| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:13
- Nahlásit
cernej caj
tak to teda takovy zvire bych mela fakt jen a jen za trest
já taky
tohle by mohla bejt zajímavá knížka
http://www.novinky.cz/zena/styl/372545-joanie-holz er-schirmova-dobrodruhy-proti-sve-vuli.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:18
- Nahlásit
Maya
hm, by mohlo byt zajimavy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:20
- Nahlásit
koťátka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:23
- Nahlásit
cernej caj
ono dohromady 3 psy taky neni tak malo
neni no zvlášť když je jeden z nich Adam a druhej Miluše na druhou stranu se třeba psama (Sísa se nepočítá, má už svůj věk a problémy s kloubama) by už Šimona mohla vypisovat tréninky spešl pro mě, když bych jela do Prahy a naplnila bych ten trénink celej a taky by mě třeba rozběhali, když bych si zapřáhla Poly a Adama najednou a časem bychom třeba naspořili na kárku
teda takovy zvire bych mela fakt jen a jen za trest
to asi většina lidí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:25
- Nahlásit
Maya
tohle by mohla bejt zajímavá knížka
to tedy mohla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:34
- Nahlásit
Maya
chude
birma
by vam zacala vypisovat soukromy treningy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:37
- Nahlásit
cernej caj
by vam zacala vypisovat soukromy treningy
no právě! bych jela do Prahy, napsala bych Šimoně, ona by vypsala termín a neměla by problém s obsazeností jen teda nevim, kdo by mi takový radovánky financoval
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:45
- Nahlásit
birma
musis na financovani nejak vyuzit ty psy, at si na sebe taky vydelaj
ja kdyz vcera vyplazla 320za odber, tak sem si vzpomela, proc jezdime ockovat o vesnici vedle, kdyz pominu ze je to vesnice vedle a ne pul hodka autem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:47
- Nahlásit
cernej caj
musis na financovani nejak vyuzit ty psy, at si na sebe taky vydelaj
třeba že bych si nechala od lidí platit za to, že je nepustim z vodítek?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:49
- Nahlásit
birma
prave je pust z voditek a pak vybirej at je uvazes
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 09:53
- Nahlásit
cernej caj
pak vybirej at je uvazes
aby tam pak zbyl ještě někdo od koho by se dalo něco vybrat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:00
- Nahlásit
birma
zitra se k nam prijde podivat podlahar (muzi trvalo "jen" 7 mesicu zjistit cislo od kolegy z prace donutit ho zavolat byla otazka chvile
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:01
- Nahlásit
birma
psi prodáš a z útulku si vezmeš nový zadara a máš vyděláno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:02
- Nahlásit
cernej caj
tak co budeš mít nakonec na tý podlaze?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:03
- Nahlásit
si asi myslela, že to uplatí
http://www.novinky.cz/koktejl/375249-manzelku-herc e-johnnyho-deppa-obvinili-v-australii-z-pasovani-p su.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:09
- Nahlásit
Maya
tak ten vinyl bych chtela. borec se podiva, priveze vzorky a bud objedname od nej, nebo na netu. Od nej to asi bude pohodlnejsi, ale chtela bych neco jako svetlejsi barvu dreva, tak uvidime, jestli to bude mit v ty drazsi/lepsi kvalite
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:13
- Nahlásit
cernej caj
no každopádně jestli ti to bude i dělat, tak ti to může prodat bez dph nebo jen s tou malou dph, nevím teď přesně, takže obvykle to vyjde mnohem levnějc než i přes net
tak určitě bude mít vzorník a není pro něj problém objednat někde ve velkoobchodě když to dělá ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:16
- Nahlásit
Maya
psi prodáš a z útulku si vezmeš nový
jasně, nebo je prodám, do smlouvy dám, že v případě vrácení psů se peníze nevrací a ještě si nechám zaplatit za to, že si je vezmu zpátky
cernej caj
rozhodně doporučuju ty podlahy, co se lepěj po jednotlivejch "prknech"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
no uvidime a podiskutujem, do telefonu septal zda lepenou/zamkovou, ja teda myslela ze vinyl je pouze lepenej, takze uvidime, jak to s nim domluvime. Puvodne to mela byt loznice, nakonec to bude obyvak, takze asi o neco mensi provoz.
