| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 20:11
- Nahlásit
cernej caj
Fifi
to fakt dávaj do lidský? to mě nikdy nenapadlo
PetraK
teda to je síla, tak snad už teď bude všechno OK
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 20:16
- Nahlásit
Maya jojo - naši veti taky spoustu rozborů dělají sami a něco posílají na transfuzku... výstup má jen maličko jiné mezní hodnoty Ale stále víc věcí dělají "mašinky" přímo v ordinaci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 20:19
- Nahlásit
Xerxová
no právě já většinu rozborů zažila jen ve vet nemocnici v Brodě a tam mají vlastní laboratoř
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 20:24
- Nahlásit
Maya
to fakt dávaj do lidský? to mě nikdy nenapadlo
Ano. Nektery jednodussi testy si delaji sami, ale opravdu poradnou biochemku do lidsky labo.
Xerxová
výstup má jen maličko jiné mezní hodnoty
Jo? to se nam nestalo, nerozumim tomu, ale vidi zadanku ze krev psi a dle toho se pak i vystupni formular tvari.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 20:29
- Nahlásit
Maya
nam rekl, kudy se de do laborky, prej mame zaklepat, vrazit jim to s tim ze de o psa a pani ani nebyla prekvapena
Xerxová
asi zalezi na velikosti veteriny a moznostech. Tady maji nemocnici kilak vedle a asi se jim nevyplati do masinky investovat, kdyz si to tam muze hodit i pesky po ordinacni dobe klidne, ale verim, ze nekde, kde by museli treba vozit do mesta o 50km vedle a zaroven vetsi veterina, kde to je bezny, tak tam se asi vyplati masinku koupit
|
birma
Člen |
- Nahlásit
Fifi
výstup má jen maličko jiné mezní hodnoty
Jo? to se nam nestalo
tipla bych, že to znamená, že jiný hodnoty znamenaj hranici pro zdraví/nemoc psa a jiný pro zdraví/nemoc člověka
|
Xerxová
Člen |
- Nahlásit
Fifi dneska už určitě joo - ale já to poprvé viděla u kolegyně (její vořeška byla hodně nemocná) asi před dvaceti lety - a to fakt mělo "člověčí" mezní hodnoty . Přiznám se, že naštěstí moji psi nic extra nepotřebovali (žádné spešl testy jsem nikdy nenechala dělat).
Vlastně jeden ano - a to krev vezla svozovka státní veteriny do Prahy - test na protilátky na vzteklinu (před cestou do Skotska)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 21:10
- Nahlásit
birma
že to znamená, že jiný hodnoty znamenaj hranici pro zdraví/nemoc psa a jiný pro zdraví/nemoc člověka
To jsem pochopila.
Xerxová
asi před dvaceti lety - a to fakt mělo "člověčí" mezní hodnoty
No joo, to pak jo.
Ale v soucasny dobe fura vet ordinaci takhle spolupracuje s lidskyma laborkama, hodnoty maji jiz v poradku.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 21:27
- Nahlásit
taky je vám vedro?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 21:30
- Nahlásit
jsem frajer!
a zákaz nočního vycházení! venku číhají dinosauři
mááámoooo, von mě kousnul!
pitný režim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 21:47
- Nahlásit
Janiii
Ale mututuuuuu! Jak se jim cumakove pekne fakt dobarvujou. Jinak v nedeli ja se nestavim, mi doslo, ze musim taky balit na dovolenou.
