| Autor |
Zpráva |
HaZa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:18
- Nahlásit
cernej caj
když tam není víc děr než látky teď mám pro ně nechystané 3 froté prostěradla s gumou jak říkáš "zapraný sem tam dírka od drápků"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:19
- Nahlásit
tak píšou, že maj bejt celej příští tejden tropy, to bude děsný
ale pak se připravte na prudké ochlazení a deště, protože mě začne dovolená
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:19
- Nahlásit
birma
my si na nej udelali dokonce misto, abysme si ho mohli dat akorat tam mame tu stojankovku kratkou a je to des, by to chtelo s delsim tim raminkem...
Maya
no a tak ty bys radsi mini stojankovku nebo tohle? ono kdyz si muzes vybrat...
ty otaceci ma teta jeste dole v koupelne po babicce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:20
- Nahlásit
Maya
má to s baterií na fotobuňku
tak takovej luxus zas mít nebudem ale umyvadýlko dostatečně malý jsme sháněli dlouho, Honza furt strašil, jak se tam o to budem mlátit, všechno mu přišlo velký a co bylo dost malý, to bylo zas nehorázně drahý. Nakonec ho levně koupil z druhý ruky a pak mi volal, že mohlo bejt klidně větší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:23
- Nahlásit
HaZa
tak tak zly to neni, furt je jeste pouzivame ale tak chtelo by to obmenu;)
birma
tak hlavne, ze ma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:30
- Nahlásit
cernej caj
no a tak ty bys radsi mini stojankovku nebo tohle? ono kdyz si muzes vybrat...
no já bych radši tu ze zdi, ono i na údržbu to musí bejt lepší, u tý stojánkový se kolem drží voda a třeba my máme hodně železitou vodu, takže tam věčně drhnu žlutý fleky kolem tý baterie
birma
no si pamatuju, že brácha nemoh sehnat samostatný to záchodový umyvadlo bez skříňky, jak to není úplně běžný věc, tak těch variant asi moc není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:34
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tak majne líbe Kindr, to by jeden nevěřil, jak se dá nadupat úterní odpoledne Ponejprv jsme si s psékama uďáli krásnou a veleproduktivní procházku do polích. Hnedle na začátku jsme si s Rumíčkem uďáli navzájem radost. Nejdřívjějc jsem já jeho navedlo k ušákovi, kterýho jsem viděla zalehnou do hlíny (chudák majitel pole, vůbec mu to nevzešlo, je to planý ) a pak uďál naoplátku radost Rumíček mně, když se nechal hezky zastavit. a následně i po vypuštění odvolat z té čerstvé stopy!! to mi udělalo veleradost. A když jsem mu pak u nádrže hodila klacek směrem k lysce, která se tam promenádovala, byl opět velešikovnej, protože ač jsem ho nechala schválně rozplavat k lysce, tak pak na písknutí a ukázání do směru si to štrádoval pro klacek. Byyyyyl výýýýbornej. V sedm jsme dorazili domů, já vlítla do kópelky barvit vlas, v mezičase jsem dodělala další jídlo pro mámu, dobarvila vlas, vyfoukala frizůru, namalovala fasádu a vyrazila na výroční večeři. To vše od pěti hodin do osmi . Tomu už nevěřím ani já ,a le fakt to tak bylo
A včera jsme stihli velkej nákup, přípravu věcí u mámy, páč dneska dorazila, a výlet do Sobína s návratem v deset večer. To taky nejni marný.
A v práci už se asi naklonuju, páč tři hodiny školení mi jaksi značně nyní chybí.
Co se tu děje, o co jsem přišla prosím?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:44
- Nahlásit
PetraK
tak to je super, že je už mamka doma
my si říkali, že už tě asi psiska sežrali
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:00
- Nahlásit
tak jsem se právě dozvěděla, že zejtra jdu opět do práce. A to jsem se těšila, jak si hodim nohy na stůl, budu se cpát nanukama a celej den se ani nehnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:10
- Nahlásit
birma
ale zase budeš moct koupit Adamovi nový kšírky třeba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:14
- Nahlásit
Maya
zase budeš moct koupit Adamovi nový kšírky třeba
to si ještě počká Zero to ke svý smůle dělá všechno až moc bytelný, takže vyhlídnutý modrý hned tak nebudou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:15
- Nahlásit
PetraK
rumicek je borec! dobres ho to ucila a supr, ze mama uz doma, tesila se, co?
birma
a tak bud rada
Maya
my mame tvrdou a tvori se kolem toho zas furt kamen
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:30
- Nahlásit
Ahoj birmajdo,cajdo, fajdo, hazajdo majdo, petrajdo!
jak se máte děvuchy?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:32
- Nahlásit
zbrnd
ta majda (omajda) me fakt pobavila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:32
- Nahlásit
Maya
my si říkali, že už tě asi psiska sežrali
no někdy to tak - hlavně ze streny Bubi i může vypadat, když mi popadne ruku a lomcuje s ní a hýká u toho
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:37
- Nahlásit
PetraK
jsem ani nepochválila velešiškovnýho RUmíčka je to jednička tebe nekomentuju, ty jsi prostě přírodní úkaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:37
- Nahlásit
cernej caj
rumicek je borec! dobres ho to ucila
jo je skvělej, na to, že těch zajíců jsme doteď potkali fakt málo a neměl se kde učit jinde než v Hornbachu..... , kde ovšem oni neběhají.... tak mi fakt udělal radost. Já jsem ho pak znovu vypustila na tu stopu a čekala, jak bude reagovat, nepřivolávala, otočil se a přivolal se sám tak si mohl, jaksi tedy prý zcela nekynologicky, vyžrat pár dobrůtek z ledvinky.
a supr, ze mama uz doma, tesila se, co?
je, je . Jen toho na ní po tom všem je moc, odjezd byl prý hektický a máminá nervová soustava už nedává vůbec nic, takže se mi do telefonu vysypala, po dojezdu domů.Tak jsem byla trochu za drsnou a už se srovnává. Já chtěla původně na ní čekat doma a trochu jí s tím přesunem pomoct, ale nevyšlo to, měla jsem tu výbuch v práci a nemohla se utrhnout,.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 15:56
- Nahlásit
Nema uz žub, nema žežák! Prvni jehlicka je fuc, ve 3,5 mesice. Je doprednej celej.
