| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 14:27
- Nahlásit
cernej caj
nedovedu si představit, jak vědomě pracovat na tom, že po nějaký takový situaci se nechci užírat, ale mávnout nad tím bezstarostně rukou, podle mě to člověk jen trochu obrousí věkem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 14:29
- Nahlásit
Maya
jak vědomě pracovat na tom, že po nějaký takový situaci se nechci užírat, ale mávnout nad tím bezstarostně rukou
podle mě nejde o bezstarostný mávnutí ale už to, že to člověk jen trochu obrousí věkem podle mě vzniká tim, že mu vadí, že to dělá - vždyť je spousta lidí, co se v tomhle ohledu věkem zhoršujou a působěj dojmem, že si v tom úplně libujou...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 14:36
- Nahlásit
birma
no tím obrousí věkem jsem myslela jako, že čím je člověk starší, tím už ho míň věcí překvapí a tudíž rozhodí než že mu to vadí nevadí
mě to třebaa vadí, ale fakt si nedovedu představit co s tím, protože to jsou pocity, který máš i když nechceš, podle mě analogie je jako že by ses vědomě snažila nemít radost z něčeho, co ti dělá mega radost a místo toho bejt nasraná, to prostě nejde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 14:39
- Nahlásit
birma
ono je to podle mě komplikovanější, protože samozřejmě máš situace jako popisuješ ty, který vyžadujou po nějakou akci a situace nějaký jednorázovky, kde nemůžeš nic ovlivnit, jako že tě třeba seřve šéf nebo tak něco
a samozřejmě taky každej má různý mantintely nebo meze a i ten člověk, který nad ukradeným kolem mávne rukou má nějakou mez, nad kterou už bude vytočenej a rozhozenej taky, asi analogie k prahu bolesti nebó tak jako nějaký práh emocí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 14:41
- Nahlásit
Maya
čím je člověk starší, tím už ho míň věcí překvapí a tudíž rozhodí
nemyslim si. Znám lidi, co se i ve vyšším věku milerádi nechají rozhodit kde čím. Skoro bych to až nazvala životní strategií.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 14:44
- Nahlásit
Maya
samozřejmě máš situace jako popisuješ ty, který vyžadujou po nějakou akci
ale uvědom si, že jsou lidi, kteří té akce prostě nejsou schopni. Pokud teda nepovažuješ za akci to, že budou fňukat po telefonu tolika lidem, až se někdo uvolí a vytáhne je z bryndy. A tady bych asi neměla mluvit ve třetí osobě, protože si jsem vědoma, že to dělávám občas taky a snažím se toho zbavit.
asi analogie k prahu bolesti nebó tak jako nějaký práh emocí
to určitě. Ale tak i s prahem bolesti se dá nějak pracovat, ne? Teď fakt nevím, jen se mi vybavilo, že říkal Honza, že se nějak omlacujou na karate, aby si na to tělo zvyklo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 14:52
- Nahlásit
Maya
jak vědomě pracovat na tom, že po nějaký takový situaci se nechci užírat, ale mávnout nad tím bezstarostně rukou, podle mě to člověk jen trochu obrousí věkem
já se snažim soustředit na to, na to nemyslet. Páč jsem schopná se užírat tím, jaká ostuda se mi stala před 25 lety nebo jak jsem se chovala v osmnácti na koncertě.
"říkám si už to nezměníš, teď bys to udělala jinak, tak to neřeš"
Trochu to pomáhá, no.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:03
- Nahlásit
kachna_
no to jo, to mám taky tak
ale primárně jsem spíš myslela bezprostřední reakci na nějakou situaci
birma
nemyslim si. Znám lidi, co se i ve vyšším věku milerádi nechají rozhodit kde čím. Skoro bych to až nazvala životní strategií.