A fajfkaaa necht laskave mrkne v emila.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 21:52
- Nahlásit
Fifi
tak po dovolené?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 22:09
- Nahlásit
Janiii
Moc rada, maly medvidata jsem jeste netutala. Pruhy necham doma, by jim mohl rozhodit moralku.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 22:19
- Nahlásit
Fifi
s pruhem bych se ráda seznámila, ale Terezka by pro to asi neměla pochopení. teď rozhodně ne pak jí budou ostatní psi předpokládám zase fuk tak se určitě domluvíme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 22:23
- Nahlásit
Janiii
ale Terezka by pro to asi neměla pochopení. teď rozhodně ne
Vsak to byla jen recnicka, neboj, matce pluku bych zadnyho vetrelce na pozemek netahala. Tak ja se ozvu v srpenci, zda byste chvili meli.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 23:04
- Nahlásit
Sedla jsem si zas na rotoped. I po půl hodině jsem rudá jak rak a chcíplá
Dozvěděla jsem se, že známá, co s náma šla šlapky, hledá ze zdravotních důvodů pro fenu novej domov. Ta čuba mě uchvátila už tam, hned bych ji brala. Sere mě, že k nevyzpytatelnýmu Adamovi a magorce Mie prostě nemůžu dotáhnout třetího velkýho hyperaktivního psa
Fifi
Fajka už asi oslavuje před ranním startem šeráka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 23:09
- Nahlásit
birma
Sedla jsem si zas na rotoped. I po půl hodině jsem rudá jak rak a chcíplá
Tak kdyz te to bavi...
Fajka už asi oslavuje před ranním startem šeráka
Uz dneska? Ja myslela, ze to maj od patka az?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 23:10
- Nahlásit
A bílá kráska - kdybyste věděli o někom, kdo hledá psa na canicross, dogtreky, coursing, agility a záchranařinu, tak ona je ta pravá...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 23:11
- Nahlásit
Fifi
No startuje se v pátek ráno, takže dneska už maj za sebou meeting
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 23:29
- Nahlásit
birma
No startuje se v pátek ráno
Aha, blik. Sem vedrem naka zpomalena.
A bílá kráska
To je bila kralovna vsech radaru.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 23:39
- Nahlásit
Fifi
to je. Je fakt krásná a milá. Jen hodně hyper, trochu hyper, vášnivý lovec a likvidátor, když je sama doma...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 05:51
- Nahlásit
janiii
to dou cumacci stenatkovsky, dokonaly!
fajka
at ti to slape!
birma
magor
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 07:26
- Nahlásit
janiiii opravdu se Vám štěníci povedli. Krásná smečka - a ta tvoje slečna je krásně výrazně vybarvená.
Fifi Night by sice určitě jakéhokoli kámoše velmi ocenil - ale má smolíka. Jsme jednopsí. Druhý velký by se nevešel ani do auta, ani do postele, a byla by to i díra do rozpočtu (i to se musí brát v potaz) a trpajzlíka nechci - bála bych se je nechat řádit bezdozorově a náš dům je plný blbých otevřených průzorových schodišť a "ne zcela bezpečných" zábradlí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 08:12
- Nahlásit
Xerxová
tak ja myslim, ze vetsina psu si to proste ve dvou uzije, ale jak rikas, nekdy proste jich vic nelze a pak je clovek rad za psi kamose venku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 08:15
- Nahlásit
birma
ta má uši tak snad se někdo najde, kdo si jí vezme
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 08:16
- Nahlásit
Fifi
Tak ja se ozvu v srpenci, zda byste chvili meli.
ozývej ozývej do 10.8. budou doma všici. a možná i já
a nevim sice kdy a kde, ale užij si dovču
cernej caj
to dou cumacci stenatkovsky, dokonaly
jooo, a ten budíček 4:30 taky dokonalej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 08:31
- Nahlásit
Janiii
no pockej, ti to bude jeste chybet, az budou pryc
Fifi
dovca zni dobre
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 08:59
- Nahlásit
Maya
ta má uši
to jo jsem ji včera popisovala Honzovi - přecijen proč by on měl mít dva psy a já jenom jednoho, ne? a myslím, že se mi povedlo to vystihnout - představ si, že někdo vylisoval psa a jen na uši zapomněl
tak snad se někdo najde, kdo si jí vezme
hlavně doufám, že to bude magor, protože oproti tomuhle zvířátku je Adam děsivě línej povaleč
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:04
- Nahlásit
stany a karimatky ve slevě - kdybyste někdo sháněl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:07
- Nahlásit
birma
ale zas ono dohromady 3 psy taky neni tak malo tak to teda takovy zvire bych mela fakt jen a jen za trest
|