PetraK
Jee, to je fajny, ze je mamca uz doma. Tak at to vsechno stihas a neslehne te.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 16:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
eslehne te.
tohle asi nesplním . V tomhle státě nefunguje nic . Máma ségru požádala o zajištění domácí péče...zajistila přes sociálku v tom bordelu jménem sanatorium na Pleši .... mámu dnes přivezli domů, papíry nikde, nikdo se neozýval.... volala jsem socce na tu debilní Pleš. papíry musí mít v obálce, vyžádala jsem si tedy kontakt na tu péči v praze. Zavoala si tam sama. prý by volali až zítra. Naše všechny kontakty mají, sestra se mi tedy ozve dnes, až se domluvíme. Neozývá se nikdo, volám ať mi dají kontakt přímo na tu sestru, co má k mámě docházet. A?? A sestra vůbec o mámě co? NEVÍ! nezná jméno, nemá adresu, telefon.............. ještě vůbec neví, kdy by tam mohla jít........... volám zpátky na Pleš, že o mámě nikdo neví, že papíru skutečně nemá.... ne nemá, nemá, protože ta pí...ča z Pleše je má kde?? U sebe, ale to je prej běžná praxe, že to nechá někde sestře na vrátnici.......... kdyby aspoň nelhala....při dnešním nadupaným dni ještě tohle vyřizovat........ na to asi myslím nemám.nebo takhle mám, protože jsem to zařídila, ale moc rezerv už neni.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 16:09
- Nahlásit
PetraK
Chjo. Snad se to vsechno nejak zklidni, co nejdriv. To je furt neco.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 16:16
- Nahlásit
Fifi
To je furt nec
jo, to je.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 16:32
- Nahlásit
PetraK ufff - tak snad už bude líp a líp, jak se to doma srovná...
Fifi gratuluju k bezzubcovi
Stavili jsme se na veterině pro odklíšťováky (on je prostě dostávat musí, je to sběrač děsný) a domluvit dopředu plán "chemizace" na dovolenou. Raději včas, abych dopředu tušila kdy a co dát. Jsem pro minimalizaci chemie - ale srdeční červy bych si dovést nechtěla a komáři asi budou...
Jo a sice brouček moc nežere a žebra má velmi čitelná, ale za poslední tří měsíce nabral tří kila - přelezl (o pár deka) 75 kilíček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:06
- Nahlásit
Xerxová
gratuluju k bezzubcovi
Je srandovni.
ale za poslední tří měsíce nabral tří kila - přelezl (o pár deka) 75 kilíček
To je slusna vaha.
Achjo, volal mi jeden pan. Tak kdybyste vedeli o nekom, kdo shani erdelku, tady popis a kontakt.
A jeste fotka:
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:20
- Nahlásit
Fifiach jo... Tobě by se asi přes Křemýlka nepovedla začlenit do smečky ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:21
- Nahlásit
Xerxová
Vubec. Navic pan rikal, ze Safi nemusi ostatni feny. Se psem by to asi bylo v klidu. Nechces partacku pro Najta?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:39
- Nahlásit
Fifi
dala jsem si jí na fb, mám tam erdelokamarádku, třeba bude o někom vědět.
Večer jsem zkoumala na tabletě hru, co jsem stáhla holkám.
Hra mluví a učí matiku, říkala "je tři menší nebo větší než čtyři?" Michal se na mě otočil a s ledovou tváří říká
"no, a teď se ukaž"
Nezabila jsem ho, páč mi staví domeček pro králíky, ovce a slepice
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:46
- Nahlásit
kachna_
Diky, site rozhozeny na vic mistech, treba se na ni nakonec udela "fronta".
Michal se na mě otočil a s ledovou tváří říká
"no, a teď se ukaž"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:54
- Nahlásit
PetraK
hm, to je naprd, tak snad uz pres vsechny ty potize se to vyresi a bude tam za mamou pani dochazet
Fifi
tak snad erdelka najde domov
kachna_
"no, a teď se ukaž"
zitra odpo by meli byt vysledky krve dostali sme do igelitky zkumavku s zadankou, jestli prej to nehodime do laborky, ze je cestou, tak nastesti nas krve chtivi upiri nenapadli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:57
- Nahlásit
cernej caj
zitra odpo by meli byt vysledky krve dostali sme do igelitky zkumavku s zadankou, jestli prej to nehodime do laborky, ze je cestou, tak nastesti nas krve chtivi upiri nenapadli
Budu drzet palce, dej vedet. Taky jsem si vozila od psu krev do laborky sama, na ty rozsahlejsi testy, klasika do nemocnicni laborky lidsky. Je to pak rychlejsi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 19:14
- Nahlásit
Fifi
nas taky poslal do lidsky
|