no to já právě nedovedu takhle odsoudit, protože pochybuju, že si ti lidi v tom libujou a že za to můžou
Ale tak i s prahem bolesti se dá nějak pracovat, ne
tak trochu asi jo, ale pochybuju, že nějak výrazně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:12
- Nahlásit
Maya
primárně jsem spíš myslela bezprostřední reakci na nějakou situaci
ale tak pro někoho to může bejt stále ještě bezprostřední reakce i po 20 a více letech
pochybuju, že si ti lidi v tom libujou a že za to můžou
až se uvidíme někdy osobně, tak si vzpomeň a já ti povyprávim, na veřejné fórum některé zážitky psát nechci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:18
- Nahlásit
birma
ale tak pro někoho to může bejt stále ještě bezprostřední reakce i po 20 a více letech
chudák kachna
až se uvidíme někdy osobně, tak si vzpomeň a já ti povyprávim, na veřejné fórum některé zážitky psát nechci
a tak jasný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:23
- Nahlásit
Maya
chudák kachna
to nebylo až tak na kachnu, taky pořád nemám zpracovaný některý chvíle starý třeba 15 let Nejhorší jsou ty, kde si jsem jistá, že jsem jediný člověk, co si to pamatuje, třeba na úrovni blbého přeřeknutí a podobně. Fakt je, že už mi to naskakuje čím dál míň, většinou se snažim si "odpustit", že jsem se chovala jako idiot, řeknu si, že příště to bude lepší a to minulé nezměním.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:24
- Nahlásit
moje doslová zářivá budoucnost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:26
- Nahlásit
birma
ale já to mám stejně, akorát teda můžu říct, že čím je člověk starší, tím je to horší, protože si víc pamatuje a myslí na to, co bylo dávno, co bylo před pár lety už tak zajímavý není
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:27
- Nahlásit
birma
koblížek dostaneš
ono je to jedno, stejně bude válka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:29
- Nahlásit
Maya
protože si víc pamatuje a myslí na to, co bylo dávno
mám asi tu výhodu, že mám paměť děravou jak cedník a nepamatuju si už teď skoro nic
koblížek dostaneš
myslíš, že budu TAK dobrá? to mi lichotí!!
stejně bude válka
taky si myslim, ale třeba to Babiš do tý doby ještě stihne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:33 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
birma
že mám paměť děravou jak cedník a nepamatuju si už teď skoro nic
si ještě moc mladá, se neboj, ty historický retrospektivy přijdou ať máš paměť jakou chceš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 15:43
- Nahlásit
maya
prave bezprostredni reakce se cvici hur a mnohdy to nejde ani prres snahu, ale pak muzes jeste 14 dni brecet a stezovat si vsem nebo si rict dodt nepomuze mi to, ludi sou nae nadranuy tak to vytahnu jednou ale naucim se s tim smirit a nebufu s tim otravovat vsechny mesuc
jako depresak s terapiema rikam, ze kdyz je dobtej den, tak to de. kdyz neni, tak ses s pomuckama terapie se dostat hloubs na dno pac mas nasyroj jak to efektivne udrlat. proste nekdy nekomu nektery situace jit zmenit muzou ale ne vsem a rozhodne nelze rict globalne ze to funguje a staci se snazit ale neznamena to se nesnaxit jen proto ze sance neni 100%
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 19:37
- Nahlásit
cernej caj
tak to určitě by se člověk měl snažit to změnit, ale taky prostě myslím, že výsledek nebude nikdy úplně ok u člověka, co má v povaze se v takových věcech hnípat
otravovat všechny měsíc, to už je přes čáru, teda naštěstí až takového nikoho neznám
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 19:39
- Nahlásit
tak jsem po včerejší "posilovně" měla naplánovanou pohodovou lesní procházku "na houby".
1. nerostou. Vůbec.
2. kde se vzal tu se vzal, v lese nás přepadl Kostěj. Neznámý vořech s haltinou na čenichu (velikost Adam). Páník moc hezky ječel Kasťóóóó, Kostějííííí. Já stihla Nighta odchytit včas (cinkot známky na obojku mi byl na rozdíl od Nighta jasný) - ale po dohodě s majitelem jsem Garabouna vypustila. Nejprve Kosťa vrčel a frajeřil se zubisky venku (Najt to neřeší), pak se uklidnil a začal si hrát (Najt nadšen) a pak Najta začal násilnit (Najt odevzdaný...). Odchytili jsme psiska, vyrazili rozdílným směrem... vypustili jsme psiska - a oba zmetci se tryskem vydali na další rundu honičky.
3. zbytek procházky jsem měla čokla na vodítku... neb měl jedinou snahu - najít Kostěje nesmrtelného. A pak že prý bezvodítková lesní...
4. v sobotu jsem měla radost z přivolání od psa, včera jsem měla poslušnějšího psa než spousta jiných... a dneska jsem měla neposlušného čokla (a nějak mě netěší, že Kosťa na tom byl stejně)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 21:13
- Nahlásit
Esuska se dneska nemihla? Asi se uz potkava v zatacce...
V zatacce se potkal aj Troldas s Bazusakem, v ukrutnym predzradelnim amoku, pruhy udelaly nekolikero kotrmelcu a plynule pokracovaly v behu. Kremyl si jen klepal packou na celo.
Slapkam preju, at je pocasi nejak co nejvlidnejsi vuci nim, jestli se rosnickari nepletou, tak budu taky fandit z gauce s chlazenym hadrem na cele.
Xerxová
Neznámý vořech s haltinou na čenichu (velikost Adam). Páník moc hezky ječel Kasťóóóó, Kostějííííí.
Ech.
Odchytili jsme psiska, vyrazili rozdílným směrem... vypustili jsme psiska - a oba zmetci se tryskem vydali na další rundu honičky.