Maya
jj, to urcite, sak se s nim nejak domluvime a snad teda letos bysme mohli mit podlahu (a tim padem presunuty skladiste z loznice castecne i do druhyho pokoje a mohli bysme navozit ty krabice od tchanu a pekne uz schovat veci do skrini a polic
hele, kdo ma potiz s vlhnoucima zdma - zajimalo by me, kdyz sem s tim mela problem jen pri nalepeni skrini na studenou zed v zime krz rosnej bod, kdybych dala zavesny knihovny, jestli ty knizky to muzou nejak schytat, nebo je to moc mala plocha aby to delalo neplechu (prece jen skrin ma treba 70x200, policka by mela treba 100x30 plochu s tim, ze kolem knih by asi vzduch mohl chodit lip, nez u skrini nalepenych na zdi (jak mame skrine odtazeny, k problemum s rosnym bodem nedochazi pac vzduch uz tu zed otepli a nesrazi se to az ve skrini
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:33
- Nahlásit
cernej caj
tak to nevím s těma knižkama, já kdysi měla pár let knížky narvaný ve skříni u zdi, která sice nebyla mokrá, ale taková celkově vlhčí a ty knížky, co byly vzadu u stěny u zdi, byly po těch letech trochu zavlhlý, ale nic tragickýho, takový to jak na ně šáhneš a cejtíš to, jak se vyndaly, tak to oschlo a jsou v pohodě, nevím, asi v nějakých otevřených policícz bez zadní stěny, když je nenarveš ažs ke zdi, tak by to mělo bejt v pohodě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:39
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
táááákle hopiká Rumíček, tááákle - jako jeho jmenofci na pláži:
A u BubiRumíčků byly dnes ráno Vánočky!! Koláče vytáhlo ráno ze skříně co?? Černou a bílou.............. plyšokrysu. A bylo velký Juché! Bubi děsně řádila, nejdřív zakousla krysu a pak zakousla Koláče a Rumíček zabíjel krysu a nezabíjel Koláče. A pak oba na sřídačku šli hledat plyšokrysu a moc jim to šlo. A pak dělali asistenční pejsky. Rumíček podával ponožky, Bubi džíny a nakonec Rumíček mikinu. A vzali jsme ven balónek a prasničky a vyrazili n a3/4 hoďky ven. Tam jsme si hráli a malininko cvičili sebeovládání před vyběhnutím na povel vpřed. Což uchválilo jakéhosi zvláštního pána a chtěl se družit a obdivovat psy. Koláče se rozhodně nechtělo družit, takže Koláče slušně, ale rychle vypadlo pryč . A včera večír, když Koláče dorazilo domů od mámy a dalo prát ty hromady prádla, tak uďálo psejkům domácí čuchačku. Bubi se děsně rozlítila na balonek v krabici v novinách, že už jí nic nehodlá vysypat a zmlátila krabici , je hrozně drsná baba. A Rumíček se vyučuje, jak se dělá cíplej pejsek. Myslíte, že cíplej pejsek může zpívat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:45
- Nahlásit
Maya
koťátka
no ale ty jsou boží!!
birma
jen teda nevim, kdo by mi takový radovánky financoval
to jsem si říkala taky. Tak leda milence někde sehnat
cernej caj
vlhne to moc? Já třeba nechala knížky na chalupě, volně ložený a tam mi to zvlhlo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 10:55
- Nahlásit
PetraK
tak to bud rada, ze neoblikali ty krysi do tvejch hader
rano mohlo byt na radeni jeste prijemne tak pan byl zvedavej a kolace mu vubec nechtelo zprijemnit den
jestli zpiva, tak muze
- tak kdyz sou skrine cca 5-10 cm ode zdi, tak je to uplne v pohode a zdi sou jen studeny v zime na omak, ale nevlhne to i kdyz doma mame obecne spis vlhci vzduch. Ja mam hodne malo mista a hodne knizek a obavam se, ze jedna knihovna (6polic) mi je mala uz ted ale nemam misto na dalsi knihovnu co by stala u zdi, zbyvaj jen volny zdi a to sou vetsinou ty obvodovy kde kvuli tem studenejm zdem moc nic davat nechci.
ale jak rika Maya, asi policky bez zadku kde by bylo misto vzadu by mohly byt OK, ono hlavne nechci, at to zacne plesnivet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 11:04
- Nahlásit
cernej caj
přinejhorším dozadu za ty knihy postavíš ten plastovej tentononc odvlhčovací na tablety, mám to v komůrce pod schodama s botama, kde dřív když se to nevětralo, tak tam boty zplesnivěly a teď je to v pohodě i když to ani neotevřu, tableta tam vydrží půl roku, tak akorát už vim, že si vlétě a na vánoce musím vzpomenout to vyměnit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 11:20
- Nahlásit
Maya
jj, takhle mam v posteli u spacaku, prece jen plesnivej spacak za 6t
ale tam pouzivam ty pytliky, ten tabletovac nevim, jeslti nepotrebuje trochu proudeni vzduchu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 11:24
- Nahlásit
cernej caj
no to nevím, to mě ani nenapadlo, tam co ho používm žádný proudění vzduchu není a funguje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 11:26
- Nahlásit
cernej caj
tak o proudění nic nepíšou, jen o kontaktu tablety se vzduchem, asi to stačí
http://www.kasa.cz/pohlcovac-vlhkosti-ceresit-stop -vlhkosti-aero-360/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 11:50
- Nahlásit
Maya
takze myslis, ze by to taky slo do postele? v pohode?
semse divala i na ten micro, co je o neco mensi, ale kdyz ta napln ma 300g, tak proti tem pytlikum co stojej kilo a maj 50g to bude asi lepsi, akorat pytlik ji vtahne do sebe a nemusim se bat, ze kdyz budu posteli manipulovat, ze mi to vysplichne ven
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 11:55
- Nahlásit
cernej caj
ze neoblikali ty krysi do tvejch hader
a to je ale nápad!! to bychom měli vyzkoušet
ano mohlo byt na radeni jeste prijemne
ano ano, bylo fajn, nejdřív jsme poblbli doma a já se mezitím vypravovala a pak hurá ven a bylo to moc a nejvíc prima. Rumíček hopikal a Bubi taky hopikala a lovila skákací balonek.
kolace mu vubec nechtelo zprijemnit den
no vono je opravdu Koláče nedružný, no. zvlášť s cizejma pánama, zvlášť ráno a zvlášť, když cvičí a chtělo by se věnovat psům, aby to cvičení o něčem bylo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 11:59
- Nahlásit
cernej caj
, asi policky bez zadku kde by bylo misto vzadu by mohly byt OK, ono hlavne nechci, at to zacne plesnivet
jojo, to by mohlo být. ono to nebude tak jako u nás na chalupě, je to přeci jen jiný, když je dům obydlenej, i když vlhčí. to je pravda.
|