vykusovat blesky" na pupku spalenym od koprivy a nema cim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:45
- Nahlásit
Maya
kdyz to je tezky, protoze kdyz mu treba ve stredu padne hrani, tak je schopnej mit jeste zastup lidi, kam na hrani jede pomoct anebo mu nekdo vola, ze zvuceni festaku v praheee v utery, tak on misto aby sel do prace jede do praheee takze by to fungovat mohlo v pripade, kdyby muz neskocil po vsem, co mu kdo nabidne kdykoli, kdekoli by taky mohl zjistit, ze ve ctvrtek rano dal nekdo inzerat na bedny za pusu a uz nema cas jit do prace a jede treba do plzne pro bedny, aby mu je nekdo nevyfoukl
birma
si nech svarit od znamyho se svarecakem ze starejch kol za odvoz jak rika maya
ono ale kdyz ti de o prachy a nezavodis, tak je rozdil investovat litr nebo 15, zejo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:46
- Nahlásit
cernej caj
no a co mam delat?
Já vím, já to chápu, to nemyslím špatně na tebe. Jen že já jsem prostě cholera a to byl prostě už mega výbuch. Znám se
0 + 10 znamena 10, prespat, 10
a táák, tak to jo, deset kilásků je pohoda, to dá i Bubibubibubi. i já.
Fifi
My jedem brzicko po ranu ve st, at se vyhneme tropum.
tak si to moc užijte a pozdravuj Matheu, Zlatýmojeprciny a Pátka.
Tedy ovšem bez toho nocování
birma
takže spíš náhradního dědečka než milence?
tak jako, kdyby to byl hodnej dědeček, kterej bude ochoten vnučce financovat zájmy, tak klidně náhradní dědeček..... ale těch asi moc nebude
Bože lidi já si dneska zaplakala!!!! Hodnej velkej šéf má narozky. I Koláče zpunktovalo dárky, přání i gratulírování. Vymyslet dárek k jubileu byla šichta, páč nikdo s ničím nepřišel a já jen s debilním nápadem. Ten se mi pak podařilo přebít tím, že jsem objevila spešl krámek, spešl nůž na houby, klasickej anglickej ,krása. Kolega k tomu objednal rum Stroh - se šedesátkou - neboli šedesátiprocentní. Kolegyně dostala úkol zabalit. Krabička velmi povedená, lahev balilo asi tak pětileté dítě. Koláče se rozhodlo lahev přebalit, páč na to má spešl metodu, která nahoře vytvoří kokardu, je to hroznej vopruz, ale když se to povede............ no ale právě..... když se to povede A Koláče mělo dneska svůj den, takže to úplně jako nevyšlo a čím víc to chtělo Koláče vylepšít, tíííím to bylo hrooooošííííí!! nakonec to chtělo Koláče násilím vylepšit a použilo sešívačku, která se ovšem rozhodla do papíru zakousnout a držet se ho zuby nehty , to už jsme tam plakali, protože padaly neuvěřitelný hlášky typu-Ale hele to je originální dát někomu k šedesátinám láhev se sešívačkou..... nebo.... tak já jsem věděla, že se naučím nějakou novou metodu balení dárků, ale až takhle inovativní?? Hm! strašný strašný, skorem všechny jsem pozabíjela pravítkem a děrovačkou no a láhev vypadala, jak když jí balilo........... dítě........... dvouletý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:47
- Nahlásit
Fifi
žežák je pryc. A ted ma hosik problem, chtel si "vykusovat blesky" na pupku spalenym od koprivy a nema cim.
véééliký podivování, co? si pamatuju na Ešákův výraz, v kuchyni bojoval s lítacím talířem a najednou mu vypadnul žup. Stál tam celej neščastnej, "bezzubej" a v očích děs
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 14:50
- Nahlásit
Fifi
chudaaaak tak to uz mu de rychle po sobe ven teda
PetraK
ja su taky cholera, ale ono kdyz zjistis, ze ti ani atomovka nepomuze
presne, to da i kdooo? i muj cteny muziceeeek!
nemas fotku ty kokardy? to me zajima dát někomu k šedesátinám láhev se sešívačkou
a co na tu sesivacku rikal?
|