Ech ech. Zrejme laska na celej zivot ci aspon docasna, to takhle bukvicky mivaji.
včera jsem měla poslušnějšího psa než spousta jiných... a dneska jsem měla neposlušného čokla
Ze by konecne ta puberticka opozdena, vzhledem k velikosti? Neves hlavu, zitra bude zase za vzornaka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 21:34
- Nahlásit
Podoor, vymena zubu nastava. Stolicky zadni a Pcka uspesne rostou, zatimco prvni rezacek se s Troldikem bude brzy loucit. Jo, btw, obcurava s nohou zvedlou jiz stale.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 21:52
- Nahlásit
Fifi
Jo, btw, obcurava s nohou zvedlou jiz stale.
kecáááš???? fááákt... to jelito čůrá kolikrát na holčičku ještě dneska )))
Já se taky potkávám !!! balim věci na záftra a připravuju se a pracuju na dva dny dopředu a vůbec tu běhám jako pako...zejtra přijdou konečně dělat tu pitomou střechu a už se konečně dělá kus plotu co jako už 3 měsíce neni !!! už ať je to hotové nebo ně z toho šlehne !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 21:59
- Nahlásit
Fajka
kecáááš???? fááákt... to jelito čůrá kolikrát na holčičku ještě dneska )))
Nekecam, nemam proc. Ano, vlastne stale ne, kdyz je extra rozespalej, pricupne a az ke konci curani si hnatek zvedne.
balim věci na záftra a připravuju se a pracuju na dva dny dopředu a vůbec tu běhám jako pako...
Mas vsecko? At je to hotovy, nez se vratis a at vam to krasne slape!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
, vlastne stale ne, kdyz je extra rozespalej, pricupne a az ke konci curani si hnatek zvedne.
týjo ale stejnak to jelito začal zvedat teprve někde skoro ve dvou letech
Mas vsecko
nééé nemám nic jen pár věcí na neskladný hromadě..
At je to hotovy,
tak jako..když tam pár tejdnu pobloudíme tak to možná stihnout dodělat než se vrátim
at vam to krasne slape
no..tentokrát to bude asi jen o tom dojít/nedojít stihnout limit pokud dojdem....páč vo tomdle treku kolujou samý horory...a to samo zjistim až dyž mám přihlášeno a zaplaceno a ještě k tomu maj bejt ty vedra...ale co už zkrátit se to dá dycky..žáno spíš se těším že si projdu kus hor kde jsem v životě nebyla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:35
- Nahlásit
omlouvám se, nestíhám a asi ani stíhat nechci - při takový 8hlavý společnosti člověk nestíhá hrozně rád ...
tak aspoň zdravím - a Cácorka taky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:38
- Nahlásit
Fajka
týjo ale stejnak to jelito začal zvedat teprve někde skoro ve dvou letech
Mno nas dvorni vet se culil, ze neni mozna a pak nahodne po ockovani sel ven s nama a videl.
On ma uz povel curani (trolda), opravdu v malicku, doma zadna louze, je proste doprednej.
tentokrát to bude asi jen o tom dojít/nedojít stihnout limit pokud dojdem....páč vo tomdle treku kolujou samý horory..
Neterinka pujde s vama? Jelito kopyto plati to, vsak ses rozumna, kdyby to jemu nejak nesedlo, zkratis.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:40
- Nahlásit
Janiii
Cacorkaaaa juuu. To je puclik. Uzivejte stenitek, nez vam je odvezou!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:46
- Nahlásit
Fifi
On ma uz povel curani (trolda), opravdu v malicku, doma zadna louze, je proste doprednej
prostě pruhovanéééj noo )
Neterinka pujde s vama?
nééé to je loong, to by bylo moc na ní ještě..s tou jdem až koncem srpna
Jelito kopyto plati to, vsak ses rozumna, kdyby to jemu nejak nesedlo, zkratis.
však jo se uvidí ..a sem velice zopovědná páč jak jdem i do Polska tak sem si právě online zařídila i úrazový pojištění pro sichr ! zlatej internet ..nemusím záftra do města ..jen pro rohlíky
Janiii
jééééé jéééé ..pani vy mě jdete do rány
sem si říkala že jedeme se Stáňou v nedělu odpolko zpátky kousek od vás..co kdyby jsme vás jako přepadly na jedno kafe a hlavně pošmajchlování mrnítek ???? šlo by to prosím???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:48
- Nahlásit
Fajka
v nedělu odpolko zpátky kousek od vás..co kdyby jsme vás jako přepadly na jedno kafe
To mozna pojedete aj kousek od nas?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:50
- Nahlásit
Fajka
a tak že jsi to ty stavte se bude tu návštěva, ale zahrada velká a štěňat dost ale taky bys mohla vyvézt Páju! neslibovali jste to náhodou??
vim, že Stáňa pak dorazí ještě s Veru
|